شما دوستان چطوری Xbox 360 خریدین

اوایله بهمن، بود اسفند بود، کی بود! زنگ زدم نکست گفتم پریمیوم 60 میخوام گفت 455. فرداش پاشدم رفتم نکست گفتم پریمیوم 60 میخوام، گفت 435. خریدیمش به همراه کلیه مایحتوی و بغولات و متفرّقات. اومدیم خونه دیدیم که ای وای! این که با کابل DVI به مانیتور ما نمیخوره که(samsung syncmaster 226BW)رفتیم 20 تومن افتادیم یه کابل آنالوگ گرفتیم بعد اومدیم خونه دیدیم دوباره ای وای! میخونه ولی مثه آدم اجرا نمیکنه! بعد فهمیدیم که این مانیتور سامسونگا خیلی جینگول بازی دارن و ادا درمیارن چون رو هر مانیتوری به جز این عالی میاره. بعد اینکه هی دارم تاسف میخورم که چرا یهو قیمتا انقد ارزون شد!

• Like
Reactions: alisantori
من که دیگه از ارتقاع PC خسته شده بودم بلند شدم رفتم پیشه کامبیز کلاه بردار و 520 تومن ناقابل دادم یه ایکس باکس آرکید + دسته اضافی گرفتم به همین راحتی ها هم که گفتم نبود چون تا یک هفته نتونستم بازی کنم همش دنبال ترانس تبدیل بودم که آخرش پیدا کردم :laughing:

• Like
من کودکستان که بودم دلم آتاری میخواست برام نخریدن،
تو دبستان دلم کمودور 64 میخواست برام نخریدن،
درسنین راهنمایی دلم سگا میخواست برام نخریدن،
دبیرستان بودم دلم PlayStation میخواست برام نخریدن.
حالا که خودم میتونم XBOX یا PS3 بخرم دیگه وقت بازی کردن ندارم!
طنز زندگی و دنیا همینه...
یه تاجر معروف کاغذ تو بازار تهران میگفت وقتی بچه بودم پول نداشتیم گوشت بخوریم! الان هم [ که میلیاردرم ] نمیتونم گوشت بخورم ( بخاطر مریضی)

جالب بود!

من دبستان میکرو داشتم..

آخرای دبستان سگا خریدن برام...

دوم... سوم راهنمایی که بودم پلی 1 خریدن برام...
( یادش بخیر وقتی گذاشتم توی خونمون خودم باور نمی کرم پلی استیشن گرفتم!!! اوم موقع هنوز همدان نبود و از تهران خریدیمش ! )

وارد دبیرستان که شدم pc خریدن برام....

الان که دستم توی جیفم می ره خفن ترین سیستم توی همدان رو دارم! :biggrin1: البته اینو دیگه 70% پولش رو خودم دادم!!!!:smoke1:

( چه ربطی داشت ؟! ربطش به اینه که اگه 360 ارزون پیدا کنم می گیرم ! :دی )

• Like
man ooon avael ke xbox oomad delam yedooonasho mikhast va hamishe dar rooz to fekresh bOOdam bad hoodoode 1sali ro mokhe babam mashin bazi kardam vali bazam javab nadad bad chand ta modele jadid ke oomad mese arcade o elite be babam goftam baba in 120 gig hard dare kheyli khooobe meshkie yedooone bekhar baram bazam goft na kholase nazdike 2salo nim shod ke ro mokhe babam boodam vali bazam nagereft :( hey migoft tabestoon bebinam chi mishe kholase ma delemoono khosh mikardim be tabestoon vali hezar ta tabestoon gozashto bazam nagereft :( kholase ye alame zaman gozasht shod 3.5 sal bazam mige nemigiram :((( hanoozam nadaram xbox vaghti didam babam natije nemide raftam to kafe mamanam hala am ke xbox nadaram felan . xbox az sale 2005 oomad taa alan vali man hanooz nadaram :( kheyliam delam mikhad vali khoshbehale sHoma ke darid :D hala bebinim mamanemooOOn chi kar mikone to tabestoon :D albate rabti be kharidan nadasht :D

• Like
بالاخره نوبت من هم رسید

عید سال گذشته بود که تصمیمی جدی برای خرید الیت داشتم حتی با فروشگاه فتحی هم تمام صحبت ها رو کرده بودم که یهو یه اتفاقی اتفاد همه چیز بهم خورد بعد از یه سال که من هر 6 ماه سیستم قطعات عوض میکنم دیگه خسته شده بودم دوستم اومد فروشگاه گفت یه کنسول واسم سفارش بده خودشم گفت هر وقت رسید من دو سه روزی نستم باشه دست خودت .
کنسول رسید و منم واسه تست روشن کردم دیدم به به خوشمون اومد

من که عاشق pc بودم دیونه این کسنول شدم و حالا هم یکی واسه خودم یکی هم واسه خواهر زادم سفارش دادم از فروشگاه فتحی

البته به خاطر اینکه پول نقد کم چک زیاده تو بازار چند روزی معطل این نقدی شدم که بازم ارزش داشت

انشا الله به امید خدا فردا بعد از ظهر کنسول میرسه

قربون صفای هر چی 360 بازه

• Like
خداييش تو هيچ چی شانس نداریم ...
اول اسفند سال پیش بالاخره با هر بدبختی که بود 300.000 تومن از پدر جان گرفتیم برای خرید کنسول ولی دقیقا همون روزی که میخواستم برم توپخونه تو باشگاه پام شکست ( تف به این شانس:mad: )
همه هم میگفتن قسمت نبوده دیگه ... هر کاری کردم نتونستم بی خیال شم ، با هزار بدبختی و التماس یکی از رفقای بامرام و استاد بازی رو راضی کردیم بره جمهوری برام بخره ( کلا با خرید پستی حال نمیکنم ! )

خلاصه که بالاخره با پای تو گچ برای اولین بار نشستیم پای x360 .:biggrin1:

• Like
وای که چه داستان های عبرت ناکی !!! باشد عبرت دیگری ، که نستاند این جعبه ی مجهول را به مقدار علف خرسی !!

سبز رنگ و خوش لعاب بود همی این جعبه -------------- قرمز شدو ر** به هیکل منه گیمر !!!

• Like
منم کلی تحقیق کرده بودم و این حرف ها، 10 خرداد امسال وسط امتحانات شروع کردن به دوچرخه سواری رو مخ والدین عزیز، تقریبا دو روز طول کشید تا اینکه یکدونه پریمیوم جاسپر از قم 300 تومن خریدم!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or