شینجی میکامی:" من RE5 را بازی نخواهم کرد"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5girlxj3.jpg

شینجی میکامی در صحبت با اخرین شماره از مجله پلی‌استیشن بی‌میلی خودش را از بازی کردن اخرین شماره از این سری، یعنی RE5 اعلام کرد.

او می‌گوید:" من احتمالا این بازی را انجام نخواهم داد. من این بازی را دوست نخواهم داشت زیرا این بازی چیزی نیست که من می‌ساختم".

" اگر من این بازی را انجام دهم فقط دچار استرس خواهم شد. البته من فکر می‌کنم که RE5 برای بازیباز‌ها مناسب باشد ولی نه برای کسی که خودش سازنده سری رزیدنت اویل است".

" اگر ببینم چیزی در بازی درست طراحی نشده، عصبانی می‌شوم".

Source

من نمیخوام زیاد وارد بحث شم. فقط میخوام بگم که شما خودتون چیتون از این خارجی ها کمه که می شینین حرف هایی که اونا زدن رو نقل قول میکنین و جالب اینه که سخن و نظرات اونها رو بیشتر از بحث ها و نظر های خودتون قبول دارین.

من نمیخوام زیاد وارد بحث شم. فقط میخوام بگم که شما خودتون چیتون از این خارجی ها کمه که می شینین حرف هایی که اونا زدن رو نقل قول میکنین و جالب اینه که سخن و نظرات اونها رو بیشتر از بحث ها و نظر های خودتون قبول دارین.
چیز عجیبی نیست . اصولا امثال کسانی که حرف های سایت هایی مثل گیم اسپات و ... رو برابر با آیه اسمانی می دونن زیاد هست ! حتی اگه اظهار نظر اون ها عجیب ترین حرف ممکن در تاریخ بازی های کامپیوتری باشه . بازم خیلی ها قبولش دارن . یه کمی اعتماد به نفس هم بد نیست !

پ.ن : چقدر قشنگ این قضیه سنخیت رو تشخیص دادم ! من کی رزیدنت ایول 4 رو زیر سوال بردم !؟ من نبودم که گفتم بازی فوق العاده قشنگیه ولی نه یک بازی قشنگ به نام رزیدنت ایول در سبک ترسناک ! _ دیگه کسی که این موضوع نبود وجود ترس در رزیدنت اویل 4 رو قبول نکنه . جزو معلوم الحال ترین افراد هست _ و وقتی هم این موضوع رو قبول کنه . بدون شک اینو قبول داره که سبک همیشگی سری رزیدنت اویل ترسناک و دلهره اور بوده . پس این چه دنباله ای هست که از اون سبک پیروی نمی کنه !؟ دیگه معادله از این ساده تر وجود نداره .
نقل قول های فروم های رزیدنت اویل هم خیلی جالب بود . امیر جان کیف می کنی رزیدنت ایول فن هارو :biggrin1: دیدی چه پست های نقل قول شده بود !؟ :biggrin1: موفق باشد :biggrin1:
راستی استفاده از انجین مشترک ربطی به شباهت پیدا کردن لوکیشن ها داره !؟ عجب ! شباهت های لوکیشن های Gow و Mirrors edge رو هم یکی برای ما می گه ؟ اخه انجینشون مشترک بود .
همون بهترین کار ادامه ندادن بحث هست .

تریلرش رو میشه الان از جایی دانلود کرد ؟
GOOD LUCK
چند صفحه قبل که لینکش رو گذاشتم ! برو اینجا : http://www.biohaze.com/games/game_re35.html

موفق باشید

آخه مگه ندیدی، خودم رو میگم، من که نظرم مهم نیست؛ برای همین مجبور میشم به بیگانگان رو بندازم.........

چیز عجیبی نیست . اصولا امثال کسانی که حرف های سایت هایی مثل گیم اسپات و ... رو برابر با آیه اسمانی می دونن زیاد هست ! حتی اگه اظهار نظر اون ها عجیب ترین حرف ممکن در تاریخ بازی های کامپیوتری باشه . بازم خیلی ها قبولش دارن . یه کمی اعتماد به نفس هم بد نیست !

این هم لامصب تو بازیسنتر اپیدمی شده دیگه. GameSpot ؟ واه واه واه! IGN ؟ اه اه اه! حالم از این حرفای مفت به هم میخوره. هیچ سایتی هم حرفی نمیزنه که عجیب ترین حرف تو تاریخ باشه مطمئن باش.

حالم از ایرانی بودن و "غرور" الکی بهم میخوره، حالم از این اعتماد به نفس های پوچ و بی دلیل هم به هم میخوره.

پ.ن : چقدر قشنگ این قضیه سنخیت رو تشخیص دادم ! من کی رزیدنت ایول 4 رو زیر سوال بردم !؟ من نبودم که گفتم بازی فوق العاده قشنگیه ولی نه یک بازی قشنگ به نام رزیدنت ایول در سبک ترسناک ! _ دیگه کسی که این موضوع نبود وجود ترس در رزیدنت اویل 4 رو قبول نکنه . جزو معلوم الحال ترین افراد هست _ و وقتی هم این موضوع رو قبول کنه . بدون شک اینو قبول داره که سبک همیشگی سری رزیدنت اویل ترسناک و دلهره اور بوده . پس این چه دنباله ای هست که از اون سبک پیروی نمی کنه !؟ دیگه معادله از این ساده تر وجود نداره .

آخه مشکل شما با اون بازی فقط نبودن احساس ترسه؟ واقعا به خاطر این یه مورده که همه اون تغییرات مثبتی که تو بازی بوده رو ول کردی چسبیدی به اون؟ معلومه که مشکل جماعت به اصطلاح "Hardcore gamer " (:دی) کجاس. Resident Evil تغییر میخواست که بهش رسید. المان ترس هم همچین توش کمرنگ نشد. اگه واقعا طرفدار قدیمی سری هستی؛ شاید راجع بش بگی بازی چرا اینقدر اکشن شده. که این هم با پیشرفت توی صنعت بازی یه چیز طبیعی بود. تا کی میخواستی با موجودات احمق و کندی که میتونی دورشون بزنی و زود در بری روبرو شی؟ این یکی از برتری های RE4 بود که توش زامبی ها باهوش تر شدن و با همکاری همدیگه باهات مقابله میکنن و هوش مصنوعی بازی رفته بود بالا. بازم میخواستی تو همدیگه بلولن و تو هم دورشون بزنی و ردشون کنی و زود بری پازل حل کنی؟
هم ترس و هم قسمت های معمایی تو RE4 وجود داشت، جایی برای اعتراض نمیمونه. شما با این حال میتونی بازم بگی تو RE4 بازی از ریشه هاش دور شد . داستان هم باید یه جوری ادامه پیدا میکرد وگرنه باید تا آخرت عمرت همون Nemesis رو بازی میکردی و پرونده RE واسه همیشه بسته میشد...

نقل قول های فروم های رزیدنت اویل هم خیلی جالب بود . امیر جان کیف می کنی رزیدنت ایول فن هارو دیدی چه پست های نقل قول شده بود !؟ موفق باشد

انتظار نداشتی که همین چرندیات جماعت به اصطلاح " Hardcore gamer "رو دوباره تحویلت بدم؟ ها؟ بله "جو گیر" تو دنیا زیاد داریم. اما خیلی ها هستن که یه جور دیگه فکر میکنن. خب همه که pro gamer نیستن که آخه...، اینا هم اگه بهتون بر نمیخوره "فن" های Resident Evil بودن. اشکال نداره که؟ آخه همه که مثل شما فکر نمیکنن...

راستی استفاده از انجین مشترک ربطی به شباهت پیدا کردن لوکیشن ها داره !؟ عجب ! شباهت های لوکیشن های Gow و Mirrors edge رو هم یکی برای ما می گه ؟ اخه انجینشون مشترک بود .
تا اونجایی من میدونم ؛ Engine بازی به چیزای مثل گرافیک، انیمیشن؛ هوش مصنوعی و فیزیک بازی ربط پیدا میکنه. گرافیک بازی هم "فکر" کنم شامل پیش زمینه های بازی هم بشه. خودت هم میدونی محیط بازی تو RE2 و RE3 فوق العاده شبیه هم بودن،همین الان برو ازشون دوتا عکس ببین. اما بازم بگو که تو R.C.P.D نرفتیم و خیابون های شرقی و جنوب شرقی Raccoon City رو گشت زدیم...

یکی بودن engine تو دوتا بازی ـه مجزا که هیچ ربطی با هم ندارن بله نمیتونه توجیه کنه که لوکیشن هاشون مثل هم باشه. اما نه توی یه "سری" و دو تا "بازی پشت سر هم" که اتفاقا توی "یک شهر" و یک "شرایط مساوی" و "در یک زمان" اتفاق میفتن! شباهت توش هست؛ خیلی هم هست...

همون بهترین کار ادامه ندادن بحث هست .
حالا چرا ناز میکنی؟ دیدید ما ایرانی ها فرهنگ هیچی از جمله فوروم ها رو نداریم؟ استاد! Hardcore gamer ! "فن" قدیمی Resident Evil ! ؛ pro gamer ! اومدی اینجا بحث کنی، نیومدی بنویسی که "اه اه من بحث نمیکنم". البته خیلی ببخشید؛ اگه نمیخواستید بحث کنید خیلی بیخود کردید که اصلا اینجا ثبت نام کردید، اینجا پست دادید، و تو پستتون نوشتید که "دیگه بحث نمیکنم" خوبه؟

اصلا یه کاری کن، اینقدر ادامه بده تا اعتماد به نفس یک ایرانی رو که اون بالا گفتی همینجا ثابت کنی. ما همه مون اصولا هیچی تو کتمون نمیره و فقط "خاله زنک بازی" و "جلف بازی" رو خیلی خوب یاد گرفتیم. یه دنیا هم بگه که آقا به هر چی که میپرستی این بازی معرکه بود، بازم باید یه ساز مخالف بزنیم که فلان...

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

این Resident Evil 3.5 چه گرافیکی داره :eek:
اصلا آدم باورش نمیشه این گرافیک برای نسل گذشته باشه .
بچه ها من نسخه ی گیم کیوب RE4 رو فقط اولاش رو بازی کردم .
نسخه ی گیم کیوب چقدر گرافیکش از PS2 بالاتره ؟
گرچه فکر نکنم بازم به گرافیک اینی که دیدم برسه :eek::arrowd:
http://www.biohaze.com/games/game_re35.html

GOOD LUCK

بچه ها من نسخه ی گیم کیوب RE4 رو فقط اولاش رو بازی کردم .
نسخه ی گیم کیوب چقدر گرافیکش از PS2 بالاتره ؟
البنه نسخه PS2 هم کاملا حرفه‌ای و دقیق پورت شده بود ولی به علت ضعیف بودن خود PS2 نسبت به GC در حد پایین‌تری بود. توی گیم‌کیوب همه دمو‌ها ریل تایم بود که این مساله تجربه دیداری بازی را هم بهتر کرده بود. مثلا وقتی جلیقه می‌پوشیدی توی دمو‌ها هم نشونش می‌داد.

البنه نسخه PS2 هم کاملا حرفه‌ای و دقیق پورت شده بود ولی به علت ضعیف بودن خود PS2 نسبت به GC در حد پایین‌تری بود. توی گیم‌کیوب همه دمو‌ها ریل تایم بود که این مساله تجربه دیداری بازی را هم بهتر کرده بود. مثلا وقتی جلیقه می‌پوشیدی توی دمو‌ها هم نشونش می‌داد.

ممنون مهدی جان
این دمویی که از RE 3.5 لینکش رو گذاشتم دیدی ؟
فکر کنم با اینحال یکم گرافیکش از نسخه ی گیم کیوب RE4 بالاتر باشه
اینطور نیست ؟
GOOD LUCK

ممنون مهدی جان
این دمویی که از RE 3.5 لینکش رو گذاشتم دیدی ؟
فکر کنم با اینحال یکم گرافیکش از نسخه ی گیم کیوب RE4 بالاتر باشه
اینطور نیست ؟
GOOD LUCK
یکی از علت های این موضوع به زاویه دوربین مربوط می شه . دوربین یه حال سینماتیک داره ! با حرکت لیون اونم خیلی اروم در بعضی موارد حرکت می کنه و این خودش باعث می شه تا از لحاظ بصری بازی یه جلوه خاصی پیدا کنه . البته همونطور که می دونید اگه نسخه چهارم رو با این شکل و شمایل می ساختن . دیگه فایده نداشت. می دونید چرا ؟ چون دیگ این ساختار به بن بست رسیده بود . عجب ! همیطنور اون The Hooked Man هم اصلا مغز نداشت ها ! دشمنان خیلی لوس بودند . عجب ! همینطوری عین ایول 4 خوب بود که توش زامبی ها !!!! ( توجه کنید ) باهوش بودند ! عجب زامبی هایی بودند :smile:

موفق باشید

یکی از علت های این موضوع به زاویه دوربین مربوط می شه . دوربین یه حال سینماتیک داره ! با حرکت لیون اونم خیلی اروم در بعضی موارد حرکت می کنه و این خودش باعث می شه تا از لحاظ بصری بازی یه جلوه خاصی پیدا کنه . البته همونطور که می دونید اگه نسخه چهارم رو با این شکل و شمایل می ساختن . دیگه فایده نداشت. می دونید چرا ؟ چون دیگ این ساختار به بن بست رسیده بود . عجب ! همیطنور اون The Hooked Man هم اصلا مغز نداشت ها ! دشمنان خیلی لوس بودند . عجب ! همینطوری عین ایول 4 خوب بود که توش زامبی ها !!!! ( توجه کنید ) باهوش بودند ! عجب زامبی هایی بودند :smile:

موفق باشید

آره دوربینش فوق العاده قشنگه و هیچ ایرادی هم نداره . موقع نشونه گیری هم مثل RE4 میشه پس هیچ مسئله ای نداره .
وقتی دوربین پشت سرش قرار داره دقیقا مثل RE4 هست فقط تو مواقعی که لازمه کلاسیک میشه . میتونستن باز بیشتر روی دوربین کار کنن که مجبور نشن همه ی صحنه ها رو مثل RE4 بسازن . نمیدونم چرا عوضش کردن .
اصلا اعصابم خورد میشه بهش فکر میکنم .
خدایش محیط رو دیدی چقدر ترسناک بود ؟
اون زامبی که از تابلو میاد بیرون چقدر ترسناکه :eek:
من بودم دسته رو مینداختم .
وقتی شلیک میکنه به موهای لیون نگاه کردین که حرکت میکنن ؟
همینطور وقتی سرش رو حرکت میده .
کپکام گرافیک رو تو نسل قبل به اندش رسوند .
تازه حساب کن اگه میخواست اویل رو واسه XBOX انحصاری بسازه چی میساخت .
GOOD LUCK

بخدا الان تنها دلیل من برای اینکه می خوام RE5 رو بازی کنم اینه که می خوام ببینم داستانش از چه قراره و الا هیچ گونه تمایلی به اینگونه شدن RE نداشتم و ندارم و هنوز هم معتقدم کلاسیک خیلی سرتر از اینهاست.
به قول بچه ها جعبه شکستن با چاقو برای پیدا کردن یه خشاب خیلی ضایع بازی بود. حالا بعضی وقتها از توش مار می پرید بیرون :laughing: نمی دونم اون تو چیکار میکرده و چطوری رفته اونجا :eek: حتما ایندفعه هم از توش زامبی میپره بیرون. :دی البته زامبی که چه عرض کنم زامبولیهای نیترو بسته شده همراه با موتور :laughing:

من هم اون دمو های 3.5 را دانلود کردم. من شماره 4 را اونطوری که میکامی ساخت، به این یکی کاملا ترجیح میدم.

برای عبور از هر مکان زاویه دوربین به کلی عوض میشه که باعث سردرگمی بازیباز می‌شه.
همچنین توی نشونه گیری هم ناگهان یه محیط جدید جلوی آدم ظاهر می‌شه.
ترسی هم که توی این بازی هست از همین تاریکی افراطی و زاویه دوربینه .
وقتی که توی این نسل بازی‌ها دارند به سمت واقع‌گرایی پیش میرند این نوع گیم‌پلی دیگه جایی نداره.

البته هنوز هم طرفداران قدیمی RE را راضی می‌کنه ولی مطمئن باشید که طرفداران سبک جدید RE خیلی بیشتر از اون سبک قدیمش هستند و این همون چیزیه که کمپانی سازنده بازی بهش فکر می‌کنه.

منم موافقم که دیگه نمیشه سبک قدیم رو دنبال کرد چون دیگه جذابیت نداره .
کپکام تو سبک کلاسیک اویل رو به حد آخرش رسوند و دیگه نمیشه ازین بالاتر ببره .
ولی من هنوز با زیاده روی در مورد اکشن بودن مخالفم .
آفتاب هم چیز خوبیه چون وقتی به مرور زمان شب میشه , حس ترس بیشتره تا اینکه همش شب باشه .
GOOD LUCK

باز RE4 خوب بود و از نظر نوع ترسوندن يه مقدار به نسخه هاي كلاسيك شبيه بود. ولي RE5 اينطور كه به نظر مياد تمام اكشنه.
البته يادمه يه بار گفته بودن كه بازي از اواسطش به بعد خيلي ترسناك ميشه.
ولي اطميناني نيست.:biggrin1:

این شمارش واقعا یه افتضاح بیش نیست...
اینو مطمین باشید...فقط همینش خوبه که برا PC میادش:laughing:
ولی به جز گزافیم پیشرفتی نداره...کنترلش هنوز افتضاحه

البته هنوز هم طرفداران قدیمی RE را راضی می‌کنه ولی مطمئن باشید که طرفداران سبک جدید RE خیلی بیشتر از اون سبک قدیمش هستند و این همون چیزیه که کمپانی سازنده بازی بهش فکر می‌کنه.
البته قصد جسارت ندارم اما نميدونم شما از كجا تشخيص دادي كه طرفداراي رزيدنت جديد از كلاسيك بيشترن.اگه از روي فروش بازي مي گي كه فكر نكنم اينجوري باشه چون مثلا من كه عاشق رزيدنت كلاسيك و كلا از فن هاي اين بازي هستم هم شماره ي 4 رو بازي كردم هم اين شماره رو بازي مي كنم و فكر مي كنم خيلي ها مثل من باشند يعني صرفا با خاطرات رزيدنت كلاسيك مياييم رزيدنت هاي جديد رو بازي مي كنيم به هر حال ترك عادت باعث بيماري.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or