شایعه شکل اولیه PS4 ؟؟!!

*Black Roze*

کاربر سایت
کنسول نسل بعد سونی یعنی PlayStation 4 که سه ماه پیش در کنفرانسی از کنترلر آن رونمایی شد هنوز برای هواداران و مردم دارای شکل فیزیکی با قطعیت نیست و باید صبر کرد تا بدانیم که سونی چه طراحی فیزیک ای برای PS4 در نظر گرفته است.
اما درست یک روز قبل از همایش مایکروسافت سونی تیزر 39 ثانیه ایی را منتشر کرد که در آن قسمت های نا معلومی از PS4 نشان داده شد.
اما یکی از کاربران در سایت با طراحی PS4 با استفاده از تیزر کوتاه سونی عکسی را مبنی بر شکل ظاهری اولیه PS4 قرار داده است. در زیر شکل اولیه را مشاهده میکنید.
همچنین اگر تیزر جدید را مشاهده نکرده اید میتوانید از اینجا مشاهده نمایید.

PS4_fake_c.jpg

این خبر فقط در حد یه شایعه میباشد و تنها یک طرح اولیه با استفاده از تیزر سونی PS4 میباشد!!!

آخرین ویرایش:
رسيور ما از رسيور حريف خوشكلتره:d
اگه طراحی کنسول همین جوری باشه بهتر از X One هست.(نظر شخصی نظر کاملا شخصی خودم بود):>
آقا خواهشا از این حرفا نزنید. من الان کلم اینقدر پرکه میتونم یه مقاله برای طراحی مسخره!!! ایکس باکس بنویسم ولی نمیشه دیگه چون تاپیک سر 2 صفحه نشده پاک میشه.!!!!!

- - -ویرایش - - -

بخش مربع ها منطقی به نظر نمیرسه
اما در کل طرح زیبائیه
این فقط یه طراحی. چون اگر تیزر رو نگاه کرده باشین این اسکیرین شات ها هی میان و میرن و با توجه به این موارد کنسول طراحی شده.!

من فکر می کنم مثل نکسوس Q یه حلقه نورانی جلوی کنسول باشه که با توجه به موقعت کنسول تغییر رنگ بده . البته این رو از روی ویدئوی رسمی سونی دارم می گم .
کلا هر چی باشه از امیدوارم مثل کنسول ماکرو زیادی ساده نباشه 8-|

در مورد زورچپونی کینکت،فکر میکنم اینجا هم دوربین و هدست زورچپونی توی هر جعبه هستا! :d :-" البته به طور کلی قیمت کینکت قاعدتا بیشتر اون دوربین و هدست هست،ولی خوب هر اتفاقی ممکنه بیفته :d

واقعا هر چی فکر میکنم نمیدونم این صحنه کدوم قسمت از کنسوله ؟ عکس زیر تقریبا سطح زیادی از نسول رو در برمیگیره ؟ انگار خود کنسوله و دوتیکه است فقط همه چیشو پاک کردن ؟
22528593379382815750.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or