بابا اقا فريدون تركوندي!اگه خداي كارت خيلي توپه .درود ب همه دوستان هنرمند
این هم اخرین کار بنده که تمامش با ذغال کشیده شده.
برای اولین حرکت بنظرم خوب شده باتوجه به اینکه استاد نداشتم و از روی کتاب(:cheesygri )یاد گرفتم. البته بصورت وحشتناکی کثافت کاری داری ولی ارزشش رو داشت.
برای کسانی که نمیدون باید بگم این دخمله ( که واقعا دختره مثل بعضی ها نیست! ) شخصیت اصلی یکی از بهترین و محبوب ترین بازی های زندگیم یعنی Heavenly Sword ـه به اسم نارکو.
بینهایت لطف میکند اگر ایراداتش رو بگید:biggrin1: .
فریدون خان من بخاطر همین زیاد پای پی سی نشستن دچاری مشکلات عدیده شدم که کل زندگیمو مختل کرده....درود ب همه
ممنون از همه دوستان، شرمنده میکنید :biggrin1:. منتظر طراحی های بقیه هستیم، کجا ست این وحید، مهسا خانوم نوبت شماست:biggrin1:
W0W !!!:biggrin1:
بزار عزیزم . گل هم واسه خودش شخصیتی ست .من تو عمرم(غیر ابتدایی و راهنمایی) 1 طرح بیشتر نکشیدم که اونم واسه بعد کنکور بود یعنی 2 سال پیش اینا!
عکس یه گل که روی یه گلدون بود رو کشیدم از اونجایی که اسم تاپیک طراحی شخصیت هست پس نزارم دیگه؟
درود ب همه دوستان هنرمند
این هم اخرین کار بنده که تمامش با ذغال کشیده شده.
برای اولین حرکت بنظرم خوب شده باتوجه به اینکه استاد نداشتم و از روی کتاب(:cheesygri )یاد گرفتم. البته بصورت وحشتناکی کثافت کاری داری ولی ارزشش رو داشت.
برای کسانی که نمیدون باید بگم این دخمله ( که واقعا دختره مثل بعضی ها نیست! ) شخصیت اصلی یکی از بهترین و محبوب ترین بازی های زندگیم یعنی Heavenly Sword ـه به اسم نارکو.
بینهایت لطف میکند اگر ایراداتش رو بگید:biggrin1: .