شایعه شرکت مایکروسافت قصد دارد تا استدیوهای کوچک و بزرگ بیشتری را تصاحب کند!

Fenris Wolf

کاربر سایت
بر اساس گفته‌های یکی از اینسایدرهای نسبتاً معتبر، شرکت مایکروسافت برنامه دارد تا چند استدیوی جدید به مجموعه خود اضافه کند.
این استدیو‌ها که از بین تیم‌های کوچک و بزرگ انتخاب شده‌اند، به احتمال زیاد در سال 2019 توسط مایکروسافت رونمایی خواهند شد و طبق گفته‌های شخصی که این مطالب را منتشر نموده است، طرفداران از خبر خریداری شدن یکی از این استدیوها به شدت غافلگیر خواهند شد!

البته وی چندین بار تاکید کرده که هنوز برنامه مایکروسافت به صورت قطعی مشخص نشده است و اخبار نهایی در سال 2019 منتشر خواهد شد. {احتمالا اتفاقات مشابه با E3 2018 رخ بدهد و مایکروسافت تیم‌های جدیدش را در جریان کنفرانس خبری خود معرفی کند.}

به نظر شما کدام استدیوها به جمع تیم‌های بازی‌ سازی مایکروسافت می‌پیوندند؟

[منبع]

شاید چون منتظر پیشنهاد میکی بودن که دست رد به سینه سونی زدن
ریسپان هم یادمه EA از فروش titanfall راضی نبودا شاید یه فرجی شد :D
Inso رابطش با سونی عالیه و سال هاست که داره برا سونی بازی میسازه شما یجور رفتار میکنی انگار نمیدونی R&C چیه یا اصن این spiderman تا حالا ندیدی:|
EA بعد از فروش بد titanfall2 خریدشون الانم مشغول ساخت star wars هستن پس فرجی در کار نیست تهش این استودیو بسته میشه و خداحافظ:D

IO هم وقتی جدا شد می گفت می خواد کلا مستقل باشه دیگه ولی الان شایعات خریدش هست
راستی Respawn تعطیل شد ؟!
اگه نه خرید محشری هستا داشتن سازنده های MW1 و Titanfall عالیه

مگه حتما باید استدیو های مستقل خریده بشن
الان استدیو وضعیت خوبی نداره ولی اگه انحصاری کار کنن عملا لول کاریشون عوض میشه
اره که باید مستقل باشه وقتی خودش زیر مجموعه اسکوئر هست که نمیشه خریدش
باید اول مثل io interactive جدا بشن وقتی مستقل شدن رفت سراغشون
ریسپاون رو هم EA خرید

343 اگه تغییرات اساسی تو تیمش داده نشه (داده شده ولی کی میدونه نتیجش چیه) بدرد نمیخوره چون برعکس بانجی که میخواست فرمول هیلو عوض کنه امد همون ادامه داد تازه خیلی از ویژگی های مثبت هیلو حذف کرد داستانش خوب بود ولی باس اخرش مضخرف ترین چیزی بود که به عمرم دیدم اصن باس نبود یه گرینید چسبوند بهش و تموم یعنی گنده ترین شخصت منفی سری همین بود:|:|:|
مورد عجیب اینکه اینجا داستان تموم نمیشه و مرگ اصلی Didact بعدا تو کمیک یا داستانش (یادم نمیاد:دی) اتفاق میافته:دی

• Like
Reactions: jhoobin
مایکرو اگر میخواد یک کاری کنه که تا ۱۰ نسل بعدش تامین باشه باید سوسول بازی رو کنار بزاره بره پیشنهاد خرید rockstar رو به 2k بده

البته با این فروش عجیب و غریب GTA و red dead بعید نیست که 2k هم سودای خرید مایکرو یا سونی رو تو سرش داشته باشه

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

کرایتک و رمدی و کوانتیک دریم هیچ کدوم گزینه خوبی برای خرید نیستن، نمیدونم چند تا استودیو دیگه میخوان بخرن و چقدر استودیو مستقل مساعد وجود داره ولی اینا قطعا ته لیست هستن:دی
برعکس پلاتینیوم گیمز گزینه خوبی هست و احتمالش حداقل از اون سه تا بیشتره:D

k39v_img_20181203_195851_108.jpg

انگار اوضاع قراره جالب انگیزناک شه !

من زیاد در جریان نیستم پس نمیدونم این طرف همون کسیه که خرید های اخر مایکرو رو لیک کرده بود ! اینطور که پیداست مایکرو داره با یه استودیو که با سونی در گذشته همکاری داشته مذاکره میکنه ! هر چند مثل اینکه هنوز توافقی حاصل نشده و مذاکره در جریانه !
.........

اگه نگفته بود مید سایز ، من ذهنم جاهای خیلی ناجوری میرفت !! ولی الان ذهنم فقط به rad میکشه ، چیز دیگه به ذهنم نمیرسه با شرایط بالا !

• Like
Reactions: g4mer and Only Xbox
البته همچین خریدی در حد صحبت هست ولی سگا کلا به نظرم گزینه جالبی هست. هم سبک استراتژی و PC مایکرو رو میتونه پوشش بده، IP سونیک رو داره، محبوبیت داره تو ژاپن و خیلی دیگه از نقاط دنیا و استودیوهای زیر مجموعه ژاپنی ساز خوبی هم داره.

ولی شخصا دوست دارم برن سمت پلاتینیوم گیمز. اون هم خرید خیلی خوبی میتونه باشه. یه استودیو متوسط با مشکلات و محدودیت‌های مالی زیاد و چندین و چند بازیساز بنام و شناخته شده که میتونن کارشون رو گسترش بدن و با سرمایه گذاری بیشتر خروجی خیلی بهتری بدن.

بعد سرمایه گذاری مایکرو هم بلند مدت هست و در نهایت هم با xCloud مایکرو میشه یه ناشر مولتی پلتفرم. کنسول و پی سی و موبایل و تبلت و وب (ویندوز، اندروید و iOS البته اگر که اپل سنگ نندازه که میندازه در نهایت).

بعید میدونم دیگه الان با این وضعیت اینا برن سراغ ناشر خریدن. توان مالی که قطعا دارن مثلا 10 میلیارد دلار بدن پای یکی از این ناشرها ولی خب به نظر نمیاد اصلا منطقی باشه. اولا اینکه اینا کلی Staff بخش Publishing دارن که خود ماکروسافت چون ناشره عملا اینا به دردش نمیخوره. دوما مثلا الان سگا را بخره یکجا نزدیک به 10-12 استدیو اضافه میشه، خودش هم 10-12 تا داره دیگه 25 تا استدیو را میخاد چیکار؟ قبل این خریدهای امسال مثلا اوکی بود برن یک ناشر اضافه کنن ولی الان دیگه نه.

من قکر میکنم بعد این نهایت ماکروسافت یک استدیو بزرگ و یک میدسایز اضافه میکنه. این میدسایز هم میتونه RAD یا همون Supermassive باشه

• Like
Reactions: g4mer and Cj_sa
343
4A games مال deep silver و دیپ سیلورم مال thq امکان نداره بخرنش مایکر تا الان فقط استودیوهای با سابقه ای خریده که بزرگ نیستن این خیلی راحت میشه فهمید:D در کل باید دید تغییراتی که اسپنسر ایجاد کرده به کجا میرسه تا الان که halo i عالی بود امیدوارم موارد قدیمی که سری رو قدرتمند نگه میداشت برگشته باشه gears5 که از نظر من نابودش کردن رفت

A4 Games که مستقل هست. :D فقط ناشرشون کس دیگه‌ای هست.

گیرز 5 هم خیلی اطلاعاتی ازش نیومده چطوری نابودش کردن؟ :-?

بعید میدونم دیگه الان با این وضعیت اینا برن سراغ ناشر خریدن. توان مالی که قطعا دارن مثلا 10 میلیارد دلار بدن پای یکی از این ناشرها ولی خب به نظر نمیاد اصلا منطقی باشه. اولا اینکه اینا کلی Staff بخش Publishing دارن که خود ماکروسافت چون ناشره عملا اینا به دردش نمیخوره. دوما مثلا الان سگا را بخره یکجا نزدیک به 10-12 استدیو اضافه میشه، خودش هم 10-12 تا داره دیگه 25 تا استدیو را میخاد چیکار؟ قبل این خریدهای امسال مثلا اوکی بود برن یک ناشر اضافه کنن ولی الان دیگه نه.

من قکر میکنم بعد این نهایت ماکروسافت یک استدیو بزرگ و یک میدسایز اضافه میکنه. این میدسایز هم میتونه RAD یا همون Supermassive باشه

ببین اون بابایی که خریده شدن آبسیدین و پلی گراند و .. رو گفته بود همون موقع که خبر آبسیدین رو داد گفت مایکرو داره پاندورا باکس خودش رو باز میکنه. یعنی در این حد دارن سرمایه گذاری میکنن. :D

حتی گفته بود اگر 1‌/4 برنامه‌شون هم عملی بشه بزرگترین تیم 1st Party میشن. حالا سگا میگی 12 تا استودیو داره درست ولی تیمهایی که داره بدرد بخور هستن. تماما نقطه ضعفهای مایکرو هستن. مایکرو استراتژی ساز میخواد برای پی سی و 2 تا استراتژی جدیدش رو هم داده سگا و استودیوهای زیر مجموعش. یا برای کنسول تو ژاپن میتونه از همین تیم پابلیش سگا و به کنسول با برند سگا استفاده کنه و .. یا روی پی سی که میخوان گیم پس راه بندازن باز به یه کاتالوگ خوب نیاز دارن. آبسیدین و این اگزایل خریدهای خوبی هستن (که کمتر کسی فکر می‌کرد 2 تا استودیو با خروجی شبیه به هم رو بخرن) ولی کافی نیستن برای گیم پس روی پی سی. رو پی سی خیلی نیاز دارن به استودیو 1st Party.

حالا بگیم بازی سازهای فعلیش هستن و .. خب اکی. ولی این بازی‌ها بیشتر بیسشون کنسول هست و برای پی سی گیمرها شاید خیلی جذاب نباشن.

بعد روی پی سی خیلی از ناشرها استور جدا دارن. مایکرو مجبوره از توان خودش استفاده کنه برای شروع کار.

حالا نه اینکه حتما سگا رو بخره. ولی خب خیلی هم دور از ذهن نیست یه خریدی که بتونه چاله های زیادی رو براشون پر کنه.

در کل سرمایه گذاری مایکرو رو بخش گیم واقعا برای یه بازار 2 میلیاردی هست و برای همچین بازاری سرمایه گذاری بزرگی هم میکنن بدون شک. تا 2 سال پیش می‌گفتیم اینها برداشت شخصی و... هست ولی الان دیگه این حرف مدیر عامل و ریس بخش گیمینگ هست. سگا رو هم که نخرن ولی باز خرج زیادی میکنن برای گیمینگ.

این خرید و اعلام اسم استودیوهای جدید کنارهم هم خودش یه تبلیغ جالب هست براشون. الان برای خیلی از استودیوها LoI فرستادن و این اعلام اسامی و شرایط کاری توسط استودیوهای تازه خریداری شده میتونه بقیه اونهایی که وسط مذاکره هستن رو هم متقاعد کنه که تصمیم اشتباهی نمیگیرین. :D

A4 Games که مستقل هست. :D فقط ناشرشون کس دیگه‌ای هست.

گیرز 5 هم خیلی اطلاعاتی ازش نیومده چطوری نابودش کردن؟ :-?
ا اره من فکر کردم واسه دیپ سیلوره :D

Gears4..... :D خیلیا مثل من باهاش حال نکردن واسه من نصف سه گانه هم نبود دقیقا مثل هیلو خرابش کردن بدون هیچ تغییر و ریسکی شیرش کشیدن(اون اتمسفر تاریکش که از بین بردن) با مولتیش کاری ندارم ولی سینگلش خیلی ابکی بیخود و غیر ضروری بود باید یچی مثل gow میساختن البته من خودم همونم قبول ندارم:D 4 که این بود 5 دیگه چی باشه....[-(:-$

ناشر نمیخره مایکروسافت حداقل حالا حالا ها ! اینو واقعا از ذهنتون دور کنین. خود Matt Booty و اسپنسر فکر کنم بالغ بر 4-5 تا مصاحبه گفتن هدفشون حتی استودیو AAA بزرگ هم نیست چه برسه به ناشر ! فقط مواردی رو میخرن که AA متمایل AAA با پتانسیل بزرگ شدن باشن، مثل Obsidian، Ninja Theory و ... نه اینکه بیان ناشر بخرن. اصلا ناشر خریدن کار اشتباهی هست از هر نظر

k39v_img_20181203_195851_108.jpg

انگار اوضاع قراره جالب انگیزناک شه !

من زیاد در جریان نیستم پس نمیدونم این طرف همون کسیه که خرید های اخر مایکرو رو لیک کرده بود ! اینطور که پیداست مایکرو داره با یه استودیو که با سونی در گذشته همکاری داشته مذاکره میکنه ! هر چند مثل اینکه هنوز توافقی حاصل نشده و مذاکره در جریانه !
.........

اگه نگفته بود مید سایز ، من ذهنم جاهای خیلی ناجوری میرفت !! ولی الان ذهنم فقط به rad میکشه ، چیز دیگه به ذهنم نمیرسه با شرایط بالا !
چرا طرف همونی هستش که امار استدیوهای قبلی رو داده:D
QD، Rad، اینسو، سوپرمسیو و بلوپوینت همه با سونی همکاری داشتند و الان مستقل هستند!
منم فکر میکنم منظورش Rad هستش و اینسو و سوپرمسیو رو دور از ذهن می دونم اما خودم استدیو بلوپوینت رو دوست دارم:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and g4mer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or