شایعه شایعه:KillZone 3 سال 2010 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

killzone2a1.jpg

در اخرین شماره از PlayStation: The Official Magazine این شایعه درج شده که KillZone 3 توسط Guerrilla Games در دست ساخت است و در سال 2010 عرضه میشود !

همچنین این مجله به ساخت ادامه ی COD : World At War توسط Tryarch و Resistance 3 اشاره کرده ولی Killzone 3 مهمترین ان هاست .

انتظار بازی را به همین زودی ها نداشته باشید ، تصور کنید که KZ 2 تازه بعد از 4 سال از شروع ساخت فوریه عرضه شد پس انتظار عرضه KillZone 3 را به این زودی ها نداشته باشید .

منبع

ممنون برای ترجمه .

اما من که انتظارش رو دارم وقتی متور بازی قبلا ساخته شده یکم روش کار کردن و الان ارتقاع داده شده بیشتر از گرافیک KILLZONE 2که به نظر من نمیشه ازش انتظار داشت برای 3 اما بهتر میشه و منطقه بازی تغییر میکنه و بازی خیلی فرق میکنه شاید از مدل سازی های KILLZONE 2 استفاده کنن و یکم زود تر تموم شه ساختش .

این هم مثل Drake's Fortune و Among Thieves خواهد شد .
شماره اول آشنایی با سخت افزار و کسب تجربه و شماره دوم یه بازی که زمین تا آسمون باهاش فرق داشت اونم تو کمتر از دو سال .
KZ2 اوایل 2009 اومد و میتونیم انتظار داشته باشیم KZ3 اواخر 2010 بیاد و در ضمن قطعا KZ2 خیلی مونده به انتشارش تموم شده بود .

شماره اول آشنایی با سخت افزار و کسب تجربه و شماره دوم یه بازی که زمین تا آسمون باهاش فرق داشت اونم تو کمتر از دو سال .
KZ2 اوایل 2009 اومد و میتونیم انتظار داشته باشیم KZ3 اواخر 2010 بیاد و در ضمن قطعا KZ2 خیلی مونده به انتشارش تموم شده بود .
دقیقا.
تازه آنچارتد DF کجا و کیلزون 2 کجا!کیلزون 2 تقریبا از همه نظر کامل بود.
حتی اگر یکم رو بازی تکنفره اش کار کنن و co op رو هم اضافه کنن کافیه.یک سال و نیم برای همچین کارایی کافی نیست؟

بر عکس همه ی شما من دوست دارم Resistance 3 رو زودتر بازی کنم تا کیلزون !
البته کیلزون هم بازی خوبیه ولی هنوز وقت نکردم چپتر 4 کیلزون 2 رو بازی کنم :d یعنی وقت نشد !!!
البته اگه killZone 3 در کار باشه برای 2010 باید هر چه سریعتر KZ2 رو بخرم و تمومش کنم :d

بر عکس همه ی شما من دوست دارم Resistance 3 رو زودتر بازی کنم تا کیلزون !
البته کیلزون هم بازی خوبیه ولی هنوز وقت نکردم چپتر 4 کیلزون 2 رو بازی کنم :d یعنی وقت نشد !!!
البته اگه killZone 3 در کار باشه برای 2010 باید هر چه سریعتر KZ2 رو بخرم و تمومش کنم :d

نیما .... من امیدوارم کلا Resistance کنسل بشه ... اون چی بود شماره ۲ بازی ... :biggrin1:

امیدوارم کیلزون ۳ بیاد ... شماره 2 ایرادش داستانش بود ... كه تو تاپیکش بحث کردیم ( با کیوان جان و ... )

مرسی بابت خبر

اگه بحث سر گرافیکه خب این مقایسه صحیح نیست،چون گرافیک KZ2 اگه بهتر از U2 نباشه کمترم هم نیست،پس برای اینکه یه همچین اختلافی بوجود بیاد باید KZ3 در حد انمیشن FF باشه!!که اونم نمی تونه واقعی باشه...
به نظر من KZ2 فوریه(اگه اشتب نکنم)09 اومد قسمت بعدی هم فوریه 11 میاد و از نظر گرافیک تفاوتش نهایتاً اندازه ی GEOW و GEWO 2 یا یکم بیشتر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or