شکایت از No Man’s Sky برای تبلیغات و وعده‌های دروغ!

Cloud Strife

Loyal Member
500x493_1458107229975568.png

شاید روزی که برای اولین بار ایده ساخت No Man’s Sky به فکر Gareth Bourn و دیگر اعضای استدیو Hello Games رسید فکر نمی‌کردند سرانجام آرزوهای بزرگشان نه در اعماق کهکشان‌ها، که در راه‌روهای دادگاه و گیر افتادن میان انبوهی از مخاطبین شاکی و شکایات متعددشان است!

پولیگان تایید کرده است به گفته ASA، سازمان کنترل کیفی تبلیغات وابسته به UK، به دلیل طرح شکایات متعدد علیه Hello Games و No Man’s Sky یک پرونده رسمی برای رسیدگی به این شکایات باز شده است!

"باید تایید کنم ما شکایات متعددی رو از این بازی و استدیو به علت تبلیغات دروغین داشتیم و مشتری‌ها از اینکه محصول خریده شده به هیچ عنوان شبیه به چیزی که تو تبلیغات وعده داده شده بود نیست ابراز نارضایتی شدیدی کردن. در نتیجه یه پرونده برای بررسی این ادعا باز شده و در دست تحقیق و تفحص قرار گرفته!"

به نظر می‌رسد عمده شکایات مخاطبین NMS نسبت به تصاویر و ویدئو‌های قرار گرفته شده در صفحه استیم بازی است، گویا طبق این اطلاعات مبارزات، موجودات، سیاره‌ها و ... توصیف شده‌ و به نمایش درآمده‌اند که هیچ کس نتوانسته اثری از آن‌ها را در بازی اصلی یافت کند! یا گرافیک بازی نهایی به هیچ عنوان در حد و اندازه‌های تبلیغات نیست و افت کیفی محسوس و ناامید کننده‌ای داشته است.

به نظر می‌رسد ASA از بابت این مساله علاوه‌بر Hello Games شرکت Steam را نیز مسوول دانسته و ممکن است بحران و جنجال NMS دامنگیر Valve نیز شود.

باید منتظر بود و دید سرانجام قائله No Man’s Sky و مجادله میان خریداران شاکی و HG به کجا خواهد انجامید.

این اشتباه شماست که تریلر اولیه بازی رو دارین با بیلد Pre Alpha بازی که توسط مردم کپچر شده مقایسه می کنید.
اتفاقا دیدم اون مورد رو، اما برای بازی هایی که قبل از فکر کنم 2014 معرفی شدن. برای مثال AC Syndicate چقدر فاصله داره با نسخه نهایی؟ حتی خود Unity از لحاظ گرافیکی! بازی های دیگه هم هست مثل FC4 توی اون ویدیو هایی که شما بهشون اشاره می کنید، بنده تفاوت خاصی نمی بینم، شاید هم چشم من مشکل داره!
والا جدیدا ترین گیم پلی بازی کلی با اونی که اولین بار نشون دادن تفاوت داره، شما اصلا ویدیو رو دیدی؟ خود GS هم بعد از اینکه شروع کردن بازی امتحان کردن یه ویدیو رفتن با عنوان اینکه Our experience VS E3 demo . کلشم این بود که بازی هیچ شباهتی به اونی که نشون دادن نداره، خیلی هم ناامید کننده هست. من ویدیو در مورد این بازی دادم سه تا، کجا در مورد بازی هایی دیگه حرف زدم؟

• Like
Reactions: RoCoCo
والا جدیدا ترین گیم پلی بازی کلی با اونی که اولین بار نشون دادن تفاوت داره، شما اصلا ویدیو رو دیدی؟ خود GS هم بعد از اینکه شروع کردن بازی امتحان کردن یه ویدیو رفتن با عنوان اینکه Our experience VS E3 demo . کلشم این بود که بازی هیچ شباهتی به اونی که نشون دادن نداره، خیلی هم ناامید کننده هست. من ویدیو در مورد این بازی دادم سه تا، کجا در مورد بازی هایی دیگه حرف زدم؟

خوب دارم می گم، چیزی که شما توی E3 امسال دیدین گیم پلی بازی بوده! قبل اون هیچ گیم پلی منتشر نشد و هرچی بود تریلر بوده و پولیش شده! نمی دونم متوجه منظورم می شید یا نه! گیم پلی هم که بوده همه برای همون نسخه قابل بازی E3 بوده که هنوز به نسخه آلفا هم نرسیده! اگر بحث به مقایسه تریلر ها باشه اون دوتا ویدیویی که بالا دادم رو مشاهده کنید، اگر می خواین تریلر رو با کپچر از گیم پلی آلفا مقایسه کنید که خوب به نظر من مقایسه درستی نیست و اشتباه هست.

اون بخش هم که سایر بازی هارو مثال زدم برای این قسمت حرف خودتون هست :
این همه سال ندیدی تریلر اولیه شون چقدر با بازی فرق داره؟!!

خوب دارم می گم، چیزی که شما توی E3 امسال دیدین گیم پلی بازی بوده! قبل اون هیچ گیم پلی منتشر نشد و هرچی بود تریلر بوده و پولیش شده! نمی دونم متوجه منظورم می شید یا نه! گیم پلی هم که بوده همه برای همون نسخه قابل بازی E3 بوده که هنوز به نسخه آلفا هم نرسیده! اگر بحث به مقایسه تریلر ها باشه اون دوتا ویدیویی که بالا دادم رو مشاهده کنید، اگر می خواین تریلر رو با کپچر از گیم پلی آلفا مقایسه کنید که خوب به نظر من مقایسه درستی نیست و اشتباه هست.

برادر، علاوه بر اون خود ویدیو E3 هم بوده، نه قبلی. همین گیم پلی که تو خود E3 بازی کردن ناامید کننده بوده. بعد جالب اینجاس که بازی های Ubisfot تو الفا بهتر از release اصلی هستن! معمولا تریلر الفا میاد همه می گن مشکلات بازی حل بشه و بازی اصلی بهتر باشه در مورد این شرکت فخیم برعکسه، همه می گن ای کاش بازی مثل الفا باشه. مشکل اینجاس که واقعا کار Ubisoft شده یه ورژن بازی رو برای تریلر و نشون دادن به ملت درست می کنه که کاملا جدا از بازی اصلیه و خودشون هم می دونن قرار نیست بازی اصلی اون شکلی بشه. دیگه همه اون دمو Division رو یادشونه دیگه. کجای بازی الان ذره ای به اون شباهت داره؟ فقط هم گرافیک نیس، همه چیز بازی هست. دهن سرویسا همه چیز بازیشون کیفیت پایین تری داره وقتی میاد!!
Edit: خودم این مقایسه Rainbow six رو ندیده بود تو این ویدیو، الان که دیدم خیلی زورم اومد به خدا:

• Like
Reactions: RoCoCo
این اشتباه شماست که تریلر اولیه بازی رو دارین با بیلد Pre Alpha بازی که توسط مردم کپچر شده مقایسه می کنید.
اتفاقا دیدم اون مورد رو، اما برای بازی هایی که قبل از فکر کنم 2014 معرفی شدن. برای مثال AC Syndicate چقدر فاصله داره با نسخه نهایی؟ حتی خود Unity از لحاظ گرافیکی! بازی های دیگه هم هست مثل FC4 توی اون ویدیو هایی که شما بهشون اشاره می کنید، بنده تفاوت خاصی نمی بینم، شاید هم چشم من مشکل داره!
بحث در مورد معلوم نبودن تاریخ انتشار Assassin's Creed بعدی هست، لطفا حداقل بحث رو به مقایسه شرکت ها و سایر موارد مثل بهترین DLC تاریخ نکشید.
بحث در مورد شکایت از تبلیغات دروغین No Man’s Sky هست.لطفا بحث رو به مقایسه شرکتها و سایر موارد نکشید:laughing:

بحث در مورد شکایت از تبلیغات دروغین No Man’s Sky هست.لطفا بحث رو به مقایسه شرکتها و سایر موارد نکشید:laughing:
تا یه حدودی ربط داره، به نظر من این یه نمونه واضح از کلاه برداری هست و باید یه سری قانون ضد اینا بذارن محکم انجام بدن. رسما دارن مردم رو گول می زنن با این تبلیغاتشون. چقدر هم عادی شده این کارا!

• Like
Reactions: esm nadaram
شما الان فکر کردین خیلی جالبین؟! همون تاپیکی که این حرف زده شده رو برید خوب بخونید و ببینید بحث رو بعد خوشمزه بازی در بیارید.

برادر، علاوه بر اون خود ویدیو E3 هم بوده، نه قبلی. همین گیم پلی که تو خود E3 بازی کردن ناامید کننده بوده. بعد جالب اینجاس که بازی های Ubisfot تو الفا بهتر از release اصلی هستن! معمولا تریلر الفا میاد همه می گن مشکلات بازی حل بشه و بازی اصلی بهتر باشه در مورد این شرکت فخیم برعکسه، همه می گن ای کاش بازی مثل الفا باشه. مشکل اینجاس که واقعا کار Ubisoft شده یه ورژن بازی رو برای تریلر و نشون دادن به ملت درست می کنه که کاملا جدا از بازی اصلیه و خودشون هم می دونن قرار نیست بازی اصلی اون شکلی بشه. دیگه همه اون دمو Division رو یادشونه دیگه. کجای بازی الان ذره ای به اون شباهت داره؟ فقط هم گرافیک نیس، همه چیز بازی هست. دهن سرویسا همه چیز بازیشون کیفیت پایین تری داره وقتی میاد!!
دوست من، شما چرا متوجه نمیشی، شما میگی دانگرید می کنن، می گم الان نسبت به کدوم ویدبو گیم پلی قبلی بازی دانگرید شده؟! نشون من بده.
دارم می گم صحبت دانگرید شدن بازی سر مقایسه تریلر معرفی بازی هست با نمایش آلفا بازی توی امسال که هم توی کنفرانس نشون داده شد، هم ملت تونستن همون رو تجربه کنن. اینکه بازی خوب هست یا بد رو من صحبتی روش ندارم فعلا، صحبت من سر همون بحث مقایسه هست.

شما الان فکر کردین خیلی جالبین؟! همون تاپیکی که این حرف زده شده رو برید خوب بخونید و ببینید بحث رو بعد خوشمزه بازی در بیارید.
خب داستان سر همینه دیگه.وقتی صحبتی به موضوع دیگه ای کشیده شده دلیلی نداره کسی بیاد قطعش کنه.
تا یه حدودی ربط داره، به نظر من این یه نمونه واضح از کلاه برداری هست و باید یه سری قانون ضد اینا بذارن محکم انجام بدن. رسما دارن مردم رو گول می زنن با این تبلیغاتشون. چقدر هم عادی شده این کارا!
منظورم با این دوستمون بود که اصرار داشت خارج از موضوع نباید بحث بشه وگرنه گفتگوی بین شما دو نفر هیچ مشکلی نداره

شما مثل اینکه متوجه نمی شی که کامنت های زیر به این عنوان نمی خوره :
عنوان: "ایو گیلموت:نسخه بعدی اساسین هر وقت آماده شد می آید"
کامنت ها:
@YAKUZA_2
بحث dlc داستانی هم باشه جدا راک استار رقیب داره؟ باورم نمیشه:D
شاید 2017 یه DLC داستانی از GTA V دیدیم کسی چه میدونه, اونوقت رقابتش با DLC داستانی Uncharted 4 دیدنی میشه:Dلامصب Left Behind هنوز جلوی صورتمه=P~

اما اینجا بحث سر تفاوت تبلیغات و نمایش ها با نسخه عرضه شده هست، مستقیم به NMS ربط نداره، اما در همون رابطه هست!

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
دوست من، شما چرا متوجه نمیشی، شما میگی دانگرید می کنن، می گم الان نسبت به کدوم ویدبو گیم پلی قبلی بازی دانگرید شده؟! نشون من بده.
دارم می گم صحبت دانگرید شدن بازی سر مقایسه تریلر معرفی بازی هست با نمایش آلفا بازی توی امسال که هم توی کنفرانس نشون داده شد، هم ملت تونستن همون رو تجربه کنن. اینکه بازی خوب هست یا بد رو من صحبتی روش ندارم فعلا، صحبت من سر همون بحث مقایسه هست.
همون ویدیو اولی که گذاشتم. اونی که مقایسه کرده بود دقیق رو پیدا نمی کنم، مطمئنم GS انجام داده بود ولی الان نیست، انگار برش داشتن!

همون ویدیو اولی که گذاشتم. اونی که مقایسه کرده بود دقیق رو پیدا نمی کنم، مطمئنم GS انجام داده بود ولی الان نیست، انگار برش داشتن!
خوب اینم برای چندمین بار می گم، امیدوارم اینبار متوجه منظور من بشید. GR تا E3 2016 هیچ نمایش مستقیمی از گیم پلی نداشته و فقط تریلر داده! توی کنفرانس E3 نمایش گیم پلی داشت که مستقیما از همون نسخه ای ضبط شد که دادن دست مردم هم بازی کنن یعنی نسخه ای که هنوز به آلفا هم نرسیده!
ویدیوهایی هم که مقایسه کردن بین این نسخه قابل بازی بوده با اون نمایش اولیه که یک تریلر پولیش شده هست.
همین E3 امسال هم یک تریلر دیگه دادن که اگر با اولین تریلر مقایسه کنید تفاوتی وجود نداره! من نمی دونم نسخه نهایی چی در میاد، اما تا اینجا اون مقایسه های انجام شده درست نیستن.

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
شما مثل اینکه متوجه نمی شی که کامنت های زیر به این عنوان نمی خوره :
عنوان: "ایو گیلموت:نسخه بعدی اساسین هر وقت آماده شد می آید"
کامنت ها:
اما اینجا بحث سر تفاوت تبلیغات و نمایش ها با نسخه عرضه شده هست، مستقیم به NMS ربط نداره، اما در همون رابطه هست!
لپ کلام اینه وقتی صحبتی بین دو تا کاربر در یک موضوعی به چیز دیگری از دنیای گیم کشیده میشه(هر چیزی) هیچ دلیل عقلانی برای قطعش وجود نداره مگر اینکه کار بخواد به توهین کشیده بشه که قوانین انجمن کاملا روشنه و با فرد برخورد میشه.حالا شما بر خلاف نظرات کاربرا که تو بخش انتقادات اشاره کردن نمیخوای این رو بپذیری.در نتیجه باید یا یک مدیر انجمن این موضوع رو کاملا روشن کنه یا یک ادمین که دیگه همه تکلیف خودشونو بدونن

HG سرِ همه رو شیره مالید ، کاری به استیم ندارم ، کم نبوده عنوانهای پر خرجو پرسروصدا که سونی یا کنسلشون کرده یا به تعویق انداختشون ، اتفاقا از سونی به عنوان سکوی پرتاب کلاهبرداری خودش استفاده کرد ، این بازی مراحل مقدماتی ساخت رو از نظر من پیش میبرده که ریلیزش کردنو خیلی هنوز جای کار داشته ، ولی از جایی که دیدن هزینه بره و یَدِ طولانی میخواد ، تازه براشون جا افتاد که چه شکری خوردن ساختنِ دنیای عظیمی با اون مقیاس ، گفتن ملت خرن نمیفهمن قصدشون از بازی فقط آنالوگ اینور اونور کردنه با یه تبلیغ سؤ کلکشو بکنیم ، غیر از بستنی چیپسو محتویاتشم مثالِ خوبیه براش با این تفاوت که NMS نصفشم حتی پر نیست که دلتو حداقل به محتویاتش خوش کنی . Hello Games Bullshit

HG سرِ همه رو شیره مالید ، کاری به استیم ندارم ، کم نبوده عنوانهای پر خرجو پرسروصدا که سونی یا کنسلشون کرده یا به تعویق انداختشون ، اتفاقا از سونی به عنوان سکوی پرتاب کلاهبرداری خودش استفاده کرد ، این بازی مراحل مقدماتی ساخت رو از نظر من پیش میبرده که ریلیزش کردنو خیلی هنوز جای کار داشته ، ولی از جایی که دیدن هزینه بره و یَدِ طولانی میخواد ، تازه براشون جا افتاد که چه شکری خوردن ساختنِ دنیای عظیمی با اون مقیاس ، گفتن ملت خرن نمیفهمن قصدشون از بازی فقط آنالوگ اینور اونور کردنه با یه تبلیغ سؤ کلکشو بکنیم ، غیر از بستنی چیپسو محتویاتشم مثالِ خوبیه براش با این تفاوت که NMS نصفشم حتی پر نیست که دلتو حداقل به محتویاتش خوش کنی . Hello Games Bullshit
نه برادر، همه چیز از اونجا شروع شد که اون Dorito king کپک بازیشون رو تو Game Awards نشون داد و یه شبه شدن Super Star، حتی با Speilberg هم دیدن داشت، اون همه بهش توجه شد! بعدش هم طرف بدون اینکه سر از کد اینا بیاره شروع کرد قول دادن رو هوا فکر کرد حلیمه، بعد دید تنور داغه قیمت 60 چوق در هم کوفت توش. ملت هم هنوز یاد نگرفتن نباید پیش خرید کرد جو گیر ریختن خریدن. الان کم کم این شرکت فخیم 100 ملیون دلار زده به جیب، حالا هم که دارن حال می کنن دیگه واسشون مهم نیست چی بشه. دیگه نیازی هم ندارن اصلا کار کنن.

• Like
Reactions: danielo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or