میکامی سازنده بزرگیه و طرفدار های بیشماری هم داره ولی یک موضوعی خیلی مهم هستش که چنین سازنده بزرگی با پیشینه درخشانی که داره انتظارات از او خیلی بالا هستش و بازی که این شخص میسازه رو همه انتظار داره بازی فرای عالی باشه ! و این کا رو برای چنین اشخاصی به شدت سخت میکنه .
میکامی درسته که خیلی خیلی کارش درسته ولی برای یک بازی بزرگ ساختن این تنها کافی نیست و باید استدیویی که توش کار میکنه افرادش هم باید کارشون درست باشه و تو بخش های دیگه بازی هم باید توانایی های زیادی داشته باشن و همین طور از طرف ناشر هم حمایت مالی خوبی بشه و بودجه درست حسابی هم براش کنار بذارن !
نمونه بارز مثال با این که TEW بازی بسیار خوبی بود ولی مثلا در بخش انیمیشن مشکلاتی داشت و کاملا مشخص بود امکانات بخش موشن کپچر بازی آن چنان که باید و شاید عالی نبود و البته بخش گرافیک فنی بازی هم داریای مشکلاتی بود که کاملا مشخص بود که تیم سازنده بازی اون چیزی که باید باشه نبود . و همین طور میکامی بار ها گفته بود که برای ساخت بازی TEW بودجه بودجه زیادی نداره و همین طور استدیو ساخت بازیش هم تعداد کارکنان خیلی زیادی نداشت و خلاصه اون امکانات و حمایت هایی که در کپکام ازش میشد در اون برهه زمانی دیگه هیچ جای دیگه ای از او نشد متاسفانه . به عبارتی برای ساخت یه بازی شاهکار همه چیز باید با هم چفت و جور باشه و میکامی در این سال ها بعد از این که از کپکام جدا شد بازی هاش واقعا خوب بودن و این از استعداد این استاد بازیسازی بود ولی خب اون چیزی که ما انتظار داریم از میکامی خیلی خیلی بیشتر از این حرف هاست .