خبر رسمی شینجی میکامی، بنیانگذار و مدیرعامل Tango، این شرکت را ترک می کند

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
شینجی میکامی، بنیانگذار و مدیرعامل Tango Gameworks، پس از بیش از 12 سال همکاری قرار است این استودیو را ترک کند

در ایمیلی که در برای کارمندان ZeniMax فرستاده شده، تاد وان، معاون ارشد Bethesda اعلام کرده که شینجی میکامی، طراح افسانه‌ای بازی، استودیوی Xbox Game Tango Gameworks را ترک می‌کند

"I am writing today to let you know that studio head Shinji Mikami has decided to leave Tango Gameworks in the coming months," Vaughn said. "Mikami-san has been a creative leader and supportive mentor to young developers at Tango for 12 years through his work on the Evil Within franchise, Ghostwire: Tokyo, and of course, Hi-Fi Rush."​

وان گفته:
امروز می نویسم تا به شما اطلاع دهم که شینجی میکامی، رئیس استودیو تصمیم گرفته است در ماه های آینده Tango Gameworks را ترک کند میکامی سان به مدت 12 سال از طریق کار بر روی فرنچایز Evil Within، Ghostwire: Tokyo و البته Hi-Fi Rush، یک رهبر خلاق و مربی حمایت کننده برای توسعه دهندگان جوان در Tango بوده است.

از دید اساتید بازی سنتر
میکامی و میازاکی و کوجیما همه اوریتدن
چیه، نکنه فقط بازی سازهای غربی خوبن؟:D
این 3 هر کدوم به نوع خودشون کارشونو واسه پیش برد صنعت گیم انجام دادن و قابل احترامن
این همه هیت از کجا میاد

میکااز دید اساتید بازی سنتر
این 3 هر کدوم به نوع خودشون کارشونو واسه پیش برد صنعت گیم انجام دادن و قابل احترامن
این همه هیت از کجا میاد
داستان از جایی شروع شد که میکامی خواست از مایکرو جدا بشه :D وگرنه قبل خروجش از مایکروسافت خاطرم هست ابــــــَر استاد قرن بود برای ایکس باکس فن ها:D البته هیت ورزی ها رودرک می کنم :D

آخرین ویرایش:
میکامی واقعا بازیساز خفنیه و کاملا قابل احترامه و RE4 برای خود من یکی از بهترین های تاریخه. ولی یه سری از کاربرهای بازیسنتر یه کاری کردن اصلا اسم میکامی میاد اوتومات عنمون بگیره. من نمیفهمم جدا شدن میکامی از تنگو چه ربطی به کوجیما و میازاکی داره که باید بحث اینا کشیده بشه وسط.
یه گوتی شدن دث استرندینگ و الدن رینگ انقد براتون دردآور بوده که تو هر تاپیک باید فریاد بزنیدش؟ بخدا فقط دارید میکامی رو خراب میکنید با این کارهاتون.

از دید اساتید بازی سنتر
این همه هیت از کجا میاد
کسی هیت به این 3 بزگوار نداره مشکل اینجاست که یکسری برای بالا بردن میکامی میان شروع میکنند به کوبیدن میازاکی یا کوجیما جدا از اینکه یکی از کاربران عملا تمام تاپیک های مربوط به بازیهای میکامی و تانگو تبدیل کرده به واپیپر و اسکرین شات. خوب بقول دوستمون کاری کرده وقتی اسم میکامی میشنویم کهیر میزنیم (خداییش من خودم قبل از کوجیما یا میازاکی فن رزیدنت اویل میکامی بودم )

آخرین ویرایش:
میکامی کار خودش رو به نحو احسنت انجام داد، بازی های بزرگی مثل RE4, VANQUISH و TEW رو از خودش جا گذاشت، استودیو فوق العاده TANGO رو پرورش داد،. که نتیجش شده شاهکاری مثل HI FI RUSH
قطعا یک اسطوره هستش و برای اسطوره واژه ای مثل "اوررتید" معنا نداره همونطور که کوجیما، همونطور که کامیا و...

بنظرم بازی هایی که میکامی ساخته کلا عامه پسندتر از بازی های کوجیما و میازاکی بودن.میازاکی که کلا بازی هاش مخاطب خاص خودشونو دارن و یه سبک همه پسند نیستن.کوجیما هم تقریبا همه بازی هاش به نوعی اون امضا و خاص بودن کوجیما دارن که حالا یسری خیلی بدشون میاد یسری خوششون میاد ولی میکامی کلا بازی هاش طوری نیستن که مخاطب عام زده بشه.اکثرا میپسندن بازی هاشو.حالا یسری بیشتر لذت میبرن یسری کمتر.کم پیش میاد کسی کلا بدش بیاد از re4 یا god hand یا حتی بنظرم vanquish.

میکامی کار خودش رو به نحو احسنت انجام داد، بازی های بزرگی مثل RE4, VANQUISH و TEW رو از خودش جا گذاشت، استودیو فوق العاده TANGO رو پرورش داد،. که نتیجش شده شاهکاری مثل HI FI RUSH
قطعا یک اسطوره هستش و برای اسطوره واژه ای مثل "اوررتید" معنا نداره همونطور که کوجیما، همونطور که کامیا و...
چی؟!!!
شاهکاری مثل hi fi rush !!!!
حتما بازی خوبی بوده و ارزش تجربه کردن رو داره ولی بنظرم واژگانی مثل شاهکار رو خرج چنین بازی هایی نکنیم.بحث هم دقیقا همین بود که راجب جناب میکامی دیگه داره بیش از حد اغراق میشه.دستش بابت رزیدنت اویل 4 دردنکنه و قطعا این بازی تو تاریخ صنعت گیم ثبت شده و در آینده هم از اون به نیکی یاد خواهد شد ولی دستاورد یک کارگردان و تهییه کننده(چه در گیم/فیلم/موسیقی) رو نمیشه تنها در یک بازی خلاصه کرد.دسته کم بخاطر یک بازی نمیشه القاب اغراق آمیز به یک نفر داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or