شکایت از No Man’s Sky برای تبلیغات و وعده‌های دروغ!

Cloud Strife

Loyal Member
500x493_1458107229975568.png

شاید روزی که برای اولین بار ایده ساخت No Man’s Sky به فکر Gareth Bourn و دیگر اعضای استدیو Hello Games رسید فکر نمی‌کردند سرانجام آرزوهای بزرگشان نه در اعماق کهکشان‌ها، که در راه‌روهای دادگاه و گیر افتادن میان انبوهی از مخاطبین شاکی و شکایات متعددشان است!

پولیگان تایید کرده است به گفته ASA، سازمان کنترل کیفی تبلیغات وابسته به UK، به دلیل طرح شکایات متعدد علیه Hello Games و No Man’s Sky یک پرونده رسمی برای رسیدگی به این شکایات باز شده است!

"باید تایید کنم ما شکایات متعددی رو از این بازی و استدیو به علت تبلیغات دروغین داشتیم و مشتری‌ها از اینکه محصول خریده شده به هیچ عنوان شبیه به چیزی که تو تبلیغات وعده داده شده بود نیست ابراز نارضایتی شدیدی کردن. در نتیجه یه پرونده برای بررسی این ادعا باز شده و در دست تحقیق و تفحص قرار گرفته!"

به نظر می‌رسد عمده شکایات مخاطبین NMS نسبت به تصاویر و ویدئو‌های قرار گرفته شده در صفحه استیم بازی است، گویا طبق این اطلاعات مبارزات، موجودات، سیاره‌ها و ... توصیف شده‌ و به نمایش درآمده‌اند که هیچ کس نتوانسته اثری از آن‌ها را در بازی اصلی یافت کند! یا گرافیک بازی نهایی به هیچ عنوان در حد و اندازه‌های تبلیغات نیست و افت کیفی محسوس و ناامید کننده‌ای داشته است.

به نظر می‌رسد ASA از بابت این مساله علاوه‌بر Hello Games شرکت Steam را نیز مسوول دانسته و ممکن است بحران و جنجال NMS دامنگیر Valve نیز شود.

باید منتظر بود و دید سرانجام قائله No Man’s Sky و مجادله میان خریداران شاکی و HG به کجا خواهد انجامید.

خوب الان داره همین کار رو میکنه! وقتی قبول نداری یوبی برای تو هم کاری از دستش بر نمیاد! :[
رسما هم بتا و آلفا میده، میگه بشینید خودتون بازی کنید ببینید چیه!
سر همین قضایا، حتی AC:S رو دیگه تو کنفرانسشون (و نه حتی کنفرانس سونی) نشون ندادن! :[
نمیگم کار یوبی درست بوده ، اما خود خریدار هم نباید چشم بسته بازی بخره!
به هر حال، وقتی آرمین میاد برات توضیح میده شرایط فعلی رو و در جواب میگی" نمیدونم چرا انقدر سعی در طرفداری یوبی سافت داری ... " ، خوب باید چیکار کرد؟
تنها یه راه میمونه، اونم اینکه بازی نده شما خوشحال بشی!
برادر چرا هی یکی به دو کنیم؟ من می گم الان خیلی ساده هست، بازی میاد تو بازار، چیزی هست که دارن همین الان نشون می دن خیلی ساده تمام این قضایا حل میشه. کاری از دستش بر نمیاد؟! یه جوری می گی انگار یا الان باید منتقد ها بگن قبول یا دیگه تمومه هیچ کاریش نمی شه کرد!! شما خودت داری میگی چشم بسته نباید خرید، اونم تا یه حدی صادقه. بنده بازی Dark Souls 3 رو پیش خرید کردم، چون سابقه خوب شرکت رو تو بازی ها دیدم، ولی الان با توجه به سابقه بد یوبی کاملا شکاک و بدبین خواهم موند، همه جا هم خواهم گفت که شک داشته باشید به این شرکت و بذارید بازی بیاد بعد بخرید. الان اگر همین بازخورد های بد نبود که شرکت های این شکلی برای خودشون صاف می رفتن هر کاری می خواستن می کردن، حداقل این انتقاد ها رو می بینن و اثر منفی رو روی وجهه شرکتشون می بینن و تغییر می دن روال کلری رو. با نشستن و دفاع کردن از این شرکت ها هیچ نتیجه ای دیده نمی شه، مهم محصول اصلی هست که میاد دست مشتری. اون خودش بهترین سند هست و بحثی رو نمی ذاره.

بعدش اين ويديو قشنگ براي بمبارون كردن كل استديوي سازنده No Man’s Sky كافيه.:D خداييش كدوم بازي يوبي سافت در سطح اين كلاه برداري hello games ؟

خداییش من Rainbow Six رو جدیدا گرفتم، اونی که تو E3 نشون داده بودن تو ذهنم بود. همون اولش به بر و بج گفتم این چرا این شکلیه گفتن شاید نیاز هست به Utra HD textures. اونم برداشتم دیدم خیر، بعد یه سری چیزا تو دمو نشون داده بودن که اصلا تو بازی نیست. رفتم دمو رو مقایسه کردم با بازیی که دستم اومده دقیق حس کردم سرم کلاه رفته.

• Like
Reactions: Akiba
یوبی سافت یه زمانی اونم فقط برای چندتا بازی یه نمایش اولیه فک برانداز ارائه میکرد ولی محصول نهایی از لحاظ گرافیک(فقط گرافیک)با نمایش اولیه تفاوت زیادی داشت.(خود من سر واچ داگز و رینبو کلی فحش نثارش کردم)
ولی خوب بی انصافیه چشم بر ویژگی های مثبتی که داره ببندیم.
الان مدت زیادیه نمایش های اولیش دقیقا مثل محصول نهایی هست.
مثلا نمایش واچ داگز 2 یا for honor و یا گوست ریکون جدید.مطمئن باشید نسخه نهایی این بازیها گرافیکی در حد همین نمایش های اولیه خواهند داشت.
اینقدر ناسپاسی نکنید.اگر همین یوبی سافتم نداشته باشیم باید سالانه کلی ip تکراری رو تجربه کنیم.:D
یوبی سافت حقیقتا تنوع بازی هاش فوق العاده است و اتفاقا بازی هایی که عرضه میکنه روح یه بازی رو در خودشون دارن.آدمو سرگرم میکنن.

آخرین ویرایش:
خداییش من Rainbow Six رو جدیدا گرفتم، اونی که تو E3 نشون داده بودن تو ذهنم بود. همون اولش به بر و بج گفتم این چرا این شکلیه گفتن شاید نیاز هست به Utra HD textures. اونم برداشتم دیدم خیر، بعد یه سری چیزا تو دمو نشون داده بودن که اصلا تو بازی نیست. رفتم دمو رو مقایسه کردم با بازیی که دستم اومده دقیق حس کردم سرم کلاه رفته.
دیگه بعد این همه مدت که ویدیوهاش تو یوتیوب پره شما هنوز تو عالم اون تریلر اولیه هستی مشکل خودته نه یوبی، تو بی خبری به اون چه؟
یوبی سافت یه زمانی اونم فقط برای چندتا بازی یه نمایش اولیه فک برانداز ارائه میکرد ولی محصول نهایی از لحاظ گرافیک(فقط گرافیک)با نمایش اولیه تفاوت زیادی داشت.(خود من سر واچ داگز و رینبو کلی فحش نثارش کردم)
ولی خوب بی انصافیه چشم بر ویژگی های مثبتی که داره ببندیم.
الان مدت زیادیه نمایش های اولیش دقیقا مثل محصول نهایی هست.
مثلا نمایش واچ داگز 2 یا for honor و یا گوست ریکون جدید.مطمئن باشید نسخه نهایی این بازیها گرافیکی در حد همین نمایش های اولیه خواهند داشت.
اینقدر ناسپاسی نکنید.اگر همین یوبی سافتم نداشته باشیم باید سالانه کلی ip تکراری رو تجربه کنیم.:D
یوبی سافت حقیقتا تنوع بازی هاش فوق العاده است و اتفاقا بازی هایی که عرضه میکنه روح یه بازی رو در خودشون دارن.آدمو سرگرم میکنن.
ما هم همینو میگیم ولی قبول نمیکنن که، میگم فایده نداره
طرف تو باغ نیست بعد 1 سال بازیو میخره باز تازه میاد میگه، اِ این چرا با اولین تریلر معرفیش فرق داره؟ ای یوبیه جهانخوار :D

دیگه بعد این همه مدت که ویدیوهاش تو یوتیوب پره شما هنوز تو عالم اون تریلر اولیه هستی مشکل خودته نه یوبی، تو بی خبری به اون چه؟
یعنی 3-4 سال پیش فکرش رو هم نمی کردم یه روزی بشه یه عده مشتری بیان در این حد از حرکات زشت یه شرکت این جوری دفاع کنن. امیدوارم چیزی از این حمایت چشم بسته به شما برسه. دوست دارم بدونم به اونایی که این جور بازی ها رو پیش خرید می کنن چی داری بگی؟

یعنی 3-4 سال پیش فکرش رو هم نمی کردم یه روزی بشه یه عده مشتری بیان در این حد از حرکات زشت یه شرکت این جوری دفاع کنن. امیدوارم چیزی از این حمایت چشم بسته به شما برسه. دوست دارم بدونم به اونایی که این جور بازی ها رو پیش خرید می کنن چی داری بگی؟
یوبی قبل از عرضه بازی کلی تریلر میده که هر کم و کاستی باشه توش نشون میدن و دیگه مو نمیزنه با اصل بازی ولی در عوض هر سال کلی بازیه جدید با ایده های خوب میده که همه سرگرم کننده هستن، فرقش با HG اینه که HG تا لحظه آخر دروغ تحویل ملت دادن آخرم یه چیزی تحویل داد که اصلا ارزش نگاه کردن هم نداره چه برسه خریدن و بازی کردن

حرف اینه که یوبی مشکل داره و کسی هم منکرش نمیشه و باید هم درست کنه مشکلاتشو که این کارم داره انجام میده (الان تو بازیهای جدیدش مثل for honor یا wd 2 کدومش افت گرافیکی داشته؟) ولی سزاوار این همه کوبوندن و... نیست، با همه مشکلاتش بازم عملکرد خوبی داره

من حرفهای شما رو هم قبول دارم ولی نه دیگه در این حد، بیخود یه عده شلوغش کردن، یه دوره ای یوبی یه سری دروغ تو بحث گرافیک بازیهاش گفت که اونم همون موقع مورد عنایت پلیرا قرار گرفت من جمله خود من ولی الان دیگه اوکیه

کسی هم که رینبو میخره به خاطر تکسچر همون بهتر که اصلا نره سمت بازی، اصل بازی و سرگرم کنندگیش بر پایه یه چیز دیگس، انگار بیای بگی دوتا 2 گرافیکش معمولیه و جزو تاپ های این نسل نیست، پس به درد نمیخوره

من آخرش یه چیزی رو نفهمیدم...
یوبی الان دقیقا باید چه غلطی برای بازپس گیری اعتماد گیمرها باید بکنه؟

شما حرفتون با چیزی که میگید نمیخونه خو! از یک طرف میگید باید این اعتماد رو درست کنه! از اونطرف هیچ علاقه ای به دیدن نمایش ها یا بازی کردن آلفا و بتا ندارید! و اصلا هم نگاه نمیکنید بازی های اخیر یوبی چجوری معرفی و عرضه شدن:|

بعد وقتی کسی اینا رو میگه بهتون، میگید داره از کار زشت یوبی،حمایت میکنه!
و شما هم اصلا هیت نمیورزید! اصلا و ابدا! :دی

نکته غم‌انگیز ماجرا این نیست ک این سازنده شارلاتان اینطوری دروغ گفته،اینه ک یوبی سافت حداقل این طوری دروغ نمیگه :دی نکته غم‌انگیز تو اون «حداقل» هست :دی یعنی دیگه کم‌کم به دروغ عادت میکنیم و شرایط طوری میشه ک وابسته به دُزش باهاش برخورد میکنیم،و کار ب جایی میرسه ک از یوبی سافت در برابر هلو دفاع میکنیم،از یک شارلاتان در مقابل ی شارلاتان دیگه.

من آخرش یه چیزی رو نفهمیدم...
یوبی الان دقیقا باید چه غلطی برای بازپس گیری اعتماد گیمرها باید بکنه؟

شما حرفتون با چیزی که میگید نمیخونه خو! از یک طرف میگید باید این اعتماد رو درست کنه! از اونطرف هیچ علاقه ای به دیدن نمایش ها یا بازی کردن آلفا و بتا ندارید! و اصلا هم نگاه نمیکنید بازی های اخیر یوبی چجوری معرفی و عرضه شدن:|

بعد وقتی کسی اینا رو میگه بهتون، میگید داره از کار زشت یوبی،حمایت میکنه!
و شما هم اصلا هیت نمیورزید! اصلا و ابدا! :D
خیلی ساده هست، بازی هاش در مقایسه با اونی که نشون دادن دانگرید نشه در حدی که قبلا شده. هنوز از وقتی که اخرین دروغگویی رو اومدن بازی جدید ندادن. شما هم به جای دفاع کردن از چیزی که هنوز دست مشتری نیومده، یه کم صبر کنید محصول بیاد تو بازار خودش میشه دفاع از این شرکت. اینقدر هم تو حس نرید فکر کنید فقط شما درد این شرکت بیچاره رو درک می کنید بقیه متوجه نیستند. یه مدت یوبی سافت از محبوبترین شرکت ها بود، خودش با حرکتاش این جو منفی رو به وجود اورد. فردا بازی هاش بیاد مثل قبل خالی بندی نباشه کسی حرفی نداره. چند ساله کارش شده دروغ، حالا چند ماه جو منفی باشه تا محصولش بیاد بازار، به جایی بر نمی خوره.

خیلی ساده هست، بازی هاش در مقایسه با اونی که نشون دادن دانگرید نشه در حدی که قبلا شده. هنوز از وقتی که اخرین دروغگویی رو اومدن بازی جدید ندادن. شما هم به جای دفاع کردن از چیزی که هنوز دست مشتری نیومده، یه کم صبر کنید محصول بیاد تو بازار خودش میشه دفاع از این شرکت. اینقدر هم تو حس نرید فکر کنید فقط شما درد این شرکت بیچاره رو درک می کنید بقیه متوجه نیستند. یه مدت یوبی سافت از محبوبترین شرکت ها بود، خودش با حرکتاش این جو منفی رو به وجود اورد. فردا بازی هاش بیاد مثل قبل خالی بندی نباشه کسی حرفی نداره. چند ساله کارش شده دروغ، حالا چند ماه جو منفی باشه تا محصولش بیاد بازار، به جایی بر نمی خوره.
AC:S و FC:P منتشر نشدن ... W_D2 هم همین هفته ی پیش یکی از سایت ها گزارشی تهیه کرده بود و موقع بازی کردن حتی تروفی توش باز کردن!
دیویژن و R6 هم بتا نداشتن!

• Like
Reactions: armin_shadow
AC:S و FC:P منتشر نشدن ... W_D2 هم همین هفته ی پیش یکی از سایت ها گزارشی تهیه کرده بود و موقع بازی کردن حتی تروفی توش باز کردن!
دیویژن و R6 هم بتا نداشتن!
بتا دلیل نمیشه، هی اینو واسه توجیح نکشید وسط. حالا تبصره شده عیب نداره خالی بندی تا وقتی بتا باشه؟! کلا آخرین بازی های یوبی Division و R6 و Farcry بود که از این سه تا دو تاش خالی بندی مبسوطی توش انجام شده بود. خدا وکیلی این بحث ها واسه چیه الان؟ خوب برادر برای بار 100 ام، بازی می آد معلوم میشه دیگه. شما فکر کردی الان این بازی های در راه یوبی جان اگر بیان، بازی های خوبی باشن و بدون مشکل اجرا شن و فرق زیادی با دمو ها نداشته باشن باز هم همین جوری برای خنده باز بقیه انتقاد می کنن؟ اعتماد مشتری رو به دست اوردن هم خیلی سخته، از دست دادنش خیلی آسون. طرف فقط کافیه یه بار اعتماد کنه بازی رو پیش خرید کنه حالش گرفته بشه، خوب معلومه تا مدتها یادش می مونه، خیلی عجیبه برای شما؟ حالا شما بگو 4 تا بازی داد 2 تاش خیلی بندی نبود خوبه، دیگه بد نگید از این شرکت. این یه نمونه نقد مشتری:
"This game and No Man's Sky taught me a few things about gaming. Lessons you'd think I would have learned long ago, but haven't.

First, never buy a season pass from a mega-publisher that has no reason to earn it, I.E. Ubisoft, EA, Activision. Since they are already established with a rabid non-discriminating fanbase, they have no reason to go beyond minimal expectations; They already have all of our money, so why would they? Do buy a season pass from CD Projekt Red.

Second, never pre-order anything. Ideas are a dime a dozen. A lot of games look fantastic "on paper", but can fall to ♥♥♥♥ if not implemented and executed properly. This is one of those games."

حالا شما بگو نه این هیتره الکی می گه، لج داره و این حرفا.

یوبی اگه میخواد دوباره اعتماد مخاطبین و طرفداراشو به دست بیاره باید صادق باشه . یعنی حد اقل اون چیزی که تو نسخه اولیه نشون دادن کمی بیشتر و کمتر تو نسخه نهایی تحویل طرفداراش بده
(( منظورم تمام شرکت های بازی سازه نه فقط یوبی ))
ضمنآ معمولا نسخه نهایی کیفیت و جذابیت بیشتری در مقابل نسخه های الفا و بتا داره
این شرکت HG که سنگ تموم گذاشته کلاغ رنگ کرده جای غناری فروخته :D
اینم به خاطر این میگم که sean murray تو تمام مصاحبه هایی که کانال ها و برنامه های معروف مثل IGN , game spot ,و خیلی از برنامه های تلوزیونی دیگه . شدیدآ و یه جورایی باور نکردنی از بازی تعریف کرده بود که اکثرا تو خالی از اب در اومده و به غیر از وعده های واهی از این بازی کرش ها ی زیادش گزارش شده .....
و در اخر هم روی یه سری از بسته بندی هاش روی PEGI 12 و PEGI 7 رو چسبودن و این رو نشون میده که چیزی تو تبلیغاتشون نشون داده بودن و با نسخه نهایی خیلی فرق داره
دیگه جای دفاع براشون نمیذاره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or