شما چقدر به تخيل در بازي ها معتقديد؟

بازیهای تخیلی چند مدل هستن:

بازیهایی مثل Resident Evil که یه فرد رو در محیطی قرار میده که بقیه Monster هستن و باید باهاشون مبارزه کنه که من خیلی با این بازی ها حال می کنم ! :cool:

بازیهایی مثل سری Star Wars که آینده نگر هستن و من باهاشون حا می کنم! :cool:

بازیهای مثل Farenheit و Longest Journy که در تخیلشون عواملی مثل تغییرات زمان یا نیروهای ماورا الطبیعیه رو دخیل می کنن که من باهاشون حال می کنم! :cool:

بازیهایی مثل Prey و Unreal Tornoument که اصلا باهاشون حال نمی کنم :mad:

بازیهایی مثل FarCry و Half Life که توش باید هم با آدما بجنگی هم موجودات که اینم بازی جالبی نیست!

Unreal Tournament به Prey چه ربطی داره، Unreal Tournament یه بازیه Multiplayer چون جفتشون FPS هستن قرار نیست که تو یه رده قرار بگیرن،مثل این میمونه که Counter-Strike و Half Life تو یه رده قرار بگیرن.از لحاظ تخیل و جو بازیم بخوای حساب کنی باز ربطی به هم ندارن بهتر بود بجای گزینه Unreal Tournament از Doom استفاده می کردی.
حالا این حرفارو دو ساعت برا چی گفتم برا این که چند نفر که با Unreal Tournament آشنا نیستن فک نکنن Unreal یه چیزی تو مایه های Prey

بازیهای تخیلی چند مدل هستن:

بازیهایی مثل Resident Evil که یه فرد رو در محیطی قرار میده که بقیه Monster هستن و باید باهاشون مبارزه کنه که من خیلی با این بازی ها حال می کنم ! :cool:

بازیهایی مثل سری Star Wars که آینده نگر هستن و من باهاشون حا می کنم! :cool:

بازیهای مثل Farenheit و Longest Journy که در تخیلشون عواملی مثل تغییرات زمان یا نیروهای ماورا الطبیعیه رو دخیل می کنن که من باهاشون حال می کنم! :cool:

بازیهایی مثل Prey و Unreal Tornoument که اصلا باهاشون حال نمی کنم :mad:

بازیهایی مثل FarCry و Half Life که توش باید هم با آدما بجنگی هم موجودات که اینم بازی جالبی نیست!

كجايه ايول تخيليه؟؟؟؟ يه ويروس ميره تو خونه يه آدم ميشه زامبي اين تخيله ؟؟؟ ;) ;)

پري رو بگي آره يكم تخيلي بود ولي چرا كه نه شايد يه روز بياد كه بشه همچين موجوداتي به وجود بيان يا بسازي اونا رو نصفشونم كه آدم بودن;) ;)
half life و far cry هم اصلا تخيلي نبودن .
تو فار كراي چند تا موجود عجيب بود كه اون قبول ولي هاف لايفم مثل ايول بود چند تا زامبي همش ;) ;)

سلام
بازی تخیلی خودش چند جوره.مثلا یه جورش اینه که یه سری موجودات عجیب و غریب هستند که در دنیای واقعی وجود خارجی ندارن.مثل silent hill.که من اون سبک رو نپسندیدم.و یه سبک دیگه هم اینه اتفاقاتی که در بازی می افته از واقعیت دوره ولی بازیکن احساس نمیکنه در دنیای دیگه هست.مثل سایبریا.اتفاقاتی که برای کیت می افتاد برای کسی نمی افته ولی خوب از دنیای ما چندان دور نیست.
این نظر منه
بای:p ;)

كجاي سايلنت هيل تخيلي بود ;) ;)

اين بازي كه خودش به طور واضح ميگه كه اينا همش خياله ;)

مخصوصا تو شماره ي يكش اگه بازي كرده باشي كه نكردي ;)
سايبريا هم كه ما تخيلي توش نديديم :confused:

برای اقای monster
سلام.:love:
شما تا حالا سوار قطار کوکی شدی؟:confused:
تا حالا شنیدی یه ادم سوار ماموت بشه؟
تا حالا با ربات همسفر شدی؟یا شنیدی همچین چیزی؟
تا حالا به استثنای یوگی و دوستان کشتی پرنده دیدید؟:-"
و هنوز کلی که نمیگم دیگه.تازه من اسم اینها رو تخیل نگذاشتم گفتم مسائلی که وجود خارجی ندارن ولی چندان هم از زندگی ما دور نیستن.البته اونها هم یه جوری تخیل هستن.(بازیهای این سبکی در این حد باید تخیل رو داشته باشند)
هر کس یه برداشت از این کلمه داره.یکی توی ذهنش سوار کشتی پرنده میشه و حال میکنه و اسمش رو می ذاره تخیل یکی هم زامبی ها رو شکست میده و اسمش رو میذاره تخیل.
در ضمن در مورد سایلنت هیل من با ماجرای اصلیش کاری ندارم.چون همانطوری که گفتم این سبک رو دوست ندارم.ولی بالاخره اون موجودات توی بازی هستن نه؟با این حال در مورد سایلنت هیل بحث نمیکنم چون تا اخر بازیش نکردم.(با احترام به شما وهمه سایلنت هیلی ها!;) )

برای اقای monster
سلام.:love:
شما تا حالا سوار قطار کوکی شدی؟:confused:
تا حالا شنیدی یه ادم سوار ماموت بشه؟
تا حالا با ربات همسفر شدی؟یا شنیدی همچین چیزی؟
تا حالا به استثنای یوگی و دوستان کشتی پرنده دیدید؟:-"
و هنوز کلی که نمیگم دیگه.تازه من اسم اینها رو تخیل نگذاشتم گفتم مسائلی که وجود خارجی ندارن ولی چندان هم از زندگی ما دور نیستن.البته اونها هم یه جوری تخیل هستن.(بازیهای این سبکی در این حد باید تخیل رو داشته باشند)
هر کس یه برداشت از این کلمه داره.یکی توی ذهنش سوار کشتی پرنده میشه و حال میکنه و اسمش رو می ذاره تخیل یکی هم زامبی ها رو شکست میده و اسمش رو میذاره تخیل.
در ضمن در مورد سایلنت هیل من با ماجرای اصلیش کاری ندارم.چون همانطوری که گفتم این سبک رو دوست ندارم.ولی بالاخره اون موجودات توی بازی هستن نه؟با این حال در مورد سایلنت هیل بحث نمیکنم چون تا اخر بازیش نکردم.(با احترام به شما وهمه سایلنت هیلی ها!;) )

جواب: :biggrin1:

قطار كوكي نبود.
ماموت كه سهله اگه دايناسور هم وجود داشت آدماي امروزي سوارش ميشدن و ازش كار ميكشيدن:biggrin1:
الانم كه همه ي كارا رو رباتها دارن انجام ميدن

حالا اينا كجاشون تخليه :confused: ;) :bash: :hurted1: :praying: :discussion:

سلام بچه ها
با مهسا جونم چه کار دارین شماها؟
خوب هر کسی به هر بازی از یه دیدی نگاه میکنه
شاید الان یه چیزایی برایه ما تخیلی باشه ولی برای یکی دیگه تخیلیه
خوب اصلا من نظرم اینه که تمامه بازیهای کامپیوتری تخیلی هستن ...مثلا cod که به اصطلاح واقعیه واز روی جنگه جهانی ساخته شده...........
به نظر شما این تخیل نیست که اگه شما تیر بخوری وبعدش بری یه جا قایم بشی خوب بشین.
این واقعیه؟
امکان نداره شما یه بازی بتونین مثال بزنین که توش تخیل نباشه.....امکان نداره

سلام بچه ها
با مهسا جونم چه کار دارین شماها؟
خوب هر کسی به هر بازی از یه دیدی نگاه میکنه
شاید الان یه چیزایی برایه ما تخیلی باشه ولی برای یکی دیگه تخیلیه
خوب اصلا من نظرم اینه که تمامه بازیهای کامپیوتری تخیلی هستن ...مثلا cod که به اصطلاح واقعیه واز روی جنگه جهانی ساخته شده...........
به نظر شما این تخیل نیست که اگه شما تیر بخوری وبعدش بری یه جا قایم بشی خوب بشین.
این واقعیه؟
امکان نداره شما یه بازی بتونین مثال بزنین که توش تخیل نباشه.....امکان نداره

كال آف ديوتي فقط و فقط به خاطر اينكه بازيخور راحتتر بتونه بازي كنه و نخواد وقتش رو الكي براي پيدا كردن خون و كمكهاي اوليه تلف كنه اين كار رو كرده كه
راس ميگه ديگه تو اين همه درگيري كي ميره دنبال خون بگرده. مثلا مثلا داري يجا رو پاكسازي ميكني تو اين بينم احتياج به خون داري نميشه كه صحنه ي جنگ رو ول كرد و بري دنباله خون دوباره برگردي :(

اتفاقا شما يه بازي رو نميتوني مثال بزني كه تخيل توش به كار رفته باشه بجز يه تعداد بسيار ناچيزي ;)

بازی تخیلی این که new game رو زدی فققط بکشی کثافت کاری کثیف کاری بکش بکش ترسناک یا یک موجود رو میبینی بزنی تو کله اش خون کثافت همه جا رو بگیر این حال میده برای تخیلی این تور باید باشه موجودات ترسناک کثیف اره

بازی تخیلی این که new game رو زدی فققط بکشی کثافت کاری کثیف کاری بکش بکش ترسناک یا یک موجود رو میبینی بزنی تو کله اش خون کثافت همه جا رو بگیر این حال میده برای تخیلی این تور باید باشه موجودات ترسناک کثیف اره

خب اینکه واقعیه :biggrin1: :cool:

یا رب مرا یاری بده تا خوب آزارش کنم...........رنجش دهم زجرش دهم زارش کنم خوارش کنم
از بوسه های آتشین از خنده های دلنشین..........صد شعله در جانش کنم رامش کنم رامش کنم
هر شامگه در خانه ای چابکتر از پروانه ای..........رقصم به هر بیگانه ای از خویش بیزارش کنم
چون یار شد بار دگر کوشم برآزار دگر..........تا این دل دیوانه را راضی به آزارش کنم

:eek: :eek:

ه نظر شما این تخیل نیست که اگه شما تیر بخوری وبعدش بری یه جا قایم بشی خوب بش

خب اونطوری که یه تیر به پات بخوره باید Game Over شی و اعصابت خورد میشه!!!!! منظور از تخیل اینجا چیز دیگس!

كجايه ايول تخيليه؟؟؟؟ يه ويروس ميره تو خونه يه آدم ميشه زامبي اين تخيله ؟؟؟

پري رو بگي آره يكم تخيلي بود ولي چرا كه نه شايد يه روز بياد كه بشه همچين موجوداتي به وجود بيان يا بسازي اونا رو نصفشونم كه آدم بودن
half life و far cry هم اصلا تخيلي نبودن .
تو فار كراي چند تا موجود عجيب بود كه اون قبول ولي هاف لايفم مثل ايول بود چند تا زامبي همش

خب بله اینا که شما میگی ممکنه روزی اتفاق بیفتن پس اینطوری که شما میگی هیچ بازی تخیلی نیست!!

ن فک نکنن Unreal یه چیزی تو مایه های Prey

خودم می دونم UT شبیه Prey نیست از نظر سبک ولی از نظر تخیل جفتشون اسلحه های عجیب غریب دارن و موجودات فضایی عجیب غریب!

كال آف ديوتي فقط و فقط به خاطر اينكه بازيخور راحتتر بتونه بازي كنه و نخواد وقتش رو الكي براي پيدا كردن خون و كمكهاي اوليه تلف كنه اين كار رو كرده كه
راس ميگه ديگه تو اين همه درگيري كي ميره دنبال خون بگرده. مثلا مثلا داري يجا رو پاكسازي ميكني تو اين بينم احتياج به خون داري نميشه كه صحنه ي جنگ رو ول كرد و بري دنباله خون دوباره برگردي :(

اتفاقا شما يه بازي رو نميتوني مثال بزني كه تخيل توش به كار رفته باشه بجز يه تعداد بسيار ناچيزي ;)

ببین اقاجون من فقط cod رو مثال زدم ......خوب شد اون توضیحاتو شما برام دادین والا من و مهسا تا اخر عمرمون توی گمراهی میموندیم.....
بعدش اینکه چون نمیخوام اقای جیمز باند زیاد توی تعجب و بهت بمونه بزودی امضامو عوض میکنم..........امیدوارم که شماها به یه همچین روزی نرسین

در اخر هم بگم دیگه در مورد تخیل بحث نمیکنم.....حرفم همونه که گفتم

اگه درست نگاه کنید همه بازیها تخیلی یا دور از واقعیت هستن مثلا چرا تو همه بازیها یه نفر یا
چند نفر از پس همه چی بر میان تا حالا تو واقعیت همچین چیزی بوده..!
البته یه بازی هست که عین واقعیت هست اونم The Sims ....
ولی من از بازیهای تخیلی خیلی بیشتر خوشم میاد چون... یه جورایی از این زندگی آدما خوشم
نمیاد برا همین بازیهای تخیلی خیلی حال میده .. مخصوصا از نوع RPG ...
بابای.

جواب: :biggrin1:

قطار كوكي نبود.
ماموت كه سهله اگه دايناسور هم وجود داشت آدماي امروزي سوارش ميشدن و ازش كار ميكشيدن:biggrin1:
الانم كه همه ي كارا رو رباتها دارن انجام ميدن

حالا اينا كجاشون تخليه :confused: ;) :bash: :hurted1: :praying: :discussion:
اخه چرا با من بحث می کنی؟:p :biggrin1:
ربات سخنگو کجاست؟که هر چی بگی بفهمه؟نگو هست چون من از این اخبار کاملا اطلاع دارم.;)
به قول خودت اگر دایناسور و ماموت بود حالا که نیست.:(
کشتی پرنده هم پیشکشت داداش.:-" :love:
من همه حرفهام رو زدم تمومه.:punish:
منو اذیت نکنید.تازه به قول امین خان و رویا جونم بازی بدون تخیل نداریم.
i will stop talking:love: :thanks:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or