شروع طوفانی Gears of War 4!

پیش بینی متا Gears of War 4

• +95

• 93 - 95

• 90 - 92

• 85 - 89

• 80 - 84

Results are only viewable after voting.

Cloud Strife

Loyal Member
تا عرضه چهارمین قسمت از سری فوقالعاده محبوب Gears of War، روزهای زیادی باقی نمانده و هیجان طرفدارانِ این هیجان انگیز‌ترین عنوان انحصاری مایکروسافت و کنسول Xbox، که نتنها کنسول رقیب، بلکه صنعت گیم نیز جوابی برای آن ندارد، به اوج رسیده است.

gears-of-war-4_4.jpg

هرچند طرفداران می‌بایست برای بازی کردن بازی محبوب خود چند روز دیگر نیز صبر کنند (سشنبه هفته آینده، برابر با 20 مهر) اما هم اکنون نسخه مخصوص منتقدین به دست بیشتر سایت‌ها و مجلات رسیده و نقد‌ها در حال تکمیل و امتیازات در حال ثبت شدن هستند. اکنون تمام چشم‌ها به مایکروسافت و استدیو تازه تاسیس The Coalition دوخته شده و عموم گیمرها مشتاقانه منتظر عملکرد GeoW4 در غیاب سازندگان اصلی و Epic هستند.

اما به هیچ عنوان جای نگرانی نیست! شنیده‌ها حاکی از این است که GeoW4 عملکرد کاملا مثبت و قابل قبولی داشته و توانسته تا به اکنون نظر مثبت منتقدین را به خود جلب کند. Shinobi602، یکی از اینسایدرهای مایکروسافت در حساب توییتر خود گفته است، منتقدینی که هم اکنون مشغول تجربه GeoW4 هستند نظر کاملا مثبتی داشته و انتظار برای برداشته شدن امبارگو و دیدن نمرات سخت است!

با این تفاسیر، و نیز تعریف و تمجید‌های متعدد در عموم پیشنمایش‌ها، باید منتظر یک شروع طوفانی برای The Coalition و GeoW4 باشیم!

امبارگو GeoW4 راس ساعت 12 ظهر پنجشنبه، برابر با 6 اکتبر، برداشته شده و امتیازات به نمایش عموم درخواهند آمد.

خدا رو شکر که اون قیافه‌ی نکبتِ مارکوس رو یخورده بهترش کردن... :-bd
دوست داری این لنسر را

gears-of-war-lancer-replica-detailed-20081106033800764-000.jpg

را کدوم قیافه به درد به خوری دست بگیره ؟

یا جلوی ژنرال رام

latest

کی وایسه بنجگه ؟!!!

مثلا این ؟

876565-1226cammy.jpg

یا نه ....!!!
همین آقا ؟

1406760-gears3_portrait_marcus.jpg

فکر کنم شخصیت های مورده علاقه شما به درده کارهای دیگه بخورند ...

welcome to Real Unreal World

آخرین ویرایش:
Shinobi602، یکی از اینسایدرهای مایکروسافت در حساب توییتر خود گفته است، منتقدینی که هم اکنون مشغول تجربه GeoW4 هستند نظر کاملا مثبتی داشته و انتظار برای برداشته شدن امبارگو و دیدن نمرات سخت است!
2 ساله داریم میگیم رو این قوطی حلبی حساب نکنید هی باز ازش نقل قول کنید:laughing:

دوست داری این لنسر را

gears-of-war-lancer-replica-detailed-20081106033800764-000.jpg

را کدوم قیافه به درد به خوری دست بگیره ؟

یا جلوی ژنرال رام

latest

کی وایسه بنجگه ؟!!!

مثلا این ؟

876565-1226cammy.jpg

یا نه ....!!!
همین آقا ؟

1406760-gears3_portrait_marcus.jpg

فکر کنم شخصیت های مورده علاقه شما به درده کارهای دیگه بخورند ...

welcome to Real Unreal World
:)) داداش گلم آخه من کِی گفتم بجای مارکوس در و داف بزارن؟
الان قیافه solid snake یا Big Boss هم خشنه ولی حداقل به آدمیزاد میخوره:
CDjV9mLVAAIsj1v.jpg

MGS4OldSnake.jpg

Old-Snake-MGS4.jpg

.
.
.
.
نه مثل این شازده که معلوم نیست از نسل انسانه یا از نسل اورانگوتان:
10050-marcusfenix.jpg

876472-pcz191.upten.marcus__article_image.jpg

آخرین ویرایش:
CDjV9mLVAAIsj1v.jpg

.
.
.
.
10050-marcusfenix.jpg
مارکوس خیلی هم قیافش خوبه:D فاز امریکایی هیکلی دهه 80 دیگه:D تو یک یونیورس مدرن.. بهتر از این؟

.
.
.
.

ترولم حدی داره :D
اتفاقا کاراکتر جالبی بود و هست
باید دیدنسخه 4 بازی با این کاراکتر جدید چجوری در میاد
داشتم عکس نسخه 4 میدیدم برادرم گفت این کیه؟ چرا مارکوس نیست؟ اصل حالش به مارکوسه

ترولم حدی داره :D
اتفاقا کاراکتر جالبی بود و هست
باید دیدنسخه 4 بازی با این کاراکتر جدید چجوری در میاد
داشتم عکس نسخه 4 میدیدم برادرم گفت این کیه؟ چرا مارکوس نیست؟ اصل حالش به مارکوسه
شما کلاً عادت داری به کسی که سلیقش با خودت یکسان نیست بگی ترول؟، یا فقط توی این پست کنترول خودت رو از دست دادی؟ بهرحال امیدوارم تعداد پستهای خودت رو دلیل بر برتری خودت بر دیگران ندونی، چون جلوی اکانتت هم نوشته: «کاربر سایت»، نه چیز دیگه.
اگه این قیافه خیلی خوبه، پس قیافه‌ی بد چی باشه دیگه...، خدا رحم کنه!
از قدیم گفتن آدم به هر چیزی که مرتب جلو چشمش باشه خو میگیره. شما قیافه مبارک مارکوس رو زیاد دیدی بهش عادت کردی، ولی اونی که به دیدن چهره مبارک ایشان عادت نداره با دیدنش حالش خراب میشه. (برای وصف چهره‌اش هم از کلمه‌ی «مبارک» استفاده کردم که خدای نکرده ناراحت نشی)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jhoobin
شما کلاً عادت داری به کسی که سلیقش با خودت یکسان نیست بگی ترول؟، یا فقط توی این پست کنترول خودت رو از دست دادی؟ بهرحال امیدوارم تعداد پستهای خودت رو دلیل بر برتری خودت بر دیگران ندونی، چون جلوی اکانتت هم نوشته: «کاربر سایت»، نه چیز دیگه.
اگه این قیافه خیلی خوبه، پس قیافه‌ی بد چی باشه دیگه...، خدا رحم کنه!
از قدیم گفتن آدم به هر چیزی که مرتب جلو چشمش باشه خو میگیره. شما قیافه مبارک مارکوس رو زیاد دیدی بهش عادت کردی، ولی اونی که به دیدن چهره مبارک ایشان عادت نداره با دیدنش حالش خراب میشه. (برای وصف چهره‌اش هم از کلمه‌ی «مبارک» استفاده کردم که خدای نکرده ناراحت نشی)
اره ایشون یا میگن اسپنر یا میگن ترول ذره ای احترام برای نظر دیگران قاءل نیستن

آخرین ویرایش:
شخصیتای گیرز همشون این گوریل میمونن بیشترشم بخاطر اپیک گیمز :( و خالق اصلی بازی که اسمش یادم رفته اگه به بازیایه دیگشم نگاه کنیم مثل انریل تورنمنت اونم شخصیتاش همین جورین:D

• Like
Reactions: pizza
اره ایشون یا میگن اسپنر یا میگن ترول ذره ای احترام برای نظر دیگران قاءل نیستن

اسپمر هستی دیگه خودتم خوب میدونی :D
تو همه تاپیک ها برات اسم اسپمر جدید سایت گذاشتن فقط کافیه بری بخش پیشنهادات و انتقادات و تاپیک ها رو ببینی چند نفر درخواست بن دائم شدن اپسمر جدید سایت دادن :D
استدلال pizza من یکی رو که کشته به نظر شخصیم میخواسد بگه من متفاوتم من خاصم
اما درباره خودت باید بگم 2 نفر دیگه صحبت کردن درباره تو هم حرفی نزدن - به شخصه فکر میکنم خودت ذره ای احترام برای نظر دیگران قائل نیستی وگرنه اسپم نمیدادی تو تمام تاپیک ها :D یه سوزن به خودت بزن بعد یه جال دوز به دیگران
یه چیز دیگه نمیدونم چرا حرفا آیدی pizza دیدم یاد تو افتادم حرفاش خیلی شبیه توه یه لحظه قاطی کردم فکر کردم تویی بعد دیدم آیدیش فرق داره :))
مولتی یوزر بودن بد دردیه :D

تو همه تاپیک ها برات اسم اسپمر جدید سایت گذاشتن فقط کافیه بری بخش پیشنهادات و انتقادات و تاپیک ها رو ببینی چند نفر درخواست بن دائم شدن اپسمر جدید سایت دادن :D
اما درباره خودت باید بگم 2 نفر دیگه صحبت کردن درباره تو هم حرفی نزدن - به شخصه فکر میکنم خودت ذره ای احترام برای نظر دیگران قائل نیستی وگرنه اسپم نمیدادی تو تمام تاپیک ها :D یه سوزن به خودت بزن بعد یه جال دوز به دیگران
یه چیز دیگه نمیدونم چرا حرفا آیدی pizza دیدم یاد تو افتادم حرفاش خیلی شبیه توه یه لحظه قاطی کردم فکر کردم تویی بعد دیدم آیدیش فرق داره :))
اول اره ولی بعدش تصمیم گرفتم دیگه اسپم ندم با بقیه هم کاری ندارم حاجی شما هم بهتره از این اون دفاع الکی نکنی تازه این کاربری که بهم گفت اسپمر اشتباه کرد اون حرفم اصلا اسپم نبود کلا میخوای بگی تو خوبی ما خنگیم

• Like
Reactions: bazicon
اول اره ولی بعدش تصمیم گرفتم دیگه اسپم ندم با بقیه هم کاری ندارم حاجی شما هم بهتره از این اون دفاع الکی نکنی تازه این کاربری که بهم گفت اسپمر اشتباه کرد اون حرفم اصلا اسپم نبود کلا میخوای بگی تو خوبی ما خنگیم

تو این تاپیک همین صفحه کسی بهت هیچی نگفت - کسی بهت نگفت اسپمر یا ترولگر :D خودت اومدی پست دادی دیگه :-w وگرنه 2 نفر دیگه داشتن صحبت میکردن
با حرف های آیدی Saint.Frantic و {ehsan} موافقم حرف درست زدن نیومدن جو بدن چون آدمایی پیدا میشن که از هر چیزی ایراد میگیرن تا بگن ما بهتریم
تاریخ عضویتشونم نگاه کنی مثلا {ehsan} زده 2005 حساب کن طرف چند سالشه و چقدر تجربه داره طرف الکی حرفی نمیزنه

تو این تاپیک همین صفحه کسی بهت هیچی نگفت - کسی بهت نگفت اسپمر یا ترولگر :D خودت اومدی پست دادی دیگه :-w وگرنه 2 نفر دیگه داشتن صحبت میکردن
با حرف های آیدی Saint.Frantic و {ehsan} موافقم حرف درست زدن نیومدن جو بدن چون آدمایی پیدا میشن که از هر چیزی ایراد میگیرن تا بگن ما بهتریم
تاریخ عضویتشونم نگاه کنی مثلا {ehsan} زده 2005 حساب کن طرف چند سالشه و چقدر تجربه داره طرف الکی حرفی نمیزنه
به تجربه نیست به اینه که طرف چقدر میفهمه من اصن با پستای اونا کاری نداشتم فقط جواب کاربر pizza دادم و گفتم که این سبک طراحی و شخصیت پردازی سازنده های اصلی گیرزه من خودم خیلی از مارکوس فینیکس خوشم میاد اینجور نیست که فقط با ps3.ps4 بازی کرده باشم با xbox 360 هم بازی کردم و با انحصاریاش اشنا هستم نسخه اول رو هم رو pc بازی کردم

الان جنابعالی از روی چه مدرک و دلیلی گفتی که آی دی من مال ایشانه و منم همون آقا هستم؟؟!! چون پای کامنتم لایک زده؟؟ آره؟

دوست دارم متفاوت باشم؟؟! نه داداش، اصلاً هم دلم نمیخواد متفاوت باشم... مگر زمانی که بهم ثابت توی یه موضوعی همه دارن اشتباه میکنن.
عشق متفاوت بودن مال اوناییه که به قیافه مارکوس شامپانزه میگن خوشگل.

راستی ....
آقای آی کیو، از روی تاریخ عضویت تو بازیسنتر نمیشه تاریخ تولد رو تعیین کرد. اگه میشد دیگه سازمان ثبت احوال باید جمع میشد. بنده امسال عضو اینجا شدم ولی سال 1384 لیسانس گرفتم. دیگه خودت حساب کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or