طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:biggrin1:

2ykcion.jpg

:biggrin1:

خجالت بکش کیوان:دی

درود ب همه دوستان هنرمند :دی

این هم اخرین کار بنده که تمامش با ذغال کشیده شده.

برای اولین حرکت بنظرم خوب شده باتوجه به اینکه استاد نداشتم و از روی کتاب(:cheesygri )یاد گرفتم. البته بصورت وحشتناکی کثافت کاری داری ولی ارزشش رو داشت.
برای کسانی که نمیدون باید بگم این دخمله ( که واقعا دختره مثل بعضی ها نیست! ) شخصیت اصلی یکی از بهترین و محبوب ترین بازی های زندگیم یعنی Heavenly Sword ـه به اسم نارکو.
بینهایت لطف میکند اگر ایراداتش رو بگید:biggrin1: .
بابا اقا فريدون تركوندي!اگه خداي كارت خيلي توپه .
حالا يه master chife (نميدونم درست نوشتم يا نه!)بكش (فكر كنم يه مقدار دشوار باشه) تا يه حال ديگه اي بكنيم!:biggrin1:
راستي من هم كوچكتر و هيچي از هنر حاليم نيست تا ايراداتو بگم.فقط ميتونم بگم ادامه بده كه كارت درسته!

درود ب همه
ممنون از همه دوستان، شرمنده میکنید :biggrin1:. منتظر طراحی های بقیه هستیم، کجا ست این وحید، مهسا خانوم نوبت شماست:biggrin1:
فریدون خان من بخاطر همین زیاد پای پی سی نشستن دچاری مشکلات عدیده شدم که کل زندگیمو مختل کرده....:((
دیگه رو کاغذ نقاشی میکنم و میگذارم اینجا از این به بعد:دی چشم:)

انقدر طراحی و نقاشی گذاشتین , منم حوس کردم بعد از 7 سال یدونه بکشم ! اشکالاتش رو به بزرگی خودتون ببخشین چون دقیقآ 7 سال میشه که دست به مداد و پاک کن برای نقاشی نزده بودم :دی

halo2feature_top_1089252071.jpg

آقا کل کله؟!:دی

من هم یک طرح میگذارم , حال کنید:دی, البته طرح های من یکم غیر اسلامی هست(+21)!:دی

این رو من 4 سال پیش کشیدم , شما دید و نگرش وسیع من رو ببینید:دی , چهار سال قبل پیش بینی کرده بودم که خانوم ها در آینده قراره لب هاشون رو گنده بکنند!:دی

2z4eo2f.jpg

برای دیدن عکس بزرگتر به اینجا بروید.
:دی

انقدر طراحی و نقاشی گذاشتین , منم حوس کردم بعد از 7 سال یدونه بکشم ! اشکالاتش رو به بزرگی خودتون ببخشین چون دقیقآ 7 سال میشه که دست به مداد و پاک کن برای نقاشی نزده بودم :دی

halo2feature_top_1089252071.jpg
W0W !!!:biggrin1:
عالیه !!:biggrin1: اونم بعده 7 سال :دی !
با این طرح های آقا فریدون و شما من برم کشک بسابم خداییش !:biggrin1::biggrin1:

من تو عمرم(غیر ابتدایی و راهنمایی:دی) 1 طرح بیشتر نکشیدم که اونم واسه بعد کنکور بود یعنی 2 سال پیش اینا:دی!
عکس یه گل که روی یه گلدون بود رو کشیدم از اونجایی که اسم تاپیک طراحی شخصیت هست پس نزارم دیگه؟:دی

من تو عمرم(غیر ابتدایی و راهنمایی:دی) 1 طرح بیشتر نکشیدم که اونم واسه بعد کنکور بود یعنی 2 سال پیش اینا:دی!
عکس یه گل که روی یه گلدون بود رو کشیدم از اونجایی که اسم تاپیک طراحی شخصیت هست پس نزارم دیگه؟:دی
بزار عزیزم :دی. گل هم واسه خودش شخصیتی ست :دی.
درود ب همه

میبینم که بعضی های ندای جنگ سردادند!. کل انداختن با Laughing Fereydoon وجود میخواد!:دی.

مهسا خانوم:
شما بکش روی کاغد، پارچه، دیوار، پوست! و ... فرقی نداره:دی. نشون بده لذت ببریم:).

یک کتاب بسیار خفن گیر اوردم در مورد اموزش جامع هنر مانگا، از اناتومی بدن گرفته تا حالات مختلف دورنی و ذهنی و ... . خدا بخواد میزنم تو کار مانگا اساسی:دی. از الگو دیگه خسته شدم:sick:.
درضمن از عکس گرفتن هم خسته شدم!، کیفیت کار رو نشون نمیده که هیچ، به اثر نیز لطمه وارد میکند!:cheesygri. بدین سان یک فروند اسکنر خفن تهیه فرمودیم که از این به بعد اسکن طرح رو میدم خدمت اساتید محترم و محترمه :biggrin1:.

پ.ن. You Can Call Me... Fereydoono DaVinci :دی.

سلام فریدون جان !!!
ببین یه طرح گذاشتی همه عالمو آدمو از طرح کشیدن معاف کردی !!!!
کسایی که تو این تاپیک داشتن امیدوار میشدن به نقاش شدن با دیدن اون طرحه تو دیگه به این تاپیک نگاه هم نمیکنن !!!!:biggrin1:
ولی ایول کارت درسته:biggrin1:
موفق باشی

درود ب همه دوستان هنرمند :دی

این هم اخرین کار بنده که تمامش با ذغال کشیده شده.

برای اولین حرکت بنظرم خوب شده باتوجه به اینکه استاد نداشتم و از روی کتاب(:cheesygri )یاد گرفتم. البته بصورت وحشتناکی کثافت کاری داری ولی ارزشش رو داشت.
برای کسانی که نمیدون باید بگم این دخمله ( که واقعا دختره مثل بعضی ها نیست! ) شخصیت اصلی یکی از بهترین و محبوب ترین بازی های زندگیم یعنی Heavenly Sword ـه به اسم نارکو.
بینهایت لطف میکند اگر ایراداتش رو بگید:biggrin1: .

خیلی خوبه..خیلی خوشم اومد گیمر هنرمند...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or