شمارش معکوس عجیب در سایت PlayStation

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

شمارشگر عجیبی در سایت شعبه ژاپنی PlayStation قرار گرفته که هدف نهایی آن رسیدن به عدد 1 میلیون سال است! البته قرار نیست تا 1 میلیون سال دیگر منتظر بمانیم و این شمارشگر از قبل تا 999999 سال و 357 روز پیش رفته است!
شمارش معکوس در حال حاضر ادامه داشته و حدود 7 روز دیگر به عدد 1 میلیون می رسد و از بازی یا پروژه مورد نظر پرده برداری می شود.
همچنین اسم صفحه ای که شمارشگر در آن قرار دارد، Panopticon می باشد که شاید به رمزگشایی این صفحه کمک کند. Panopticon یا عبارت فارسی آن "سراسر بین" به نوعی از معماری گفته می شود که در محل هایی چون زندان ها استفاده شده و به نگهبان ها اجازه می دهد که به راحتی از یک نقطه تمام زندانی ها را زیر نظر داشته باشند.

نمایی از داخل زندان Presidio Modelo که از معماری Panopticon در آن استفاده شده است

ویرایش: تریلری از بازی پخش شده است که می توانید از طریق لینک های زیر دریافت کنید:

29372485938521466182.jpg

HD H.264 MP4 142.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 60.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 15.1MB Download

آخرین ویرایش:
به نظر میرسه ایده بازی خیلی شبیه به فیلم Time باشه....اون اعدادی که بالای سره همه بود شبیه ساعتهای باقیمونده از عمرشون بود یا همچین چیزی....جالب بود

بازی با اسم رمز “Panopticon” خوانده میشه. نام panopticon از تفکرات آقای Jeremy Bentham هستش.

جرمی بنتام، فیلسوف قرن هیجدهم ( متولد 1748 ) در سال 1791 طرحی را برای یک زندان نمونه با عنوان پان اوپتیکن ( panopticon ) منتشر کرد. بنتام، ساختمان دایره واری را طراحی کرده بود متشکل از اتاقک هایی در پیرامون و برجی در مرکز این دایره که دارای پنجره های عریض و مشرف بر تمامی این اتاقک ها است.
اتاقک ها از دو طرف چپ و راست به وسیله ی دیوار مسدود است به نحوی که مانع ارتباط افراد با یکدیگر می گردد. با تعبیه ی پنجره یی، نور کافی به اتاق می رسد و تمامی اتاق را روشن می کند. ضمنا این سلول ها با پنجره ی بزرگی رو به میدان مرکزی، مستمرا زیر نظر نگهبانان قرار می گیرد. در زندان جرمی بنتام، زندانیان در همه حال و در تمام ساعات روز و شب، تحت نظارت اند. این زندان سراسر بین " مکانیزم و اصل سیاهچال را معکوس می کند. به عبارت دیگر از سه کاربرد اسارت، محرومیت از نور و اختفا، تنها اولی حفظ شده و دو کاربرد دیگر حذف می شوند.

8p5se6g0kd98yub3bqo6.png

عجب بازی بود .... و چه راحت از این تریلر میشد دید که چه داستان پردازی داره ... چیزی که یه اثر به خصوص نقش افرینی ژاپنی باید داشته باشه ... احتمالش زیاده برای ویتا باشه ...

ولی امیدوارم سونی به ژاپن و ویتا محدودش نکنه ... هنوز تو کف بازی کردن گراویتی راش موندم اینم بیاد روشه .. :((

در مورد اون نوشته ها به احتمال قوی داره اسم و میزان عمر شخص رو میگه. کسایی که "Death Note" رو دیده باشن می دونن این تریلر از این بازی یه جورایی الهام گرفته. در انیمه-مانگاهای ژاپن برخی از شخصیت ها به "فرشته مرگ" یا همون "shinigami" معروف هستند که با چشم خودشون میتونن نام و میزان عمر افراد رو بفهمن. مثل عکس پایین.

cao799pkteyet9ul5wpd.gif

در مورد اون نوشته ها به احتمال قوی داره اسم . میزان شخص رو میگه. کسایی که "Death Note" رو دیده باشن می دونن این تریلر از این بازی یه جورایی الهام گرفته. در انیمه-مانگاهای ژاپن برخی از شخصیت ها به "فرشته مرگ" یا همون "shinigami" معروف هستند که با چشم خودشون میتونن نام و میزان عمر افراد رو بفهمن. مثل عکس پایین.

cao799pkteyet9ul5wpd.gif

البته این موضوع چیزی نیست که به دث نت و ژاپن منحصر بشه ... این همیشه یکی از خیال پردازی های بشر بوده و قبل از دفترچه مرگ هم من خیلی موضوع مشابه این رو دیده بودم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چند بار تریلر رو دیدم اونجا که اِژدها میاد با اون اهنگ ... خونم قل قل میکنه ... یا پسره برای نجات دختره میاد ... حرف نداره ...

فکر کنم این بازی اگه برای کنسول خونگی بیاد یه حرکت ffx بزنه ... یه چی تو مایه های همون بازی موندگار بشه

آخرین ویرایش:
این همون بازییه که شهید احمد میگفت یا اون یه چیز دیگه ـست ؟

من که فکر نمیکنم! به توصیفاتی که ایشون کردن نمیخوره! بازی خیلی خفنی هست اما نه در حدی که مثلا اصلا باورت نشه همچین بازی برای Vita داره ساخته میشه!

نیمه اول تریلر این حس رو به آدم میداد که با یه بازی متکی به داستان و کلا خاص طرفی ، خیلی هم شبیه دث نوت میزد ولی نیمه دوم تریلر یخورده زیادی فکر کنم تخیلی و ماورائی شد ! غیر از اون قضیه اعدادی هم که بچه ها گفتن شبیه دفترچه مرگه، این شخصیت احتمالا اصلی بازی هم کپه لایت ـه : :d

[URL=http://www.8pic.ir/viewer.php?file=52162964350795729667.jpg][/URL]

مثل اینکه اعلام شده اطلاعات بیشتر رو دقیق روز 21 می اعلام میکنن ...فکر کنم این بازی بتونه ذهن گیمر ها و فن های ژاپنی رو منحرف بکنه از رویداد بزرگتری که برای غربی ها قراره رخ بده ...

Teaser site suggests more information will be available on May 21

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or