شایعه شکل اولیه PS4 ؟؟!!

*Black Roze*

کاربر سایت
کنسول نسل بعد سونی یعنی PlayStation 4 که سه ماه پیش در کنفرانسی از کنترلر آن رونمایی شد هنوز برای هواداران و مردم دارای شکل فیزیکی با قطعیت نیست و باید صبر کرد تا بدانیم که سونی چه طراحی فیزیک ای برای PS4 در نظر گرفته است.
اما درست یک روز قبل از همایش مایکروسافت سونی تیزر 39 ثانیه ایی را منتشر کرد که در آن قسمت های نا معلومی از PS4 نشان داده شد.
اما یکی از کاربران در سایت با طراحی PS4 با استفاده از تیزر کوتاه سونی عکسی را مبنی بر شکل ظاهری اولیه PS4 قرار داده است. در زیر شکل اولیه را مشاهده میکنید.
همچنین اگر تیزر جدید را مشاهده نکرده اید میتوانید از اینجا مشاهده نمایید.

PS4_fake_c.jpg

این خبر فقط در حد یه شایعه میباشد و تنها یک طرح اولیه با استفاده از تیزر سونی PS4 میباشد!!!

آخرین ویرایش:
XO که طراحیش در نگاه اول داغون بود اما با عکسای جدید قابل تحمل تر شد اما از سونی هم با این الگویی که تو طراحی گوشیاش پیش گرفته ( xperia zخود مستطیله با قابلیت استفاده به عنوان گونیا) بعید نیست اونم مستطیل بده بیرون بعد اینجا همه تعریف کنن وای چقدر قشنگه طراحی نوین رو به سادگی پیش میره

رسيور ما از رسيور حريف خوشكلتره:d

دوستان گل لطفا یکم واقع بین باشید اگر اخبار رو دنبال کنید چه این سایت و چه سایت های دیگه اکثرا موافق هستند که مایکروسافت امسال هم به پای سونی نمیرسه خیلی خیلی نا امید کننده بود :|

دلتون رو به این عکس خوش نکنید

بابا با این مشخصاتی که معلومه به این کنسول نمیاد اینقدر باریک باشه ! سر یک هفته کنسول داغ میکنه:">

این عکس بخاطر سیستم تهویش غیر غابل قبوله , فنی که کنار گذاشته دو اینچی هم نیست
, چه جوری میخواد دما رو کنترل کنه از طراحش باید بپرسند..

این عکس بخاطر سیستم تهویش غیر غابل قبوله , فنی که کنار گذاشته دو اینچی هم نیست
, چه جوری میخواد دما رو کنترل کنه از طراحش باید بپرسند..
الان این X one هم قسمت تهویه هواش به صورت یه خط باریک هست پس باید گفت اینم تهویه اش خوب نیست.؟!!!

bilde

هر چند هم حرف شما درست خوب همچین کنسولی رو این جوری طراحی نمیکنن.!

یکی از عوامل ماثر در خرید کنسول شکل ظاهریش هست بعد هم نداشتن کینکت خیلی اهمیت داره..!

شما خیلی روی کنسول مایکروسافت تعصب دارید، درسته؟
یعنی هرچی بشه و هر اتفاقی بیوفته شما در هر حال، حمایت خودتون رو از مایکروسافت قطع نمی کنید، بله؟
کـــینــــکــــت خیـــــــــلی اهمیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان کینکت شده یک وسیله خیلی واجب و با اهمیت و لازم؟؟
تورو خدا.........خواهش می کنم!!!!! :|

الان این X one هم قسمت تهویه هواش به صورت یه خط باریک هست پس باید گفت اینم تهویه اش خوب نیست.؟!!!

bilde

هر چند هم حرف شما درست خوب همچین کنسولی رو این جوری طراحی نمیکنن.!

بد نیست چشمات رو باز کنی روی کنسول هم نگاه کنی:-b و همینطور دو تا عکس از زاویه های دیگه هم بخودت زحمت بدی پیدا کنی . فقط بلدی بیای گیر الکی بدی ، البته این پست ها و حرکات دیگه عادی شده.

20130514-XBOX-ONE-015-660x440.jpg

بد نیست چشمات رو باز کنی روی کنسول هم نگاه کنی:-b و همینطور دو تا عکس از زاویه های دیگه هم بخودت زحمت بدی پیدا کنی . فقط بلدی بیای گیر الکی بدی ، البته این پست ها و حرکات دیگه عادی شده.
اصلا خوندی من چی نوشتم؟! من دارم اون قستم باریک پشتشو برای اون آقا میگم که فقط هوا از قسمت پشتی کنسول خارج نمیشه که.!!! چون اون آقا گفته که طرح PS4 این شکلی نیست چون پشتش تهویه نداره.! این عکس هارو خودم 10 دفعه دیدم و میدونم که فت کنسول نیمه راستی کنسول(از دید به جلو) قرار داره!!!

اصلا خوندی من چی نوشتم؟! من دارم اون قستم باریک پشتشو برای اون آقا میگم که فقط هوا از قسمت پشتی کنسول خارج نمیشه که.!!! چون اون آقا گفته که طرح PS4 این شکلی نیست چون پشتش تهویه نداره.! این عکس هارو خودم 10 دفعه دیدم و میدونم که فت کنسول نیمه راستی کنسول(از دید به جلو) قرار داره!!!

حرفی که اون آقا گفته بنده هم قبلش گفته بودم چند تا پست بالاتر

درود
آخه اینم شد طرح همه عکسارو سرهم کرده داده بیرون؟؟؟؟؟

یکی نیست بگه برای معرفی دسته اونهمه تبلیعات و قیافه گرفتش سونی بعد میاد برای کنسول این مدل و طرح ضایع رو معرفی کنه....... !!![-(
مطمئنم که بسیار شیک تر و زیباتر از اینها هست اومدن 4 تا عکس نشون دادن هواست پیش کنفرانس ماکرو و شکل کنسولش گیر نکنه همین اما بشخصه فکر می کنم ابعادش مثل کنسول حریف گنده و سنگین باشه و باتوجه به عکس ها اصلا شکل ساده و راحتی نیست و حسابی تو دل برو هست !!! :d

درود
آخه اینم شد طرح همه عکسارو سرهم کرده داده بیرون؟؟؟؟؟

یکی نیست بگه برای معرفی دسته اونهمه تبلیعات و قیافه گرفتش سونی بعد میاد برای کنسول این مدل و طرح ضایع رو معرفی کنه....... !!![-(
مطمئنم که بسیار شیک تر و زیباتر از اینها هست اومدن 4 تا عکس نشون دادن هواست پیش کنفرانس ماکرو و شکل کنسولش گیر نکنه همین اما بشخصه فکر می کنم ابعادش مثل کنسول حریف گنده و سنگین باشه و باتوجه به عکس ها اصلا شکل ساده و راحتی نیست و حسابی تو دل برو هست !!! :d
این عکس رو کاربر سایتی که در پست اول ذکر شده قبل از همایش مایکروسافت طراحی و منتشر کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or