pesarbache
کاربر سایت
بهش گفتم اگه نمیای یکی رو جایگزینت کنمآقا این yashar-khaleghi کجاس؟نیاد چرا؟شماره هم نداده.
مهدی جان فردا وقت داری بزنیم؟
شمارشو میگیرم و میزارم تو پست اولعلی که شمارش رو نذاشته و آنلاین هم که نیست...
شمارشو میگیرم و میزارم تو پست اول
شما با Mhfifa هم بازی کردی؟
محمود بیا جون من.بیا جزو سه تا تیم اول باش مثل المان ولی اول نشو:dمن اووووووووومدممممممممممممم برید کنااااااااار ببین خدا با ماست منو بازی ندید برا همه هی مشکلات پیش میاد که منو بازی بدین
البته من نیستماا خواستم یکم هیجان بدم
من متوجه نشدم خودت یا بچه ات؟الان خداروشکر خوبید؟سلام بچه من جمعه بیمارستان بستری شدم تا همین دیروز درگیر دکتر رفتن بودم الان میتونم بازی کنم بچه ها ببخشید
اوکی عزیز شما جایگزین AhN میشیدآقا با اجازه منم باشم
i_love_iran
لطفا بگید با کیا باید بازی کنم
ردیفت کردم:dلطفا منو یکی از این سردرگمی نجات بده:d
علی آقا محمود اینااقا من قسم میخورم هیچ هیچ ادعایی ندارم وقتی هم بردم یه خسته نباشید گفتم اومدم بیرون الان اومدی این حرف میزنی جالب نبود داداش من نمیدوم بابا ما با چه زبونی بگیم این مسابقان فقط برای سرگرمی اگه باختیم به درک اگه بردیمم به درک دیگه چرا درباره همدیگه نظر بدیم داداش من هیچی بلد نیستم فقط اومدم از بچه های قوی مثل علی اقا محمود اینا بازی یاد بگیرم همین مگه من ادعایی کردم برات که میای این حرف میزنی داداش از همه معذرت میخام که اومدم این بحث باز کردم شرمنده ولی بعضی ذوستان زیادی این مسابقات جدی گرفتن در صورتی که تو این مملکت سرگرمی نداریم مجبوریم بیایم شرکت کنیم همین
من منتظرم ولی نه شما جواب sms و نه جواب pm !!!!!!!!!!aghili72 امشب هستی بیا بازیمونو بکنیم.