leonpro
کاربر سایت
پس کسی که پست دو هفته پیش تو رو دیده باید تاریخچه دو ساله پشتشو از قبل مطالعه کرده باشه؟ من تازه میخوام از قسمت آنگویینگش شروع کنم!نمیدونم خود بهزاد وسکر خدا بیامرز هستی که با یه اکانت دیگه اومدی داری اینجوری از مقاله خودت دفاع میکنی یا نه.به هر حال چه خودش باشی یا نباشی اینو بدون مقاله نوشتن یه مقوله ایه مزخرفات نوشتن هم یه بحث دیگه.من تا حالا ندیدم گیمرا یا بازیسازا پشتشون از جناب میکامی لرزیده باشه!
ضمنا بهزاد وسکر طی 2سال گذشته با چندین یوزر کاربری که پشت سر هم بن میشدن اینقدر مزخرفات و چرندیات در مورد میکامی بافت + نوشته های کپی که حتی طرفدارای درجه یک میکامی هم دیگه حالشون از اسم این کارگردان بهم میخوره.به قول شریعتی اگه میخوای کسی رو خراب کنی بهش حمله نکن بلکه ازش بد دفاع کن که مصداق بارز کار این کاربر بود.فکر کنم یه نسل باید بگذره تا خاطره حال بهم زن 2 سال گذشته از یاد کاربرا بره که بتونیم بصورت عادی در مورد میکامی صحبت کنیم
خب بهرحال تو با نویسنده مقاله مشکل داشتی اون وقت نفرتتو سر میکمی خراب کردی؟ بعد دفاع هم میکنی از دلیلت؟
اگه میخوای جواب بدی با دلیل منطق از مقاله یا خود میکامی انتقادتو کن اگه میخوای بحثو ببری تو هاشیه جواب نده.
اون قسمت حرفت راجب دفاع بد و بیش از اندازه؛ الان این مقاله، یه نوشته ساده راجب گذشته میکامی بوده به عنوان احترام به گذشته درخشانشم که شده دوست داشتم چون اتفاقا بنظرم همیشه در حقش خیلی کم لطفی شده . اون سالهایی هم که باید واقعا ازش دفاع میشد گذشت و حروم شد دوران طلاییش، الان دیگه بیشتر راجب تحسین و بررسی دستآوردهای گذشته اش میشه صحبت کرد. این مقاله هم بیشتر شکل ادای احترام و بیوگرافی داره تا مزخرف به نظرم.
منظورتم کاملا متوجه میشم از طرفداری بیش از حد ولی دیگه مثلا تو چند ماه بیش از صدتا مقاله از صد نفر مختلف خوندم و خبر شنیدم همه هم در حد یه خط که مثلا "امروز فلانی تو دستشویی به بازی آینده اش می اندیشید، بنظرتان ممکن است امروز آینده بازی تغییر کند؟" این میشه مزخرف و افراطی اونم با یه جوی که کل جامعه رو گرفته و تازه مسببش هم همون شخصه ولی بازم نرفتم تو تاپیکش بنویسم،" فلانی...
حالم ازت بهم میخوره." حداقل احترام اون شخص رو بخاطر خدماتی که کرده باید داشت.درآخر اگه چهارتا مقاله اینجوری از یه نفر اونم از دو سال پیش از این شخصیت متنفرت کرده خب همون متنفر بمون تا دوران نقاهتت طی شه.

بازیسنتر به اینش معروفه که کاربراش خودشون برای مقاله هاشون زحمت میکشن(حتی اگه سطح بالایی نداشته باشن) نه اینکه برن از جاهای دیگه مقاله دزدی کنن بخاطر همین و با درخواست بیشتر کاربرای اینجا بساط ایشون و میکامی میکامی گفتنش(گفتنت) رو جمع کردن.ظاهرا هنوز جرات نمیکنی با خود واقعیت جواب بدی.به قول شاعر خود گویی خود خندی فکر کردی هنرمندی, البته شما یه چیز دیگه بخونش