شایعه شایعه : Forza 6 و Forza Horizon 3 در راه ویندوز 10

Fenris Wolf

کاربر سایت
شایعات تازه ای در رابطه با برنامه های مایکروسافت برای windows 10 منتشر شده است که بر اساس آنها ، این کمپانی برنامه دارد تا نسخه PC بازی شبیه ساز انحصاری XB1 ، یعنی Forza Motorsports 6 را به طور انحصاری برای فروشگاه ویندوز عرضه کند .

به گفته WPDang تمام این فعالیت ها ، جزو برنامه های مایکروسافت برای تقویت و پشتیبانی از بخش گیمینگ ویندوز 10 ، از طریق عرضه این عناوین به طور انحصاری برای فروشگاه ویندوز میباشد . همچنین این سایت مدعی شده است که به گفته یک منبع ناشناخته ممکن است Gears 4 نیز در کنار Scalebound برای ویندوز 10 عرضه شود . علاوه بر این یک بازی معرفی نشده دیگر هم نام برده شده که درکنار xb1 برای PC نیز عرضه میشود و آن ، Forza Horizon 3 خواهد بود .

هفته گذشته ، مایکروسافت به طور رسمی عرضه Quantom Break برای PC را تایید کرد و اعلام کرد که هر دو نسخه ( XB1 - PC ) در 5 آپریل منتشر خواهند شد . همچنین این کمپانی در سال گذشته اعلام کرد که عناوین Gears of War Ultimate Edition, ReCore, Halo Wars 2 و Killer Instinct نیز در کنار کنسول ، برای ویندوز 10 عرضه خواهند شد .

علاوه بر نکات بالا ، سایت گیم اسپات نیز در هفته گذشته خبر از عرضه GEARS 4 و ScaleBound بر روی PC داده بود که به سرعت خبر خود را ویرایش ، و آن را به طور کامل رد کرد .

TVG-Quantum-Break-2-11-4.jpg

لازم به ذکر است که WPDang سابقه درخشانی در زمینه درج اخبار و شایعات پیرامون ویندوز و ویندوز فون دارد ، پس نتیجتا با یک بلاگ دروغین طرف نیستیم .

منبع1 و 2

آخرین ویرایش:
رقیب برای استیم ؟

ﻧﻪ ﭘﺲ, ﻳﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﻱ ﻫﻤﻴﻦ اﺳﺘﻴﻢ ﺗﻮﻱ ﻣﻘﺎﻟﻪ gamespy ﺟﺰﻭ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻆﻪ اﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺗﻮﻱ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺑﺎﺯي ﻫﺎ ﺑﻮﺩ( ﻣﻘﺎﻟﻪ اﺵ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﻡ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻛﺮﺩﻡ, ﺷﺎﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺩﻳﺪه ﺑﺎﺷﻲ) و ﻣﻠﺖ ﻫﻤﻴﻦ ﺟﻮﺭﻱ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﻑ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﺩﻳﺠﻴﺘﺎﻟﻲ ﺯﺩﻩ ﻣﻴﺸﺪ ﻣﺰﻩ ﻣﻴﺮﻳﺨﺘﻦ ﻣﻴﺨﻨﺪﻳﺪﻥ. ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺳﺮﻭﻳﺲ ﻫﺎﻱ اﻧﻼﻳﻦ ﭘﺮ اﺯ اﻳﻦ ﻣﺜﺎﻝ ﻫﺎﺳﺖ ( myspace و facebook ﻣﺜﻼ).
اﻻن ﻫﻢ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺩﻻﻳﻞ refund ﺩاﺩﻥ اﺳﺘﻴﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ اﻳﻦ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﺑﻘﻴﻪ اﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﻭ ﻛﺮﺩﻥ و ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺩاﺩﻩ ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﻨﺪ ﻫﻲ.

واااای اگه بشه چی میشه :d

بزرگترین آرزوی گیمری من تو این نسل این بود که بتونم Forza Horizon رو بازی کنم... و بیشتر از همه دوست داشتم روی PC تجربه کنم :bighug:

البته من خودم آخرش مجبور میشم XONE رو هم بخرم ولی فکر نکنم به این زودی باشه پس هر چی زودتر برای PC بیاد بهتره :d

مایکروسافت کلا در مورد Xbox one سیاست درستی رو داره پیش نمیبره اون از اول نسل ک اومد گفت بازی دسته 2 کار نمیکنه کنسول باید انلاین باشه همیشه... این حرفا که بعد مدتی فهمید با اینکار کسی تف هم نمیکنه سمت کنسولش سیاستشو عوض کرد

خوبه ک بازی های بیشتری برای pc میاد ولی به جای اینکار که یه حق خوری کامل نسبت به کنسول داراس (مثلا خودم ک فقط ب خاطر انحصاری کنسول گرفتم) میتونس pc رو هم جداگونه ساپورت کنه بازی انحصاری براش بزنه

نه در این بحث بلکه در تمام بحث ها اگه دوستان بدونن که قطعا کارشناسان مایکروسافت کمی بیشتر از خیلی ها سرشون میشه انقدر راحت بر چسب سیاست های غلط ر روی هر کار xbox نمیزدن
دلیل نمیشه که چون اول نسل یه سیاست خیلی مغرورانه داشت همه ی سیاست های بعدش هم غلط هست
اینکه خیلی از امکانات دیگه ی مایکرو (از اپ های بگیر تا...) داره روی محصولات رقیبش هم میاد میشه نتیجه گرفت که تمام دارایی مایکروسافت داره نابود میشه!!!! حالا اینکه داره روی پلتفرم خودش این کار ر میکنه !
خودم دیگه کلا وارد این بحث های کنسولی نمیشم و نظرم هم نمیگم 100% درست هست ولی بنده میگم فکت صادر کردن که x1 داره نابود میشه مایکرو داره بدبخت میشه از اون حرفاست!

این فلسفه که رو فروش کنسول تاثیری نداره رو چه حسابیه؟
الان قشر عظیمی یه پی سی متوسط رو به بالا دارن. الان با ۶۰۰ ۷۰۰ دلار میشه یه کیس بست که تا حدودی جواب گوی بازی های تو بازار هست. خیلی ها کنار پی سی میخوان یه کنسول هم داشته باشن . الان چه دلیلی داره بیان وان بخرن؟ همین الانش خیلی ها به خاطر کیفیت بازی های انحصاری ps4 اون و ترجیح میدن حالا چه برسه که بتونن بازی های انحصاری وان رو روی پی سی هم تجربه کنن.

یه چیزی هم که متوجه نمیشم اینه که چطور مایکروسافت میخواد با استیم رغابت کنه. استیم به خاطر ۴ ۵ تا بازی AAA بزرگ نشده. بازی های فری تو پلی و دیتا بیس قوی استیم و کلاینت فوق العادش و امکانات بسیار زیادی که به کاربر داده اون رو محبوب کرده.
البته این وسط فقط به نفع ما پی سی گیمر هاست. یه رقیب به رقبای استیم اضافه میشه که باعث میشه استیم خودشو بهبود ببخشه و کلی بازی AAA فوق العاده مایکروسافت که راحت میتونیم با کیفیت خیلی بالاتر از کنسول تجربش کنیم. ولی من درک نمیکنم این وسط چرا باید خریدارای وان خوشحال باشن. الان مایکروسافت بگه دیگه از وان پشتیبانی نمکنیمم اینجا یه سری یه فلسفه خاصی میسازن واسش و به به و چه چه میکنن.

والا بنظر من چندان هم به فروش کنسولش ضرر نمیزنه ، به دلایل کاملا واضح . اونی که نداره پول پی سی های اند بده ، کنسول و نسخه 1 رو میخره اونیم که میتونه رو پی سی میخرتش ( بدون در نظر گرفتن این نکته که بازی رو استیم نیست و صددرصد تهیه ش سخت میشه و رو فروش بازی هم تاثیر خاص خودشو میتونه بذاره ) . با این حرکتم مایکرو خواسته یه جوری فروش بازیاشو تضمین کنه که بنظر من حرکتش جالب بوده . قابلیت های مشابه اکوسیستم سونی هم داره وارد کار میکنه ( کراس بای و ... ) که در نوع خودش جالبه :دی

اینم بگم همیشه هم مسئله پول درمیون نیست ، خیلی وقتا ملت قابلیت plug n play کنسول رو به pc ترجیح میدن .
اصلا مسئله ضرر به فروش کنسول نیست شروین مسئله اینه که Xbox برای مایکروسافت از اولویت شماره یک کمپانی داره به اولویت دوم و سوم تبدیل میشه..... اهمیت 360 کجا و ااین کجا بعلاوه اگر بازیهای انحصاری وان همه رو PC بیاد واقعا وان در مقابل استیم باکسایی که تو بازار هست چه ارزشی داره؟ بازیهای وان رو همه اجرا میکنن ولی وان توانایی اجرای همه بازیهای اونا رو نداره و مزیتهای یه پلتفورم باز رو هم نداره یعنی در عمل مفت گرونه... همین الان میشه Alienware Alpha رو با 50 دلار گرونتر از وان خرید

این فلسفه که رو فروش کنسول تاثیری نداره رو چه حسابیه؟
الان قشر عظیمی یه پی سی متوسط رو به بالا دارن. الان با ۶۰۰ ۷۰۰ دلار میشه یه کیس بست که تا حدودی جواب گوی بازی های تو بازار هست. خیلی ها کنار پی سی میخوان یه کنسول هم داشته باشن . الان چه دلیلی داره بیان وان بخرن؟ همین الانش خیلی ها به خاطر کیفیت بازی های انحصاری ps4 اون و ترجیح میدن حالا چه برسه که بتونن بازی های انحصاری وان رو روی پی سی هم تجربه کنن.

یه چیزی هم که متوجه نمیشم اینه که چطور مایکروسافت میخواد با استیم رغابت کنه. استیم به خاطر ۴ ۵ تا بازی AAA بزرگ نشده. بازی های فری تو پلی و دیتا بیس قوی استیم و کلاینت فوق العادش و امکانات بسیار زیادی که به کاربر داده اون رو محبوب کرده.
البته این وسط فقط به نفع ما پی سی گیمر هاست. یه رقیب به رقبای استیم اضافه میشه که باعث میشه استیم خودشو بهبود ببخشه و کلی بازی AAA فوق العاده مایکروسافت که راحت میتونیم با کیفیت خیلی بالاتر از کنسول تجربش کنیم. ولی من درک نمیکنم این وسط چرا باید خریدارای وان خوشحال باشن. الان مایکروسافت بگه دیگه از وان پشتیبانی نمکنیمم اینجا یه سری یه فلسفه خاصی میسازن واسش و به به و چه چه میکنن.
رو حساب اینکه شما برو سیستم مورد نیاز برای QB رو ببین می تونی با 600 تا واسش در حد recommended ببندی. برعکس تو ایران که کسی میره سراغ PC دیگه پول بازی نمیده یا خیلی کم میده، انور آب بازی ها رو هنوز می خرن و هنوز خرج بالا برای بازی رو کامپیوتر.
استیم هم از اول اینقدر خوب نبود، روز اول که ملت رو مجبور کرد برای HL2 ازش استفاده کنن که همون موقع کلی ملت شاکی شدن، یه نمونه:
Finally got my copy of half life and the first dreaded thing I noticed is that it installed Steam.

I hate Steam and have no use for it and would like to remove it. I really don't care about online multiplayer gameplay at least until I finish the single player game.

کلی مشکل داشت و طول کشید تا به اینجا برسه. تلاش اولیه Valve شکست افتضاحی داشت که توی 25 لحظه احمقانه تاریخ بازی ها اومد، مقاله اش رو خودم ترجمه کرد میتونی بخونی در سال 2009 (البته سیستم فرق داشت با الان استیم ولی از همین خواسته و هدف رسیدن به استیم). خدا رو چه دیدی، همین الانش GOG خوب بازار داره و خودم هر جا بتونم از GOG بازی می گیرم چون ته امکاناته. حالا یه شرکت بزرگ مثل مایکروسافت بیاد تو بازار جه بهتر.

چه دوران طلائی برای PC پیش رو هست!
هرگز فکرشم نمی کردم قراره به این زودی همچنین اتفاقی برای PC رخ بده!
در هر صورت، نمی شه گفت این سیاست نمی تونه تاثیر منفی بر فروش XBOX1 بذاره! چون با این حرکت XBOX1 یک رقیب خانوادگی پیدا کرده و صد در صد تاثیرگذار هست!

رو حساب اینکه شما برو سیستم مورد نیاز برای QB رو ببین می تونی با 600 تا واسش در حد recommended ببندی. برعکس تو ایران که کسی میره سراغ PC دیگه پول بازی نمیده یا خیلی کم میده، انور آب بازی ها رو هنوز می خرن و هنوز خرج بالا برای بازی رو کامپیوتر.
استیم هم از اول اینقدر خوب نبود، روز اول که ملت رو مجبور کرد برای HL2 ازش استفاده کنن که همون موقع کلی ملت شاکی شدن، یه نمونه:

کلی مشکل داشت و طول کشید تا به اینجا برسه. تلاش اولیه Valve شکست افتضاحی داشت که توی 25 لحظه احمقانه تاریخ بازی ها اومد، مقاله اش رو خودم ترجمه کرد میتونی بخونی در سال 2009 (البته سیستم فرق داشت با الان استیم ولی از همین خواسته و هدف رسیدن به استیم). خدا رو چه دیدی، همین الانش GOG خوب بازار داره و خودم هر جا بتونم از GOG بازی می گیرم چون ته امکاناته. حالا یه شرکت بزرگ مثل مایکروسافت بیاد تو بازار جه بهتر.

الان این حرفای تو چه ربطی به پست من داشت؟
با مگه من گفتم با ۶۰۰ دلار میشه QB بازی کرد؟ چیکار تلاش اولیه یا شروع ولو دارم؟ چیزی که الان هست رو ببین. الان استیم بازار رو اشباع کرده. EA با بازی های پر فروشی مثل Fifa, NFS, BF و غیره نتونست اونطور باید و شاید بازار پی سی رو از چنگ استیم در بیاره حالا مایکروسافت چطور میخواد با QB و soulbound اینکار رو انجام بده؟

شاهد یکی از "بروبابا" ترین سیاستهای ماکروسافت هستیم :|
تنها حالتی که میشه یکم با این قضیه کنار اومد فاصله زمانی 1 یا 2 ساله بین عرضه ی انحصاری های ONE ( ! ) روی win هستش !
( آره آره آره ویندوزم مال ماکروسافت .... :-@ )

اصلا مسئله ضرر به فروش کنسول نیست شروین مسئله اینه که Xbox برای مایکروسافت از اولویت شماره یک کمپانی داره به اولویت دوم و سوم تبدیل میشه..... اهمیت 360 کجا و ااین کجا بعلاوه اگر بازیهای انحصاری وان همه رو PC بیاد واقعا وان در مقابل استیم باکسایی که تو بازار هست چه ارزشی داره؟ بازیهای وان رو همه اجرا میکنن ولی وان توانایی اجرای همه بازیهای اونا رو نداره و مزیتهای یه پلتفورم باز رو هم نداره یعنی در عمل مفت گرونه... همین الان میشه Alienware Alpha رو با 50 دلار گرونتر از وان خرید

اینا که کاملا درسته ، ولی من گفتم پی سی های اند ، چون بر اساس تنظیمات الترای کوانتوم داشتم نظر میدادم و بنظرم اومد اگه کسی بخواد پی سی ببنده یهویی میره اخرین سطحشو میبنده ، اصلا حواسم به سیستمای پایین تر و در حد ریکامند و مینیمومش نبود :دی

این موج عظیم گیمری که به طرف ps4میرن چه (360-pc-wii) اونم تو این دو سال که از عمر نسل هشت گذشته مایکروسافت رو به این حرکت وا داشت !! هر چی باشه نسل هفتم هشتاد ملیون گیمر رو به سمت خودش کشیده بود !ولی حالا هم گیمرهایه ۳۶۰ به سمت ps4 میرن هم pcبازهایی که این وسط معلق مونده بودن و دوست داشتن عناوین کنسولی رو تجربه کنن
حالا که مایکرو نمیتونه با وان گیمرها رو مجاب به خرید بکنه لاقل با عرضه عناوینش رو windows10 میتونه pc گیمرها رو کنار خودش نگه داره
نسل هشتم فروش انحصاریهایه وان همشون دور از انتظار و پایین بودن !!همینجوری میخواست پیش بره کوانتوم بریک هم مثل الن ویک با فروش افتضاح روبه رو میشد
یه طورایی مایکرو راهی جز این نداشت

واقعا فکر می کنی بازی ای که روی کنسول های نسل 8 می تونه اجرا بشه، وقتی بخواد بیاد روی کامپیوتر های شخصی ، احتیاج به pc های اند داره؟ این حرف شما رو اسپنسر در جواب یکی تو توییتر گفته بود و یه جورایی سعی کرده بود با این استدلال قضییه سیستم تخیلی QB رو باهاش توجیه کنه که اونم دیدیم یه روز بعد سیستم پیشنهادی رو عوض کردن و سیستم پیشنهادیش آنچنان هم های اند نبود! در واقع اصلا های اند نبود و باز هم مایکروسافت سعی کرده بود با فریب یه مقدار فقط جو متشنج رو آروم کنه!
درسته سیستمی که به عنوان Recommended اعلام شده بود معلوم شد Ultra ـه:
Quantum Break system requirements - PC Gamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or