شکایت از No Man’s Sky برای تبلیغات و وعده‌های دروغ!

Cloud Strife

Loyal Member
500x493_1458107229975568.png

شاید روزی که برای اولین بار ایده ساخت No Man’s Sky به فکر Gareth Bourn و دیگر اعضای استدیو Hello Games رسید فکر نمی‌کردند سرانجام آرزوهای بزرگشان نه در اعماق کهکشان‌ها، که در راه‌روهای دادگاه و گیر افتادن میان انبوهی از مخاطبین شاکی و شکایات متعددشان است!

پولیگان تایید کرده است به گفته ASA، سازمان کنترل کیفی تبلیغات وابسته به UK، به دلیل طرح شکایات متعدد علیه Hello Games و No Man’s Sky یک پرونده رسمی برای رسیدگی به این شکایات باز شده است!

"باید تایید کنم ما شکایات متعددی رو از این بازی و استدیو به علت تبلیغات دروغین داشتیم و مشتری‌ها از اینکه محصول خریده شده به هیچ عنوان شبیه به چیزی که تو تبلیغات وعده داده شده بود نیست ابراز نارضایتی شدیدی کردن. در نتیجه یه پرونده برای بررسی این ادعا باز شده و در دست تحقیق و تفحص قرار گرفته!"

به نظر می‌رسد عمده شکایات مخاطبین NMS نسبت به تصاویر و ویدئو‌های قرار گرفته شده در صفحه استیم بازی است، گویا طبق این اطلاعات مبارزات، موجودات، سیاره‌ها و ... توصیف شده‌ و به نمایش درآمده‌اند که هیچ کس نتوانسته اثری از آن‌ها را در بازی اصلی یافت کند! یا گرافیک بازی نهایی به هیچ عنوان در حد و اندازه‌های تبلیغات نیست و افت کیفی محسوس و ناامید کننده‌ای داشته است.

به نظر می‌رسد ASA از بابت این مساله علاوه‌بر Hello Games شرکت Steam را نیز مسوول دانسته و ممکن است بحران و جنجال NMS دامنگیر Valve نیز شود.

باید منتظر بود و دید سرانجام قائله No Man’s Sky و مجادله میان خریداران شاکی و HG به کجا خواهد انجامید.

اعضای Hello Games ول کنن بازیسازی رو پاشن بیان ایران، مدیری، رییسی، وزیری، بالاخره یه پست مهم دولتی گیرشون میاد، درآمدشم بیشتره. حیفه این همه پتانسیل در دروغ گویی و عوام فریبی بخاطر گیم و اینا هدر بره.

اینقدر تبلیغاتشون استادانه بود، منی که تاحالا بازی اوریجینال نخریدم (که جدا بهش افتخار نمی کنم:D) قصد داشتم این بازی رو تهیه کنم! :D دیگه خودتون حساب کنید اینا تو تبلیغاتشون به چه ابعاد و گستردگی بُلُوف زدن! :D

هر چی خبر از nms میاد یاد روزای اول عرضه میفتم که فن ها اعلام داشتن بازی همون چیزیه که هست سازنده هیچ دروغی نگفته و بقیه انتظارات زیادی از بازی داشتن.
فکر کنم منو می گی. واقعا عذر می خوام. خودم که بازی کردم واقعا بازی از فاجعه یه چیزی فراتر بود.

هر چی خبر از nms میاد یاد روزای اول عرضه میفتم که فن ها اعلام داشتن بازی همون چیزیه که هست سازنده هیچ دروغی نگفته و بقیه انتظارات زیادی از بازی داشتن.

خوب با توجه به سبک بازی و شدت هایپ، یکم زمان لازم بود تا همه واقعا متوجه بشن چقد طبل تو خالیه! خیلی ها بعد از بازی هنوز امید داشتن که بعد دیدن نه رسما سرکاریه!

این ابله ها باید قبول میکردن یه ناشر خوب بیاد زیر پر و بالشون رو بگیره، کمک مالی و فنی بده تا از این وضع در بیان. همون کمک سونی رو قبول میکردن با همکاری سانتا میساختن به این وضع نمیفتاد. الان بعید میدونم بازی بعدیشون دیگه بتونه انقد هایپ کنه! گاو پیشونی سفیدن.

فکر کنم منو می گی. واقعا عذر می خوام. خودم که بازی کردم واقعا بازی از فاجعه یه چیزی فراتر بود.

دوست عزبز من اصلا منظورم با شخص خواصی نیست شما نیاز نیست عذر بخوای سازندست که باید بیاد از تو عذر خواهی کنه که سرت کلاه گزاشته. کلا روزای اول یه جو عجیبی تو اینترنت سر فن های این بازی بود که اصلا فکر نکنم فنی باقی مونده باشه.
خوب با توجه به سبک بازی و شدت هایپ، یکم زمان لازم بود تا همه واقعا متوجه بشن چقد طبل تو خالیه! خیلی ها بعد از بازی هنوز امید داشتن که بعد دیدن نه رسما سرکاریه!

این ابله ها باید قبول میکردن یه ناشر خوب بیاد زیر پر و بالشون رو بگیره، کمک مالی و فنی بده تا از این وضع در بیان. همون کمک سونی رو قبول میکردن با همکاری سانتا میساختن به این وضع نمیفتاد. الان بعید میدونم بازی بعدیشون دیگه بتونه انقد هایپ کنه! گاو پیشونی سفیدن.
اخه مشکل اینه که فن بازی چشای ادمو کور میکنه همون روزای اول معلوم شد چه داستانی سازنده پیاده کرده اما فن ها نیمتونستن قبول کنن واقعا سر این بازیم نیست کلا فن بوی که بشی دیگه هیچیو نمیتونی قبول کنی. اینام اگه پیشنهاد سونی رو قبول نکردن خودشون میدونستن میخوان چه کلاه برداری میخوان بکنن فقط فکر نمیکردن اینجوری داستان بشه براشون که سر از دادگاه بخوان در بیارن واقعا چرا یه ناشر خوب میاد سراغت باید ردش کنی وقتی یه استودیو کوچیک هستی؟ همیشه همچین اتفاقی نمیفته. والا من فکر نمیکنم اینا به بازی بعدی کارشون برسه با این وضع. الان حتی ناشر هم نمیتونه به اینا اعتماد داشته باشه.

• Like
Reactions: z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or