شروع طوفانی Gears of War 4!

پیش بینی متا Gears of War 4

• +95

• 93 - 95

• 90 - 92

• 85 - 89

• 80 - 84

Results are only viewable after voting.

Cloud Strife

Loyal Member
تا عرضه چهارمین قسمت از سری فوقالعاده محبوب Gears of War، روزهای زیادی باقی نمانده و هیجان طرفدارانِ این هیجان انگیز‌ترین عنوان انحصاری مایکروسافت و کنسول Xbox، که نتنها کنسول رقیب، بلکه صنعت گیم نیز جوابی برای آن ندارد، به اوج رسیده است.

gears-of-war-4_4.jpg

هرچند طرفداران می‌بایست برای بازی کردن بازی محبوب خود چند روز دیگر نیز صبر کنند (سشنبه هفته آینده، برابر با 20 مهر) اما هم اکنون نسخه مخصوص منتقدین به دست بیشتر سایت‌ها و مجلات رسیده و نقد‌ها در حال تکمیل و امتیازات در حال ثبت شدن هستند. اکنون تمام چشم‌ها به مایکروسافت و استدیو تازه تاسیس The Coalition دوخته شده و عموم گیمرها مشتاقانه منتظر عملکرد GeoW4 در غیاب سازندگان اصلی و Epic هستند.

اما به هیچ عنوان جای نگرانی نیست! شنیده‌ها حاکی از این است که GeoW4 عملکرد کاملا مثبت و قابل قبولی داشته و توانسته تا به اکنون نظر مثبت منتقدین را به خود جلب کند. Shinobi602، یکی از اینسایدرهای مایکروسافت در حساب توییتر خود گفته است، منتقدینی که هم اکنون مشغول تجربه GeoW4 هستند نظر کاملا مثبتی داشته و انتظار برای برداشته شدن امبارگو و دیدن نمرات سخت است!

با این تفاسیر، و نیز تعریف و تمجید‌های متعدد در عموم پیشنمایش‌ها، باید منتظر یک شروع طوفانی برای The Coalition و GeoW4 باشیم!

امبارگو GeoW4 راس ساعت 12 ظهر پنجشنبه، برابر با 6 اکتبر، برداشته شده و امتیازات به نمایش عموم درخواهند آمد.

مگه قرار بود انتظار دیگه ای داشته باشیم؟! :D
تنها چیزی که انتطار دارم این هست که بازی اتمسفر و جوی مشابه شماره اول و یا حداقل دوم داشته باشه.

چند تا دلیل وجود داره که گرز4 موفقیت های گذشته رو کسب کنه
1- تیم سازنده بازی عوض شده
2- کلیف بلزینسکی کارگردان اصلی بازی نیست
3- شخصیت اول بازی تغییر کرده
4- ایده های بازی تماما تو نسخه 3 تموم شد

در کل این مشکلات هست ولی تیم سازنده میتونه به همه این مشکلات غلبه کنه و بازی عالی رو بسازه ولی معلوم نیست باید صبر کنیم و ببینیم

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
چند تا دلیل وجود داره که گرز4 موفقیت های گذشته رو کسب کنه
1- تیم سازنده بازی عوض شده
2- کلیف بلزینسکی کارگردان اصلی بازی نیست
3- شخصیت اول بازی تغییر کرده
4- ایده های بازی تماما تو نسخه 3 تموم شد

در کل این مشکلات هست ولی تیم سازنده میتونه به همه این مشکلات غلبه کنه و بازی عالی رو بسازه ولی معلوم نیست باید صبر کنیم و ببینیم
اتفاقن کارگردان تیم یه بازی عوض بشه بازی رو خراب میکنه ولی شاید برای اولین بار این اتفاق نیفته

تا وقتی چند تا سایت ... از متا حذف نشه شخصا خیلی روی این مورد حساب نمیکنم. مثلا نویسنده pc gamer فال آت 4 را به طرز عجیبی تفسیر کرده بود که همه زیرش بهش اعتراض کرده بودن بعدشم طرف به قول یکی از منتقداش. مثل عوضی ها توی کامنت ها داشت دفاع میکرد از نوشته هاش با لحن مسخره کردن و.... البته دقیقش یادم نیست.مثلا یه موردش این بود که طرف با لبتاپ بازی میکنه ! بعد نوشته بود بازی گرافیک خیره کننده ای نداره با اینکه خیلی سنگینه ؟!
یا مورده بعدی این بود که انتظاراتی را از بازی عنوان کرده بود که مثلا مخصوص یه بازی اکشن ...!
90 درصد از تفسیرش منفی بود بعدش امتیاز حدوده حدوده 8 شده بود !
و یه کوه صحبتهایی که معلوم بود اصلا وقت نزاشته برای بازی . دلیلشم اینه که دنیای فال آت 4 مخصوص خلق کردن و ابتکار هستش ولی طرف انتظاراتش در حد بازی های اکشن و حتی خطی بودش!
در کل فعلا این سیستم امتیاز دهی به نظرم استاندارد نیستش...مخصوصا اینکه بعضی سایت های خیلی مهم تحت فشار جو بعد از یک سال دیدم امتیازه یه بازی را تغییر دادن...

تا وقتی چند تا سایت ... از متا حذف نشه شخصا خیلی روی این مورد حساب نمیکنم. مثلا نویسنده pc gamer فال آت 4 را به طرز عجیبی تفسیر کرده بود که همه زیرش بهش اعتراض کرده بودن بعدشم طرف به قول یکی از منتقداش. مثل عوضی ها توی کامنت ها داشت دفاع میکرد از نوشته هاش با لحن مسخره کردن و.... البته دقیقش یادم نیست.مثلا یه موردش این بود که طرف با لبتاپ بازی میکنه ! بعد نوشته بود بازی گرافیک خیره کننده ای نداره با اینکه خیلی سنگینه ؟!
یا مورده بعدی این بود که انتظاراتی را از بازی عنوان کرده بود که مثلا مخصوص یه بازی اکشن ...!
90 درصد از تفسیرش منفی بود بعدش امتیاز حدوده حدوده 8 شده بود !
و یه کوه صحبتهایی که معلوم بود اصلا وقت نزاشته برای بازی . دلیلشم اینه که دنیای فال آت 4 مخصوص خلق کردن و ابتکار هستش ولی طرف انتظاراتش در حد بازی های اکشن و حتی خطی بودش!
البته اگه طرف 8 داده که خیلی ارفاق کرده, فال اوت 4 یه بازی نیمه کاره مث 90% دیگه از بازیای بتز(س)داس که به زور ماد و پچ و ساخته های خود مردم قابل بازی میشه اگه نه که یه بازی درجه 2 بدون ذره ای ذوق و سلیقه, داستان و رعایت مسائل تکنیکیه و هرچی obsidian با نیووگاس درس کرده بود بتزدا با 4 نابود کرد, نمرش در حد همون شماره ی جلوی اسمش باید میشد طرفم از ترس سوپرفنا حتما 4 نمره گذاشته روش.

در مورد گیرز نمایشای بازی که خیلی خوب بوده قشنگ اون فاز تاریک نسخه های 1 و 2 رو داشته, الانم که منتقدا و کلیف به نظر پسندیدن فک کنم بین 90 تا 92 بشه چون بالاخره 2-3 تا منتقد هستن که بازی دربیارن :D

البته اگه طرف 8 داده که خیلی ارفاق کرده, فال اوت 4 یه بازی نیمه کاره مث 90% دیگه از بازیای بتز(س)داس که به زور ماد و پچ و ساخته های خود مردم قابل بازی میشه اگه نه که یه بازی درجه 2 بدون ذره ای ذوق و سلیقه, داستان و رعایت مسائل تکنیکیه و هرچی obsidian با نیووگاس درس کرده بود بتزدا با 4 نابود کرد, نمرش در حد همون شماره ی جلوی اسمش باید میشد طرفم از ترس سوپرفنا حتما 4 نمره گذاشته روش.

در مورد گیرز نمایشای بازی که خیلی خوب بوده قشنگ اون فاز تاریک نسخه های 1 و 2 رو داشته, الانم که منتقدا و کلیف به نظر پسندیدن فک کنم بین 90 تا 92 بشه چون بالاخره 2-3 تا منتقد هستن که بازی دربیارن :D
در مورد فال اوت 4 کاملا باهتون موافقم و بازی از نظر من یه آشغال به تمام معنا بود،متای گیرز رو هم من 90 یا 91 پیش بینی میکنم.

• Like
Reactions: S0lid Snake
مسایل تکنیکی ؟! LOL . هیچ بازی مثل FO4 مسایل تکنیکی را رعایت نکرده تا الان .. گستردگی که داره باعث میشه خیلی ها گیج بشن و بزارندش کنار ...
این صحبت شما دقیقا نشون میده که شما تو چه لولی هستی ...
شما هم نفهمیدی فال آت 4 چی بود . بهتره سمت بازی هایی که دست و بالت را باز میزاره و خطی نیست نری شما .. چون به همشون گیر میدی ...
فال آت (4) کلا یه بازی جدا از مسیره casual ها بود ... شما میتونی کارخونه بسازی سیستم پیچیده برق کشی و تجهیزات مورد علاقه خود و ...
اتفاقا بتزدا خیلی خوب تونسته نظره قشره HARD CORE را جلب کنه .. نه بیاد مثل چندتا دیگه 4 تا صحنه اکشن و سینمایی درست کنه که کسایی هم که تا دیروز گیمینگ را مسخره میکردند کف و ... قاطی کنند و عشق قهرمان بازی و اکشن و ....
دقیقا این بازی یه تله خیلی خوبی که بشه کسایی که هاردکور نیستند را از بقیه تشخیص بده ... بعدشم این که بزاره مد بسازند براش شجاعتش را نشون میده .. مگر اینکه PS4 داشته باشی و نتونی از مد هاش استفاده کنی و بگی پیف چه بویی میده ...
این از مد ... بعدشم از کی تا حالا بازی که دی ال سی زیاد براش میاد برای زور کردن بوده ؟!!! اصولا بازی که خیلی موفق باشه براش دی ال سی و مد زیاد میزنند .. البته بازم میگم نه توی بازاره کاژوال ...

در مورد فال اوت 4 کاملا باهتون موافقم و بازی از نظر من یه آشغال به تمام معنا بود،متای گیرز رو هم من 90 یا 91 پیش بینی میکنم.

:))

images

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: beh1382
مسایل تکنیکی ؟! LOL . هیچ بازی مثل FO4 مسایل تکنیکی را رعایت نکرده تا الان .. گستردگی که داره باعث میشه خیلی ها گیج بشن و بزارندش کنار ...
این صحبت شما دقیقا نشون میده که شما تو چه لولی هستی ...
شما هم نفهمیدی فال آت 4 چی بود . بهتره سمت بازی هایی که دست و بالت را باز میزاره و خطی نیست نری شما .. چون به همشون گیر میدی ...
فال آت (4) کلا یه بازی جدا از مسیره casual ها بود ... شما میتونی کارخونه بسازی سیستم پیچیده برق کشی و تجهیزات مورد علاقه خود و ...
اتفاقا بتزدا خیلی خوب تونسته نظره قشره HARD CORE را جلب کنه .. نه بیاد مثل چندتا دیگه 4 تا صحنه اکشن و سینمایی درست کنه که کسایی هم که تا دیروز گیمینگ را مسخره میکردند کف و ... قاطی کنند و عشق قهرمان بازی و اکشن و ....
دقیقا این بازی یه تله خیلی خوبی که بشه کسایی که هاردکور نیستند را از بقیه تشخیص بده ... بعدشم این که بزاره مد بسازند براش شجاعتش را نشون میده .. مگر اینکه PS4 داشته باشی و نتونی از مد هاش استفاده کنی و بگی پیف چه بویی میده ...
این از مد ... بعدشم از کی تا حالا بازی که دی ال سی زیاد براش میاد برای زور کردن بوده ؟!!! اصولا بازی که خیلی موفق باشه براش دی ال سی و مد زیاد میزنند .. البته بازم میگم نه توی بازاره کاژوال ...

:))

images

من معمولا پیام نمیذارم تو انجمن اما تو ابر فن بوی بازی در اوردی ! خوبه ویچر 3 اومد تا به فن های چشم و گوش بسته بتسدا ثابت بشه استاندارد جدید توی ژانر چیه

من معمولا پیام نمیذارم تو انجمن اما تو ابر فن بوی بازی در اوردی ! خوبه ویچر 3 اومد تا به فن های چشم و گوش بسته بتسدا ثابت بشه استاندارد جدید توی ژانر چیه
وقتی شقایق رو به گودرز ربط میدی، نبایدم کامنت بزاری!
خب که چی طرف داره میگه معمولا از رو بازی های RPG میشه کژوال و هاردکور گیمر رو تشخیص داد(که جفتشونم RPG هستن!!!)
واقعا باید بگم وات د فاز!

• Like
Reactions: {ehsan}

Another
vacuum gamer
Detected
images

دوستان اشاره کردن به اصل موضوع .. نیازی نیست بگم ویچر رقیب فال آت هستش و نه از جنس خطی و استاتیک و سینماتیک و.....
ویچر عالی بود .... فقط با اضافه کردن یک سری عناصر و ... بالاخره کاژوال گیمر ها هم رضایت دادند شماره 3 این بازی را تجربه کنند و ... ولی ویچر با تمام نکات عالیش نسبت به فال آت کمتر RPG حساب میشه .. از شخصیت از پیش انتخاب شده گرفته تا سیستم محدود کرفت و ...
ولی در کل حقش بود GOTY بگیره ...
=======================
جدا از این بحث ها برای اینکه اخطار ندن چرا بحث بی ارتباط بوده ..

من امتیازه 9.4 را برای شماره اول این بازی پیش بینی کردم البته فقط به جهت GAMESPOT ...
و دقیقا هم همین امتیاز را گرفت ..
الان هم با اینکه خیلی شرایط فرق کرده ..... امتیازه GameSpot را 9 پیش بینی میکنم چون رندش کرده و دیگه 9.4 در نمیاد ... IGN هم 9.5 ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or