من نمیخوام زیاد وارد بحث شم. فقط میخوام بگم که شما خودتون چیتون از این خارجی ها کمه که می شینین حرف هایی که اونا زدن رو نقل قول میکنین و جالب اینه که سخن و نظرات اونها رو بیشتر از بحث ها و نظر های خودتون قبول دارین.
آخه مگه ندیدی، خودم رو میگم، من که نظرم مهم نیست؛ برای همین مجبور میشم به بیگانگان رو بندازم.........
چیز عجیبی نیست . اصولا امثال کسانی که حرف های سایت هایی مثل گیم اسپات و ... رو برابر با آیه اسمانی می دونن زیاد هست ! حتی اگه اظهار نظر اون ها عجیب ترین حرف ممکن در تاریخ بازی های کامپیوتری باشه . بازم خیلی ها قبولش دارن . یه کمی اعتماد به نفس هم بد نیست !
این هم لامصب تو بازیسنتر اپیدمی شده دیگه. GameSpot ؟ واه واه واه! IGN ؟ اه اه اه! حالم از این حرفای مفت به هم میخوره. هیچ سایتی هم حرفی نمیزنه که عجیب ترین حرف تو تاریخ باشه مطمئن باش.
حالم از ایرانی بودن و "غرور" الکی بهم میخوره، حالم از این اعتماد به نفس های پوچ و بی دلیل هم به هم میخوره.
پ.ن : چقدر قشنگ این قضیه سنخیت رو تشخیص دادم ! من کی رزیدنت ایول 4 رو زیر سوال بردم !؟ من نبودم که گفتم بازی فوق العاده قشنگیه ولی نه یک بازی قشنگ به نام رزیدنت ایول در سبک ترسناک ! _ دیگه کسی که این موضوع نبود وجود ترس در رزیدنت اویل 4 رو قبول نکنه . جزو معلوم الحال ترین افراد هست _ و وقتی هم این موضوع رو قبول کنه . بدون شک اینو قبول داره که سبک همیشگی سری رزیدنت اویل ترسناک و دلهره اور بوده . پس این چه دنباله ای هست که از اون سبک پیروی نمی کنه !؟ دیگه معادله از این ساده تر وجود نداره .
آخه مشکل شما با اون بازی فقط نبودن احساس ترسه؟ واقعا به خاطر این یه مورده که همه اون تغییرات مثبتی که تو بازی بوده رو ول کردی چسبیدی به اون؟ معلومه که مشکل جماعت به اصطلاح "Hardcore gamer " (

) کجاس. Resident Evil تغییر میخواست که بهش رسید. المان ترس هم همچین توش کمرنگ نشد. اگه واقعا طرفدار قدیمی سری هستی؛ شاید راجع بش بگی بازی چرا اینقدر اکشن شده. که این هم با پیشرفت توی صنعت بازی یه چیز طبیعی بود. تا کی میخواستی با موجودات احمق و کندی که میتونی دورشون بزنی و زود در بری روبرو شی؟ این یکی از برتری های RE4 بود که توش زامبی ها باهوش تر شدن و با همکاری همدیگه باهات مقابله میکنن و هوش مصنوعی بازی رفته بود بالا. بازم میخواستی تو همدیگه بلولن و تو هم دورشون بزنی و ردشون کنی و زود بری پازل حل کنی؟
هم ترس و هم قسمت های معمایی تو RE4 وجود داشت، جایی برای اعتراض نمیمونه. شما با این حال میتونی بازم بگی تو RE4 بازی از ریشه هاش دور شد . داستان هم باید یه جوری ادامه پیدا میکرد وگرنه باید تا آخرت عمرت همون Nemesis رو بازی میکردی و پرونده RE واسه همیشه بسته میشد...
نقل قول های فروم های رزیدنت اویل هم خیلی جالب بود . امیر جان کیف می کنی رزیدنت ایول فن هارو دیدی چه پست های نقل قول شده بود !؟ موفق باشد
انتظار نداشتی که همین چرندیات جماعت به اصطلاح " Hardcore gamer "رو دوباره تحویلت بدم؟ ها؟ بله "جو گیر" تو دنیا زیاد داریم. اما خیلی ها هستن که یه جور دیگه فکر میکنن. خب همه که pro gamer نیستن که آخه...، اینا هم اگه بهتون بر نمیخوره "فن" های Resident Evil بودن. اشکال نداره که؟ آخه همه که مثل شما فکر نمیکنن...
راستی استفاده از انجین مشترک ربطی به شباهت پیدا کردن لوکیشن ها داره !؟ عجب ! شباهت های لوکیشن های Gow و Mirrors edge رو هم یکی برای ما می گه ؟ اخه انجینشون مشترک بود .
تا اونجایی من میدونم ؛ Engine بازی به چیزای مثل گرافیک، انیمیشن؛ هوش مصنوعی و فیزیک بازی ربط پیدا میکنه. گرافیک بازی هم "فکر" کنم شامل پیش زمینه های بازی هم بشه. خودت هم میدونی محیط بازی تو RE2 و RE3 فوق العاده شبیه هم بودن،همین الان برو ازشون دوتا عکس ببین. اما بازم بگو که تو R.C.P.D نرفتیم و خیابون های شرقی و جنوب شرقی Raccoon City رو گشت زدیم...
یکی بودن engine تو دوتا بازی ـه مجزا که هیچ ربطی با هم ندارن بله نمیتونه توجیه کنه که لوکیشن هاشون مثل هم باشه. اما نه توی یه "سری" و دو تا "بازی پشت سر هم" که اتفاقا توی "یک شهر" و یک "شرایط مساوی" و "در یک زمان" اتفاق میفتن! شباهت توش هست؛ خیلی هم هست...
همون بهترین کار ادامه ندادن بحث هست .
حالا چرا ناز میکنی؟ دیدید ما ایرانی ها فرهنگ هیچی از جمله فوروم ها رو نداریم؟ استاد! Hardcore gamer ! "فن" قدیمی Resident Evil ! ؛ pro gamer ! اومدی اینجا بحث کنی، نیومدی بنویسی که "اه اه من بحث نمیکنم". البته خیلی ببخشید؛ اگه نمیخواستید بحث کنید خیلی بیخود کردید که اصلا اینجا ثبت نام کردید، اینجا پست دادید، و تو پستتون نوشتید که "دیگه بحث نمیکنم" خوبه؟
اصلا یه کاری کن، اینقدر ادامه بده تا اعتماد به نفس یک ایرانی رو که اون بالا گفتی همینجا ثابت کنی. ما همه مون اصولا هیچی تو کتمون نمیره و فقط "خاله زنک بازی" و "جلف بازی" رو خیلی خوب یاد گرفتیم. یه دنیا هم بگه که آقا به هر چی که میپرستی این بازی معرکه بود، بازم باید یه ساز مخالف بزنیم که فلان...