شروع طوفانی Gears of War 4!

پیش بینی متا Gears of War 4

• +95

• 93 - 95

• 90 - 92

• 85 - 89

• 80 - 84

Results are only viewable after voting.

Cloud Strife

Loyal Member
تا عرضه چهارمین قسمت از سری فوقالعاده محبوب Gears of War، روزهای زیادی باقی نمانده و هیجان طرفدارانِ این هیجان انگیز‌ترین عنوان انحصاری مایکروسافت و کنسول Xbox، که نتنها کنسول رقیب، بلکه صنعت گیم نیز جوابی برای آن ندارد، به اوج رسیده است.

gears-of-war-4_4.jpg

هرچند طرفداران می‌بایست برای بازی کردن بازی محبوب خود چند روز دیگر نیز صبر کنند (سشنبه هفته آینده، برابر با 20 مهر) اما هم اکنون نسخه مخصوص منتقدین به دست بیشتر سایت‌ها و مجلات رسیده و نقد‌ها در حال تکمیل و امتیازات در حال ثبت شدن هستند. اکنون تمام چشم‌ها به مایکروسافت و استدیو تازه تاسیس The Coalition دوخته شده و عموم گیمرها مشتاقانه منتظر عملکرد GeoW4 در غیاب سازندگان اصلی و Epic هستند.

اما به هیچ عنوان جای نگرانی نیست! شنیده‌ها حاکی از این است که GeoW4 عملکرد کاملا مثبت و قابل قبولی داشته و توانسته تا به اکنون نظر مثبت منتقدین را به خود جلب کند. Shinobi602، یکی از اینسایدرهای مایکروسافت در حساب توییتر خود گفته است، منتقدینی که هم اکنون مشغول تجربه GeoW4 هستند نظر کاملا مثبتی داشته و انتظار برای برداشته شدن امبارگو و دیدن نمرات سخت است!

با این تفاسیر، و نیز تعریف و تمجید‌های متعدد در عموم پیشنمایش‌ها، باید منتظر یک شروع طوفانی برای The Coalition و GeoW4 باشیم!

امبارگو GeoW4 راس ساعت 12 ظهر پنجشنبه، برابر با 6 اکتبر، برداشته شده و امتیازات به نمایش عموم درخواهند آمد.

گستردگی هاردکر نیست ... قبول ...
پیچیدگی چی ؟
ساختن کارخونه با جزییات و تک تکه قطعات ... که بتونی از خشاب تا محصولات غذایی تولید کنی چی ؟ هاردکور نیست ؟
بهترین و ساده ترین سیستم طراحی کرکتر ... ؟ که بتونی دقیقا شخصیت دلخواهت را طراحی کنی .... اینم نه ؟ یه سرچی بکن ببین با این سیستم صورت کدوم شخصیت های مهم را طراحی کردن پلیر ها ...
ترکیب وسایل مکانیکی و برقی برای ساختنه یک سری تجهیزات و یا تله ها یا هرچیزی که مغزه خلاقت دوست داره هاردکور نیست ؟ (میدونم خیلیا به این کلمه حساسیت دارند ... که خوب دلیلم داره)
و...............................
من میدونم مشکل کجاست ... جایی که اکثرا دلشون میخواد همه چیز آماده باشه و اسلحه رو دستشون بگیرن و یا علی .... بعد از 10 ساعت بازی تموم شده . فکر میکنی من وقتی اینجور پست ها را میزارم انتظار دارم چهل نفر بیان لایکم کنند و به به و چه چه ؟!
نه داداشه من خودم میدونم 90 درصد شایدم بیشتر با هام مخالفت میکنند .. ولی بعضی چیز ها هست که همیشه اکثریت میپسندند و بازارشون همیشه داغه ... نمونش هم فراوون ... ولی دقیقا همین مورد هست که مثال کیفیت و کمیت یا مشابه این پیش میاد ..
من در سال شاید بیشتر از 5 تا بازی نکنم .. ولی یه بازی که میگیرم به جای بیست تا بازی روش کار شده و ... اکثرا جامع پسند نیست

در آخر هم اگر کسی فکر میکنه من برای ادعا کردن پست میزارم با دلیل و پر مایه جواب بده ... نه با دهن کجی و جاده خاکی ...
امیدوارم حد اقل سالی چند تا بازی اینطوری بیاد بیرون که مجبور نباشیم بشینیم پای تکراره مکررات که تازه برای خیلی ها تازگی داره و جذابه ...
اللهی دردوبلات بخوره تو سره من اخه پیچیدگی چه ربطی به هارکوربودن داره؟؟
پورتال یادته؟؟بعضی از معماهاش واقعا سخت بود فامیلمون خفنترین بازی که کرده بود اسنیک نوکیا بود...به راحتی این مراحل پورتالو رد میکرد چون مهارت داشت...حالا الان تکلیف چیه؟این بشر هاردکوره یا...؟
ما یسری هاردکوزداریم مخصوصه آنریل یا بتل یه هاردکورداریم سری بازیه سولز رو تو 90 دقیقه رفته...حالا همین شخص بیاد مسابقات بتل رسما منفجر میشه.ما تو سایت دیدم یسری فنای فاینال داریم که سری بازیهاشو خوردن که اگه بازیو بدن دست ما چنماه شاید طول بکشه برا تموم کردنشون..عزیز پیچیدگی بازی ربطی به هاردکور بودن نداره.من تو یسری بازیها مهارت دارم برفرض شوتر ولی شما تو بازی اکشن ادونچر مهارت داری...هرکی تو یکی نهایت 2 تاسبک مهارت حرفه ای داره.این نظر من بود:D

• Like
Reactions: GPSY and gamer1998y
پورتال یادته؟؟بعضی از معماهاش واقعا سخت بود فامیلمون خفنترین بازی که کرده بود اسنیک نوکیا بود...به راحتی این مراحل پورتالو رد میکرد چون مهارت داشت...حالا الان تکلیف چیه؟این بشر هاردکوره یا...؟
ما یسری هاردکوزداریم مخصوصه آنریل یا بتل یه هاردکورداریم سری بازیه سولز رو تو 90 دقیقه رفته...حالا همین شخص بیاد مسابقات بتل رسما منفجر میشه.ما تو سایت دیدم یسری فنای فاینال داریم که سری بازیهاشو خوردن که اگه بازیو بدن دست ما چنماه شاید طول بکشه برا تموم کردنشون..عزیز پیچیدگی بازی ربطی به هاردکور بودن نداره.من تو یسری بازیها مهارت دارم برفرض شوتر ولی شما تو بازی اکشن ادونچر مهارت داری...هرکی تو یکی نهایت 2 تاسبک مهارت حرفه ای داره.این نظر من بود:D
آقا این بحث هارد کور رو بیخیال شید والا سر و ته نداره. البته به نظر من هارد کور اونایی هستن که 1000+ تا حالا Dota 2 بازی کردن.

کلا هدف وجودی این تاپیکو درک نمی کنم خبر تازه ای که در کار نیست تمامی بحث ها هم که در تاپیک مخصوصش انجام میشه بگذریم که اینجا داره روی خوب بودن یا بد بودن F4 یا ارائه ی یک تعریف برای هاردکور بودن در حین ربط دان تقی به کاترین بحث میشه حالا اینا چه ربطی به Gears داره من نمی دونم :-?

آقا این بحث هارد کور رو بیخیال شید والا سر و ته نداره. البته به نظر من هارد کور اونایی هستن که 1000+ تا حالا Dota 2 بازی کردن.
من حدود 2300 ساعت تایم بازی دوتا 2 دارم.به جرات میگم سطح بازیم متوسط هست و اصلا نمیتونم نزدیک هاردکورها بشم:D

انشالاه به حق 5 تن ! :)
بله بله درست میفرمایید البته حق میدم بهت .. خیلی زوده بعضی چیز ها را درک کنی ... هر چند این چیز ها به سن هم مربوط نمیشه .. کاژوال همیشه کاژوال باقی میمونه .. صد رحمت به نووب ها که واقعا نوب جای پیشرفت داره ولی کاژوال ... مخصوصا از نوع تعصبیش نه ..

اقا Ultra fan boy کمه واقعا به نظر super ultra mega full atomic fan boy :Dکولاک کردی بابا :D
اینو نگی چی بگی ... :))

مجددا از دوستان با شعور .. خواهش میکنم دیگه اینجا نقله قول نکنند و به این تاپیک مراجعه کنند
وگرنه خوراکه جدیدیه برای پلیس مدرسه ...ببخشید ! .. مدیره انجمن که نشون بده اینجا رییس کیه..

این هم چند تا از نظرات دوستانه غیره متعصب و خیلی خیلی هاردکور ... که آدم مجبور میشه جواب بده ...
فال اوت 4 یه بازی نیمه کاره مث 90% دیگه از بازیای بتز(س)داس که به زور ماد و پچ و ساخته های خود مردم قابل بازی میشه اگه نه که یه بازی درجه 2 بدون ذره ای ذوق و سلیقه, داستان و رعایت مسائل تکنیکیه
:o

در مورد فال اوت 4 کاملا باهتون موافقم و بازی از نظر من یه آشغال به تمام معنا بود

خوبه ویچر 3 اومد تا به فن های چشم و گوش بسته بتسدا ثابت بشه استاندارد جدید توی ژانر چیه

آخرین ویرایش:
اقا الان ما که از زمان اتاری داریم بازی میکنیم همه مدلی از اویل،متال گیرو، فینالو،کراشو...هزارتا بازی دیگه رو حداقل تا رو خط هاردشو بازی کردین و فسیل تشریف داریم جزو کدومایم و رده مون چیه؟B-):>:-SS

• Like
Reactions: GPSY
اقا الان ما که از زمان اتاری داریم بازی میکنیم همه مدلی از اویل،متال گیرو، فینالو،کراشو...هزارتا بازی دیگه رو حداقل تا رو خط هاردشو بازی کردین و فسیل تشریف داریم جزو کدومایم و رده مون چیه؟B-):>:-SS
شما fossilized hardcore تشریف دارید :D

مسایل تکنیکی ؟! LOL . هیچ بازی مثل FO4 مسایل تکنیکی را رعایت نکرده تا الان .. گستردگی که داره باعث میشه خیلی ها گیج بشن و بزارندش کنار ...
این صحبت شما دقیقا نشون میده که شما تو چه لولی هستی ...
شما هم نفهمیدی فال آت 4 چی بود . بهتره سمت بازی هایی که دست و بالت را باز میزاره و خطی نیست نری شما .. چون به همشون گیر میدی ...
فال آت (4) کلا یه بازی جدا از مسیره casual ها بود ... شما میتونی کارخونه بسازی سیستم پیچیده برق کشی و تجهیزات مورد علاقه خود و ...
اتفاقا بتزدا خیلی خوب تونسته نظره قشره HARD CORE را جلب کنه .. نه بیاد مثل چندتا دیگه 4 تا صحنه اکشن و سینمایی درست کنه که کسایی هم که تا دیروز گیمینگ را مسخره میکردند کف و ... قاطی کنند و عشق قهرمان بازی و اکشن و ....
دقیقا این بازی یه تله خیلی خوبی که بشه کسایی که هاردکور نیستند را از بقیه تشخیص بده ... بعدشم این که بزاره مد بسازند براش شجاعتش را نشون میده .. مگر اینکه PS4 داشته باشی و نتونی از مد هاش استفاده کنی و بگی پیف چه بویی میده ...
این از مد ... بعدشم از کی تا حالا بازی که دی ال سی زیاد براش میاد برای زور کردن بوده ؟!!! اصولا بازی که خیلی موفق باشه براش دی ال سی و مد زیاد میزنند .. البته بازم میگم نه توی بازاره کاژوال ...
برادر این keep calm و LOL فرستادن و ... دوران استفادش تموم شده 7-8 سالیه شما که اینقد جا افتاده و هاردکوری که نباید از این چیزای نخ نما استفاده کنی الان راشن کامیونیتی دوتا 2 هم به lul رو آورده. :D در مورد فال اوت خدمت عرض کنم که حتی بزرگترین منتقدای صنعت گیم هم قبول دارن که بازیای بتزدا حتی بهتریناش n هزار تا مشکل فنی داره, یعنی از تکسچرای بی کیفیت و موتور گرافیکی تاریخ مصرف گذشته که میگن آپدیت شده و ... که بگذریم عملا FO4 خیلی جاها با این گرافیک داغونش به خاطر افت فریماش روی کنسولا غیرقابل بازی میشد که با پچ تونستن از 10 فریم برسونن به 15-20 فریم که قابل تحمل شه فقط اون جاهای خاص. از نظر انیمیشنم که اصن من نمیدونم چجوری روشون شده تو نسل جدید این انیمیشنای داغون و تاریخ مصرف گذشته ی زمان PS2 رو استفاده کنن, 100 البته که همین انیمیشنای فاجعه هم خیلی جاها با گیر کردن کاراکترا و آیتما و ... توی در و دیوار از فاجعه ام اونورتر میرفت.
از بحث گرافیک که که توش فال اوت نهایت از 10 بتونه 2 بگیره که بگذریم میرسیم به داستان. داستانی که البته باز وجود خارجی نداره, یه مشت کلیشه ی بازیای زمان سگا رو چسبودن به هم بدونی ذره ای خلاقیت یا دیالوگ درست و حسابی, کل دیالوگای بازی رو جمع بزنی 50 صفحه نمیشه داستان تکراری, شخصیت اصلی تکراری, شخصیتای جانبی به درد نخوری که اصن بودن یا نبودنشون تو داستان ذره ای تاثیر نداره چون به کل داستان و روایت داستانی وجود نداره, تصمیمای تکراری و نخ نمایی که توی نسخه های قبلی خیلی بهتر ساخته شده بودن رو کپی کردن با 4 تا دیالوگ نیم خطی و فاجعه بار... حقیقتا بازی از بخش داستان 0 هم نمیگیره حتی چون 0 برای بازی ایه که حداقل سعی میکنه یه خط داستان جدید بگه اما نمیتونه, بتزدا توی FO4 ذره ای تلاشم نکرده که داستان و شخصیت پردازی داشته باشه توی بازیش.
گیم پلیم که دیگه قربونش برم نمیدونم تا کی میخواد با آپگریدای به درد نخور و n میلیون بار استفاده از V.A.T.S واسه تیکه تیکه کردن اون 2-3 جور موجودی که زحمت کشیدن ساختن (البته همونام باز از نسخه های قبل کپی پیست کردن با یه نیمچه تغییر) گیمرو سرگرم کنن. حالا شما میخوای بگی بازی آزادی عمل داره و همش شوتر درجه 4 و V.A.T.S نیست بله نیست چون تازه اینا قسمتای خوبشه, قسمت توسعه ی پایگاها و آبجکتیوای فوق تکراری و حال به هم زن گاروی و بقیه ی npcهای به درد نخور مث گاروی که در حد اون ماهیتابه ی ویچر شخصیت پردازی نشدن باعث میشه عملا بازی بعد 10 ساعت غیرقابل تحمل بشه.
حالا اگه شما دوست عزیز از عاشقان سینه چاک بتزدایی و فک میکنی چون یه کمپانی یه زمانی 2 تا بازی خوب ساخته الان هر آشغالی رو با کپی پیست بازیای قبلیش بده بیرون اونم وقتی از سر و ته گیم پلی و دیالوگا و داستان و ... زده خب برات آرزوی موفقیت میکنم در خرید نسخه های بعدی این شاهکار. شما برو بدترین open world پنج سال اخیرو پیدا کن تو متا, قطعا ویژگیای مثبتش از FO4 بیشتره... البته بعد اینکه گفتی چون dlc براش میزنن پس بازی خوبیه و کژوال نیست و این حرفایی که هیچکدوم ربطی به هم نداره توقع ندارم به چیزایی که نوشتم فکر کنی یا یه بررسی ساده بکنی, با تفاسیر شما Star Wars آخری بهترین بازی تاریخه, کلیم dlc داره >:D<

راستی در راستای بحث تاپیک neil druckmann هم چن روز پیش Gears رو داشت بازی میکرد ظاهرا اونم خوشش اومده که خب بالاترین تضمین موفقیت بازی میتونه باشه :D
photo_2016-10-05_23-55-43.jpg

این بحث را داخل تاپیکی که گفتم ادامه بدید لطفا ...

محض خالی نبودن عریضه ... آتاری که هیچی از تی وی گیم شروع کردم من . کامادور 64 که با نوار تیپ کار میکرد و کلی طول میکشید که از اول نوار بیاد و بعدش آمگا و بازی بربریان و بعدش PC 286 و .... اونم با 33 سال سن ..
قضیه کاژوال بر عکس برداشته چند تا از دوستان گرامی همین تاپیک با بحث نوب یکی دونسته شده ...! ربطی به نوب نداره
ولی تالا به کسی نگفتم نوب ! این چیز ها گفتن نداره ... وگرنه ...من بچه کوچیک دیدم که از یه کسی که هم سن خودم بوده بهتر بازی میکرده (منظورم از بهتر یک سری جملاتیه که بعضی ها بهش آلرژی دارند...) کاژوال اصلا به سن نیست ... معمولا کسایی هستند نسبت به قشره ****(بازم همون کلمه که یک سری بهش آلرژی دارند) به صورت خیلی جدی بازی را دنبال نمیکنند ... به قول خیلی ها خوره نیستند ...

برادر این keep calm و LOL فرستادن و ... دوران استفادش تموم شده 7-8 سالیه شما که اینقد جا افتاده و هاردکوری که نباید از این چیزای نخ نما استفاده کنی الان راشن کامیونیتی دوتا 2 هم به lul رو آورده.
شما ظاهرا خیلی به مد علاقه داری ؟ اگر میدونستم چندتا جدیدترش را براتون سفارش میدادم که مدل بالا باشه ! :D انشالاه دفه بعدی .... خوب اینکه بحث جاده خاکی بود و .... همین مشخص میکنه شما دلخور شدی ...
اگر میشه آرکایو تصاویری که جمع کردید را هم به من بدید که منم به روز و باکلاس نشون بدم ... فقط مواظب باشید صحنه داراش قاطی اینا نفرستید .. راستی یه دوست داشتم به جای اینکه از موزیک لذت ببره میشست کلی اسم و سبک و.... حفظ میکرد که جلوی بچه ها کم نیاره ...ولی اگر یه ترک از فلانی میزاشتیم نمی تونست تشخیص بده که مال کدوم بند هستش ... نمیدونم چرا الان یاده طرف افتادم !:D
در مورد فال اوت خدمت عرض کنم که حتی بزرگترین منتقدای صنعت گیم
بزرگترین . بهترین ؟! خفن ترین ؟! شما از این به بعد یه کاری بکن .. وقتی میری خرید بازی به همون لیبل روی جلد کفایت بکن و برای ما هم تعریف کن که چقدر عکسهای زیبایی داشته ...
نمیدونم جدیدا مد شده هر کی میخواد یه نکته علمی یا ... که به ذهنش میرسه را عنوان کنه اوله نوشته هاش مینویسه به گفته محققان یا دانشمندان یا ... :D
داداشه من ... کدوم دانشمند از کدوم دانشگاه ... کدوم آزمایش ؟ مورد تایید کدوم سازمان معتبر ؟ تو شرایط آزمایشگاهی آیا ؟ یا نه همینطوری پروندی بری...
شایدم اون منتقد ها که خیلی بزرگن کلا سازشون با سازه شما کوکه ؟ یا بر عکس ؟
یعنی از تکسچرای بی کیفیت و موتور گرافیکی تاریخ مصرف گذشته که میگن آپدیت شده و ...
الان بیشتر متوجه میشم چرا شما از 90 درصد بازی هایش خوشتون نمیاد ... من یه آرکایو پر از تکسچر 8K دارم اگر نیاز داشتید بگید که من بدم و از دیدنشون لذت ببرید ...!!! با بامپ و اسپکیولار و ....
داداشه من ... بازی که شما داری ازش اسم میبری انقدر عناصر توی صحنه داره که اگر بخوان تمام این نکات را رعایت کنند دیگه سیستم من و شما نمیکشه اجراش کنه و بعد شما میای میگی "نمیشد از بافتش بزنند که بهتر اجرا بشه ؟"
هرچند بافت ها به نظره من بسیار مطلوب بود ... مساله اینجاست که شما بی خیاله هزاران نکته مثبت بازی شدی و گیر دادی به بافت .. اونم که وضعیتش مشخصه .. نسبت به RPG و اوپن ورد بودنش و ....
ادامه صحبت هات هم الان جواب میدم چون مکنه وقت خوابتون باشه فعلا همینو پست میکنم .

خیلی جاها با این گرافیک داغونش به خاطر افت فریماش روی کنسولا غیرقابل بازی میشد که با پچ تونستن از 10 فریم برسونن به 15-20 فریم که قابل تحمل شه فقط اون جاهای خاص
میشه چند تا بازی مولتی پلتفرم مثال بزنید که این اواخر رلیز شده باشه و مشکل فریم و باگ نداشته باشه ؟ البته همون ابتدای رلیز ... من با i7 920 ! دارم 60 فریم ثابت بازی میکنم محصول 2008 !!! ...(تقریبا) ... با گرافیک خیلی بالاتر از کنسول ... اگر کنسولها مشکل نداشتن الان نیازی به میان نسلی نبود ... این چیزیه که دیگه نیاز به بحث نداره ....
ز نظر انیمیشنم که اصن من نمیدونم چجوری روشون شده تو نسل جدید این انیمیشنای داغون و تاریخ مصرف گذشته ی زمان PS2 رو استفاده کنن, 100 البته که همین انیمیشنای فاجعه هم خیلی جاها با گیر کردن کاراکترا و آیتما و ... توی در و دیوار از فاجعه ام اونورتر میرفت.

بله .. دقیقا ... اینو قبول دارم بعضی از انیمیشن ها واقعا در حد PS2 که هیچی در حد PS1 بودن... مخصوصا وقتی توی سوم شخص قرار بدی دوربین را
ولی این دقیقا چیزی نیست که در حال حاضر برای یک بازی تو مایه فالات مشکل اساسی درست کنه. مساله اینه که شما تا چه اندازه با امکانات همچین بازی آشنایی پیدا کنی و بتونی درک کنی که مسایل خیلی مهم تر از این هست که باید مد نظر بگیری ... شما وقتی RPG بازی میکنی ..اون هم فالات 4 که بیشترین امکانت و آزادی عمل را در اختیارت میزاره باید بدونی انتظارات انیمیشن ها و یک سری جلوه ها که توی بازی های خطی استفاده میشن را نمیتونی الان ازش داشته باشه ... اون بازی خطی که شما میخوای با این گرافیکش را مقایسه کنی باید اول رونده کار .. مکانیک و سیستم و خیلی مسایل دیگه هم داخله مقایسه بزاری...
یه بازی خطی .. مخصوصا اگر اوپن ورد نباشه باید ده برابره این بازی گرافیک داشته باشه تا بتونی مقایسش کنی ....بازی خطی کالیژن مش هاش کاملا مشخص هستند و به خاطره ساده بودن و محدود بودن محیط بار ها و بار ها میشه تستشون کرد . و باگ ها را به حداقل رسوند ... تازه این فقط یه مورد از موارده ...شما توی RPG مخصوصا که اوپن ورد و ... باشه "احتمالات خطاهای اتفاقی" خیلی وقت ها به میلیون برابر میرسه ... شما چرا این ها را از هم نمیتونی تشخیص بدی ؟
بازی FallOut 4 مجبور شده از یه سیستم خاص ترکیب مش ها استفاده کنه که بهینه بشه ... چون شما اونجا در واقع نه تنها پلیر هستی ... بلکه نقشه لول دیزاین هم میتونی داشته باشی ...

از بحث گرافیک که که توش فال اوت نهایت از 10 بتونه 2 بگیره که بگذریم
من هم از شما میگذرم و میرم به کارام برسم ...
چون با دیدن این جمله ... الان تازه میفهمم این همه سال گناه میکردم
ممکن بود یه روزی اینطوری چوبش را بخورم ؟!
شما با گفتن این جمله منو به بالاترین مرحله معنویات رسوندید
شرمنده اگر بقیه نوشته هاتون را نمیخونم ... به قول معروف سالی که نکوست از بهارش پیداست
یا مشت نمونه خرباره ...

من برم خودمو یه کم مدلیزه کنم ... ممکنه برام حرف در بیارن ...ا
-----------------------------

راستی دوسته با کلاسه مدلیز شده ی لاکچریه ی من ...
من شما را داخل این تاپیک تگ کردم ... به امیده اینکه برای جواب دادن به همونجا مراجعه کنید ...
ظاهرا خیلی دلخور شدید !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BROTHER LOUIE
برادر این keep calm و LOL فرستادن و ... دوران استفادش تموم شده 7-8 سالیه شما که اینقد جا افتاده و هاردکوری که نباید از این چیزای نخ نما استفاده کنی الان راشن کامیونیتی دوتا 2 هم به lul رو آورده. :D در مورد فال اوت خدمت عرض کنم که حتی بزرگترین منتقدای صنعت گیم هم قبول دارن که بازیای بتزدا حتی بهتریناش n هزار تا مشکل فنی داره, یعنی از تکسچرای بی کیفیت و موتور گرافیکی تاریخ مصرف گذشته که میگن آپدیت شده و ... که بگذریم عملا FO4 خیلی جاها با این گرافیک داغونش به خاطر افت فریماش روی کنسولا غیرقابل بازی میشد که با پچ تونستن از 10 فریم برسونن به 15-20 فریم که قابل تحمل شه فقط اون جاهای خاص. از نظر انیمیشنم که اصن من نمیدونم چجوری روشون شده تو نسل جدید این انیمیشنای داغون و تاریخ مصرف گذشته ی زمان PS2 رو استفاده کنن, 100 البته که همین انیمیشنای فاجعه هم خیلی جاها با گیر کردن کاراکترا و آیتما و ... توی در و دیوار از فاجعه ام اونورتر میرفت.
از بحث گرافیک که که توش فال اوت نهایت از 10 بتونه 2 بگیره که بگذریم میرسیم به داستان. داستانی که البته باز وجود خارجی نداره, یه مشت کلیشه ی بازیای زمان سگا رو چسبودن به هم بدونی ذره ای خلاقیت یا دیالوگ درست و حسابی, کل دیالوگای بازی رو جمع بزنی 50 صفحه نمیشه داستان تکراری, شخصیت اصلی تکراری, شخصیتای جانبی به درد نخوری که اصن بودن یا نبودنشون تو داستان ذره ای تاثیر نداره چون به کل داستان و روایت داستانی وجود نداره, تصمیمای تکراری و نخ نمایی که توی نسخه های قبلی خیلی بهتر ساخته شده بودن رو کپی کردن با 4 تا دیالوگ نیم خطی و فاجعه بار... حقیقتا بازی از بخش داستان 0 هم نمیگیره حتی چون 0 برای بازی ایه که حداقل سعی میکنه یه خط داستان جدید بگه اما نمیتونه, بتزدا توی FO4 ذره ای تلاشم نکرده که داستان و شخصیت پردازی داشته باشه توی بازیش.
گیم پلیم که دیگه قربونش برم نمیدونم تا کی میخواد با آپگریدای به درد نخور و n میلیون بار استفاده از V.A.T.S واسه تیکه تیکه کردن اون 2-3 جور موجودی که زحمت کشیدن ساختن (البته همونام باز از نسخه های قبل کپی پیست کردن با یه نیمچه تغییر) گیمرو سرگرم کنن. حالا شما میخوای بگی بازی آزادی عمل داره و همش شوتر درجه 4 و V.A.T.S نیست بله نیست چون تازه اینا قسمتای خوبشه, قسمت توسعه ی پایگاها و آبجکتیوای فوق تکراری و حال به هم زن گاروی و بقیه ی npcهای به درد نخور مث گاروی که در حد اون ماهیتابه ی ویچر شخصیت پردازی نشدن باعث میشه عملا بازی بعد 10 ساعت غیرقابل تحمل بشه.
حالا اگه شما دوست عزیز از عاشقان سینه چاک بتزدایی و فک میکنی چون یه کمپانی یه زمانی 2 تا بازی خوب ساخته الان هر آشغالی رو با کپی پیست بازیای قبلیش بده بیرون اونم وقتی از سر و ته گیم پلی و دیالوگا و داستان و ... زده خب برات آرزوی موفقیت میکنم در خرید نسخه های بعدی این شاهکار. شما برو بدترین open world پنج سال اخیرو پیدا کن تو متا, قطعا ویژگیای مثبتش از FO4 بیشتره... البته بعد اینکه گفتی چون dlc براش میزنن پس بازی خوبیه و کژوال نیست و این حرفایی که هیچکدوم ربطی به هم نداره توقع ندارم به چیزایی که نوشتم فکر کنی یا یه بررسی ساده بکنی, با تفاسیر شما Star Wars آخری بهترین بازی تاریخه, کلیم dlc داره >:D<

راستی در راستای بحث تاپیک neil druckmann هم چن روز پیش Gears رو داشت بازی میکرد ظاهرا اونم خوشش اومده که خب بالاترین تضمین موفقیت بازی میتونه باشه :D
View attachment 66578
دوران هیت های این شکلی خیلی بیشتر از lol و keep calm گذشته:D
البته "هیت نامه" مورد نظر كه نوشتید نه lol نه keep calm جلوش فایده نداره:D
تنها آب خنك ممکنه جواب بده :D

• Like
Reactions: BROTHER LOUIE
این وسط فقط مونده بود یه لگد به Dark Souls بزنید که ماشالا زدید. حالا فقط مونده طبق روال فروم یکی TLOU رو بکشه وسط دیگه عالی میشه. الیته معمولا کسانی که تو Dark souls »ی مونن همین ها رو می گن.
نمیدونم چه جوری حرفای منو میخونی که فکر میکنی دارم ضد DS حرف میزنم. ولی کلا میگم DS اولین بازی بود که من هزار کردم و احتمالا اولین نفر در ایران.(هوراااا:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or