Death Writer
کاربر سایت
ممنون اقا فراز.نه بابا من فقط با ارسنال بلدم بازی کنم.اقا من از دوستمون dead writer معذرت ميخام منظورشو بد برداشت كردم ولي صحبتايي که كردم فقط خطاب به ايشون نبود كه اين مسابقات فقط براي سرگرمي همين هركي هم ببره يا ببازه سود يا ضرري نميكنه ولي سرش گرم ميشه ایشون توضیح دادن تو پیغام خصوصی و من فهمیدم عقایدش مثل من ایشون با ارسنال هم بازی کردن شاید با یه تیم قوی میومدن لوله میکردن منو ولی خدا رو شکر با ارسنال اومد:d
ایولا همین که با ارسنال میای معلوم برد برات مهم نیست وگرنه یه تیم عالی بر میداشتی که ۶تاییمون میکردیممنون اقا فراز.نه بابا من فقط با ارسنال بلدم بازی کنم.
و زندگی شیرین میشود:dایولا همین که با ارسنال میای معلوم برد برات مهم نیست وگرنه یه تیم عالی بر میداشتی که ۶تاییمون میکردی
باز پیدات شدو زندگی شیرین میشود:d
آقا این حریف من اصلا وجود خارجی داره؟
دانیال نه اون یکی
حسن تو هنوز هستی فک کردم گروهی همتون بن شدین عرفان بن شد برا همین این جام خلوت شده ادمین خشن شد همه رو ترکوندباز پیدات شد
اخر کاره خودتو کردی اون یوزرتو بن کردن:d
ممنون اقا فراز.نه بابا من فقط با ارسنال بلدم بازی کنم.
ایولا همین که با ارسنال میای معلوم برد برات مهم نیست وگرنه یه تیم عالی بر میداشتی که ۶تاییمون میکردی
خودم بستری بودممن متوجه نشدم خودت یا بچه ات؟الان خداروشکر خوبید؟
برنامه تو پست اول هست شروع کن که همه منتظرن
اوکی عزیز شما جایگزین AhN میشید
پست اول رو ویرایش میکنم بازیهاتون رو انجام بدین
- - -ویرایش - - -
ردیفت کردم:d
الان از هفته با Assassin_2996 بازی داری
بعدش با روزبه داری R@ZBA HUNT3R
بعدشم با دانیال Dani.dead
شروع کن
چشم محسن جون بذار بازیهای دیگه هم انجام بشه ردیفش میکنممهدی بازیای هفته های بعد هم میذاری؟
الان وضعیتت اوکی هست؟میتونی بازیهاتو انجام بدی؟خودم بستری بودم
داداش اگه بهتری و میتونی بازی انجام بدی با من بازی داریخودم بستری بودم