شمارش معکوس عجیب در سایت PlayStation

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

شمارشگر عجیبی در سایت شعبه ژاپنی PlayStation قرار گرفته که هدف نهایی آن رسیدن به عدد 1 میلیون سال است! البته قرار نیست تا 1 میلیون سال دیگر منتظر بمانیم و این شمارشگر از قبل تا 999999 سال و 357 روز پیش رفته است!
شمارش معکوس در حال حاضر ادامه داشته و حدود 7 روز دیگر به عدد 1 میلیون می رسد و از بازی یا پروژه مورد نظر پرده برداری می شود.
همچنین اسم صفحه ای که شمارشگر در آن قرار دارد، Panopticon می باشد که شاید به رمزگشایی این صفحه کمک کند. Panopticon یا عبارت فارسی آن "سراسر بین" به نوعی از معماری گفته می شود که در محل هایی چون زندان ها استفاده شده و به نگهبان ها اجازه می دهد که به راحتی از یک نقطه تمام زندانی ها را زیر نظر داشته باشند.

نمایی از داخل زندان Presidio Modelo که از معماری Panopticon در آن استفاده شده است

ویرایش: تریلری از بازی پخش شده است که می توانید از طریق لینک های زیر دریافت کنید:

29372485938521466182.jpg

HD H.264 MP4 142.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 60.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 15.1MB Download

آخرین ویرایش:
پسر نه غير ممكنه!!ميخوان DINO CRISIS 4 رو بطور انحصاري براي PS4 عرضه كنن!:dخواستم خودم رو هايپ كنم آخه 10 ساله منتظر اين IP هستم شما خودتون رو ناراحت نكنيد:d

بیشتر بهش میخوره بازی برای PSN باشه .
پسر نه غير ممكنه!!ميخوان DINO CRISIS 4 رو بطور انحصاري براي PS4 عرضه كنن!:dخواستم خودم رو هايپ كنم آخه 10 ساله منتظر اين IP هستم شما خودتون رو ناراحت نكنيد:d

غیرممکن هم رد کرده یکی هم مثل من الان یه 3 سالی هستش دوعا میکنم معرفی نشه اصلا چه برسه بخواد انتحصاری یک شرکتی هم باشه .:|

انقدر که این capcom به IP ها گند زده دلم حتی نمیخواد ببینم بره طرف عنوان های مثل اونیموشا و داینو کراسیس .#:-s

سونی عجب بازی رو کرده! من هنوز تو کف تریلرشم! من نفهمیدم برای چه پلتفرمی هست یا اصلا اسم بازی چی بود اما خیلی خفن بود! منو یاد Appleseed و SMT انداخت! خدا کنه اینجا هم منتشر بشه و محدود به ژاپن نباشه! البته من فکر میکنم بازی برای Vita هست و فعلا هم فقط برای ژاپن برنامه ریزی شده باشه.

تریلرش رو حتما ببینید!

جالب بود! خوشمان آمد! :d امیدوارم ژاپنی ها هم خوششون اومده باشه! بازی هم برای ویتا باشه، یکم اون ویتا فروشش بهتر بشه:|

اون اعداد بالای سر ملت من رو یاد دفترچه ی مرگ انداخت:-"

تریلر خفنی بود.از داستانش خیلی خوشم اومد.با اینکه هنوز هیچی ازش نمیدونم:d ولی از همین تریلر هم میشد فهمید.فکر کنم اون دختره با بقیه فرق داره یا رباته یا تبدیل به ربات میشه چون اون اعداد رو بالای سر اونا میدید.:-/ موسیقی هم که منو یاد main theme بازی MGS peace walker انداخت ولی کلا موسیقی عالی بود.کلا همه چی خوب بود .کلا این دو سه روز از کار و زندگی افتادیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or