شروع طوفانی Gears of War 4!

پیش بینی متا Gears of War 4

• +95

• 93 - 95

• 90 - 92

• 85 - 89

• 80 - 84

Results are only viewable after voting.

Cloud Strife

Loyal Member
تا عرضه چهارمین قسمت از سری فوقالعاده محبوب Gears of War، روزهای زیادی باقی نمانده و هیجان طرفدارانِ این هیجان انگیز‌ترین عنوان انحصاری مایکروسافت و کنسول Xbox، که نتنها کنسول رقیب، بلکه صنعت گیم نیز جوابی برای آن ندارد، به اوج رسیده است.

gears-of-war-4_4.jpg

هرچند طرفداران می‌بایست برای بازی کردن بازی محبوب خود چند روز دیگر نیز صبر کنند (سشنبه هفته آینده، برابر با 20 مهر) اما هم اکنون نسخه مخصوص منتقدین به دست بیشتر سایت‌ها و مجلات رسیده و نقد‌ها در حال تکمیل و امتیازات در حال ثبت شدن هستند. اکنون تمام چشم‌ها به مایکروسافت و استدیو تازه تاسیس The Coalition دوخته شده و عموم گیمرها مشتاقانه منتظر عملکرد GeoW4 در غیاب سازندگان اصلی و Epic هستند.

اما به هیچ عنوان جای نگرانی نیست! شنیده‌ها حاکی از این است که GeoW4 عملکرد کاملا مثبت و قابل قبولی داشته و توانسته تا به اکنون نظر مثبت منتقدین را به خود جلب کند. Shinobi602، یکی از اینسایدرهای مایکروسافت در حساب توییتر خود گفته است، منتقدینی که هم اکنون مشغول تجربه GeoW4 هستند نظر کاملا مثبتی داشته و انتظار برای برداشته شدن امبارگو و دیدن نمرات سخت است!

با این تفاسیر، و نیز تعریف و تمجید‌های متعدد در عموم پیشنمایش‌ها، باید منتظر یک شروع طوفانی برای The Coalition و GeoW4 باشیم!

امبارگو GeoW4 راس ساعت 12 ظهر پنجشنبه، برابر با 6 اکتبر، برداشته شده و امتیازات به نمایش عموم درخواهند آمد.

تورو قرآن انقدر هاردکور هاردکو نکنید...زشته بخدا.فال اوت بخدا بازیه خوبی بود.تو خیلی ارسایتا و مجلات بهترین عنوان سالو بهش اختصاص دادن.پس بازی اشغال نیست.
دومن بازی که گستردگی داره دلیل بر هاردکوربودنش نیست.نشون به اینمه کسی تاحالا گیم بازی نکرده باشه gta v رو براحتی میتونه تموم بکنه.بحرحال از نظر گستردگی و غیره gta جزوه سرامداس.
و اینکه هیچ بازی پیچیده نیست همه بازیها یه ماکسیمومی دارن که بعد چندساعت گشت و گذار میشه کشفشون کرد پس هیچ ربطی نداره بازی غیر خطی برا هاردکورهاست.
اگرم ادعاتون میشه برید دمون سولز رو بازی کنید میفهمید هاردکوریعنی چی:D
وقتی اول بازی داشتی راه میرفتی یه اژدها اومد با یه ضربه زدت زمین و شما فک میکنی این باگه اونموقع میفهمید هاردکور یعنی چی:D

تورو قرآن انقدر هاردکور هاردکو نکنید...زشته بخدا.فال اوت بخدا بازیه خوبی بود.تو خیلی ارسایتا و مجلات بهترین عنوان سالو بهش اختصاص دادن.پس بازی اشغال نیست.
دومن بازی که گستردگی داره دلیل بر هاردکوربودنش نیست.نشون به اینمه کسی تاحالا گیم بازی نکرده باشه gta v رو براحتی میتونه تموم بکنه.بحرحال از نظر گستردگی و غیره gta جزوه سرامداس.
و اینکه هیچ بازی پیچیده نیست همه بازیها یه ماکسیمومی دارن که بعد چندساعت گشت و گذار میشه کشفشون کرد پس هیچ ربطی نداره بازی غیر خطی برا هاردکورهاست.
وقتی اول بازی داشتی راه میرفتی یه اژدها اومد با یه ضربه زدت زمین و شما فک میکنی این باگه اونموقع میفهمید هاردکور یعنی چی:D
گستردگی هاردکر نیست ... قبول ...
پیچیدگی چی ؟
ساختن کارخونه با جزییات و تک تکه قطعات ... که بتونی از خشاب تا محصولات غذایی تولید کنی چی ؟ هاردکور نیست ؟
بهترین و ساده ترین سیستم طراحی کرکتر ... ؟ که بتونی دقیقا شخصیت دلخواهت را طراحی کنی .... اینم نه ؟ یه سرچی بکن ببین با این سیستم صورت کدوم شخصیت های مهم را طراحی کردن پلیر ها ...
ترکیب وسایل مکانیکی و برقی برای ساختنه یک سری تجهیزات و یا تله ها یا هرچیزی که مغزه خلاقت دوست داره هاردکور نیست ؟ (میدونم خیلیا به این کلمه حساسیت دارند ... که خوب دلیلم داره)
و...............................
من میدونم مشکل کجاست ... جایی که اکثرا دلشون میخواد همه چیز آماده باشه و اسلحه رو دستشون بگیرن و یا علی .... بعد از 10 ساعت بازی تموم شده . فکر میکنی من وقتی اینجور پست ها را میزارم انتظار دارم چهل نفر بیان لایکم کنند و به به و چه چه ؟!
نه داداشه من خودم میدونم 90 درصد شایدم بیشتر با هام مخالفت میکنند .. ولی بعضی چیز ها هست که همیشه اکثریت میپسندند و بازارشون همیشه داغه ... نمونش هم فراوون ... ولی دقیقا همین مورد هست که مثال کیفیت و کمیت یا مشابه این پیش میاد ..
من در سال شاید بیشتر از 5 تا بازی نکنم .. ولی یه بازی که میگیرم به جای بیست تا بازی روش کار شده و ... اکثرا جامع پسند نیست

در آخر هم اگر کسی فکر میکنه من برای ادعا کردن پست میزارم با دلیل و پر مایه جواب بده ... نه با دهن کجی و جاده خاکی ...
امیدوارم حد اقل سالی چند تا بازی اینطوری بیاد بیرون که مجبور نباشیم بشینیم پای تکراره مکررات که تازه برای خیلی ها تازگی داره و جذابه ...

• Like
Reactions: Royal343
فقط برای بالاتر رفتن اطلاعاتت میگم:دی
هر open_world یی صرفا RPG محسوب نمیشه!
در مورد سری سولزم باید بگم هر بازی سختی به این معنا نیست که اون بازی پیچیده تره! From software فقط اومده درجه سختی رو حذف کرده و اون رو به صورت پیش فرض روی insane قرار داده وگرنه تمام باس ها و دشمنای سری ترکیب شدن از قدرت زیاد + یه ذره پیچیدگی که اونم بعد بار اول قلقش دستت میاد.
که در برابر Dragon age: origin روی درجه سختی اخر از نظر پیچیدگی و در واقع به اصطلاح هارکورد بودن، کودکی بیش نیستند ایشون.:دی

بچه ها لا به لای بحثای حرفه ای و فنی تون میتونم بپرسم این Fallout 4 چه ربطی به Gears 4 داره؟:-?

از این پست من شروع شد
تا وقتی چند تا سایت ... از متا حذف نشه شخصا خیلی روی این مورد حساب نمیکنم. مثلا نویسنده pc gamer فال آت 4 را به طرز عجیبی تفسیر کرده بود که همه زیرش بهش اعتراض کرده بودن بعدشم طرف به قول یکی از منتقداش. مثل عوضی ها توی کامنت ها داشت دفاع میکرد از نوشته هاش با لحن مسخره کردن و.... البته دقیقش یادم نیست.مثلا یه موردش این بود که طرف با لبتاپ بازی میکنه ! بعد نوشته بود بازی گرافیک خیره کننده ای نداره با اینکه خیلی سنگینه ؟!
یا مورده بعدی این بود که انتظاراتی را از بازی عنوان کرده بود که مثلا مخصوص یه بازی اکشن ...!
90 درصد از تفسیرش منفی بود بعدش امتیاز حدوده حدوده 8 شده بود !
و یه کوه صحبتهایی که معلوم بود اصلا وقت نزاشته برای بازی . دلیلشم اینه که دنیای فال آت 4 مخصوص خلق کردن و ابتکار هستش ولی طرف انتظاراتش در حد بازی های اکشن و حتی خطی بودش!
در کل فعلا این سیستم امتیاز دهی به نظرم استاندارد نیستش...مخصوصا اینکه بعضی سایت های خیلی مهم تحت فشار جو بعد از یک سال دیدم امتیازه یه بازی را تغییر دادن...

و در ادامه کاتالیزور تزریق شد

از پس دوستمون
البته اگه طرف 8 داده که خیلی ارفاق کرده, فال اوت 4 یه بازی نیمه کاره مث 90% دیگه از بازیای بتز(س)داس که به زور ماد و پچ و ساخته های خود مردم قابل بازی میشه اگه نه که یه بازی درجه 2 بدون ذره ای ذوق و سلیقه, داستان و رعایت مسائل تکنیکیه و هرچی obsidian با نیووگاس درس کرده بود بتزدا با 4 نابود کرد, نمرش در حد همون شماره ی جلوی اسمش باید میشد طرفم از ترس سوپرفنا حتما 4 نمره گذاشته روش.
البته کسایی که آلترا فن بوی بودن را به من نسبت دادن برام چیزه جدیدی نیست
یه زمان میگفتن فن بوی گیرزم ... یک سری دیگه میگفتن فن بوی 360 ...
الانم توی 4 تا شماره فالات شماره چهارمش فقط برام چشمگیر بود که بازم تعجب نمیکنم که میگن فن بوی ؟!
============================

دوستان اگر مایل به ادامه بحث هستید داخله این انجمن جواب بدید ...
Fallout 4 | PC (اسپویل داستان بدون استفاده از تگ = بن دائم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bahramffx
فقط برای بالاتر رفتن اطلاعاتت میگم:D
هر open_world یی صرفا RPG محسوب نمیشه!
در مورد سری سولزم باید بگم هر بازی سختی به این معنا نیست که اون بازی پیچیده تره! From software فقط اومده درجه سختی رو حذف کرده و اون رو به صورت پیش فرض روی insane قرار داده وگرنه تمام باس ها و دشمنای سری ترکیب شدن از قدرت زیاد + یه ذره پیچیدگی که اونم بعد بار اول قلقش دستت میاد.
که در برابر Dragon age: origin روی درجه سختی اخر از نظر پیچیدگی و در واقع به اصطلاح هارکورد بودن، کودکی بیش نیستند ایشون.:D
مرسیکه اطلاع دادی من فک میکردم gta ار پی جی هستش...مرسیکه آبروداری کردی واقعا:D
من هرکسی بیاد بگه فلان بازی هارکوره چندتا بازی براش مثال میزنم وگرنه هکه میتونن سولزو تموم کنن پس هاردکور معنی نداره بنظرم.
بنظره من هاردکور به کسی میگن که شعورش تو این صنعت بالا باشه.
حالا هرکی یه برداشتی از شعور داره مثلا شعوره من اجازه نمیده نسخه یونیتی اسسینو پول بابتش بدم.من اینجوری به قضیه نگاه میکنم ولی خب یکی مثل شما دراگونو با درجه اخرش تموم میکنه میگه من هاردکورم.(منظورم به شما نبود کلی گفتم)
هرگیمی که پیچیدگی و گستردگی داشته باشه ماکسیمومه یعنی اینکه با چند ساعت جستجو در محیط میشه حتی رازو رمزهای بازیو پیدا کرد.پیچیدگی یا سختی ربطی به هاردکور بودن نداره.درهرصورت مرسی بابت اطلاع رسانی.:D

• Like
Reactions: MK_COD
فالوت 4 مشکل زیاد داشت در مورد داستان و گرافیک، ولی گیم پلیش واقعا خوب بود. ویچر 3 هم تنها مشکلش مبارزاتش بود. همدیگه رو مکمل می کنن تا حدودی:دی دو تاشون هم خوبن، هر چند ویچر خیلی بهتره>:):دی

فالوت 4 مشکل زیاد داشت در مورد داستان و گرافیک، ولی گیم پلیش واقعا خوب بود. ویچر 3 هم تنها مشکلش مبارزاتش بود. همدیگه رو مکمل می کنن تا حدودی:D دو تاشون هم خوبن، هر چند ویچر خیلی بهتره>:):D
مبارزات ویچر که خوب بود
-----------------
اگه میتونستم حتما یه ایکس باکس به خاطر این بازی و کوانتوم تهیه میکردم :x

آخرین ویرایش:
فFrom software فقط اومده درجه سختی رو حذف کرده و اون رو به صورت پیش فرض روی insane قرار داده وگرنه تمام باس ها و دشمنای سری ترکیب شدن از قدرت زیاد + یه ذره پیچیدگی که اونم بعد بار اول قلقش دستت میاد.
که در برابر Dragon age: origin روی درجه سختی اخر از نظر پیچیدگی و در واقع به اصطلاح هارکورد بودن، کودکی بیش نیستند ایشون.:D
این وسط فقط مونده بود یه لگد به Dark Souls بزنید که ماشالا زدید. حالا فقط مونده طبق روال فروم یکی TLOU رو بکشه وسط دیگه عالی میشه. الیته معمولا کسانی که تو Dark souls »ی مونن همین ها رو می گن.

از این پست من شروع شد

و در ادامه کاتالیزور تزریق شد

از پس دوستمون

البته کسایی که آلترا فن بوی بودن را به من نسبت دادن برام چیزه جدیدی نیست
یه زمان میگفتن فن بوی گیرزم ... یک سری دیگه میگفتن فن بوی 360 ...
الانم توی 4 تا شماره فالات شماره چهارمش فقط برام چشمگیر بود که بازم تعجب نمیکنم که میگن فن بوی ؟!
============================

دوستان اگر مایل به ادامه بحث هستید داخله این انجمن جواب بدید ...
Fallout 4 | PC (اسپویل داستان بدون استفاده از تگ = بن دائم)

اقا Ultra fan boy کمه واقعا به نظر super ultra mega full atomic fan boy :Dکولاک کردی بابا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or