شایعه شایعه:KillZone 3 سال 2010 عرضه میشود

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

killzone2a1.jpg

در اخرین شماره از PlayStation: The Official Magazine این شایعه درج شده که KillZone 3 توسط Guerrilla Games در دست ساخت است و در سال 2010 عرضه میشود !

همچنین این مجله به ساخت ادامه ی COD : World At War توسط Tryarch و Resistance 3 اشاره کرده ولی Killzone 3 مهمترین ان هاست .

انتظار بازی را به همین زودی ها نداشته باشید ، تصور کنید که KZ 2 تازه بعد از 4 سال از شروع ساخت فوریه عرضه شد پس انتظار عرضه KillZone 3 را به این زودی ها نداشته باشید .

منبع

این بازی همه چیز داشت جز یه چیز و اونهم جذابیتی که معتادت کنه چون بعد از یه مقدار بازی کردن واقعا خسته کننده میشد.اگه یه مقدار بازیو جذابتر درست کنند خیلی عالی میشه.داستانشم که..

این بازی همه چیز داشت جز یه چیز و اونهم جذابیتی که معتادت کنه چون بعد از یه مقدار بازی کردن واقعا خسته کننده میشد.اگه یه مقدار بازیو جذابتر درست کنند خیلی عالی میشه.داستانشم که..

واقعا شما از یه بازی شوتر چه انتظاری داری :confused:

داستانش که خوب بود بد نبود مثل خیلی از بازی های دیگه .

بعدشم چون بازی سنگینی هستش شما بعد چند وقت احساس میکنی جذابیتی نداره اما به نظر من بر عکس خیلی هم جذاب بود من 5 دفعه بازی تک نفرش رو رفتم آنلاین هم که تا بگی بازی کردم آنلاینش اتفاقا خیلی هم معتاد کننده هستش فقط اگه بازی درست انجام بدی و یبن نمیری چون هر کسی که یه بن بره آنلاین بازی کنه و یه بن بمیره از آنلاینش خوشش نمیاد مثل یکی از دوست های من اما وقتی بازی یاد داشته باشی دیگه برات جذاب میشه .

قسمت آنلاینش از بس که حال میده من قبل از اینکه برم قسمت داستانی رو تموم کنم آنلاین بازی میکردم!!!
خداییش خیلی جذابه شما از چیه این خوشت نیمد؟؟؟
حتی قسمت داستانیشم حال میده! البته نه به اندازه ی آنلاین!!!
امیدوارم 3 هم مثل این باشه فقط کمی داستانش رو بهتر کنند!
اگر شخصیت اصلی هلگاست باشه هم خیلی حال میده :love: (که احتمالش کمه! )

اگر شخصیت اصلی هلگاست باشه هم خیلی حال میده :love: (که احتمالش کمه! )

به چه نكته اي اشاره كردي ! :biggrin1: بسيار جالب ميشد اينجوري ! من خودم عاشق هلگاست ها هستم ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or