شینجی میکامی:" من RE5 را بازی نخواهم کرد"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5girlxj3.jpg

شینجی میکامی در صحبت با اخرین شماره از مجله پلی‌استیشن بی‌میلی خودش را از بازی کردن اخرین شماره از این سری، یعنی RE5 اعلام کرد.

او می‌گوید:" من احتمالا این بازی را انجام نخواهم داد. من این بازی را دوست نخواهم داشت زیرا این بازی چیزی نیست که من می‌ساختم".

" اگر من این بازی را انجام دهم فقط دچار استرس خواهم شد. البته من فکر می‌کنم که RE5 برای بازیباز‌ها مناسب باشد ولی نه برای کسی که خودش سازنده سری رزیدنت اویل است".

" اگر ببینم چیزی در بازی درست طراحی نشده، عصبانی می‌شوم".

Source

به شخصه شايد شماره 5 بازي خيلي به ادم حال بده اما در اصل هيچ ارتباطي به سري re نداره ياد سه نسخه ي اول بازي به خير چه حالي به ادم مي دادن
برعکس، برخلاف Re4 این شماره از لحاظ داستانی خیلی به سری مربوطه. البته اگر توش ژاپنی بازی در نیاورده باشن، داستان بدی نمیشه. فرض کنید غول مرحله ی آخر اسپنسر باشه(مثلا)، میری جاش از توی کله ش سه تا بازو میزنه بیرون و زبونش میشه کندوی زنبور عسل و پاهاش موتور جت در میارن و ازینجور چیزها. اینجور چیزها کل داستان رو خراب میکنه.

میکامی بهترین کار را با RE کرد مطمئن باشید اون سبک گیم پلی کلاسیک اگر در RE5 حضور داشت خیلی هاتون مانند تمامی ایرادهای بنی اسرائیلتون میگفتن زمان این نوع گیم پلی ها گذشته ;)
د
اقای دلسوز میکامی ! به این ادرس : http://www.biohaze.com/games/game_re35.html برید . 3 تا تریلری که اون پایین از رزیدنت ایول 3.5 _همون نسخه چهارم که یک بار کنسل شد و دوباره بازسازی شد و به اون شکل مذخرف در اومد _ گذاشته رو دانلود کنید . بعد از دیدن تریلر ها خوشحال می شم نظرتون رو دوباره اینجا بیان کنید .

موفق باشید

لیستی از اسلحه ها نیست ؟
امیدوارم عشق من یعنی بازوکا تو RE5 باشه . تو RE4 که نبود...
GOOD LUCK
با اين اكشني كه من تو تريلراش ديدم بعيد نيست تانك هم تو بازي باشه.:sick::biggrin1:
===============
با اين كه RE4 بازيه فوق العاده زيبايي بود ولي اصلا به عنوان يه RE قبولش ندارم.
الانم بيشتر از 5 در انتظار بازسازيه بهترين شماره از اين سري هستم.:love:

اقای دلسوز میکامی ! به این ادرس : http://www.biohaze.com/games/game_re35.html برید . 3 تا تریلری که اون پایین از رزیدنت ایول 3.5 _همون نسخه چهارم که یک بار کنسل شد و دوباره بازسازی شد و به اون شکل مذخرف در اومد _ گذاشته رو دانلود کنید . بعد از دیدن تریلر ها خوشحال می شم نظرتون رو دوباره اینجا بیان کنید .

موفق باشید
نسل بعد RE همین بود که نمیدونم کدوم خوشحالی ( اینافونه بود! ) فاتحه ش رو خوند.
عجیب ترسناک ه + اینکه ترکیب بسیار زیبائی از دوربین کلاسیک و چیزی که بعدهای در RE4 بکار رفت رو همراه داشت.

با اين اكشني كه من تو تريلراش ديدم بعيد نيست تانك هم تو بازي باشه.:sick::biggrin1:
===============
با اين كه RE4 بازيه فوق العاده زيبايي بود ولي اصلا به عنوان يه RE قبولش ندارم.
الانم بيشتر از 5 در انتظار بازسازيه بهترين شماره از اين سري هستم.:love:

اویل بدون بازوکا...
بازوکا از اویل 1 تو بازی بوده تا Code: Veronica و Zero هم بود اما تو 4 نبود تو 5 هم گمون نمیکنم باشه .

اویله دیگه چه کارش کنیم باید بازی کرد .
منم منتظر همونم...:love::love:
GOOD LUCK

برعکس، برخلاف Re4 این شماره از لحاظ داستانی خیلی به سری مربوطه. البته اگر توش ژاپنی بازی در نیاورده باشن، داستان بدی نمیشه. فرض کنید غول مرحله ی آخر اسپنسر باشه(مثلا)، میری جاش از توی کله ش سه تا بازو میزنه بیرون و زبونش میشه کندوی زنبور عسل و پاهاش موتور جت در میارن و ازینجور چیزها. اینجور چیزها کل داستان رو خراب میکنه.

خوب من با داستانش چيكار دارم گيم پلي مي گم تقريبا همه ي طرفدارهاي اين سري ناراضي هستن اخه ديگه هركي هرچي به ذهنش رسيده كرده تو اين بازي پس شهر خرابه اين بازي كجاست اون ترس كجاست اون حس اضطراب كه الان يكي مي پره روت كجا رفته همه دود شده حالا بايد يه بازي اكشن خالص بازي كنيم:(

آخرین ویرایش:
استدلالی که شینجی میکامی برای بازی نکردن RE5 آورده اینه که این بازی در آفریقا اتفاق می‌افته و معتقده که اگه خودش این بازی را طراحی می‌کرد به سراغ چنین جایی نمیرفت.

دوستانی که از رزیدنت کلاسیک تعریف میکنن و از رزیدنت 5 ! خوب اگه نسخه ی چهارم خوب نبود چرا باید راهش را ادامه بدن اگه همون المان های 4 هم توش بود فقط معما و ترس یبشتر میشد آخرش بود !
کسایی که سنگ تاکئوچی را رو سینه میزنن برید بهش بگید چرا از RE4 و میکامی الگو گرفتی؟!

نسل بعد RE همین بود که نمیدونم کدوم خوشحالی ( اینافونه بود! ) فاتحه ش رو خوند.
عجیب ترسناک ه + اینکه ترکیب بسیار زیبائی از دوربین کلاسیک و چیزی که بعدهای در RE4 بکار رفت رو همراه داشت.

این The Hooked Man هم خیلی جالب بود... یکی از تریلر‌هاش رو دیدم واقعا ترسناک بود.

Hookedman.JPG

همه "یــــهــــویــــی" از RE 1, 2, 3 خوششون میاد و RE5 و در مواقعی 4 هم میشه اخ. :biggrin1:

"داستان و سبک بازی تو RE3 دیگه فاتحه ـش خونده شده بود (به بن بست رسیده بود)، با "معجزه ای" که میکامی کرد هم سبک بازی هم داستان دوباره زنده شد." این خلاصه "تحلیل" ؛ "بررسی" و "پژوهش" GameDaily بود البته.

Ask anyone familiar with survival-horror games about Capcom's Resident Evil and before RE4 came along most probably would have told you the franchise is getting stale. Capcom addressed the series' problems with a much needed redesign and the results silenced even the most jaded critics.

:دی

یه کم هم زوده که راجع به RE5 نظر بدیم، غیر از دوتا عکس و تریلر مگه چیز دیگه ای هم دیدیم؟! (فقط اون دستگاه های تایپ حیف شدن تا الان!)

--------------
واسه Wii کپکام سال پیش یه بازی داد بیرون ؛ Umbrella Chronicles (وقایع نگاری Umbrella) واسه کسایی که با سری آشنا نبودن یه دوره ای بشه و با شخصیت ها (و به طرز مرموزی با "Wesker" :smile:) بیشتر آشنا بشن. که توش اصلا اسمی از RE2 نبرد؛ یه راست از RE1 پرید به 3. چرا ؟ چون RE2 و 3 یکی بودن خب! انگار یه مرحله رو دوبار رفتی، فقط آخرش یه موجودی به اسم Nemesis اضافه شده. location ها هم که دیگه فوق تکراری بودن. انتظار داشتید RE4 هم با همون سبک و داستان و Raccoon City دوباره ظاهر بشه؟

---------
Gaming: بازی کردن؛ ور رفتن؛ بازی های کامپیوتری رو کردن

Retro-gaming: بازی های کلاسیک بازی کردن؛ بازی های قدیمی بازی کردن :

Retrogaming, also known as classic gaming and old-school gaming, is the hobby of playing and collecting older computer, video, and arcade games. ...

Hardcore-gaming: :دی

old-sk0ol gaming: :دی
--------

مشکل از RE4 و RE5 نیست...مشکل اینجاس که همه retro-gamer هستن.

واقعا یادش بخیر Evil شماره 2و3 بی نظیر بودن موهای تن آدم سیخ میشد اون بازی رو میکرد ای کاش اون سبک از بین نمیرفت واقعا روز به روز بازی ها فقط اکشنش بیشتر میشه با گرافیک از لحاظ فکری روز به روز ضعیف تر میشن کلا نسل جدید فقط به خشونت فکر میکنه و تحرک البته خوبه ولی در کنارش ایده های خوب نسل قدیم حفظ بشه نه این که به فراموشی سپرده بشه .

سلام
سبک بازی تو RE3 دیگه فاتحه ـش خونده شده بود (به بن بست رسیده بود)
اصلا چنین چیزی نیست . حالا می خواد تحلیل و پژوهش GameDaily باشه و چه هر کس دیگه ای ! نسخه سوم بازی با نو اوری های زیادی روبرو بود و بن بستی درش وجود نداشت . اولا حضور یک باس همیشگی در کنار کاراکتر اصلی که مثل سایه باهاش حرکت می کرد . یک حرکت فوق العاده بود که همون زمان هم خیلی از سایت ها رو شگفت زده کرده بود . چون واقعا ترسناک و قشنگ کارگردانی شده بود. سیستم هدف گیری طوری شده بود که هنگامی که دکمه R1 رو فشار می دادی . کاراکتر اسلحش رو به سمت نزدیکترین دشمن به طور خودکار قفل می کرد و جالب تر از اون اینکه در هنگام شلیک به دشمنان چالاکی_ مثل سگ ها_ اگر به سمتت می پریدن . کاراکتر جا خالی می داد . این مشکل در نسخه های قبل از این بود و خیلی از فن ها از دستش ناراضی بودند که موقعی که مثلا با 3 تا سگ درگیر می شی نمی شه کاری کرد و ... . این مشکل در نسخه سوم حل شد . هم چنین در طول بازی و هنگام مواجه با نمیسیس و چند تا جای دیگه به شما 2 تا انتخاب داده می شد و به محض انتخاب هر کدوم از گزینه ها شاهد تغییر پخش ویدیو بازی و تغییر در کل روند بازی می شدیم . نکته های زیاد دیگه ای هم بودن که الان یادم نیست :biggrin1: تمامی این ها باعث شد تا نسخه سوم به یک شاهکار تبدیل بشه . و تقریبا تمام رزیدنت ایول فن های خارجکی ! که خیلی هاشون تک تک دیالوگ های بازی رو هم حفظ می کنن . این موضوع رو تایید می کنن . بقیه هم که خیلی راحت می تونن بازی کنن و تغییرات رو احساس کنن . اینکه GameDaily یا هر کس دیگه ای این ساختار رو به بن بست رسیده ! محسوب کنه . مسلما مهم نیست .

با "معجزه ای" که میکامی کرد هم سبک بازی هم داستان دوباره زنده شد." این خلاصه "تحلیل" ؛ "بررسی" و "پژوهش" GameDaily بود البته.
بله واقعا ! اونم چه زنده ای ! تبدیل یک بازی در ژانر ترسناک به سبک اکشن خالص ! واقعا عالی بود . داستان هم همین طور ! به قول امیر ( Biohazard سابق :biggrin1: ) تنها ربط داستان نسخه چهارم با نسخه های قبل کاراکتر های بازی بودند و بس ! داستانی مذخرف تر از این نمی شد درست کرد . فقط نام رزیدنت ایول رو یدک می کشید و هیچ ربطی به اون نداشت .

چون RE2 و 3 یکی بودن خب! انگار یه مرحله رو دوبار رفتی، فقط آخرش یه موجودی به اسم Nemesis اضافه شده. location ها هم که دیگه فوق تکراری بودن.
!!!!!!!!
تقریبا نزدیک به 70 درصد لوکیشن های نسخه دوم در ساختمون R.P.D رخ می داد.اما در نسخه سوم فکر کنم 5 دقیقه هم توی اون ساختمون نبودیم و بعدش اکثر لوکیشن های بازی به محیط های باز و بزرگ کشیده می شد _ اینم خودش یک تغییر نسبت به نسخه اول و دوم بود که اکثر بازی در یک عمارت بزرگ انجام می شد _ کجا یکی بودن !؟

انتظار داشتید RE4 هم با همون سبک و داستان و Raccoon City دوباره ظاهر بشه؟
دقیقا . همه رزیدنت اویل فن ها توقع یک گیم پلی مثل همون چیزی که اون بالا گذاشته شد رو داشتند . همه دانلود کنند و اینجا نظرشون رو بیان کنند . در مورد داستان هم احتیاجی به راکون سیتی نابود شده نبود . افریقا _ جایی که نسخه پنجم ساخته می شه _ بهترین جای ممکن بود . کسانی که نسخه کد ورونیکا رو بازی کرده باشن این موضوع رو تایید می کنن که چرا باید توی افریقا باشه !

پ.ن : در اینکه نسخه چهارم یک "بازی" قشنگ و یک "رزیدنت ایول" مذخرف بود . هیچگونه شکی نیست .

پ.ن : فکر کنم اگه نسخه پنجم سایلنت هیل با یک تغییر عمده روبرو می شد و حاصل کار می شد GOW :biggrin1: حتی اگه بهترین نویسنده سایت گیم اسپات هم می گفت که خوب کاری کردند و ... این موضوع رو هیچ ساینت هیل بازی تایید نمی کرد .

موفق باشید

این The Hooked Man هم خیلی جالب بود... یکی از تریلر‌هاش رو دیدم واقعا ترسناک بود.
MiniBoss ـی بود واسه خودش. بازیباز ( خود سازنده بازی ) هم بزور از پس برامد.
حالا این کجاُ اره برقی به دستهای RE4 کجا :).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or