شمارش معکوس عجیب در سایت PlayStation

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

شمارشگر عجیبی در سایت شعبه ژاپنی PlayStation قرار گرفته که هدف نهایی آن رسیدن به عدد 1 میلیون سال است! البته قرار نیست تا 1 میلیون سال دیگر منتظر بمانیم و این شمارشگر از قبل تا 999999 سال و 357 روز پیش رفته است!
شمارش معکوس در حال حاضر ادامه داشته و حدود 7 روز دیگر به عدد 1 میلیون می رسد و از بازی یا پروژه مورد نظر پرده برداری می شود.
همچنین اسم صفحه ای که شمارشگر در آن قرار دارد، Panopticon می باشد که شاید به رمزگشایی این صفحه کمک کند. Panopticon یا عبارت فارسی آن "سراسر بین" به نوعی از معماری گفته می شود که در محل هایی چون زندان ها استفاده شده و به نگهبان ها اجازه می دهد که به راحتی از یک نقطه تمام زندانی ها را زیر نظر داشته باشند.

نمایی از داخل زندان Presidio Modelo که از معماری Panopticon در آن استفاده شده است

ویرایش: تریلری از بازی پخش شده است که می توانید از طریق لینک های زیر دریافت کنید:

29372485938521466182.jpg

HD H.264 MP4 142.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 60.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 15.1MB Download

آخرین ویرایش:
اوه..اوه...اوه....من که دلم رفت...!مخصوصا که نقطه ضعفم هم همینجور بازی هاست....!

میشه حدس زد که انحصاری ویتاست.

انگار سونی حرکت های خفنشو شروع کرده واسه جا انداختن ویتا...

تریلر حسابی سوال برانگیز بود ! یه جورایی هم سبک سیاق خاصی داشت که من تا حالا ندیده بودم مثل اون جعبه شماره

مانندی که پشت کاراکتر متصل بود موقع مبارزه !

طبق اعلام های قبلی امروز اطلاعات جدیدی از این بازی منتشر میشه ... لطفا هر کی تو این بلبشو کنفرانس مایکرو خبری از این بازی پیدا کرد به اطلاع ما هم برسونه

فقط خدا کنه انحصاری vita نباشه .. خواهش سونی

از دوستان مترجم و خبر نگار و باحال و . . . تقاضا میشود چنانچه خبر جدید از این بازی را دست یافتند به ما هم خبری دهند در این تاپیک ها

(خودمو کشتم تا اینجوری ادبی صحبت کنم)

دوستان تاپیک مربوطه رو زدند ولی برای اطلاع دوستان بالایی اسم بازی freedom wars هست که به صورت انحصاری برا ویتا در سال 2014 عرضه میشه.اون علامتهای بالای سر شخصیتها زمان باقیمانده تا زندانی شدنشون هست و بازی در یک محیط شبیه زندان اتفاق میوفته(البنه این مورد اخری رو مطمءن نیستم)

دوستان تاپیک مربوطه رو زدند ولی برای اطلاع دوستان بالایی اسم بازی freedom wars هست که به صورت انحصاری برا ویتا در سال 2014 عرضه میشه.اون علامتهای بالای سر شخصیتها زمان باقیمانده تا زندانی شدنشون هست و بازی در یک محیط شبیه زندان اتفاق میوفته(البنه این مورد اخری رو مطمءن نیستم)

اه لعنت ... چی میشد سونی این ویتا مسخره رو نمیداد ... اخه چرا برای انجام همچین بازی یه کنسول باید بخریم ... ولی هر جوری هست منن این بازی رو از دست نمیدم حتی اگه شده ویتا بخرم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or