شایعه شکل اولیه PS4 ؟؟!!

*Black Roze*

کاربر سایت
کنسول نسل بعد سونی یعنی PlayStation 4 که سه ماه پیش در کنفرانسی از کنترلر آن رونمایی شد هنوز برای هواداران و مردم دارای شکل فیزیکی با قطعیت نیست و باید صبر کرد تا بدانیم که سونی چه طراحی فیزیک ای برای PS4 در نظر گرفته است.
اما درست یک روز قبل از همایش مایکروسافت سونی تیزر 39 ثانیه ایی را منتشر کرد که در آن قسمت های نا معلومی از PS4 نشان داده شد.
اما یکی از کاربران در سایت با طراحی PS4 با استفاده از تیزر کوتاه سونی عکسی را مبنی بر شکل ظاهری اولیه PS4 قرار داده است. در زیر شکل اولیه را مشاهده میکنید.
همچنین اگر تیزر جدید را مشاهده نکرده اید میتوانید از اینجا مشاهده نمایید.

PS4_fake_c.jpg

این خبر فقط در حد یه شایعه میباشد و تنها یک طرح اولیه با استفاده از تیزر سونی PS4 میباشد!!!

آخرین ویرایش:
کاربر اینترنتی عزیزی که این طرح رو تهیه کرده مشکل روحی داشته واقعا با خودش فکر نکرده یه کنسول بازی چه نیازی به 16 تا دکمه داره ؟

تو این تیزری هم که پخش شده
حالا از هر زاویه ای که در نظر بگیریم کنسول دورش لبه داره که سایه ـش هم معلومه ولی تو این طرح دستگاه شکل چی پهن شده رو زمین :d

کاربر اینترنتی عزیزی که این طرح رو تهیه کرده مشکل روحی داشته واقعا با خودش فکر نکرده یه کنسول بازی چه نیازی به 16 تا دکمه داره ؟

حالا از هر زاویه ای که در نظر بگیریم کنسول دورش لبه داره که سایه ـش هم معلومه ولی تو این طرح دستگاه شکل چی پهن شده رو زمین :d
16 تا دکمه ؟ کجاش دکمه داره؟ :-/

دوست عزیز اونا دکمه نیست هواکشه:d

من موندم این چه کاریه اخه؟!
کی میاد فقط کنترلر رو رونمایی کنه!
سونی رو دوست دارم ولی حرکتش در کل زشت بود!نمیدونم با خودش چی فکر کرده!
مایکروسافت رویه حرفش ایستاد نیومد که کنترلر رو نشون بده با چندتا بازی! حداقل از کف درمون آورد

من موندم این چه کاریه اخه؟!
کی میاد فقط کنترلر رو رونمایی کنه!
سونی رو دوست دارم ولی حرکتش در کل زشت بود!نمیدونم با خودش چی فکر کرده!
مایکروسافت رویه حرفش ایستاد نیومد که کنترلر رو نشون بده با چندتا بازی! حداقل از کف درمون آورد

مطمئن باش کیفیت برا سونی مهم بوده.و گرنه میتونست یه جعبه بیاره بذاره اون وسط بدون کوچک ترین خلاقیتی . حداقل انقدر به مخاطبش احترام میذاره که ترجیح داده تا زمانی که طرح کنسول کامل نشده کنسول رو نشون نده . سونی نشون داده که کیفیت ساخت کنسول رو فراموش نمی کنه .هرچند قبل از اون رونمایی تو ماه فوریه هم سونی قول نداده بود که کنسول رو نشون ملت میده .پس بی احترامی به کسی نشده .:bighug:

طبیعتاً بله :biggrin1:
PS3 قفل ریجن نداشت که اینم داشته باشه ! :biggrin1: ریجن فری بود :biggrin1:
باووو
من خودم یدونه بلوری G4Yریجن 1 داشتم...تو PS3های ریجن 1 و 2 نمیپشیندون:دی...PS3ریجن 1 تو ایران ندیدم تا حالا.....:دی

طراحی xbox one اصلا جالب نبود دیزاین خیلی خشک و بی روح هست کلا از نظر طراحی خیلی بهتر از این انتظار داشتم باید دید سونی چی کار میکنه با توجه به دسته انتظارات از این دستگاه بالا رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or