صفحه نمایش psvita را samsung میسازد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
r84bfnyu2ad5y3jx0vl.jpg

خلاصه ای از متن اصلی که به نوعی جایگاه بالای سامسونگ در تولید صفحه نمایش های کیفیت بالای امروزی رو هم نشون میده بدین صورت که سونی تایید کرد صفحه نمایش کنسول دستی ps vita موسون به تکنولوژی انحصاری AMOLED را سامسونگ خواهد ساخت که این صفحه نمایش ها ی فوق العاده در ابعاد 5 اینچی تولید خواهند شد و اینکه چرا سامسونگ حدس و گمان اینه که تعداد معدودی از شرکتهای کره ی جنوبی قادر به تولید این حجم از تولید باشند که قبلا هم عنوان شده بود ولی تا به امروز تایید نشده بود .
سامسونگ نیز در همین رابطه از افزایش فروش و سهمشان در بازار سخن گفته و اینکه پانل صفحه نمایش منحصر به فردشان در طیف وسیعی از دستگاه های تلفن همراه در حال استفاده است مانند samsung سری Galaxy یا کهکشان و Motorola سری laser و موبایل نوکیا سری 'Lumia 800 و حالا psvita و صفحه نمایش 5 اینچی (960x544) منحصر به فرد سامسونگ موسون به AMOLED .
این بود گزیده ای از متن اصلی :
منبع :

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and Terova
عجب..!

سامسونگ داره دنیا رو میگیره حالا یک عده میان از جنسهای بی کیفیت سامسونگ نسبت به دیگر برندهای معتبر انتقاده میکنند.

جالبه كل ناظر هاي كيفي در دنيا و ايران ميگن كيفيت سوني در ساخت LCD و LED بي رقيبه حالا داره سامسونگ اونر و طراحي و ميسازه . يكم عجيبه !!
شايد اگه سوني بده سامسونگ بزنه براش با صرفه تر باشه

جالبه كل ناظر هاي كيفي در دنيا و ايران ميگن كيفيت سوني در ساخت LCD و LED بي رقيبه حالا داره سامسونگ اونر و طراحي و ميسازه . يكم عجيبه !!
بله سونی حرف نداره منتهی بقول خودتون صرف نداره قیمت زیادی میره بالا

این AMOLED سامسونگ ترکونده ! سونی بهترین کار رو کرد اصلا انتظارش رو نداشتم ... :d>:d

بین اون LCD و LED که شما به عنوان تلویزیون استفاده میکنی با اون LCD و LED گوشی و اسمارت فون ها خیلی فرق هست
ولی با این حال هیچ کس منکر بی رقیب بودن سامسونگ تو کیفیت تصویری که رو گدجت ها ارائه میده نمیشه

دلیل اصلیش کیفیت فوق العاده با کمترین قیمته!
اگر خود سونی میزد قیمت ویتا این نمیشد....

دوست من خیلی وقته اون دوران گذشته الان برندهایدیگه ی ژاپنی مثل هیتاچی و پاناسونیک خیلی خفنن بعدشون هم سامسونگ هستش کلا خیلی وقته سونی تو بازار پنل های led و lcd حرف زیادی واسه ی گفتن نداره حتی من یه جا خوندم یه سری از پنل های 3d شو از LG میخره که این واسه شرکتی مثل سونی خیلی بده

بین اون LCD و LED که شما به عنوان تلویزیون استفاده میکنی با اون LCD و LED گوشی و اسمارت فون ها خیلی فرق هست
ولی با این حال هیچ کس منکر بی رقیب بودن سامسونگ تو کیفیت تصویری که رو گدجت ها ارائه میده نمیشه
درسته بنده هم نگفتم سامسونگ اشغال هست يا از كيفيت بالاش منكر ميشم اما طي چندين بنچمارك كه ناظر كيفي وسايل برقي تو اين 1 الي 2 ساله ارائه دادن كيفيت و كنتراست سازه هاي سوني خيلي بهتر بوده البته بقول شما ساخت تلويزيون با ساخت LED براي اسمارت فن ها متفاوته اما ايا واقعا خود سوني نميتونست عهده دار اين موضوع باشه؟؟

درسته بنده هم نگفتم سامسونگ اشغال هست يا از كيفيت بالاش منكر ميشم اما طي چندين بنچمارك كه ناظر كيفي وسايل برقي تو اين 1 الي 2 ساله ارائه دادن كيفيت و كنتراست سازه هاي سوني خيلي بهتر بوده البته بقول شما ساخت تلويزيون با ساخت LED براي اسمارت فن ها متفاوته اما ايا واقعا خود سوني نميتونست عهده دار اين موضوع باشه؟؟

احتمالا موضوع همون قیمت پایین تری هست که سامسونگ واسه تولید عمده داره
تا اونجا که یادمه display پی اس پی هم بر عهده سامسونگ بود
حتی تو آیفون 3G هم از قطعاتش استفاده میشد الان هم هنوز بخشی از قطعات آیفون رو سامسونگ و الجی تولید میکنن:

لینک

لینک

دوست من خیلی وقته اون دوران گذشته الان برندهایدیگه ی ژاپنی مثل هیتاچی و پاناسونیک خیلی خفنن بعدشون هم سامسونگ هستش کلا خیلی وقته سونی تو بازار پنل های led و lcd حرف زیادی واسه ی گفتن نداره حتی من یه جا خوندم یه سری از پنل های 3d شو از LG میخره که این واسه شرکتی مثل سونی خیلی بده

شما حتما ۴ تا review از پنل های موجود تو بازار رو بخون و برند ها رو با هم مقایسه کن

شما حتما ۴ تا review از پنل های موجود تو بازار رو بخون و برند ها رو با هم مقایسه کن
دوست من من منتقد های داخلی 2زار قبول ندارم اگر مرجعی بهتر از cnet سراغ دارین بفرمایید

عجب..!

سامسونگ داره دنیا رو میگیره حالا یک عده میان از جنسهای بی کیفیت سامسونگ نسبت به دیگر برندهای معتبر انتقاده میکنند.
سامسونگ بی کیفیت نیست !
بزرگترین تولید کننده ی صفحات ال سی دی و ال ای دی دنیاست !
اینایی که میبیینی کیفیت نداره یا داخل کشور خودمون مونتاژ شده یا اینکه چینه !

دوست من من منتقد های داخلی 2زار قبول ندارم اگر مرجعی بهتر از cnet سراغ دارین بفرمایید

من هم منظورم نقدهای داخلی نبود

تو همون cnet شما آخرین محصولات این شرکت ها رو مرور کنین بهترین امتیاز الان دست سامسونگ سونی و پاناسونیک هستش
اونم با فاصله یک پوینت شاید تو طراحی یا پوینت پایین به خاطر قیمت بالا
دیگه اونجوری نیس که به قول شما حرفی واسه گفتن نداشته باشه

من هم منظورم نقدهای داخلی نبود

تو همون cnet شما آخرین محصولات این شرکت ها رو مرور کنین بهترین امتیاز الان دست سامسونگ سونی و پاناسونیک هستش
اونم با فاصله یک پوینت شاید تو طراحی یا پوینت پایین به خاطر قیمت بالا
دیگه اونجوری نیس که به قول شما حرفی واسه گفتن نداشته باشه
اقا ما انتظاراتمون از سونی تو بحث تلویزیون خیلی بالاس الان داره نا امیدمون میکنه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or