sohalfarid
کاربر سایت
حتی با دانیال هم نزدی فراز؟اقا هیچکدوم از دوستانی که باهاشون بازی داشتم نتونستن بازی کنن امشب یه جور باید انجام بدیم این بازیارو که ۲هفته ای تموم بشه ۳ ۴ هفته دیگه ۱۴ میاد جام نصفه میمونه ها
دیشب reza2014 انلاین بود،گفتم بزنیم گفت صبر کن. نیم ساعت منتظرش موندم بعد هم رفت!
اون دوستمون assassins هم که الان 4 روز freind request رو تایید نکرده...
مهدی جان واقعا باید همچین لیگی فقط فقط فقط با افراد شناخته شده سایت برگزار میشد حتی اگه 8 تیمه میشد.
حالا هم اگر با مدیریت خودت قاطعانه برخورد نکنی مطمئنا این لیگ سرانجام خوبی نداره
دیشب با heroofiran بازی میکردم شما اومدی وسط بازی میگی بیا بازی کنیم . مگه قرار قبلی گذاشته بودی که اینطوری مدعی هستی ، موبایل که ندادی . کدوم پیام من معنی صبر کن داشت؟ امشب 11 -12 هستم
والا مهدی جان ۲روزه منتظرم دانیال که نبود rgw1995 تا ان شد pm دادم بهش نتش مشکل داشت alireza هم همینتطورحتی با دانیال هم نزدی فراز؟
من امروز من امروز قراره 2-3عصر باهاش بازی کنم شما هم قبل از من یا بعدش باهاش بازی کن
RGW1995 هم دیروز عصر آنلاین بود یه SMS بهش بده قرار بذار باهاش
دوست عزیزمونم
alirezahamid1 اگه امروز عصر میرسی بیا که هم با من بازی کن هم با فراز
دوستان با خونسردی بریم جلو که سوءتفاهمی و ناراحتی پیش نیاد حالا امشب بزنید مشکلی نیست
شماهم علی جان فعلا با حسام بازی هفته دوم رو انجام بده تا شب که با آقا رضا میزنی
سایر دوستان هم با حریفهاشون هماهنگی کنن که این 3 دور انشاا... نهایت تا فردا عصر تموم بشه
کسانی هم که هیچ بازی انجام ندن وکلا هیچ خبری ازشون نشه و هیچ احترامی هم واسه وقت دیگران قائل نشن ازجام کنار گذاشته خواهند شد و کس دیگری جایگزینشون خواهد شد
دانیال عالی بازی کرد انصافامن و فراز زدیم
۲ - ۱ و ۱ - ۰ باختم
نباید میباختم اصلا