BROTHER LOUIE کاربر سایت Oct 12, 2016 #47 نوشته شده توسط raya2: بنظر من بهترین بازیش Devil May Cry هستش. بیشتر... بهترین بازیش گادهند هست.
Oakenshield Fire and Cold Ashes کاربر سایت Oct 27, 2016 #48 به نظر من به ترتیب : RE4 DMC God Hand بهترین بازی های میکامی اند. Reactions: BROTHER LOUIE
BROTHER LOUIE کاربر سایت Oct 27, 2016 #49 نوشته شده توسط Oakenshield: به نظر من به ترتیب : RE4 DMC God Hand بهترین بازی های میکامی اند. بیشتر... گادهند واقعا بازی عجیب و غریب و خاصی بود. عالی بود Reactions: Oakenshield
نوشته شده توسط Oakenshield: به نظر من به ترتیب : RE4 DMC God Hand بهترین بازی های میکامی اند. بیشتر... گادهند واقعا بازی عجیب و غریب و خاصی بود. عالی بود
only sony プレイステーション کاربر فعال Feb 20, 2017 #50 فوق العادست افرين به اين زحمتي كه كشيدي واقعا اطلاعاتمو بالا بردي Reactions: ALBERT W3SKER
ALBERT W3SKER THE FATHER OF SURVIVAL HORROR کاربر سایت Feb 21, 2017 #51 نوشته شده توسط only sony: فوق العادست افرين به اين زحمتي كه كشيدي واقعا اطلاعاتمو بالا بردي بیشتر... خواهش میکنم رامین جان.این مطلب قطره ای کوچک از اطلاعاتی در رابطه با اثار استاد میکامی بود.
نوشته شده توسط only sony: فوق العادست افرين به اين زحمتي كه كشيدي واقعا اطلاعاتمو بالا بردي بیشتر... خواهش میکنم رامین جان.این مطلب قطره ای کوچک از اطلاعاتی در رابطه با اثار استاد میکامی بود.