شبيه ساز بازي هاي سگا

• Thread starter Thread starter leoman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها کسی لینک تمام سونیک های سگا رو داره بزاره واسه دانلود یعنی به پسوند smd باشه که با شبیه ساز سگا اجرا شن!!!! ممنون می شم ;)

نوشته شده توسط mgs3:
سلام بچه ها کسی لینک تمام سونیک های سگا رو داره بزاره واسه دانلود یعنی به پسوند smd باشه که با شبیه ساز سگا اجرا شن!!!! ممنون می شم ;)
من یه 7 8 تا بازی سونیک دارم با پسوند smd می خوای برات چندتاش رو آپلود کنم؟؟

نوشته شده توسط mgs3:
این لینکش.
http://www.justroms.com/roms.php?letter=S&platform=Genesis
فقط باید فایر فاکس داشته باشی.:cheesygri
----------------------------------------
این کمیکسو کسی رد نکرد؟؟:(

رمز شورش؟؟؟

سلام!
من به دنبال رمز بازی شورش سگا می گردم.
آن رمز که خشم مرد را قدرتمند می کند.
یادمه که دکمه های جهت دسته را باید در جهت ساعت می چرخاندیم اما دقیقاً نمی دانم که چگونه! و هرچه سعی کردم نشد.
من از جوی استیک استفاده می کنم. اگر ممکن بود برایم save آن را در شبیه ساز سگا برایم بفرستید. اگر خواستید این کار را کنید آن را روی Hard تنظیم کنید و بازی از اول شروع شود.
خیلی ممنون!

سلام!
من به دنبال رمز بازی شورش سگا می گردم.
آن رمز که خشم مرد را قدرتمند می کند.
یادمه که دکمه های جهت دسته را باید در جهت ساعت می چرخاندیم اما دقیقاً نمی دانم که چگونه! و هرچه سعی کردم نشد.
من از جوی استیک استفاده می کنم. اگر ممکن بود برایم save آن را در شبیه ساز سگا برایم بفرستید. اگر خواستید این کار را کنید آن را روی Hard تنظیم کنید و بازی از اول شروع شود.
خیلی ممنون!
با سلام دوست عزیز ! :love:

این هم رمز : وقتی که Round 1 را در صفحه تایپ کرد دکمه A رو می گیری از سمت چپ به طرف پایین و به طرف بالا و چپ می چرخانیم تا 45 ثانیه این کار را انجام می دهیم !:-"

74875_normal_devil-may-cry-3-dante-vergil-02.jpg

بازي هاي سگا

سلام دوستان
كسي ميتونه چطور ميشه رمز بازيهاي سگا رو اجرا كرد.من دفترچه رمز رو دارم نميتونم كجا بايد وارد كنم و چطور كار كنم.
راستي وب من در مورد بازيهاي سگا و فلش هست اگه دوست داريد يه سر بزنيد.اين هم
ادرسش:www.bestgames3000.coo.ir:p

حل مشكل اجرا كردن رمز در بازيهاي سگا

سلام دوستان
براي اجراي رمز بازيهاي سگا ابتدا اين دفترچه رمز رو كه زيپ هست دانلود كنيد.
اول از حالت فشرده خارج كنيد.رمز بازي مورد نظرتون رو پيدا كنيد اونو ذخيره كنيد.
پايين صفحه رمز يه لينك براي ذخيره هست.
بعد
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]رمز هاش رو كه به صورت كد گيم شارك ماننده [/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] بايد از منو فايل(tools) مبدل سگا بريد به قسمت game genie و اونجا اجراشون كني.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]يعني وقتي كادر باز شد روي رمزهايي كه ميخواهيد رو انتخاب كنيد.بعد ok و بعد دوباره با كليد tab[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بازي را دوباره راه ميندازيد.بعد رمز بازي اجرا ميشه.:eek:
[/FONT]​

با سلام دوست عزیز ! :love:

این هم رمز : وقتی که Round 1 را در صفحه تایپ کرد دکمه A رو می گیری از سمت چپ به طرف پایین و به طرف بالا و چپ می چرخانیم تا 45 ثانیه این کار را انجام می دهیم !:-"

74875_normal_devil-may-cry-3-dante-vergil-02.jpg

سلام.با اينكه پست ها قديمي هست..., قدرتي ساير بازيكنان رو بلدي ؟؟؟ براي سامي كه بايد اول راند 1 بعد از اينكه بازي شروع شد يه بار خودكشي كني بعد سريع B رو بگيري و به همون روش قبلي جهت ها رو بچرخونيم.

اگه كسي قدرتي ZAN و BLAZE رو بلده همين جا اعلام كنه.مرسي.

خواهش میکنم یکی کمک کنه بد جور گیر کردم.
سیوش صفه قبله.
ممنون.
دوست عزیز میدونم پست قدیمیه ولی من کمیکس رو نموم کردم اگه باز هم مشکل داری بگو تا برات فایل سیو مرحله آخر غول آخرشو بزارم دیدم کسی جواب نداده بود.......

راهنمایی در مورد جوی استیک

با عرض سلام میخاستم بدونم چطوری میشود با جوی استیک کامبیوتر بازیهای سگارو اجراکرد ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or