صحبت های Lionhead درباره تکنولوژی های بصری Milo and Kate

Gartall

کاربر سایت
تکنولوژی شگفت انگیز برای xbox360
چندی قبل به گوش رسید که پروژه بسیار بزرگ milo هنوز زنده است .
اقای Ben Sugden از سران برنامه نویسان استادیو lionhead در کنفرانس GDC2011 از انجین جدید که قرار است برای milo and kate استفاده گردند پرده برداری کردند .

خلاصه قابلیتها :

Milo & Kate Art Direction
Modellinng tool and pipeline
Build pipelinne
Compression and streaming
Virtual Texturing
Real-Time global illumination solution

در این فایل pdf تمام تکنیک های به کار برده را میتونید به صورت کاملا تخصصی مطالعه کنید .
http://miciwan.com/GDC2011/GDC2011_Mega_Meshes.pdf

This is a new engine created by Lionhead Studio , this engine use Mega Meshes for create a world of 100 billion polygons , virtual texture streaming system (megatexture)and a novel real-time global illumination

ویرایش :

خب بالاخره ویدئوی مربوطه به GDC تو یوتوب قرار گرفت ! به این چیزها که خودشون گفتن دقت کنید :
Modelling, rendering and lighting a world made of 100 billion polygons

از یه نورپردازی واقعا پیچیده وشگفت اور استفاده شده همراه با سایه زنی های بسیار دقیق و کاملا عمق دار , مدل سازی که روی اجسام و اشیاء به صورت کاملا 3D طراحی شدند . polygons های که روی تک تک اجسام پیاده شده را نگاه کنید . حجم تکسچر ها هم به مدد Virtual Texturing فوق العاده هست که تو ویدئو همین تکنیک Virtual Texturing را نشون میده . محیطها طبق معمول طراحی بسیار زیبای فانتزی داره . چیزی که من دیدم برای نسل بعد نیست ولی برای این نسل حاضر کنسول ها هم نیست! ولی running on XBOX360 ! در کل Lionhead دست به کار بزرگی زده .
تو ویدئو دوم هم میتنید Real-Time global illumination solution ببینید .
http://www.youtube.com/watch?v=M04SMNkTx9E&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cdcqtjlBWCE&feature=player_embedded

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Old Hero and PXG
فرخ این تکنولوژی جدید که اتفاقا شگفت انگیز هم هست دقیقا چیه؟

تنها چیزی که تو توی خبر آوردی این هست که پروژه سرکاری Milo هنوز هم سرپاست که بیشتر نشون دهنده اعتماد به نفس و کم نیاوردن سازنده هاش هست.

فرخ این تکنولوژی جدید که اتفاقا شگفت انگیز هم هست دقیقا چیه؟

تنها چیزی که تو توی خبر آوردی این هست که پروژه سرکاری Milo هنوز هم سرپاست که بیشتر نشون دهنده اعتماد به نفس و کم نیاوردن سازنده هاش هست.

خب فایل pdf را خوندی ؟ اونحا قشنک از حجم وحشتناک تکسچر ها و تکنیکهای نورپردازی و با تک تک ابجکتهای 3d و مدلینگهای اونها با فیزیکی که روشون انجام شده با میزان polygons ها با مدلینگ محیطها و کارکترها و............. توضیح کامل داده.
حالا این فایل pdf که از اول تا اخرش چندین صفحه از تکنیکهای گرافیکی میگه به نظر تو فقط تائید میکنه پروژه سرکاری Milo پا برجاست ؟! و سازنده ها کم نیاوردند ؟ من نمیدونم تو یکی از این حرفهات نمیخوای دست بکشی ؟

آخرین ویرایش:
فرخ چرا گیر میدی؟:دی

من برات آرزو میکنم هرچه سریعتر این تکنولوژی پیشرفته به همراه بازی Milo منتشر بشه و شما ازش لذت ببرید. حالا امسال نشد سال بعد، سال بعد نشد سال بعدش و....

فقط هروقت Milo با این تکنولوژی شگفت انگیز دستتون رسید من رو هم بیخبر نزارید.

پ.ن: داری میری خونه به مولینیو سلام برسون!:دی

• Like
Reactions: mehdihoo
Milo
شاید وقتی دیگر.....!
فکر میکنم اگر این پروژه چیز به درد بخوری بود هر چند وقت یه خبر درست حسابی ازش میدادن بیرون نه اینکه تو فاصله های زمانی طولانی فقط شایعه بشه که آره Milo زندس!

آخرین ویرایش:
احتمالا تو E3 به صورت زنده نشونش می دند , چون تا دوسال دیگه خبری از Fable نیست و تو این مدته می تونند روش کارکنند , مخصوصا اینکه lionhead انجین بروزی نداره و نیاز داره روی یک انجین قوی کارکنه ...

---------------
مقالش که بشدت تخصصیه ! کسی خونده متوجه بشه ؟
تکنولوژیش مثل Rage ?

خلاصه قابلیتها :

Milo & Kate Art Direction
Modellinng tool and pipeline
Build pipelinne
Compression and streaming
Virtual Texturing
Real-Time global illumination solution
دوست عزيز اينها قابليتها و يا تكنيك هاي به كار رفته نيستند. اينها سر تيتر سخنراني آقاي Ben Sugden‌براي اون روز و اون جلسه هستن. توضيحاتي از كاري كه روي پرو‍‍ه تا حالا انجام دادن هستش. اگر PDF رو همون اولش رو كمي ميخونديد متوجه ميشديد. هر چيزي كه ميبينيد سريع با يه سلسله كلمات تكنيك و نورپردازي و وحشتناك و شگفت انگيز و اينجور قيد ها به خوردِ خواننده ها نديد. البته كه اگر پرو‍ژه انجام بشه قدم بزرگي نه تنها در زمينه بازي بلكه برنامه نويسي خواهد بود ولي فكر ميكنم نوع خبر رسانيتون محتوي رو تحت تاثير قرار ميده و نتيجه مناسب بدست نمياد.
در ضمن شما كه PDF رو خونديد :
شگفت انگيز بودنِ مايلو به خاطر امكانات هوش مصنوعي اون هستش كه تو اين مقاله و سخنراني هيچ اشاره اي بهش نشده و تمام مطلب حولِ موتور گرافيكي جديدشون و تكنيكها و الگوريتمهاي به كار رفته تو اونه كه هيچ كدومشون هم نوآوري نيستند ولي مجموعه اي از بهترين روشها رو دارن در كنار هم به كار ميبرن و قطعا نتيجه خوبي خواهد داشت.
خود بنده خدا Sugden‌ اينقدر بزرگش نكرده كه شما اسم كنسول مورد علاقه تون رو هم كنارش ميزاريد و شگفت زده ميشيد. احتمالا هم بعد از ايجاد حساسيت و بحث هاي معمول ميگيد اينجا پر از فن هاي طرف مقابله و ادامه ماجرا.
تو هم موفق باشی ولی سعی کن دیگه یه چیزی را نسنجیده حرف نزنی !
چشم استاد ، از اين به بعد ميسنجم... ولي نگفتيد تخصص ، سابقه كار و اطلاعاتِ شما از كجاست و در چه حديه. قبلا هم سوال كردم. راستش من چيزي به جز نقل قول از سايتها نديدم ازتون و كل اظهار نطر هاتون رو با چند تا قيد و صفت و كلمات كليشه اي ديدم. جدا برام جالبه چرا فكر ميكني
1- بلدي و 2
- بقيه بلد نيستن ( فكر كنم شما بوديد الان اينجا يه شكلك از همون قبليا ميزاشتيد،نه؟)
علاقه و نيازي ندارم بحث رو ادامه بدم و كلا هم پست بي محتوي و به قولي اسپم زياد ندارم نميخوام بيشتر بشه.
موفق باشيد (مجددا)

آخرین ویرایش:
دوست عزيز اينها قابليتها و يا تكنيك هاي به كار رفته نيستند. اينها سر تيتر سخنراني آقاي Ben Sugden‌براي اون روز و اون جلسه هستن. توضيحاتي از كاري كه روي پرو‍‍ه تا حالا انجام دادن هستش. اگر PDF رو همون اولش رو كمي ميخونديد متوجه ميشديد. هر چيزي كه ميبينيد سريع با يه سلسله كلمات تكنيك و نورپردازي و وحشتناك و شگفت انگيز و اينجور قيد ها به خوردِ خواننده ها نديد. البته كه اگر پرو‍ژه انجام بشه قدم بزرگي نه تنها در زمينه بازي بلكه برنامه نويسي خواهد بود ولي فكر ميكنم نوع خبر رسانيتون محتوي رو تحت تاثير قرار ميده و نتيجه مناسب بدست نمياد. خود بنده خدا Sugden‌ اينقدر بزرگش نكرده كه شما اسم كنسول مورد علاقه تون رو هم كنارش ميزاريد و شگفت زده ميشيد. احتمالا هم بعد از ايجاد حساسيت و بحث هاي معمول ميگيد اينجا پر از فن هاي طرف مقابله و ادامه ماجرا.

دوست عزیز . شما نیاز نیست بیای به من یاد بدی که تو مقاله چی نوشته یا ننوشته ! خودم خوندم و میدونم چیه و اون چیزها که نام بردم تکنیکهایش هست که در خود مقاله تک تکشون را توضیح داده . و جدا میگم به شخص شما هم ربطی نداره که من چطور میخوام یه چیزی را توصیف کنم چون به نظر من یه تکسچر در حد مثلا 128k * 128k چیزی جزء وحشتناک نیست . حالا براتون فشار اومده اون یه چیزی دیگست .
شما اگه اون مقدار فنبازیت را کنار بزاری و اون تعصب خودت را به ps3 بزاری کنار و این تیتر را قشنگ را بخونی میتونه چه معنی داشته باشه ؟!
Mega Meshes : A new AMAZING technology for 360
http://n4g.com/news/720969/mega-meshes-a-new-amazing-technology-for-360/com
و ترجمه من :
تکنولوژی جدید شگفت انگیز برای xbox360
ببخشید که نمیتونم باهاتون موئدبانه حرف بزنم چون دیگه یکم زیادی به کار مردم دخالت میکنی !

فرخ چرا گیر میدی؟:دی
رسم زمونست دیگه ! خودت میای گیر میدی بعد اونوقت من برات گیر دادم ؟!

من ميبخشمت ولي نميتونم باهات غير مودبانه صحبت كنم.....
كمي هم به جاي خبر خوندن مطالعه كن شايد بتوني جواب مودبانه و تخصصي هم جواب بدي.
كماكان موفق باشيد و خوش.

تیکه پرانی یعنی غیر مودبانه ! کار که تو پست قبلیت کردی .
در مورد قسمت دوم هم :lol:
تو هم موفق باشی ولی سعی کن دیگه یه چیزی را نسنجیده حرف نزنی !

1- بلدي و 2
- بقيه بلد نيستن ( فكر كنم شما بوديد الان اينجا يه شكلك از همون قبليا ميزاشتيد،نه؟)
علاقه و نيازي ندارم بحث رو ادامه بدم و كلا هم پست بي محتوي و به قولي اسپم زياد ندارم نميخوام بيشتر بشه.
موفق باشيد (مجددا)
1 : بلدم چون برای هر حرفم منبعی دارم و روش مطالعه میکنم و مثل شما مثل همین الانش شکمی حرف نمیزنم !
2: بلد نیستی چون بلد نیستی! مثل همین الانش که بسیار بی اطلاع بی منطق و ... و هیچ اطلاعاتی داری حرف میزنی . پس در نتیجه من بلدم و تو بلد نیستی . اگرم هیچ تخصصی ندارم ولی بلدم اطلاعات جمع کنم و دانشم را ببرم بالا و به اینم افتخار میکنم و مثل سشما اعتقاد ندارم از شکم مادری دانشمند زاییده بشم 1 درست برعکس شما که فقط بلدی اتیش ps3 بزنی رو سینت و فکر کنی کلمه های خارق العاده فقط برای ps3 صدق داره و مثل الانش که بدونه مطالعه مقاله فکر کنی که کلمه شگفت انگیز اشتباهه .
اگه شک داری ممنون میشم تو یه بحثی یا پیغامی اون اطلاعات خودت را بریزی زمین و منم همینطور !
موفق باشی !

آخرین ویرایش:
این بازی اگه بتونه منتشر بشه یکی از بزرگترین بازی های قرن میشه، ولی این بازی حداقل باید چند تا DVD باشه، نا سلامتی دارن مغز یه انسان رو شبیه سازی می کنن، به نظر من زیاد نباید امید وار بود اگه بیاد خیلی نصفه میاد شایدم اصلا نیاد!!!!!

جدا میگم به شخص شما هم ربطی نداره که من چطور میخوام یه چیزی را توصیف کنم
ببخشید که نمیتونم باهاتون موئدبانه حرف بزنم چون دیگه یکم زیادی به کار مردم دخالت میکنی !
من ميبخشمت ولي نميتونم باهات غير مودبانه صحبت كنم.....
كمي هم به جاي خبر خوندن مطالعه كن شايد بتوني جواب مودبانه و تخصصي هم جواب بدي.
كماكان موفق باشيد و خوش.

حالا مسائل گرافیکی به کنار
مسئله ای که به هیچ شکلی برای من قابل فهم نیست این بلندپروازی کاملا تخیلی جناب مولینیو هست. چنین هوش مصنوعی ای که این اقا ازش حرف میزنه برای 100 سال دیگه هم عملی نیست حالا چه برسه به دو سال دیگه. من این حرفو زدم هر کی هم خواست بوک مارکش کنه و نگه داره اگه یه همچین چیزی رو با این کیفیت عرضه کردن من اسمم تو شناسنامه عوض میکنم میذارم مایلو!!!

دوستان شما چه قوه ی تخیلی دارین :دی
شبیه سازی مغز انسان ؟! پیشنهاد می کنم سخنرانی مولینیو رو توی TED ببینید. اصلا یه همچین چیزی در کار نیست و تمام حالت ها و حرف هایی که زده میشه اسکریپت شده هستن.

حالا مسائل گرافیکی به کنار
مسئله ای که به هیچ شکلی برای من قابل فهم نیست این بلندپروازی کاملا تخیلی جناب مولینیو هست. چنین هوش مصنوعی ای که این اقا ازش حرف میزنه برای 100 سال دیگه هم عملی نیست حالا چه برسه به دو سال دیگه. من این حرفو زدم هر کی هم خواست بوک مارکش کنه و نگه داره اگه یه همچین چیزی رو با این کیفیت عرضه کردن من اسمم تو شناسنامه عوض میکنم میذارم مایلو!!!
عملی که هست همین چند وقت پیش توی یک مسابقه ی معروف از یک هوش مصنوعی فوق پیشرفته استفاده شد که الان جزئیاتش رو یادم نیست.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or