monster
کاربر سایت
ببین اقاجون من فقط cod رو مثال زدم ......خوب شد اون توضیحاتو شما برام دادین والا من و مهسا تا اخر عمرمون توی گمراهی میموندیم.....
بعدش اینکه چون نمیخوام اقای جیمز باند زیاد توی تعجب و بهت بمونه بزودی امضامو عوض میکنم..........امیدوارم که شماها به یه همچین روزی نرسین
در اخر هم بگم دیگه در مورد تخیل بحث نمیکنم.....حرفم همونه که گفتم
من جهت رفع ابهام گفتم نه رفع گمراهي كسي
اگه درست نگاه کنید همه بازیها تخیلی یا دور از واقعیت هستن مثلا چرا تو همه بازیها یه نفر یا
چند نفر از پس همه چی بر میان تا حالا تو واقعیت همچین چیزی بوده..!
البته یه بازی هست که عین واقعیت هست اونم The Sims ....
ولی من از بازیهای تخیلی خیلی بیشتر خوشم میاد چون... یه جورایی از این زندگی آدما خوشم
نمیاد برا همین بازیهای تخیلی خیلی حال میده .. مخصوصا از نوع RPG ...
بابای.
آره چرا نشه
اون تو بازيه كه شما يه نفره همه رو به هر صورت دلت بخواد ميكشي ولي در واقعيت هم همچين اتفاقي ميفته ولي با احتياط و استراتژي و دقت بيشتر
به نظر من همه ی بازی ها تخیلی هستن اگه یکم دقت کنید تو بازی که بنظرتون واقعیه یکم تخیل هم هست ولی خب استثناهایی هم وجود داره
اخه چرا با من بحث می کنی؟ :biggrin1:
ربات سخنگو کجاست؟که هر چی بگی بفهمه؟نگو هست چون من از این اخبار کاملا اطلاع دارم.
به قول خودت اگر دایناسور و ماموت بود حالا که نیست.
کشتی پرنده هم پیشکشت داداش.
من همه حرفهام رو زدم تمومه.unish:
منو اذیت نکنید.تازه به قول امین خان و رویا جونم بازی بدون تخیل نداریم.
i will stop talking :thanks:
كشتي پرنده شد يه چيزي تازه بازم من ميگم ميشه همچين چيزي ساخت حتما نبايد كه عينش رو قبلا ساخته باشيم
تازه برعكس بازي تخيلي وجود نداره. اونچيزايي هم كه شما فكر ميكنين تخيله بايد تو بازي باشه وگرنه بازي كردن امكان نداره.
يه چيزايي مثل غول رو براي تنوع و سخت كردن بازي و طولاني كردن مدت زمان بازي و... ميذارن
يه چيزي مثل پر شدن خون تو كال واسه بهتر شدن كار هست
وخيلي چيزايه ديگه كه نبايد اسمشون رو تخيل گذاشت
بعضي از بازيا هم كه خودش نشون ميده به بازيخور كه اين اتفاقات تو ذهن و خيال كاراكتر ميگذره
خلاصه من كه تا حالا بازي تخيلي نديدم به طور واضح