شایعه شکل اولیه PS4 ؟؟!!

*Black Roze*

کاربر سایت
کنسول نسل بعد سونی یعنی PlayStation 4 که سه ماه پیش در کنفرانسی از کنترلر آن رونمایی شد هنوز برای هواداران و مردم دارای شکل فیزیکی با قطعیت نیست و باید صبر کرد تا بدانیم که سونی چه طراحی فیزیک ای برای PS4 در نظر گرفته است.
اما درست یک روز قبل از همایش مایکروسافت سونی تیزر 39 ثانیه ایی را منتشر کرد که در آن قسمت های نا معلومی از PS4 نشان داده شد.
اما یکی از کاربران در سایت با طراحی PS4 با استفاده از تیزر کوتاه سونی عکسی را مبنی بر شکل ظاهری اولیه PS4 قرار داده است. در زیر شکل اولیه را مشاهده میکنید.
همچنین اگر تیزر جدید را مشاهده نکرده اید میتوانید از اینجا مشاهده نمایید.

PS4_fake_c.jpg

این خبر فقط در حد یه شایعه میباشد و تنها یک طرح اولیه با استفاده از تیزر سونی PS4 میباشد!!!

آخرین ویرایش:
دقیقا مثل طراحی دسته ps4 بود که اولا طراحی کانسپتش قبل از معرفی لیک شده بود خداییش خیلی ضایع بود اما وقتی خود دسته معرفی شد [Dual Shock 4] خیلی خفن و باحال بود.
طراحی ps4 هم 100% از این کانسپت هم خیلی خوشکل تر و بهتر هست. بوکمارک کنید.

اون طرح پست اول به این صورته

ba02risryvez6tm7wc3.jpg

اگه 1% PS4 شبیه به این باشه خیلی ضایع است. X One خیلی شیک تر هست.
در ضمن نسل بعد فول اچ دی شدن بازی ها یا بالا رفتن گرافیک اونها نیست.
کنسول به وسیله ای مثل کینکت احتیاج دارند تا بتونی توسط اون محدود بودن به یک دسته رو از بین ببری. کسایی که کنفرانس مایکرو رو دیدند می فهمند من چی می گم.
در ضمن سیستم Smart Glass که خیلی حتی بهش اشاره هم نمی کنند سیستم فوق العاده کارآمد و مفیدیه. می تونید از تبلت و گوشی ویندوزتون بعنوان یک وسیله ی حرفه ای برای کنترل اکانات جانبی One استفاده کنید و این قابل تحسینه.

همم...چشممو گرفت عکس خبر .
فقط 1 چیزی ، چرا طرح هر 2 تا کنسول ( XBox One و PS4 ) شبیه طرح های PS3 و XBox 360 هست ؟ :d
البته به معنی این نیست که قشنگ نیست ، اما خب با وجود Perfect بودن ، میشد طرح نو ـی هم داشته باشه .

اون طرح پست اول به این صورته

ba02risryvez6tm7wc3.jpg

اگه 1% PS4 شبیه به این باشه خیلی ضایع است. X One خیلی شیک تر هست.
در ضمن نسل بعد فول اچ دی شدن بازی ها یا بالا رفتن گرافیک اونها نیست.
کنسول به وسیله ای مثل کینکت احتیاج دارند تا بتونی توسط اون محدود بودن به یک دسته رو از بین ببری. کسایی که کنفرانس مایکرو رو دیدند می فهمند من چی می گم.
در ضمن سیستم Smart Glass که خیلی حتی بهش اشاره هم نمی کنند سیستم فوق العاده کارآمد و مفیدیه. می تونید از تبلت و گوشی ویندوزتون بعنوان یک وسیله ی حرفه ای برای کنترل اکانات جانبی One استفاده کنید و این قابل تحسینه.
من ترجیح میدم با همون دسته ریلکس بشینم رو مبل بازی کنم تا با 20 سن جلو خونواده مثل بچه دو سال جیغ و داد کنمو بپرم بالا پایین ورجه ورجه کنم
واقعا چقدرم این کینکت دسته رو از بین برد برا همین تو جعبهx1یه دسته تقویت شده گذاشتن
در رابطه با قیافه هم زوده برا ترول wait...........چقدر اذیت شدن بچه های ماکرو تو این یروز از رو یه شایعه ببین چی میکنن

Last edited by a moderator:
شرمنده نمیخوام ترول کنم اما منو یاد دستگاه اسکن میندازه :))

اون قسمت سیاه میره بالا و چیزی که میخوای اسکن کنی رو میزاری تو وتموم
بزار حالا خود کنسول رو نمایش بدن قطعا خود کنسول خیلی شیک تراز این عکسه!! سونی هرچی باشه همیشه رنگ بندی های شیکی به کار میبره. مثل همین مدل فت PS3 رنگ سیاه براق تو چشمی داشت.

کلا اگه افتابه هم باشه و حتی خود سونی هم بخواد یه کنسول بی ریخت بسازه بازم تو این زمینه این ماکروسافت هست که خود نمایی میکنه:d
مخصوصا اینکه xbox 1 خیلی متقارن هست:)

دیگه مجبورمون میکنید یه حرفایی رو بزنیم که......
ببنید ما PS4 ندیدیم درست ولی کنترلرشو دیدیم! تا الانش که هرکی کنترلرشو دیده خوشش اومده باز سونی یه تغییری درش داده ولی مایکروسافت تغییر خاصی در شکل ظاهری دسته نداده.!!!!
حالا میخوام یه چیزی بگم: اینکه میگن شرکت هایی مثل اپل و مایکروسافت و..... افراد با استعداد و خلاق استخدام میکنن قبول دارید دیگه؟! یعنی مایکروسافت در طی 8 سال طرحی بز این طرح مسخره و ساده X One به ذهنش نرسیده؟!!!! حتی نکردن درش قسمت های با لبی های منحنی ایجاد کنن که کنسول از حالت مکعب مستطیلیش در بیاد!!!!
من بخشی از کارم ، کار با اتوکد هست اگه بهم بگن یه وسیله ایی طراحی کنن خوب اولین طرحی که به ذهنم میرسه همینه! و اگه بیشتر فکر کنم یه چیز بهتر میتونم طراحی کنم. حالا حساب کنید این مایکروسافت دیگه چیکار کرده!!!!
خوب یه چیز واضحی هم که هست اینکه از زمانی که X One رونمایی شده سهام سونی 9.5% سود داشته این یعنی چی؟! یعنی که حتا بعضی از سرمایه گذار ها هم فهمیدن با این طراحی قطعا شکستی درش هست! هر چند هم که ما همچین چیزی رو نمیخواییم. الان دقت کردین سونی از 1 سال پیش گفته که ما از PS3 تا چندین ساله دیگه پشتیبانی مکنیم حتا اگه PS4 رونمایی شه.! و واقعا ثابت کرد. سونی تا الانش 2 عنوان داره که خیلی ها میگن صنعت گیم رو متحول میکنه الان هم که GT6 رو برای PS3 رونمایی کرده! ولی مایکروسافت چه برنامهایی برای 360 داره که گفته ما هم تا چند سال از 360 پشتیبانی میکنیم نه بازی انحصاری نه چیز دیگه ایی.!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or