صفحه نمایش psvita را samsung میسازد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
r84bfnyu2ad5y3jx0vl.jpg

خلاصه ای از متن اصلی که به نوعی جایگاه بالای سامسونگ در تولید صفحه نمایش های کیفیت بالای امروزی رو هم نشون میده بدین صورت که سونی تایید کرد صفحه نمایش کنسول دستی ps vita موسون به تکنولوژی انحصاری AMOLED را سامسونگ خواهد ساخت که این صفحه نمایش ها ی فوق العاده در ابعاد 5 اینچی تولید خواهند شد و اینکه چرا سامسونگ حدس و گمان اینه که تعداد معدودی از شرکتهای کره ی جنوبی قادر به تولید این حجم از تولید باشند که قبلا هم عنوان شده بود ولی تا به امروز تایید نشده بود .
سامسونگ نیز در همین رابطه از افزایش فروش و سهمشان در بازار سخن گفته و اینکه پانل صفحه نمایش منحصر به فردشان در طیف وسیعی از دستگاه های تلفن همراه در حال استفاده است مانند samsung سری Galaxy یا کهکشان و Motorola سری laser و موبایل نوکیا سری 'Lumia 800 و حالا psvita و صفحه نمایش 5 اینچی (960x544) منحصر به فرد سامسونگ موسون به AMOLED .
این بود گزیده ای از متن اصلی :
منبع :

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and Terova
با توجه به یوزرت بحث کردن که فایده نداره :دی حالا در خلوتت خواستی برو 4 تا سایت ریویو و اینا بخون...

آقا چرا اینقدر کورکورانه از سونی طرفداری می کنید؟ عزیزان من اگه سامسونگ بد بود تو ال ای دی تی وی ها مقام دوم رو نمیاورد...برنامه ی کلیک نمایشگاش رو گذاشت...اول شارپ شده بود دوم سامسونگ
ال جی و سونی حتی جزء ۶تای اول هم نبودن...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

آقا چرا اینقدر کورکورانه از سونی طرفداری می کنید؟ عزیزان من اگه سامسونگ بد بود تو ال ای دی تی وی ها مقام دوم رو نمیاورد...برنامه ی کلیک نمایشگاش رو گذاشت...اول شارپ شده بود دوم سامسونگ
ال جی و سونی حتی جزء ۶تای اول هم نبودن...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

CNET رو که انشالاه قبول دارید؟!

BEST LED TVs

THECHPP رو چطور؟!

TOP 5 LED TELEVISIONS

مشکل ما اینه هرچی دم دست تر باشه و ارزون تر باشه رو بهترین میدونیم! چون رو بیلبرد میبینیم میگه LED و LCD و SMART TV فقط سامسونگ ما هم میگیم سامسونگ
من به شخصه پاناسونیک و ویزیو (​که بعد میدونم کسی اسمش رو هم شنیده باشه) رو به همه اینها ترجیح میدم!ولی چون اینجا با ۲,۳ برابر قیمت جهانی فروخته میشه کسی اسمی ازش نمیاره
تاپیک هم شد بحث در مورد بهترین LED

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only sony
سامسونگ کمپانی خیلی خوبیه که با فلسفه کیفیت خوب به علاوه قیمت عالی رقابت میکنه ولی قابلیت رقابت با برندهای ژاپنی رو تو تکنولوژی نداره مثل توشیبا, شارپ و پاناسونیک و پایونیر...
amoled هم همون تکنولوژی oled هست با کمی تغییرات این + و ... هم که هر چند وقت یه بار سامسونگ بهش اضافه میکنه کلک پول در آوردن و بازی روانی و به قولی سیاستهای مارکتینگ هست دقیقا قبلا هم اینکار رو کرده مثلا led هم همون lcd بود فقط بک لایت رو عوض کرده بودن و اسمشو گذاشتن led tv که اولین بار سونی اون رو چند سال قبل ساخته بود البته در کشورهای پیشرفته مثل کشورهای اروپایی و آمریکا و ژاپن استفاده از اسم led tv ممنوع هست و باید حتما اشاره کنن که این پنلها همون lcd هست و فقط بک لایت led داره...
ولی کلا این سامسونگ از صدقه سر آمریکا و هلند (فیلیپس) که بهش تکنولوژی میفروشن خوب پیشرفت کرده دلیلش هم سیاستهای اقتصادی و سیاسی کره جنوبی هست که باعث شده این کشور برای سرمایه گذاریهای خارجی جذاب و مطمئن باشه و گرنه سامسونگ و بقیه برندهای کره ای در تولید تکنولوژی حرفی برای گفتن ندارن همون خط تولید رو شما میتونید از آمریکا یا ژاپن بخرید البته به شرطی که بهتون بفروشن یعنی مطمئن بشن که:
اولا سود آوری دارید و قوانین دست و پا گیر تو کشورتون وجود نداره...
دوما بعدا نمیبرید تو بمب و موشک و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه استفاده کنید و بیاین مرگ بر فلانی و بیساری کنید...
پس اگر شما همون خط تولید رو ببرید تو افغانستان و یه عمله افغانی بزارین بالا سرش که هر 5 دقیقه یه بار یه دکمه فشار بده اونوقت شرکت مثلا X افغانستان هم میشه تولید کننده ولی مهم تولید فن آوری و تکنولوژی ساخت هست که در اختیار کشورهای تکنولوژی ساز مثل آمریکا , ژاپن و آلمان قرارداره و نه مونتاژ کاری یعنی همین کاری که سامسونگ میکنه....
سونی هم مطمئن باشید اگر براش توجیه قیمتی داشت نمیرفت بده سامسونگ براش بسازه یا خودش میساخت یا میداد یه کمپانی مثل توشیبا اینکار رو انجام بده پس مطمئن باشید قرارداد تجاری بین دوتا کمپانی به همین راحتی نیست کمپانی عامل خیلی از موارد مثل قیمت , نحوه پرداخت و ضمانت تولید و قابلیت تیراژ رو در نظر میگیره و بعد قرار داد میبنده.

• Like
Reactions: 4th
یه چیزی توجه داشته باشید که مشکل عمده PSP انعکاس نور بود که می رفت روی اعصاب . اصلا نمی شد در طول روز بیرون بازی کرد .. با این کار اگر نگیم همش ولی خیلی از مشکلاتش حل میشه ...

کاری به بحث های کسی ندارم... اون چیزی رو که خودم دیدم رو میگم : در کیفیت صفحه نمایش های موبایل و هندهلد ها هیچ شرکتی به پای سامسونگ نمیرسه... بهترینه!

کاری به بحث های کسی ندارم... اون چیزی رو که خودم دیدم رو میگم : در کیفیت صفحه نمایش های موبایل و هندهلد ها هیچ شرکتی به پای سامسونگ نمیرسه... بهترینه!

تایید میشه
بازار هندهلد و موبایل دست سامسونگه و بس!

زاویه دید PSP که خیلی خوب بود ببینیم این چی میشه

CNET رو که انشالاه قبول دارید؟!BEST LED TVs THECHPP رو چطور؟!TOP 5 LED TELEVISIONS مشکل ما اینه هرچی دم دست تر باشه و ارزون تر باشه رو بهترین میدونیم! LED
خب این لیست چیو نشون میده؟؟نشون میده همه کیفیتشون عالیه.پس چرا 2میلیون پول الکی به فروشنده میدیم؟؟!!این حرف شما غلطه الان tvهای سامسونگ و ال جی ارزونن ولی تو لیست بهترینtvها...این که هرچی گرون باشه بهتره چرته اصلا محصولات سونی نسبت به قیمتش تو ایران ارزش نداره.تو خارج ایران قیمتش بهتره ولی بازم کسی نمیخره سونی مجبوره قیمت هارو بیاره پایین و ضرر کنه ولی بازار رو از دست نده!!!پس ایرونی هابا بقیه مردم دنیا فرق میکنن اینجا مغازه دار هر چی گرونتر بده بیشتر خریدار داره.ولی اونجا یارو میره همین سایت های که گذاشتی نقد رو میخونه میفهمه کدوم بهتره و قیمتش مناسب تره اونو میخره. وقتی سامسونگ tvهاش کیفیتشون فوق العادست و قیمتشون مناسبه دیگه کی میره سونی میخره ؟؟؟برا همین پرفروشه

• Like
Reactions: pandora tomorrow
خب این لیست چیو نشون میده؟؟نشون میده همه کیفیتشون عالیه.پس چرا 2میلیون پول الکی به فروشنده میدیم؟؟!!این حرف شما غلطه الان tvهای سامسونگ و ال جی ارزونن ولی تو لیست بهترینtvها...این که هرچی گرون باشه بهتره چرته اصلا محصولات سونی نسبت به قیمتش تو ایران ارزش نداره.تو خارج ایران قیمتش بهتره ولی بازم کسی نمیخره سونی مجبوره قیمت هارو بیاره پایین و ضرر کنه ولی بازار رو از دست نده!!!پس ایرونی هابا بقیه مردم دنیا فرق میکنن اینجا مغازه دار هر چی گرونتر بده بیشتر خریدار داره.ولی اونجا یارو میره همین سایت های که گذاشتی نقد رو میخونه میفهمه کدوم بهتره و قیمتش مناسب تره اونو میخره. وقتی سامسونگ tvهاش کیفیتشون فوق العادست و قیمتشون مناسبه دیگه کی میره سونی میخره ؟؟؟برا همین پرفروشه

بین قیمت های اونجا تفاوتی میبینی شما؟؟!
اصلا زحمت دادی به خودت درست نگاه کنی؟
اصلا دیدی که الجی و شارپ به مراتب قیمت بالاتری داشتن؟!
من گفتم هرچی گرونتر بهتر؟عرض کردم خدمتتون هرچی ارزون تر و تو چشم تر از دید ایرانی جماعت بهتر
خوبه اشاره کردم من خودم دارم میگم پاناسونیک و اصلا با سونی کار ندارم!
مس داریم میسابیم اینجا
بیخیال آقا سامسونگ خدا سامسونگ ارث پدری

پ.ن : شانس آوردیم مایکروسافت پنل تولید میکنه !

راستی اینم شاید از خواب بیدارتون کنه احتمال سوختن1.6میلیونtvسونی خب این شبیه اون کیفیت برتر که شما میگین نیست http://www.bgr.com/2011/10/13/sony-issues-recall-on-1-6-million-lcd-tvs/طرفدارهای اپل هم میگن ایفون بهترین وکیفتش از همه بهتره.وای هرروز یه مشکلlcsیا باتری یا انتن دهی داشت.پس اینا توهماته وقتی نگین بهترینه چطور1میلیون میدین گوشی یا 2میلیون بیشتر میدینtvخب این توهم باعث شده از این کارای عجیب بکنین

---------- نوشته در 08:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------

بین قیمت های اونجا تفاوتی میبینی شما؟؟!اصلا زحمت دادی به خودت درست نگاه کنی؟اصلا دیدی که الجی و شارپ به مراتب قیمت بالاتری داشتن؟!من گفتم هرچی گرونتر بهتر؟عرض کردم خدمتتون هرچی ارزون تر و تو چشم تر از دید ایرانی جماعت بهترخوبه اشاره کردم من خودم دارم میگم پاناسونیک و اصلا با سونی کار ندارم!مس داریم میسابیم اینجا بیخیال آقا سامسونگ خدا سامسونگ ارث پدریپ.ن : شانس آوردیم مایکروسافت پنل تولید میکنه !
دوست عزیز من سونی یا مایکرو یا سامسونگ رو پشم حساب نمیکنم ولی ما داریم چوب این طرز فکر اشتباه رو میخوریم وقتی اینا دارن پول مفت به فروشنده میدن هم خودشون ضرر میکنن هم ما پس ما که پول مفت نداریم بدیم چه گناهی کردیم؟؟؟اینجا لحث میکنیم که حداقل چند نفر از خواب بیدارشن فن بازی و این مزخرفات چیه میگین.پدرمون درومد تو این مملک اخه سامسونگ و سونی چیه بخاطرش دعوا کنیم یا...مسله خیلی مهمتره توtvو خیلی چیزایه دیگه داریم چوب سادگی بعضی ه رو میخوریم

دوست عزیز من سونی یا مایکرو یا سامسونگ رو پشم حساب نمیکنم ولی ما داریم چوب این طرز فکر اشتباه رو میخوریم وقتی اینا دارن پول مفت به فروشنده میدن هم خودشون ضرر میکنن هم ما پس ما که پول مفت نداریم بدیم چه گناهی کردیم؟؟؟اینجا لحث میکنیم که حداقل چند نفر از خواب بیدارشن فن بازی و این مزخرفات چیه میگین.پدرمون درومد تو این مملک اخه سامسونگ و سونی چیه بخاطرش دعوا کنیم یا...مسله خیلی مهمتره توtvو خیلی چیزایه دیگه داریم چوب سادگی بعضی ه رو میخوریم

شما اصلا تو یه فاز دیگه داری بحث میکنی توجهی هم به گفته های من نداری
من اصلا با قیمت و فروش و این حرفها کاری ندارم!اصلا به دزد بازار اینجا که به خاطر تح*ریم و یه گارانتی اسمی داریم ۲ برابر قیمت یه جنس بالاش پول میدیم کاری ندارم
من دقیقا حرف شمارو قبول دارم! اینکه چشم بسته یه محصول رو بالانبریم!حالا چه به خاطر قیمت بالا چه به خاطر قیمت پایین چه هر بهونه ی دیگه!
یه دوستی اومد سامسونگ چشم بسته (اونم به خاطر قیمت پایین و تبلیغات زیاد) برد بالا و بقیه محصولات رو کوبوند من هم با مدرک جواب ایشون رو دادم
دقیقا همه ما داریم چوب سادگی و دهن بین بودنومون رو میخوریم! که یه عده نمیخوان قبول کنن که سامسونگ غول LED و LCD نیست و کیفیت های بالاتر نسبت به سامسونگ هم هست
اما تو فروش شاید بهترین باشه و حرفی هم توش نیست

آقا کیفیت بالاتر سامسونگ هست اما به چه قیمتی ؟!! بین قیمت و قدرت باید تعادل باشه ! ضمنا کشور خودمونم با خراب شده های دیگه مقایسه نکن ! شرایط واسه ما اینه ...

شما اصلا تو یه فاز دیگه داری بحث میکنی توجهی هم به گفته های من نداریمن اصلا با قیمت و فروش و این حرفها کاری ندارم!اصلا به دزد بازار اینجا که به خاطر تح*ریم و یه گارانتی اسمی داریم ۲ برابر قیمت یه جنس بالاش پول میدیم کاری ندارممن دقیقا حرف شمارو قبول دارم! اینکه چشم بسته یه محصول رو بالانبریم!حالا چه به خاطر قیمت بالا چه به خاطر قیمت پایین چه هر بهونه ی دیگه!یه دوستی اومد سامسونگ چشم بسته (اونم به خاطر قیمت پایین و تبلیغات زیاد) برد بالا و بقیه محصولات رو کوبوند من هم با مدرک جواب ایشون رو دادمدقیقا همه ما داریم چوب سادگی و دهن بین بودنومون رو میخوریم! که یه عده نمیخوان قبول کنن که سامسونگ غول LED و LCD نیست و کیفیت های بالاتر نسبت به سامسونگ هم هستاما تو فروش شاید بهترین باشه و حرفی هم توش نیست
خب من نمیخوام درمورد این بحث کنم که کدوم بهترین کیفیت رو داره فایده نداره به نظرم کیفت همشون عالیه کیفیت سونی هم عالیه ولی نه همیشه.بالا یه چشمه از کیفیت سونی رو نشون دادم.دیگه بحث رو ادامه ندیم.ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or