خبر رسمی شینجی میکامی، بنیانگذار و مدیرعامل Tango، این شرکت را ترک می کند

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
شینجی میکامی، بنیانگذار و مدیرعامل Tango Gameworks، پس از بیش از 12 سال همکاری قرار است این استودیو را ترک کند

در ایمیلی که در برای کارمندان ZeniMax فرستاده شده، تاد وان، معاون ارشد Bethesda اعلام کرده که شینجی میکامی، طراح افسانه‌ای بازی، استودیوی Xbox Game Tango Gameworks را ترک می‌کند

"I am writing today to let you know that studio head Shinji Mikami has decided to leave Tango Gameworks in the coming months," Vaughn said. "Mikami-san has been a creative leader and supportive mentor to young developers at Tango for 12 years through his work on the Evil Within franchise, Ghostwire: Tokyo, and of course, Hi-Fi Rush."​

وان گفته:
امروز می نویسم تا به شما اطلاع دهم که شینجی میکامی، رئیس استودیو تصمیم گرفته است در ماه های آینده Tango Gameworks را ترک کند میکامی سان به مدت 12 سال از طریق کار بر روی فرنچایز Evil Within، Ghostwire: Tokyo و البته Hi-Fi Rush، یک رهبر خلاق و مربی حمایت کننده برای توسعه دهندگان جوان در Tango بوده است.

بعید میدونم دلیلش بازنشستگی باشه...چون میتونست همین الان اعلام کنه که به این دلیل جدا شده.
خودش چند وقت پیش گفته بود که میخواد یه بازی دیگه رو کارگردانی کنه و احتمالا یه فرصت مناسبی خارج از Tango پیدا کرده.
تنگو رو هم تونست به جای خوبی برسونه...از همون اول هم هدفش این بود که تجربه‌اش رو انتقال بده و یه تیم جوون تشکیل بده که موفق شد.
البته امیدوارم سرش رو با ریمیک و این جور مسائل گرم نکنه و بره سراغ یه بازی جدید...

دو حالت بیشتر نداره.
1. یا میره کپکام
2. یا اینکه قبلا گفته بود تو فکر یه بازی جدید هست و حتی ستینگش رو هم تا حدودی توضیح داده بود. پس احتمالا با مایکروسافت در مورد اون بازی صحبت کرده و اونا هم قبول نکردن و الان برای اون پروژه یک سرمایه گذار جدید پیدا کرده.
بحث بازنشستگی به نظرم منتفی هست.

ضمنا به احتمال زیاد EW 3 تا همین الان، تو روند توسعه به جاهای خوبی رسیده باشه!

آخرین ویرایش:
چند ماه پیش به جون تاکوچی گفته بود که در حال ساخت بازی خودم هستم و برای این کار باید کارهای مزاحم دیگه(مثل همین مدیریت تنگو) را کنار بگذارم.بعید هست با 56 سال سن بخواد کناره گیری کنه.

اون تیکه آخر بیانیه بتسدا خیلی خوب بود و اینکه تنگو بدون استاد هم بازی های درجه یکی خواهد ساخت.فقط امیدوارم بازی بعدی، اویل ویتین 3 باشه.

پ.ن:چقدر دنبال این عکس بودم:D

1677164397708.png

چیزی که مطمئنم توی Tango دستش بسته نبوده.
شاید دلیلش برای رفتن از استدیو مالتی‌‌پلتفرم نبودن بازی‌هاش در آینده یا کمتر کردن‌ مسئولیتاش بوده.

یه جایگاه خوب حتی به عنوان مشاور تو کپکام هم باشه عالیه. فقط امیدوارم اثر جدیدی بسازه و بازنشسته نشه.

یه جایگاه خوب حتی به عنوان مشاور تو کپکام هم باشه عالیه. فقط امیدوارم اثر جدیدی بسازه و بازنشسته نشه

قبلا صحبتش بود که داره بازی جدید خودش رو میسازه. خیلی خیلی بعیده شخصی مثل میکامی صرفا مشاور بشه:دی

من که شخصا دوست دارم یه بازی مالتی پلتفرم جدید بسازه، یه IP تازه، و چی میشه اگه بتونه دوباره مثل RE4 کلا ژانر رو بکوبه از نو بسازه!

قبلا صحبتش بود که داره بازی جدید خودش رو میسازه. خیلی خیلی بعیده شخصی مثل میکامی صرفا مشاور بشه:D

من که شخصا دوست دارم یه بازی مالتی پلتفرم جدید بسازه، یه IP تازه، و چی میشه اگه بتونه دوباره مثل RE4 کلا ژانر رو بکوبه از نو بسازه!
کلا اشغالم بسازه، خوب میسازه. یه سر و گردن از خیلیا بالاتره‌.
فقط بسازه حالا😁

بازیساز مورد علاقم در کنار میازاکی و رویا ساز دوران کودکیم. چقدر رزیدنت اویل 3 رو بازی کردم و هر دفه به اون قسمت آهنگ سازی می رسیدم حرص میخوردم چون گوش موسیقیم تعطیله ها، بدم تعطیله! علائدینم بازی می کردم رو سگا ولی نمی دونستم میکامی ساخته، یعنی اون موقع اصلا تصوری از اینکه بازیا چطوری ساخته میشن نداشتم. قد بهزاد دوسش ندارم قطعا (بدون هیچ منظوری گفتم چون واقعا تاحالا ندیدم کسی قد بهزاد از میکامی خوشش بیاد تا حدی که بعضیا شاکی شدن اینجا از این شدت علاقه و یه نفر توی گیمفا یه مقاله درمورد اویل نوشته بود و به بهزاد تقدیمش کرده بود، پس به اتاقتون رفته و به کارهای بدتون فکر کنید) ولی واقعا بازیساز بزرگیه و من خیلی محکم دوسش دارم و امیدوارم بازی جدید بسازه با اینکه احتمالا پول خریدشو نداشته باشم با این دنده ی اقتصادیی که برای مملکت چاقیدن!

اگر به عنوان کارگردان برگرده کپکام که بهترین کار رو کرده و دیگه عمرش مثل 15 سال حضور در تانگو با خروجی یک بازی به عنوان کارگردان تلف نمیشه .

هدف میکامی فقط پرورش نسل جوان بوده؛ زمانی که تو تنگو بودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or