شینجی میکامی:" من RE5 را بازی نخواهم کرد"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5girlxj3.jpg

شینجی میکامی در صحبت با اخرین شماره از مجله پلی‌استیشن بی‌میلی خودش را از بازی کردن اخرین شماره از این سری، یعنی RE5 اعلام کرد.

او می‌گوید:" من احتمالا این بازی را انجام نخواهم داد. من این بازی را دوست نخواهم داشت زیرا این بازی چیزی نیست که من می‌ساختم".

" اگر من این بازی را انجام دهم فقط دچار استرس خواهم شد. البته من فکر می‌کنم که RE5 برای بازیباز‌ها مناسب باشد ولی نه برای کسی که خودش سازنده سری رزیدنت اویل است".

" اگر ببینم چیزی در بازی درست طراحی نشده، عصبانی می‌شوم".

Source

من اون تریلر ها رو گرفتم و چند بار نگاه کردم بی نظیر بود واقعا چی تو سرشون بود که هسته گیم پلی تغییر دادن رو موندم یک چیزی همراه با نو آوری در هنگام مبارزه به سبک اویل 4 اصلی و در هنگام گشتو گذار و جستجو در سبک اویل های قدیمی وا قعا کجاش مشکل داشت که به طور کامل باز سازی شد در اویل 5 هم باید قسمت هایی از بازی به صورت پازل یا همون معما شکل میگرفت و در قسمتی هم به صورت اکشن آمیخته ای از این دو صد در صد جواب میده فقط در حالت اکشن دوربین بازی به صورت امروزی در آورده میشد که البته همین کار به طور واضح در این تریلر انجام داده شده بود که به یک باره دوربین زوم میکرد از پشت به شخصیت بازی که بسار عالی کار شده بود به هر حال گرافیک اویل 5 در این که بی نظیر هستش شکی نیست ولی در مورد گیم پلی باید تا عرضه بازی صبر کرد و نظر نهایی رو داد .
موفق باشید

مهمترین چیزی که ارزش بازی را کم میکنه دستگاهه تایپ هست همین و بس !
نکته ی بعدی RE5 داستانش ادامه نیست بلکه ابهامات داستان را تموم میکنه از 0 تا ورونیکا وغـــــیـــرهـــــــــه !
به نظر من آخر RE5 هم با ابهام تموم میشه !(تا خدا میدونه چه نسخه ای) !

پ.ن : در اینکه نسخه چهارم یک "بازی" قشنگ و یک "رزیدنت ایول" مذخرف بود . هیچگونه شکی نیست .
لطفا يك نظر شخصي ات رو هم اضافه كن.

سعي كنيد درك كنيد يك بازي نميتونه فقط به گيمر هاي قديميش وابسته باشه. واقعا فكر نميكنم شما از ميكامي و خيلي كساي ديگه كه RE4 رو ساختن علاقه مند تر باشه.

من تريلر نگرفتم نميدونم كدوم ميگي ولي قبل از عرضه بازي يك تريلر پخش كردن كه ليان رو توي يك ساختمان نشون ميداد دوربين بازي مثل نسخه هاي قبل بود.

اگر دقت كني 80 درصد استيل ، تيپ و قيافه لياني كه توي نسخه نهايي ديديم با اين شخصيت هماهنگي داشت پس اون ها اومدن گيم پلي رو عوض كردن چرا؟ چون فرسوده شده بود ، چون ديگه به درد نميخورد.

اصلا چنین چیزی نیست . حالا می خواد تحلیل و پژوهش GameDaily باشه و چه هر کس دیگه ای ! نسخه سوم بازی با نو اوری های زیادی روبرو بود و بن بستی درش وجود نداشت . اولا حضور یک باس همیشگی در کنار کاراکتر اصلی که مثل سایه باهاش حرکت می کرد . یک حرکت فوق العاده بود که همون زمان هم خیلی از سایت ها رو شگفت زده کرده بود . چون واقعا ترسناک و قشنگ کارگردانی شده بود. سیستم هدف گیری طوری شده بود که هنگامی که دکمه R1 رو فشار می دادی . کاراکتر اسلحش رو به سمت نزدیکترین دشمن به طور خودکار قفل می کرد و جالب تر از اون اینکه در هنگام شلیک به دشمنان چالاکی_ مثل سگ ها_ اگر به سمتت می پریدن . کاراکتر جا خالی می داد . این مشکل در نسخه های قبل از این بود و خیلی از فن ها از دستش ناراضی بودند که موقعی که مثلا با 3 تا سگ درگیر می شی نمی شه کاری کرد و ... . این مشکل در نسخه سوم حل شد . هم چنین در طول بازی و هنگام مواجه با نمیسیس و چند تا جای دیگه به شما 2 تا انتخاب داده می شد و به محض انتخاب هر کدوم از گزینه ها شاهد تغییر پخش ویدیو بازی و تغییر در کل روند بازی می شدیم . نکته های زیاد دیگه ای هم بودن که الان یادم نیست :biggrin1: تمامی این ها باعث شد تا نسخه سوم به یک شاهکار تبدیل بشه . و تقریبا تمام رزیدنت ایول فن های خارجکی ! که خیلی هاشون تک تک دیالوگ های بازی رو هم حفظ می کنن . این موضوع رو تایید می کنن . بقیه هم که خیلی راحت می تونن بازی کنن و تغییرات رو احساس کنن . اینکه GameDaily یا هر کس دیگه ای این ساختار رو به بن بست رسیده ! محسوب کنه . مسلما مهم نیست .
يعني اين كه شما مياي ميگي اين ساختار گيم پلي به بم بست نرسيده درست و عاقلانست ولي يك جا كه اعتبار بسيار قابل قبولي داره و مياد ميگه بن بست رسيده مسلما مهم نيست و كلا چرت و پرت؟

درباره اين كه RE3 خوب بود شكي نيست ولي ما خودمون خيلي خوب ادامه هايي از بازي هاي بسيار موفق رو ديديم كه با شكست هاي بارو نكردني روبرو شدن.

تازه ميشه سه تا نسخه اول رو يك سگانه دونست بسياري از بازي هاي بزرگ مثل Diablo هم ميان تغيير روند ميدن چون ميدونند تكراري شدن چيزي نيست چزء شكست و من مطمئنم اگر همون گيم پلي كه توي اون تيز ديديم توي نسخه نهايي بود شما اولين كسي بودي تو اين سايت كه ميگفتي خاك تو سر ميكامي ...

درباره كم شدن ترس هم يك بار توي يك تاپيك ديگه كه كدوم يك از 4 رزيدنت بهتر بود گفتم دليلي كه ترس بازي توي RE4 پايين اومده بود ضعف سازندگان يا چيز ديگه نبود فقط و فقط تغيير زاويه دوبين بود و بس.

فکر کنم اگه نسخه پنجم سایلنت هیل با یک تغییر عمده روبرو می شد و حاصل کار می شد GOW :biggrin1: حتی اگه بهترین نویسنده سایت گیم اسپات هم می گفت که خوب کاری کردند و ... این موضوع رو هیچ ساینت هیل بازی تایید نمی کرد .

نمی فهمم اولا چطوری می شده Silent Hill Homecoming بشه GOW؟:confused::biggrin1:
ثانیا برای طرفدارای سایلنت هیل فرق نمی کنه که گیم پلی بازی شبیه GOW یا GEOW شه:biggrin1:
پایه اصلی سری سایلنت هیل داستانش هست که تا اخرین شماره که مدتی قبل منتشر شد اصالتش رو حفظ کرد:biggrin1:(طرفدارهای سایلنت هیل هم داستان سایلنت هیل براشون مهمه و کسی بخاطر گیم پلی سایلنت هیل رو بازی نمی کنه)

اما طرفدارای Resident Evil بیشتر گیم پلی براشون مهمه...که متاسفانه چیزی از گیم پلی RE1,2,3 در RE5 باقی نمونده...
هر چقدر هم که داستان و گرافیک یا صداگذاری RE5 خوب باشه چون اساس سری RE به گیم پلی بازیش وابسته است از همین الان بخاطر گیم پلی کاملا ویرانش از قبل شکست خورده...

نمی فهمم اولا چطوری می شده Silent Hill Homecoming بشه GOW؟:confused::biggrin1:
ثانیا برای طرفدارای سایلنت هیل فرق نمی کنه که گیم پلی بازی شبیه GOW یا GEOW شه:biggrin1:
پایه اصلی سری سایلنت هیل داستانش هست که تا اخرین شماره که مدتی قبل منتشر شد اصالتش رو حفظ کرد:biggrin1:(طرفدارهای سایلنت هیل هم داستان سایلنت هیل براشون مهمه و کسی بخاطر گیم پلی سایلنت هیل رو بازی نمی کنه)

اما طرفدارای Resident Evil بیشتر گیم پلی براشون مهمه...که متاسفانه چیزی از گیم پلی RE1,2,3 در RE5 باقی نمونده...
هر چقدر هم که داستان و گرافیک یا صداگذاری RE5 خوب باشه چون اساس سری RE به گیم پلی بازیش وابسته است از همین الان بخاطر گیم پلی کاملا ویرانش از قبل شکست خورده...
درسته. پايه سايلنت هيل داستانشه.
ولي RE به جز گيم پلي داستان هم جزو نكات برجستش به حساب مياد و هيچكدوم از بازياي اين سري داستان حتي متوسطي هم نداشتن. حتي شماره 4 كه داستانش تقريبا هيچ ربطي به نسخه هاي قبلي نداشت ولي باز هم زيبا بود. (البته به سايلنت هيل نميرسه)
يكي ديگه از نكات برجستش هم گرافيكه كه همشون بلا استثنا داراي بهترين گرافيكها تو زمان خودشون بودن و هستن.
صدا گذاريشم خوبه.:biggrin1:
اصلا كلا همه چيش خوبه.:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اصلا چنین چیزی نیست . حالا می خواد تحلیل و پژوهش GameDaily باشه و چه هر کس دیگه ای ! نسخه سوم بازی با نو اوری های زیادی روبرو بود و بن بستی درش وجود نداشت . اولا حضور یک باس همیشگی در کنار کاراکتر اصلی که مثل سایه باهاش حرکت می کرد . یک حرکت فوق العاده بود که همون زمان هم خیلی از سایت ها رو شگفت زده کرده بود . چون واقعا ترسناک و قشنگ کارگردانی شده بود. سیستم هدف گیری طوری شده بود که هنگامی که دکمه R1 رو فشار می دادی . کاراکتر اسلحش رو به سمت نزدیکترین دشمن به طور خودکار قفل می کرد و جالب تر از اون اینکه در هنگام شلیک به دشمنان چالاکی_ مثل سگ ها_ اگر به سمتت می پریدن . کاراکتر جا خالی می داد . این مشکل در نسخه های قبل از این بود و خیلی از فن ها از دستش ناراضی بودند که موقعی که مثلا با 3 تا سگ درگیر می شی نمی شه کاری کرد و ... . این مشکل در نسخه سوم حل شد . هم چنین در طول بازی و هنگام مواجه با نمیسیس و چند تا جای دیگه به شما 2 تا انتخاب داده می شد و به محض انتخاب هر کدوم از گزینه ها شاهد تغییر پخش ویدیو بازی و تغییر در کل روند بازی می شدیم . نکته های زیاد دیگه ای هم بودن که الان یادم نیست تمامی این ها باعث شد تا نسخه سوم به یک شاهکار تبدیل بشه . و تقریبا تمام رزیدنت ایول فن های خارجکی ! که خیلی هاشون تک تک دیالوگ های بازی رو هم حفظ می کنن . این موضوع رو تایید می کنن . بقیه هم که خیلی راحت می تونن بازی کنن و تغییرات رو احساس کنن . اینکه GameDaily یا هر کس دیگه ای این ساختار رو به بن بست رسیده ! محسوب کنه . مسلما مهم نیست .
همه این تغییرات 2 نسبت به 3 سطحی بودن؛ میشد اسم شماره سوم رو گذاشت Resident Evil 2: Nemesis. چون که 90% 2 و 3 یکی بودن. همین بس که همه چی یه جورایی کهنه شده بود.

بله واقعا ! اونم چه زنده ای ! تبدیل یک بازی در ژانر ترسناک به سبک اکشن خالص ! واقعا عالی بود . داستان هم همین طور ! به قول امیر ( Biohazard سابق ) تنها ربط داستان نسخه چهارم با نسخه های قبل کاراکتر های بازی بودند و بس ! داستانی مذخرف تر از این نمی شد درست کرد . فقط نام رزیدنت ایول رو یدک می کشید و هیچ ربطی به اون نداشت .

واسه یه داستانی که هیچی ازش نمونده (2 بار هم تکرار شده!) ؛ باید یه راه فراری هم باشه دیگه؛ که این راه فرارش به "زیبایی" شکل گرفت...

بازم میگم اگر هم هنوز دوست دارید همون سبک "ترسناک" رو بازی کنید؛ میتویند همیشه RE1 و 2 و 3 رو دوباره از اول برید. بعدش هم ما ایرانی ها مثل اینکه زیادی شجاع هستیما... ایول...

تقریبا نزدیک به 70 درصد لوکیشن های نسخه دوم در ساختمون R.P.D رخ می داد.اما در نسخه سوم فکر کنم 5 دقیقه هم توی اون ساختمون نبودیم
این لوکیشن ها رو دیگه توجیه نکن که دیگه خیلی مسخره ـس. خدا رو شکر Raccoon City خاکستر شد و رفت و دیگه نمیتونیم منتظرش باشیم (وگرنه اگه 1000 بار دیگه هم تکرار میشد همینو میگفتید که فقط 5 دقیقه تو R.C.P.D بودیم...)

پ.ن : فکر کنم اگه نسخه پنجم سایلنت هیل با یک تغییر عمده روبرو می شد و حاصل کار می شد GOW حتی اگه بهترین نویسنده سایت گیم اسپات هم می گفت که خوب کاری کردند و ... این موضوع رو هیچ ساینت هیل بازی تایید نمی کرد .
این حرف من الان به RE ربطی نداره؛ اما یه سوال: (:دی)

چرا تو بازیسنتر همه تغییر و تحولات (از نوع منفی البته!) که توی هر سری اتفاق میفته ؛ سریع ربط داده میشه به GOW ؟ (:دی)

همه این تغییرات 2 نسبت به 3 سطحی بودن؛ میشد اسم شماره سوم رو گذاشت Resident Evil 2: Nemesis. چون که 90% 2 و 3 یکی بودن. همین بس که همه چی یه جورایی کهنه شده بود.
همچین سطحی هم نبودن

واسه یه داستانی که هیچی ازش نمونده (2 بار هم تکرار شده!) ؛ باید یه راه فراری هم باشه دیگه؛ که این راه فرارش به "زیبایی" شکل گرفت...
عجب داستان کی تکرار شده بود که ما خبردار نشدیم

بازم میگم اگر هم هنوز دوست دارید همون سبک "ترسناک" رو بازی کنید؛ میتویند همیشه RE1 و 2 و 3 رو دوباره از اول برید. بعدش هم ما ایرانی ها مثل اینکه زیادی شجاع هستیما... ایول...
مطمئنا RE5 از همه جلو میزنه

این لوکیشن ها رو دیگه توجیه نکن که دیگه خیلی مسخره ـس. خدا رو شکر Raccoon City خاکستر شد و رفت و دیگه نمیتونیم منتظرش باشیم (وگرنه اگه 1000 بار دیگه هم تکرار میشد همینو میگفتید که فقط 5 دقیقه تو R.C.P.D بودیم...)
:eek:

آقا
حالا با همه ی این بحث ها من امید دارم RE5 چیز خوبی از آب دربیاد و چیزهای خیلی جالبی توش ببینیم مخصوصا از نظر داستانی . در ضمن امیدوارم از نظر ترسناک بودن کارای خوبی باهاش کرده باشن .
:love:
GOOD LUCK

متاسفانه 90 درصد پست هایی که اینجا زده می شه. هیچ سنخیتی با پست های نقل قول شده نداره ! از طرف دیگه بعضی وقت ها هم دیده می شه که با اینکه یک نفر هیچ حرفی برای گفتن نداره . علاقه شدیدی به نقل قول کردن یک پست داره و این موضوع هم باز باعث بر هم ریختگی بی خودی تاپیک و بحث می شه . به همین دلیل صلاح رو در این می بینم که دیگه بحثی در این تاپیک انجام ندم . خدا رو شکر فروم رزیدنت ایول فن توی دنیا خیلی زیاد هست . دوستانی که مقداری به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند . خیلی راحت می تونن با چرخ زدن توی اون فروم ها که بعضی هاشونم خیلی معتبر هستند . از همه موضوعات با خبر بشن. نسخه چهارم بازی رو هم که اکثرا بازی کردند و تریلر های رزیدنت ایول 3.5 هم که موجود هست . _ هر چند احتیاجی به این تریلر ها هم نیست _ دوستان رزیدنت ایول باز ( گیمر های قدیمی ) برداشت خودشون رو به راحتی انجام می دهند .

پ.ن : مهم نیست که مربی تیم بیسبال واشینگتون در رابطه با تیم فوتبال ارسنال انگلیس چه اظهار نظری می کنه !

موفق باشید

متاسفانه 90 درصد پست هایی که اینجا زده می شه. هیچ سنخیتی با پست های نقل قول شده نداره ! از طرف دیگه بعضی وقت ها هم دیده می شه که با اینکه یک نفر هیچ حرفی برای گفتن نداره . علاقه شدیدی به نقل قول کردن یک پست داره و این موضوع هم باز باعث بر هم ریختگی بی خودی تاپیک و بحث می شه . به همین دلیل صلاح رو در این می بینم که دیگه بحثی در این تاپیک انجام ندم . خدا رو شکر فروم رزیدنت ایول فن توی دنیا خیلی زیاد هست . دوستانی که مقداری به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند . خیلی راحت می تونن با چرخ زدن توی اون فروم ها که بعضی هاشونم خیلی معتبر هستند . از همه موضوعات با خبر بشن. نسخه چهارم بازی رو هم که اکثرا بازی کردند و تریلر های رزیدنت ایول 3.5 هم که موجود هست . _ هر چند احتیاجی به این تریلر ها هم نیست _ دوستان رزیدنت ایول باز ( گیمر های قدیمی ) برداشت خودشون رو به راحتی انجام می دهند .

پ.ن : مهم نیست که مربی تیم بیسبال واشینگتون در رابطه با تیم فوتبال ارسنال انگلیس چه اظهار نظری می کنه !

موفق باشید

Resident Evil 3.5
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:eek:
GOOD LUCK

آره دوست عزیز
یک موقع قرار بود بیاد واسه game cube همون 4 میشدا
که همون لیون بود من چندتا تریلرش رو دیده بودم اما حیف که کنسل کردن!
تو یک ساختمان بود واقا عالی بود هنوزم تو این که چرا کنسل کردن موندم و این آشلی و اینارو
اضافه کردن!
بهتر بود اینا جای اکشن سازی همون مثل اویل 0 یا 3 نمسیس
معمایی و ترستانکتر میکردن!نه اینکه زامبی موتورسواری کنه!یا مثل اویل 4 با چاقو جعبه رو بسکنسم و بعد
هربال رو بگیریم!
واقا اویل 0 و 1 و2 و3 بهتر بودن(سبکشون)

آره دوست عزیز
یک موقع قرار بود بیاد واسه game cube همون 4 میشدا
که همون لیون بود من چندتا تریلرش رو دیده بودم اما حیف که کنسل کردن!
تو یک ساختمان بود واقا عالی بود هنوزم تو این که چرا کنسل کردن موندم و این آشلی و اینارو
اضافه کردن!
بهتر بود اینا جای اکشن سازی همون مثل اویل 0 یا 3 نمسیس
معمایی و ترستانکتر میکردن!نه اینکه زامبی موتورسواری کنه!یا مثل اویل 4 با چاقو جعبه رو بسکنسم و بعد
هربال رو بگیریم!
واقا اویل 0 و 1 و2 و3 بهتر بودن(سبکشون)

تریلرش رو میشه الان از جایی دانلود کرد ؟
GOOD LUCK

همچین سطحی هم نبودن

عجب داستان کی تکرار شده بود که ما خبردار نشدیم

جا خالی دادن، چرخیدن و اضافه شدن یه غول به بازی به نظر من تغییر سطحی ـه تا اینکه یه شماره جدید باشه. استدلال شما چیه نمیدونم؟ اما از اونجا که من مربی تیم "بیسبال" هستم و نظرم مهم نیست، این یه تیکه از review ـه GameSpot ـه نسخه ی Dreamcast:

http://www.gamespot.com/dreamcast/adventure/residentevil3nemesis/review.html

استفاده دوباره از ایده کهنه پخش شدن T-Virus تو Raccoon City و فرار از اون (فرار از Nemesis :دی) رو هم من بهش میگم تکرار.

The biggest complaint against Resident Evil 3 Nemesis (again, both versions) is that the game didn't build as well as other titles in the series. Storyline isn't a major factor in all games, but in the Resident Evil series, it's essential - and Resident Evil 3 Nemesis came off more like a side story to the line instead of a full-fledged third game in the series. Resident Evil Code Veronica (which arrived for the Dreamcast a few months after Nemesis came out for the PlayStation) felt more like the real follow-up to Resident Evil 2 in terms of both story and graphics, and Nemesis was slightly lackluster in contrast.

آوردن مدرک و این چیزا هم لازم نیست، هر کی فکر مکینه که RE3 نسبت به 2 جهش بزرگی بود دچار توهم ـه.

مطمئنا RE5 از همه جلو میزنه
من یکی که بهش زیاد امید دارم...

لوکیشن ها تکراری بودن، تعجب هم نداره، اگه به نظر شما تغییر عمده ای توش بود بازم دچار توهمی. استفاده از همون engine شماره 2 هم تا حدودی این حرفو ثابت میکنه.

http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9400EEDC163EF932A35751C0A9679C8B63

RESIDENT EVIL 3: NEMESIS, from Capcom, raises the question, How many times can you release the same game and get away with it? Wandering the same streets of the same burning city killing the same flesh-eating zombies, it is difficult to distinguish Nemesis from the predecessors Resident Evil 2 and Resident Evil: Code Veronica. And while I never played the original Resident Evil, I suspect that it would not seem unfamiliar.

But I personally couldn't get excited about anything that Nemesis offered because I had either experienced if before in Dino Crisis or have seen it in its previous incarnations. Capcom should either rethink the format or give more time between releases. But then again, from the company that has given us X-amount of Street Fighters and Y-amount of Mega Mans, I shouldn't hold my breath.

پ.ن. این بحثا به خاطر این نیست که بگم RE3 (یا کلا RE کلاسیک) بد بود؛ ولی تو این شماره کاملا نشون میداد که دیگه تو این شماره بازی داره افت میکنه و به "بن بست " رسیده. خیلی ها هم به به و چه چه کردن تو review هاشون. اما این اولین RE ـه که میزان انتقادا ازش خیلی زیاد بود. یه کم باهاش کنار بیاید خب...

---------------------------

متاسفانه 90 درصد پست هایی که اینجا زده می شه. هیچ سنخیتی با پست های نقل قول شده نداره ! از طرف دیگه بعضی وقت ها هم دیده می شه که با اینکه یک نفر هیچ حرفی برای گفتن نداره . علاقه شدیدی به نقل قول کردن یک پست داره و این موضوع هم باز باعث بر هم ریختگی بی خودی تاپیک و بحث می شه . به همین دلیل صلاح رو در این می بینم که دیگه بحثی در این تاپیک انجام ندم .
بله بله، من واقعا شرمنده م که پست هام هیچ سنخیتی با نقل قول هام نداره. و ببخشید که نقل قول های من باعث به هم خوردگی بحث و تاپیک میشه...

خدا رو شکر فروم رزیدنت ایول فن توی دنیا خیلی زیاد هست . دوستانی که مقداری به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند . خیلی راحت می تونن با چرخ زدن توی اون فروم ها که بعضی هاشونم خیلی معتبر هستند . از همه موضوعات با خبر بشن.

من به گفته ی شما گوش کردم رفتم چندتا از جاهای "معتبر" رو گشتم ؛ البته جای بحث داره شما نظرات جاهایی مثل GameDaily و GameSpot رو میگی قبول ندارم، نمیدونم چجوری حرف دوتا یوزر برات مهمه. به هر حال، چندتا از نظرات خیلی قشنگ "فن" های Resident Evil:

دوستان لطفا بخونید اینارو:

If they hadn't jump started the RE franchise with RE4 it would be dead today. Sure go ahead and say it's dead already because of RE4, but the series needed to stretch it's legs. Too cramped in the hallways y'know?

The gameplay of the resident evil games was due to hardware limitations and somewhat to the lack of understanding of how to efficiently navigate a 3D enviornment.

I agree that the controls added to a sense of terror and uncertainty, but there is a reason games made now don't control like the original resident evil games; its because the old controls suck.

It makes no contextual sense for people in the resident evil universe to move as awkwardly as they do, and it is an exercise in frustration in terms of game mechanics.

The designers of RE5 could easily ramp up the zombie's speed, aggressiveness/brutality to make up for the fact that they are also improving the controls.

I've always felt like RE died when RE4 came out. GREAT game, but the intense combat/action, and lack of survival horror feel make the new games seem more like a spinoff series under a different genre than true RE games. And yes, I DO think the series was getting stale after RE3, but if other survival horror games can make stuff interesting without overhauling combat and pacing then RE should have been able to do it as well.

Wait...wasn't RE4 the game that has created all of this excitement and hype for RE5?

And wasn't it the game that many proclaimed to have saved the franchise?

And wasn't this the game that had the highest game ranking out of all the other Resident Evil games?

And wasn't it one of the best-reviewed games of its year when it was released?

And wasn't it a killer app for the Gamecube?

And wasn't it.........okay I'm done.

Anybody complaining that RE4 killed the series is a whiny, elitist, douche bag. I hate this every time it happens, and it's happening a lot lately.

1. New game in a series comes out.
2. New innovations (controls, story,etc.) make the new game stand out.
3. Praise is heaped upon the new game for brave design choices.
4. A period of time goes by.
5. Hardcore gamer comes to the realization that his opinion that the new game is awesome isn't unique.
6. Hardcore gamer recants previous endorsement; says something archaic/obscure is "actually better".

This thread is the reason that I hope the Wii actually accomplishes its mission and destroys all "hardcore" gamers.
پ.ن. This thread is the reason that I hope the Wii actually accomplishes its mission and destroys all Hardcore-gamers.

نسخه چهارم بازی رو هم که اکثرا بازی کردند و تریلر های رزیدنت ایول 3.5 هم که موجود هست . _ هر چند احتیاجی به این تریلر ها هم نیست _ دوستان رزیدنت ایول باز ( گیمر های قدیمی ) برداشت خودشون رو به راحتی انجام می دهند .

زیر سوال بردن RE4 جز مسخره ترین و "جلف" ترین کارهایی که یه نفر میتونه بکنه. خسته نباشید.

متشکرم...

همون بهتر که اسمشو عوض میکردند.یا حداقل نمینوشتند re4 یا re5 و به جای عدد ها یک اسم دیگه میزاشتن.من نمیگم این ها بازی بدی هستندو ولی رزیدنت اویل نیستند.البته شکست تجاری بازی کد ورونیکا هم که خیلی شبیه به سری های قبل بود بی تاثیر در تصمیم کاپسوم نبود.
البته من طرفدار 3 سری اول هستم.
به نظر من بهترین اویل همون اویل 1 بود.که برای پیدا کردن یک تیر باید جون میدادی.2 تا الماس باید پیدا میکردی تا یک مگنوم بگیری .
لطفا در مورد اویل صفر توضیح بدید.تا حالا نشنیدم

تصمیم کاپسوم نبود.
البته کپکام هست
هستندو ولی رزیدنت اویل نیستند.البته شکست تجاری بازی کد ورونیکا هم که خیلی شبیه به سری های قبل بود بی تاثیر در تصمیم کاپسوم نبود.
re (تمام نسخه ها)تقریبا خیلی کم شکست داشتن
البته من طرفدار 3 سری اول هستم.
همه از این سری خوششون میاد ولی قابل توجهتون باشه که این بازی به تنوع نیاز داره وگرنه فروشش کم میشه.حالا این تنوع خوب باشه یا بد(که احتمالا اینجا خیلی خوب هسن)
لطفا در مورد اویل صفر توضیح بدید.تا حالا نشنیدم
به تاپیک زیر مراجعه کنید جوابتون رو میگیرید:
Resident Evil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or