شما چقدر به تخيل در بازي ها معتقديد؟

یا اینم میشه بازی رو شروع کردی موجوداتی زیبا دوست داشتی در بازی مثل doom3 یا quack4 و غیره این طور بازیها وقتی میان بزن تو کلشون مثل انجیل لع بشه یا مثل انار بترکن این خوبه بزنی مخ هم جا رو مخ مغر روده قلب برداره خون وای میزنی مثل انار می ترکن چه حالی میدن وقت خون ریزی همین با موجوداتی دوست داشتنی

یا اینم میشه بازی رو شروع کردی موجوداتی زیبا دوست داشتی در بازی مثل doom3 یا quack4 و غیره این طور بازیها وقتی میان بزن تو کلشون مثل انجیل لع بشه یا مثل انار بترکن این خوبه بزنی مخ هم جا رو مخ مغر روده قلب برداره خون وای میزنی مثل انار می ترکن چه حالی میدن وقت خون ریزی همین با موجوداتی دوست داشتنی

حالا اينا كه چيزي نيست. حال ميده بيان جلوت يهو يه وينچستر بزني تو مخش هر چي دل و روده و خون اينا هست بريزه روت بعد يه ليسك بزني بري جلوتر همچين دست بكني تو شكمشون زنده زنده قلبش رو دراري با آتيشه تفنگ گرم كني بخوري خيلي خوشمزه ست. مزه ي تمشك ميده. يا باحالتر ميشه اگه با اره برقي همين طور بري تو مخ و شكمشون هي تيكه كني بريزي رو در و ديوار بعد يه ليوان از خونش پر كني سر بكشي. من كلا هر چي رو ميبينم بايد بچشمش وگرنه حالش از دست ميره. بعد ديگه خيلي حال ميداد اگه اين فيلاي دريايي تبديل به جونور بشن بعد با آر پي جي بزني كه مثل بمب صدا بده واااااااااااي :biggrin1:

آخه آدم عاقل من ميگم وسط جنگ و جدال حتي نميشه يه چسب زخم هم بزني حالا تو اومدي ميگي عمل جراحي و اينا

پستم رو درست بخون :

خوب همونطوری که میدونیم ، از بین بردن اثر گلوله ای که به انسان شلیک میشه ، نیاز به عمل جراحی و یکی دو ماه وقت داره تا ترمیم شه ، و تازه در آخر هم مثل اول نمیشه.
پس چیزی نیست که با پانسمان بشه درستش کرد.
پس این چیزی نیست جز => تخیل رایجی که برای بوجود آورن تعادل در تمام بازی ها بکار میره .

دقت کنید که رایج بودن این نوع تخیل ، باعث نمیشه که بگیم تخیل نیست
.

یعنی من گفتم در واقعیت با جراحی و این حرف ها اثر گلوله از بین میره . ولی برای اینکه تعادل توی بازی ها بوجود بیاد ، با جعبه های سلامتی و . . . خونت پر میشه و اثر گلوله میره . ;)

بقیه ی صحبت های پستت هم فقط از سر گرفتن بحث بود و نشون میداد هیچی از چیزایی که تا حالا گفتم رو نفهمیدی ! ;)

از این به بعد هم حوصله ندارم هی هر بار بحث رو از اول پیش بگیرم . کسانی که میخواستن بفهمن تا حالا متوجه شدن . ;)

پستم رو درست بخون :

یعنی من گفتم در واقعیت با جراحی و این حرف ها اثر گلوله از بین میره . ولی برای اینکه تعادل توی بازی ها بوجود بیاد ، با جعبه های سلامتی و . . . خونت پر میشه و اثر گلوله میره . ;)

بقیه ی صحبت های پستت هم فقط از سر گرفتن بحث بود و نشون میداد هیچی از چیزایی که تا حالا گفتم رو نفهمیدی ! ;)

از این به بعد هم حوصله ندارم هی هر بار بحث رو از اول پیش بگیرم . کسانی که میخواستن بفهمن تا حالا متوجه شدن . ;)

eeeeeeeeeeee
حالا مياي پست خودم رو به خودم ميگي ;)

اينا رو كه خودم قبلا خودم بهت گفتم كه اينا تو بازي اينجوري ميشه ;)

بهترین بازیهایی که من میشناسم تخیل کمی دارند و به واقعیت نزدیکند
و یا اگر هم تخیلی هستند اینقدر خوب داستان پردازی شدند که ادم اونها رو واقعی تصور میکنه

من به شخصه اونایی که جنبه واقعی دارن بیشتر میپسندم و البته نمیگم که از اون یکی ها بدم میاد
ولی علاقه بیشتری برای ادامه اونا دارم:biggrin1:

تخیل نه. در کل بازی تخیلی را دوست ندارم ولی مهم اینه که تخیل و فانتزی را با هم قاتی نکنیم.
چون به نظر من فاینال فانتزی از بهترین بازی های تاریخه:love:

سلام سلام سلام
من نه می خوام نقل قول کنم نه می خوام جواب کسی رو بدم فقط نظرم رو می گم
آدمی از زمان خلق بشر از قوه ی تخلیل استفاده می کرده تا به امروز و این باعث همه ی پیشرفت هاش و اختراعاتش شده مثال های زیادی هست

تخیل پرواز = هواپیما
تخلیل سرعت = انواع وسایل نقلیه
و .... این اواخرم تخیل ارتباط همگانی = اینترنت (نه چندان اواخر)
خیلی از این تخیلات توی اطرافش بوده خیلی نبوده برای مثال پرواز رو می تونسته در پرندگان ببینه اما هیچ وقت نمی تونسته یک موبایل رو در طبیعت ببینه !!!
پس تخیل دو دسته هستند
1.اونایی که مورد مشابهشون هستند و ما انسانها اون قابلیت رو نداریم
2.اونایی که هیچ جا نیست جز تو فکر ما
تخیلات حتی خرافات و مذاهب رو ایجاد می کنه (نمی خوام در مورد پاگان ها توضیح بدم خلاصه و قابل درک بگم بهشت جهنم خودمون ;).................اوخ اوخ اینجا همه مسلمونن........نیاین گیر بدین باشه حرفم رو پس گرفتم هم بهشت هست هم جهنم هم پل سراط هم 7 تا بهشت برین که اولیش مال پیامبرا و شهداست !!! هرکی هم مسلمون نیست تو بهشت مسلمونا جا نداره هر کی هم مسیحی نیست تو بهشت اونا هر کی هم کلیمی نیست تو بهشت اونا و الا آخر همه جامون جهنم شد که :biggrin1: پس این رو نادیده بگیرین تو تایپیک شگفتیها راجع بهش بحث می کنیم اگه وقت شه ایشالا)
خوب پس تا الان فهمیدیم تخیلات مفید بودند و هستند
علت اختراع سینما هم تخیل بود........خیلی چیز ها رو نمی شد اختراع کرد اما می شد تظاهر بهشون کرد
کم کم با پیشرفت سینما تخیل هم پیشرفت می کرد.......و جالبه بشریت تخیلی رو دوست داشته و داره که به واقعیت هم نزدیک باشه !!!
همینه که کمیک هایی مثل spider man , super man , batman , ...... شکل می گیره
تخیل و خقیقت با هم
خلاصه گزشت و گزشت بازی سازی اومد
اونم ریشش تخیل بود
بازی های کامپیوتری ساخته شد که بشه توی تخیل یک شخصیت رو کنترل کرد و این شخصیت قابل دیدن و کنترل کردن باشه
اینم می شه همون تخیل همراه با حقیقت دیگه.......
تخیل هم مثل هر چیزی درجه داره
از یه نظری همه ی بازی ها تخیلن چطور می شه سیو کرد می شه New Game کرد یا هیچ وقت بازی کننده دردش نمی گیره و .... ؟؟؟؟
این تخیل فیزیکی بازی هست
اما از نظری هم تخیل داستانی هست
که اون هم حد داره و اکثرا دوست دارن حقیقت رو جوری نشون بدن که هست اما ما نمی تونیم ببینیمش و درکش کنیم (همون نیرویی که از دوران انسانهای اولیه تو فکر هممون بوده !!!)
در آخر همه ی بازی ها ریششون تخیل هست اما به شکل های مختلف می تونه تخیل یه سرباز باشه در جنگ جهانی دوم یا یه قهرمان باشه در outland یا یک شاهزاده ی فارسی باشه که با خنجرش زمان رو بتونه بر گردونه !!!
مهم اینه در همه ی اون ها دو چیز هست
1.تخیل
2.پا ارتباطش با حقیقت (یا به عبارتی جواب سوال چجوری ممکنه؟؟؟؟)
خوب روضه خونی من بسه
من از تخیل در بازی خوشم می آد ولی خیلی از شما ها ممکنه مقدار کمترش رو دوست داشته باشین خیلی ها مقدار بیشتر این سلیقست مثل رنگ اما اگه بازی 100% طبیعی می خواین کامپیوترتون رو خاموش کنین برین جلوی آینه وایسین !!! اینه کاراکتر حقیقی شما در بازی زندگی که نه سیو داره نه New Game !!!
فراموش هم نکنیم هرکس برداشتی از تخیل داره و نسبت به ذهن خودش تخیل رو می بینه یکی پر شده خون تو یه بازی رو تخیلی می بینه یکی کشتن یک غول !!!
مهم اینه ریشه ی همشون تخیلیات ذهن بشریت که از همون دوتای بالایی اومدن :
1.اونایی که مورد مشابهشون هستند و ما انسانها اون قابلیت رو نداریم( حتی یک واقعه ی تاریخی مثل جنگ جهانی دوم)
2.اونایی که هیچ جا نیست جز تو فکر ما
من به شخصه بازی های مثل CoD رو جز تخیل فیزیکی و اندکی تخیل قیزیکی که لازمه برای جذاب کردن بازی کاملا واقعی می بینم اما یک بازی مثل World of Warcraft برام کاملا تخیلی هست اما ممکنه یک نفر به Hero ها عقیده داشته باشه !!! پس اینه که می گم هر کسی نظرش فرق داره مهم اینه همشون از تخیل نوسنده و سازندشون ساخته شدن......
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or