صفحه نمایش psvita را samsung میسازد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
r84bfnyu2ad5y3jx0vl.jpg

خلاصه ای از متن اصلی که به نوعی جایگاه بالای سامسونگ در تولید صفحه نمایش های کیفیت بالای امروزی رو هم نشون میده بدین صورت که سونی تایید کرد صفحه نمایش کنسول دستی ps vita موسون به تکنولوژی انحصاری AMOLED را سامسونگ خواهد ساخت که این صفحه نمایش ها ی فوق العاده در ابعاد 5 اینچی تولید خواهند شد و اینکه چرا سامسونگ حدس و گمان اینه که تعداد معدودی از شرکتهای کره ی جنوبی قادر به تولید این حجم از تولید باشند که قبلا هم عنوان شده بود ولی تا به امروز تایید نشده بود .
سامسونگ نیز در همین رابطه از افزایش فروش و سهمشان در بازار سخن گفته و اینکه پانل صفحه نمایش منحصر به فردشان در طیف وسیعی از دستگاه های تلفن همراه در حال استفاده است مانند samsung سری Galaxy یا کهکشان و Motorola سری laser و موبایل نوکیا سری 'Lumia 800 و حالا psvita و صفحه نمایش 5 اینچی (960x544) منحصر به فرد سامسونگ موسون به AMOLED .
این بود گزیده ای از متن اصلی :
منبع :

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and Terova
آقا کیفیت بالاتر سامسونگ هست اما به چه قیمتی ؟!! بین قیمت و قدرت باید تعادل باشه ! ضمنا کشور خودمونم با خراب شده های دیگه مقایسه نکن ! شرایط واسه ما اینه ...

آقا من به چه زبونی بگم اینجا بحث قیمت نمیکنم و صرفا داریم راجب کیفیت صحبت میکنیم :دی
اصلا بحث خرید LED که نیست! کسی الان نمیخواد بهترین پنل تو بازار ایران رو انتخاب کنه که من بیام تو مقایسه اینجا رو با خراب شده های دیگه مقایسه نکنم
و شرایط اینجا رو هم در نظر بگیرم!
بحث کیفیت یه کنسول پرتابل بود که کشیده شد به ابعاد بزرگتر
حرف من اینه! کیفیت بهتر از سامسونگ تا دلمون بخواد تو بازار LED هست
بازار هندهلد و موبایل هم دست سامسونگه و توش شکی نیست
همین!

این همه بحث کردید ولی یه کدومتون منبع اصلی رو باز نکرد که چک کنه اون وب سایت چی هست اصلا... گرامر مطلب در حد صفر، انگار که یه بچه پیش دبستانی نوشته! جمله ها اصلا معنی ندارن.
ضمن اینکه خیلی وقته صفحه نمایش PS Vita تایید شده که OLED هست نه AMOLED

http://us.playstation.com/psvita/tech-specs/

تاپیک قفل میشه.

• Like
Reactions: 4th
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or