شما چقدر به تخيل در بازي ها معتقديد؟

ببین اقاجون من فقط cod رو مثال زدم ......خوب شد اون توضیحاتو شما برام دادین والا من و مهسا تا اخر عمرمون توی گمراهی میموندیم.....
بعدش اینکه چون نمیخوام اقای جیمز باند زیاد توی تعجب و بهت بمونه بزودی امضامو عوض میکنم..........امیدوارم که شماها به یه همچین روزی نرسین

در اخر هم بگم دیگه در مورد تخیل بحث نمیکنم.....حرفم همونه که گفتم

من جهت رفع ابهام گفتم نه رفع گمراهي كسي

اگه درست نگاه کنید همه بازیها تخیلی یا دور از واقعیت هستن مثلا چرا تو همه بازیها یه نفر یا
چند نفر از پس همه چی بر میان تا حالا تو واقعیت همچین چیزی بوده..!
البته یه بازی هست که عین واقعیت هست اونم The Sims ....
ولی من از بازیهای تخیلی خیلی بیشتر خوشم میاد چون... یه جورایی از این زندگی آدما خوشم
نمیاد برا همین بازیهای تخیلی خیلی حال میده .. مخصوصا از نوع RPG ...
بابای.

آره چرا نشه ;)
اون تو بازيه كه شما يه نفره همه رو به هر صورت دلت بخواد ميكشي ولي در واقعيت هم همچين اتفاقي ميفته ولي با احتياط و استراتژي و دقت بيشتر ;)
به نظر من همه ی بازی ها تخیلی هستن اگه یکم دقت کنید تو بازی که بنظرتون واقعیه یکم تخیل هم هست ولی خب استثناهایی هم وجود داره;)

اخه چرا با من بحث می کنی؟:p :biggrin1:
ربات سخنگو کجاست؟که هر چی بگی بفهمه؟نگو هست چون من از این اخبار کاملا اطلاع دارم.;)
به قول خودت اگر دایناسور و ماموت بود حالا که نیست.:(
کشتی پرنده هم پیشکشت داداش.:-" :love:
من همه حرفهام رو زدم تمومه.:punish:
منو اذیت نکنید.تازه به قول امین خان و رویا جونم بازی بدون تخیل نداریم.
i will stop talking:love: :thanks:

كشتي پرنده شد يه چيزي تازه بازم من ميگم ميشه همچين چيزي ساخت حتما نبايد كه عينش رو قبلا ساخته باشيم;)

تازه برعكس بازي تخيلي وجود نداره. اونچيزايي هم كه شما فكر ميكنين تخيله بايد تو بازي باشه وگرنه بازي كردن امكان نداره.
يه چيزايي مثل غول رو براي تنوع و سخت كردن بازي و طولاني كردن مدت زمان بازي و... ميذارن
يه چيزي مثل پر شدن خون تو كال واسه بهتر شدن كار هست
وخيلي چيزايه ديگه كه نبايد اسمشون رو تخيل گذاشت ;)

بعضي از بازيا هم كه خودش نشون ميده به بازيخور كه اين اتفاقات تو ذهن و خيال كاراكتر ميگذره
خلاصه من كه تا حالا بازي تخيلي نديدم به طور واضح ;)

به تایید ِ صحبت های مهسا جان همشهری گرامی :

بذارید اول مروری داشته باشیم به معنی ِ تخیل در فرهنگ ِ لغت :
"تخیل : 1 - عمل یا نیروی ایجاد تصویر ذهنی از آنچه در دسترس حواس نیست یا پیش از آن به طور کامل تحقق نیافته است . 2 - تصویری که به وسیله ی فعالیت ذهن بوجود می آید و فاقد واقعیت بیرونی است. "
"تخیلی : غیر واقعی - خیالی "

الان همه ی بازی ها مایه هایی از تخیل رو دارن . ;)

حتی همین مثلا COD 2 که معروف بود به واقع گرایی و به تصویر کشیدن جنگ جهانی دوم و . . .
طرف خود به خود درمان میشه !!!!! :)

شما عمرا نمیتونی بازی پیدا کنی که تخیل نداشته باشه ! ( البته درصد تخیل توی بازی ها متفاوته ) ;)

اگر تونستی پیدا کنی بیا همینجا تا من خودم بگم جنبه ی تخیلی بازی کجاست ! :)

حیف که حوصله ندارم و اگر نه تک تک حرفها رو نقل قول میکردم و جواب میدادم ! ;)

حالا یه چند تا نقل قول میکنم تا وقتی حوصله داشتم :

كجايه ايول تخيليه؟؟؟؟ يه ويروس ميره تو خونه يه آدم ميشه زامبي اين تخيله ؟؟؟

کاملا ! این اتفاق تا حالا نیفتاده و زامبی وجود خارجی نداره ( نمیخواد حالا بیای داستان های خرافی برام تعریف کنی! ) و واقعیت بیرونی نداره . :)

half life و far cry هم اصلا تخيلي نبودن .
تو فار كراي چند تا موجود عجيب بود كه اون قبول ولي هاف لايفم مثل ايول بود چند تا زامبي همش

شما خیلی سلیقه ای داری به این موضوع نگاه میکنی ! سعی کن یه کم دیدگاهت رو علمی کنی . ;)

{جواب این نقل قول هم مثل نقل قول قبلیه }

كجاي سايلنت هيل تخيلي بود

اين بازي كه خودش به طور واضح ميگه كه اينا همش خياله

یعنی شما میگی الان من اگه بیام برات یک داستان تعریف کنم از آدم های فضایی و حمله ی اشباح و موجودات عجیب غریب و . . . ، و آخرش بگم که اینا همش خیالیه ، باعث میشه که داستان جنبه ی واقعی پیدا کنه ! :)

از دیدگاه علمی : همینی که شما میگی همش "خیالیه "
خیال و تخیل از یک ریشه هستن و تقریبا یک معنی رو میرسونن .

ماموت كه سهله اگه دايناسور هم وجود داشت آدماي امروزي سوارش ميشدن و ازش كار ميكشيدن

اگر وجود داشت ! فعلا که وجود نداره ! :)

مثل اینکه شما . . . ! بگو ببینم این تخیلیه یا نه :
" دیروز با دایناسورم رفتم مدرسه "
(لابد میگی اگر دایناسور الان وجود داشت باهاش میرفتیم مدرسه ، در نتیجه این داستان کاملا واقعی و حقیقیه و اصلا تخیلی نیست ! ) :)

خوب حوصله م تموم شد !

فقط یک چیزی به جناب آقای monster بگم :

من منظور شما رو الان کاملا درک کردم !

اگر بجای کلمه ی "واقعی" که شما در پست هات به کار بردی ، واژه ی "علمی-تخیلی" بذاریم ، همشون درست میشن ! ;)

یعنی این چیزی که بعنوان "واقعی" ازش یاد میکنی و میگی "تخیلی" نیست ، در واقع "علمی تخیلی" ه که حد فاصلی بین تخیل ِ محض و واقعیت محضه . ;)

با تشکر

بای بای

حتی همین مثلا COD 2 که معروف بود به واقع گرایی و به تصویر کشیدن جنگ جهانی دوم و . . .
اینا خواستن واقعی تر بشه که این طوری شده:biggrin1:
به قول مانستر که وسط میدان جنگ که نمیشه طرفبشینه خودش رو پانسمان بکنه:cheesygri
(وحید جان من حرفات رو قبول دارم)

the sims :biggrin1:
graw :biggrin1:

به تایید ِ صحبت های مهسا جان همشهری گرامی :

بذارید اول مروری داشته باشیم به معنی ِ تخیل در فرهنگ ِ لغت :
"تخیل : 1 - عمل یا نیروی ایجاد تصویر ذهنی از آنچه در دسترس حواس نیست یا پیش از آن به طور کامل تحقق نیافته است . 2 - تصویری که به وسیله ی فعالیت ذهن بوجود می آید و فاقد واقعیت بیرونی است. "
"تخیلی : غیر واقعی - خیالی "

الان همه ی بازی ها مایه هایی از تخیل رو دارن . ;)

شما عمرا نمیتونی بازی پیدا کنی که تخیل نداشته باشه ! ( البته درصد تخیل توی بازی ها متفاوته ) ;)

حیف که حوصله ندارم و اگر نه تک تک حرفها رو نقل قول میکردم و جواب میدادم ! ;)

حالا یه چند تا نقل قول میکنم تا وقتی حوصله داشتم :

کاملا ! این اتفاق تا حالا نیفتاده و زامبی وجود خارجی نداره ( نمیخواد حالا بیای داستان های خرافی برام تعریف کنی! ) و واقعیت بیرونی نداره . :)

شما خیلی سلیقه ای داری به این موضوع نگاه میکنی ! سعی کن یه کم دیدگاهت رو علمی کنی . ;)

{جواب این نقل قول هم مثل نقل قول قبلیه }

یعنی شما میگی الان من اگه بیام برات یک داستان تعریف کنم از آدم های فضایی و حمله ی اشباح و موجودات عجیب غریب و . . . ، و آخرش بگم که اینا همش خیالیه ، باعث میشه که داستان جنبه ی واقعی پیدا کنه ! :)

از دیدگاه علمی : همینی که شما میگی همش "خیالیه "
خیال و تخیل از یک ریشه هستن و تقریبا یک معنی رو میرسونن .

اگر وجود داشت ! فعلا که وجود نداره ! :)

مثل اینکه شما . . . ! بگو ببینم این تخیلیه یا نه :
" دیروز با دایناسورم رفتم مدرسه "
(لابد میگی اگر دایناسور الان وجود داشت باهاش میرفتیم مدرسه ، در نتیجه این داستان کاملا واقعی و حقیقیه و اصلا تخیلی نیست ! ) :)

خوب حوصله م تموم شد !

فقط یک چیزی به جناب آقای monster بگم :

من منظور شما رو الان کاملا درک کردم !

اگر بجای کلمه ی "واقعی" که شما در پست هات به کار بردی ، واژه ی "علمی-تخیلی" بذاریم ، همشون درست میشن ! ;)

یعنی این چیزی که بعنوان "واقعی" ازش یاد میکنی و میگی "تخیلی" نیست ، در واقع "علمی تخیلی" ه که حد فاصلی بین تخیل ِ محض و واقعیت محضه . ;)

با تشکر

بای بای

شما كه ميگي بازي اي نيست كه تخيل نداشته باشه
sims تخيلي نيست حالا اگه اينم قبول نداري من پست قبلي گفتم ولي شما مثل اينكه نديدي

حالا اگه تو راس ميگي يه بازي بگو كه به قول خودت اين علمي_تخيلي تو نباشه و بشه بازيش كني.
به اينايي كه من ميگم تعادل در بازي ميگن نه علمي_تخيلي (جهت اطلاع)همه هم ميدونن اينايي كه من گفتم با چيزي كه تو واقعيت وجود داره فرق ميكنه ولي من خواستم بگم كه چيزي به نام تخيل محض در هيچ بازي وجود نداره بجز چند تا بازي محدود.......... كه بازم شما توجه نداشتي

در مورد سايلنت هيل هم كه توجهي نكردي.
نه آدم فضايي توش بود نه ارواح........... ;)
چند تا موجودي هم كه توش بود (اگه داستانش رو ميدونستي حرفت رو پس ميگرفتي) بازم ميگم با ذهن خود بازيگر ساخته ميشه.

حالا اگه تو همچين داستاني براي من تعريف كني معلومه هيچ كس باور نميكنه حتي خودت ولي اگه بگي ديشب همچين خوابي ديدم همه باور ميكنن چون تو خواب ............

اصلا يكم هم فكر نكنيا ;)

من نگفتم با دايناسور ميرم مدرسه گفتم اگه وجود داشت كه نداره ميشد سوارش بشي
حالا تو بگو نميشه من برات سوار ميشم ;)

در مورد زامبي ه هم بگم كه كسي كه قرص ايكس ميخوره درست ميشه عين يه زامبي
اينو نشنيده بگيري........... :-" :biggrin1:

حالا شما بيا بگو تخيل .......... ;)

اینا خواستن واقعی تر بشه که این طوری شده:biggrin1:
به قول مانستر که وسط میدان جنگ که نمیشه طرفبشینه خودش رو پانسمان بکنه:cheesygri
(وحید جان من حرفات رو قبول دارم)

the sims :biggrin1:
graw :biggrin1:
rain bow six vegas میشه نشست و خودمون رو پانسمان کرد

آخرین ویرایش:
the sims

یکی از واضح ترین هاش : وقتی چند وقت حموم نری یک بخار سبز رنگ ازت بلند میشه . ;)

ولی امین اصلا The Sims 2 بازی کردی ؟؟ :)
کلّی چیزای تخیلی داشت مثل اکسیر جوانی و . . .
سیمز های قبلی هم مثل makin' magic که دیگه همش جادوگری و . . . بود . . .

اون شیشه کوچولوئه که مثل عینکه و توش اطلاعات و . . . رو میبینید ! ;)

sims تخيلي نيست حالا اگه اينم قبول نداري من پست قبلي گفتم ولي شما مثل اينكه نديدي
بالا رو ی

حالا اگه تو راس ميگي يه بازي بگو كه به قول خودت اين علمي_تخيلي تو نباشه و بشه بازيش كني.

همونطوری که گفتم هیچ بازی ای اینجوری نیست . ببین این نقل قول از پست خودمه :
الان همه ی بازی ها مایه هایی از تخیل رو دارن .

;) ;)

به اينايي كه من ميگم تعادل در بازي ميگن نه علمي_تخيلي (جهت اطلاع)همه هم ميدونن

من برات بحث رو از لحاظ علمی ، یعنی با استفاده از ریشه یابی لغت و فرهنگ لغت و تعریف های علمی و منطقی باز کردم ولی شما اومدی دوباره از اول میگی سایلنت هیل و دایناسور و زامبی فلان . . . . کاملا مشخصه که از نظر منطقی در سطح پایینی قرار داری ! ;)

این تعادلی که شما ازش صحبت میکنی، بوسیله ی تخیل بوجود میاد .
بعبارتی همین تخیل ، باعث تعادل بازی میشه.

باز هم به عبارت دیگه : تخیل جزو جدایی ناپذیر ِ یک بازی به حساب میاد و بازی بدون تخیل (همونجوری که گفتم) اصلا وجود نداره {البته درصد تخیل بکار رفته در بازی ، و نوعش در بازی های مختلف فرق میکنه }
بازی ای که تخیل نداشته باشه بشدت نامتعادل میشه .
ولی نمیشه گفت این دلیل خوبیه که بگیم تخیل رایج در بازی ها ، تخیل نیست و تعادله .

rain bow six vegas

خوب همونطوری که میدونیم ، از بین بردن اثر گلوله ای که به انسان شلیک میشه ، نیاز به عمل جراحی و یکی دو ماه وقت داره تا ترمیم شه ، و تازه در آخر هم مثل اول نمیشه.
پس چیزی نیست که با پانسمان بشه درستش کرد.
پس این چیزی نیست جز => تخیل رایجی که برای بوجود آورن تعادل در تمام بازی ها بکار میره .

دقت کنید که رایج بودن این نوع تخیل ، باعث نمیشه که بگیم تخیل نیست . ;)

با تشکر

بالا رو ی

همونطوری که گفتم هیچ بازی ای اینجوری نیست . ببین این نقل قول از پست خودمه :

من برات بحث رو از لحاظ علمی ، یعنی با استفاده از ریشه یابی لغت و فرهنگ لغت و تعریف های علمی و منطقی باز کردم ولی شما اومدی دوباره از اول میگی سایلنت هیل و دایناسور و زامبی فلان . . . . کاملا مشخصه که از نظر منطقی در سطح پایینی قرار داری ! ;)

این تعادلی که شما ازش صحبت میکنی، بوسیله ی تخیل بوجود میاد .
بعبارتی همین تخیل ، باعث تعادل بازی میشه.

باز هم به عبارت دیگه : تخیل جزو جدایی ناپذیر ِ یک بازی به حساب میاد و بازی بدون تخیل (همونجوری که گفتم) اصلا وجود نداره {البته درصد تخیل بکار رفته در بازی ، و نوعش در بازی های مختلف فرق میکنه }
بازی ای که تخیل نداشته باشه بشدت نامتعادل میشه .
ولی نمیشه گفت این دلیل خوبیه که بگیم تخیل رایج در بازی ها ، تخیل نیست و تعادله .

خوب همونطوری که میدونیم ، از بین بردن اثر گلوله ای که به انسان شلیک میشه ، نیاز به عمل جراحی و یکی دو ماه وقت داره تا ترمیم شه ، و تازه در آخر هم مثل اول نمیشه.
پس چیزی نیست که با پانسمان بشه درستش کرد.
پس این چیزی نیست جز => تخیل رایجی که برای بوجود آورن تعادل در تمام بازی ها بکار میره .

دقت کنید که رایج بودن این نوع تخیل ، باعث نمیشه که بگیم تخیل نیست . ;)

با تشکر

بابا تو ديگه كي هستي ;) ;)
هر چي ما ميگيم اين مياد يچيزه ديگه جواب ميده.
تو طبق حرفاي من جواب بده نه برو خودت سوال كن خودتم جواب بده ;) ;) ;)

اينايي كه من ميگم بازيه ربطي به لغت و لغت نامه و ادبيات و تاريخ و انشاء و اين چيزا نداره

حالا باز تو هي بيا ريشه يابي كن ;) ;)

از نظر منطقي هم معلوم شد با اون حرفت درمورد رينبو سيكس كي در رده ي پاييني قرار داره ;)

آخه آدم عاقل من ميگم وسط جنگ و جدال حتي نميشه يه چسب زخم هم بزني حالا تو اومدي ميگي عمل جراحي و اينا ;) ;)

آخه آدم عاقل من ميگم وسط جنگ و جدال حتي نميشه يه چسب زخم هم بزني حالا تو اومدي ميگي عمل جراحي و اينا ;) ;)
این جوابی که وحید داده بود جواب حرف من بود من گفتم rain bow six
شما ها که میگید وسط بازی نمیشه تلوزیون و اینچیزا نگاه کرد شما ها اصلا یه چیز رو در نظر نگرفتید .مرز بین واقعیت و بازی رو میخواید از بین ببرید خوب این کارا تو جهان هستی انجام میشه و آدم نیاز داره تفریح کنه تو بازی آخه مثلا dante وسط بازی دوست داره تلوزیون نگاه کنه:confused: تو cod شخصیتت وسط میدون جنگ دوست داره تلوزیون نگاه کنه؟:eek: :eek: از کجا میدونی دلش میخواد تفریح کنه خودش بهت گفته؟:eek: پس وقتی تو بازی اینچیزا نباشه اینا تخیل نیستن اینا چیزایی هستن که فقط تو دنیای عادی یه نیاز هست تو دنیای رایانه ای که هیچ موجودی و کاراکتری نیاز به تلوزیوندیدن و تفریح کردن نداره مگر اینکه مثل بازیه the ship برنامه ریزی کرده باشن که شخصیت باید حموم بره دستشویی بره تفریح کنه تو بازیه rain bow six vegas اینها برنامه ریزی نشده پس تخیلی نیست;)

این جوابی که وحید داده بود جواب حرف من بود من گفتم rain bow six
شما ها که میگید وسط بازی نمیشه تلوزیون و اینچیزا نگاه کرد شما ها اصلا یه چیز رو در نظر نگرفتید .مرز بین واقعیت و بازی رو میخواید از بین ببرید خوب این کارا تو جهان هستی انجام میشه و آدم نیاز داره تفریح کنه تو بازی آخه مثلا dante وسط بازی دوست داره تلوزیون نگاه کنه:confused: تو cod شخصیتت وسط میدون جنگ دوست داره تلوزیون نگاه کنه؟:eek: :eek: از کجا میدونی دلش میخواد تفریح کنه خودش بهت گفته؟:eek: پس وقتی تو بازی اینچیزا نباشه اینا تخیل نیستن اینا چیزایی هستن که فقط تو دنیای عادی یه نیاز هست تو دنیای رایانه ای که هیچ موجودی و کاراکتری نیاز به تلوزیوندیدن و تفریح کردن نداره مگر اینکه مثل بازیه the ship برنامه ریزی کرده باشن که شخصیت باید حموم بره دستشویی بره تفریح کنه تو بازیه rain bow six vegas اینها برنامه ریزی نشده پس تخیلی نیست;)

من كي اصلا گفتم تلويزيون كه تو اين همه روضه خوندي .......;)

فوقش هر چي من ميگم شما يچيز ديگه جواب ميدين ;)

ما كوچيك همتونم هستيم شما درست ميگين من كم آوردم ;)

من كي اصلا گفتم تلويزيون كه تو اين همه روضه خوندي .......;)

فوقش هر چي من ميگم شما يچيز ديگه جواب ميدين ;)

ما كوچيك همتونم هستيم شما درست ميگين من كم آوردم ;)
monster عزیز فقط تو خط اول با شما بودم اصلا بقیه نوشته هام کلی بود منظورم شما نبودی اون نقل قول رو که زدم فقط خط اول رو با شما بودم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or