شایعه شایعه : Forza 6 و Forza Horizon 3 در راه ویندوز 10

Fenris Wolf

کاربر سایت
شایعات تازه ای در رابطه با برنامه های مایکروسافت برای windows 10 منتشر شده است که بر اساس آنها ، این کمپانی برنامه دارد تا نسخه PC بازی شبیه ساز انحصاری XB1 ، یعنی Forza Motorsports 6 را به طور انحصاری برای فروشگاه ویندوز عرضه کند .

به گفته WPDang تمام این فعالیت ها ، جزو برنامه های مایکروسافت برای تقویت و پشتیبانی از بخش گیمینگ ویندوز 10 ، از طریق عرضه این عناوین به طور انحصاری برای فروشگاه ویندوز میباشد . همچنین این سایت مدعی شده است که به گفته یک منبع ناشناخته ممکن است Gears 4 نیز در کنار Scalebound برای ویندوز 10 عرضه شود . علاوه بر این یک بازی معرفی نشده دیگر هم نام برده شده که درکنار xb1 برای PC نیز عرضه میشود و آن ، Forza Horizon 3 خواهد بود .

هفته گذشته ، مایکروسافت به طور رسمی عرضه Quantom Break برای PC را تایید کرد و اعلام کرد که هر دو نسخه ( XB1 - PC ) در 5 آپریل منتشر خواهند شد . همچنین این کمپانی در سال گذشته اعلام کرد که عناوین Gears of War Ultimate Edition, ReCore, Halo Wars 2 و Killer Instinct نیز در کنار کنسول ، برای ویندوز 10 عرضه خواهند شد .

علاوه بر نکات بالا ، سایت گیم اسپات نیز در هفته گذشته خبر از عرضه GEARS 4 و ScaleBound بر روی PC داده بود که به سرعت خبر خود را ویرایش ، و آن را به طور کامل رد کرد .

TVG-Quantum-Break-2-11-4.jpg

لازم به ذکر است که WPDang سابقه درخشانی در زمینه درج اخبار و شایعات پیرامون ویندوز و ویندوز فون دارد ، پس نتیجتا با یک بلاگ دروغین طرف نیستیم .

منبع1 و 2

آخرین ویرایش:
چه ضربه بزنه چه نزنه، این کار قطعا تاثیر میزاره روی خریدار های وان حتی اونایی که الان کنسول رو دارن .
آدم باید واسه کنسولش پرستیژ قائل بشه ، اینطور که نمیشه : |

ا

متاسفانه ماکروسافت ، دیگه داره به در و دیوار چنگ میزنه یه حرکتی کنه و یه جبرانی کنه و ... !! حالا این حرکت بخواد از بین بردن ایکس باکس خودش هم باشه خیالش نیست دیگه گویا !!!!

بدون جانب داری میگم . اصلا بحث رقابت و مقایسه بین کنسولها نیست .

مایکروسافت بزرگترازاون چیزیه که به خاطر15میلیون فروش کمتربه درودیوارچنگ بزنه ودستوپاشوگم کنه و....
اگه با سیاست های بد فروشx1کمترازps4شد حالاداره بااوردن انحصاری های خوب وفوق العاده برای pcجامعه گیمری ومخاطبانشوبیشترمی کنه

مطمئناpcباقدرت بالای سخت افزاری که داره سطح گیمرهای high endرو بخوبی پوشش میده وxoهم برای طبقه پایین وقشرکم درامدترهستش
قدرت سخت افزاری بالاوبدون محدودیت=pc
قیمت مناسب وامکانات قابل قبول=x1
هدف مایکروسافت کاملا مشخصه

شخصا نظرم اینه که مایکروسافت برای ترویج ویندوز 10 راه ناکارامدی در پیش گرفته . اگه مسئله ساپورت ویندوز 10 هست ، اول باید مشکلاتش رو با اجرای خیلی از بازیهای قدیمی حل بکنه حتی یه سری از بازیهای جدید هم کم و بیش با این ویندوز سازگاری ندارن و روی ویندوز 7 با مشکلات کمتر اجرا میشن .
دوم اینکه ایجاد یه فروشگاه و فروش بازی های انحصاری مختص به استودیوهای خودش داخل اون دقیقا مثال بارز کامیونیتی و فروشگاه Origin و Uplay هست روی PC ! که هیچ کدوم به هیچ عنوان در حد و اندازه های Steam نشدن و در بیشتر مواقع بازیهاشون رو علاوه بر عرضه روی کامیونیتی خودشون ، روی استیم هم برای سود آوری و فروش قابل توجه عرضه میکنن .
پس عرضه انحصاری فقط روی ویندوز استور و فقط ویندوز 10 غیر از انحصار طلبی و فروش محدود نتیجه دیگه ای برای مایکروسافت نداره .

شایعه xbox.steampowered.com حداقل یه مقدار عقلانی تره که مایکروسافت داخل یکی از بزرگترین کامیونیتی های گیمینگ سرمایه گداری کنه . یه معامله برد برد برای همه !

البته این روش سننتی الان با پلی 4 بسیار خوب جواب داده و فروش رکورد دار تاریخیش و جذب کلی گیمر جدید و بازیساز جدید و هزار فاکتور دیگه نشون دهنده کارآمدی فوق العاده عالی این روش هست

متاسفانه ماکروسافت خیلی از سیاست های مربوط به کنسولش رو بد مدیریت کرد ، عقب افتاد ، دیگه داره به در و دیوار چنگ میزنه یه حرکتی کنه و یه جبرانی کنه و ... !! حالا این حرکت بخواد از بین بردن ایکس باکس خودش هم باشه خیالش نیست دیگه گویا !!!!

بدون جانب داری میگم . اصلا بحث رقابت و مقایسه بین کنسولها نیست .

ببینید مایکروسافت به خاطر قدزت نزم افزاریش بود که تونست بیاد تو دنیای کنسول و پا پای بقیه رقابت کنه، لینک ندارم ولی یادمه فکر کنم بیل گیتس بود در آستانه آمدن 360 ازش پرسیدن اگر این یکی کنسول هم فروش کم داشته باشه چه می کنید، می کشید کنار؟ گفت نه اگر شکست کامل بخوریم باز هم کنسول بعدی رو تولید می کنیم. به نظر میاد هم این نسل رو چون کمی عقب افتادن و جدیدترین ویندوز رو تازه عرضه کردن، و با توجه به اینکه خیلی از Developer ها دارن رو PC سوذ خوبی می کنن، ترجیح میده یه مقدار بیشتر از قبل PC رو حمایت کنه. هر چی باشه PC یه جورایی پلت فرم اوناس.
این نسل هم PS4 فقط و فقط به خاطر اون شنگول بازی اولیه سر X1 اینجوری موفق بوده تا حالا، هنوزداغ کینکت رو دل کسانی هست که مجبور شدن کنسول رو بخرن حالا افتاده گوشه خاک می خوره. حالا هم خوب داره حال میده به مشتری ها و فروش فاجعه باری نداشته مثل Wii U. این وسط هم می تونه ویندوز رو قوی تر کنه و store خودش رو راه بندازه کمی. همین من رو به سمت این برد که برای اولین بار برم و چکش کنم ببینم چی به چیه، بدون مشکلی هم حاضرم بازی رو از اونجا بگیرم. هر چی رقیب برای استیم بیاد بهتره.
در پایان هم شاید بعضی ها فکر کنن من چون PS4 دارم بیشتر دارم حمایت می کنم، این رو بگم که بیشتر از 8-9 ماهه PS4 رو فرستادم ایران و فکر نکنم حالا حالا ها پس بگیرم، شاید هیچ وقت پس نگیرم! اصلا قضیه فن سونی بودن برای من یکی که نیست.

- - -ویرایش - - -

دوم اینکه ایجاد یه فروشگاه و فروش بازی های انحصاری مختص به استودیوهای خودش داخل اون دقیقا مثال بارز کامیونیتی و فروشگاه Origin و Uplay هست روی PC ! که هیچ کدوم به هیچ عنوان در حد و اندازه های Steam نشدن و در بیشتر مواقع بازیهاشون رو علاوه بر عرضه روی کامیونیتی خودشون ، روی استیم هم برای سود آوری و فروش قابل توجه عرضه میکنن .
پس عرضه انحصاری فقط روی ویندوز استور و فقط ویندوز 10 غیر از انحصار طلبی و فروش محدود نتیجه دیگه ای برای مایکروسافت نداره .

شما کار به سود اونا نداشته باش، همینکه واسه استیم هی رقیب بیاد خودش خیلی خوبه. همیشه مونوپلی به ضرر مشتری میشه، من از هر کسی که بیاد و با استیم رقابت کنه حمایت می کنم! حالا اگر مایکروسافت باشه که قدرتیه برای خودش چه بهتر.

من نمیدونم اینهمه شکایت مال چیه :| اینهمه بازی خوب اومده برا X1 و داره میاد, خود من X1 رو سر جوگیری عوض کردم با PS4 ولی الان پشیمونم میخوام برگردم سمت X1 با همه ی این قضایای اخیر. کسی که کنسول میخره دنبال یه وسیله ی 300-400 دلاری برای گرفتن بهترین کیفیت ممکن از یه بازیه روی TVئه, کاری که قطعا یه PC نمیتونه براش بکنه یا اگه بکنه 2 برابر اون کنسول هزینه داره براش, دیگه طرف به این کاری نداره که وای فلان بازی کنسولم برا PC میاد و سر من کلاه رفته :| باز خوبه نگفتن بازیا رو برا کنسول رقیب میدیم, گفتن رو ویندوز 10 میاد که پلتفرم اصلی مایکروسافت برای آیندست و همین X1 داره ازش استفاده میکنه. شما باید به این قضیه دقت کنین که همونجوری که خود مایکروسافت چند ده بار گفته میخواد سرویساش یکی باشن روی دستگاهای مختلف ینی سیستم و تجربه ی کاربر یکی باشه روی دستگاهای مختلف ویندوز 10. Xbox One هم یه دستگاه از همین سیستمه و آوردن بازیاش روی PC برد - برد برای همس چه ناشر و استودیو چه گیمر. در کل اینکه هیچکدوم از این قضایا ضربه به X1 حساب نمیشه و حتی ممکنه با Cross-buy بهش کمکم بشه و مردمو بیشتر به خریدش ترغیب کنه.

شما کار به سود اونا نداشته باش، همینکه واسه استیم هی رقیب بیاد خودش خیلی خوبه. همیشه مونوپلی به ضرر مشتری میشه، من از هر کسی که بیاد و با استیم رقابت کنه حمایت می کنم! حالا اگر مایکروسافت باشه که قدرتیه برای خودش چه بهتر.
رقیب برای استیم ؟

شخصا نظرم اینه که مایکروسافت برای ترویج ویندوز 10 راه ناکارامدی در پیش گرفته . اگه مسئله ساپورت ویندوز 10 هست ، اول باید مشکلاتش رو با اجرای خیلی از بازیهای قدیمی حل بکنه حتی یه سری از بازیهای جدید هم کم و بیش با این ویندوز سازگاری ندارن و روی ویندوز 7 با مشکلات کمتر اجرا میشن .

شایعه xbox.steampowered.com حداقل یه مقدار عقلانی تره که مایکروسافت داخل یکی از بزرگترین کامیونیتی های گیمینگ سرمایه گداری کنه . یه معامله برد برد برای همه !

به نظرم اصلا این مسله هدف اصلیش گسترش ویندوز ده نیست. به خودیه خود باعث گسترش ویندوز ده میشه ولی صد میلیون گیمر فعال تو استیم حالا یک پنچاه میلیون هم کناره اصلا تو چشم اندازه دو میلیارد وسیله ویندوز ده مایکروسافت اونقدر وسوسه انگیز نیست که بخوان به خاطرش یکی از تجارت های میلیاردی و موندگار خودشون رو کمرنگ کنند.
چند ماه پیش طبق آمار سی درصد کاربران استیم به ویندوز ده ارتقاء یافتند بدون عرضه یکدونه بازی انحصاری از سمت مایکروسافت و هنوز چنتا بازی که مخصوص dx12 نیومده
دومم اینکه فروشگاه استور مایکروسافت فقط مخصوص انحصاری های خودش نیست وگرنه همین الان بازی های مثل gta v و Rainbow و باقی تو این استور موجود هستند.

در کل تو تاپیک قبلی هم گفتم از این به بعد باید عادت کنیم به این مسله این وسط یکسری از one دار ها هم ناراحت میشند که واقعا حق دارند.

آخرین ویرایش:
به نظرم اصلا این مسله هدف اصلیش اصلا به دلیل گسترش ویندوز ده به خودیه خود باعث گسترش ویندوز ده میشه ولی صد میلیون گیمر فعال تو استیم حالا یک پنچاه میلیون هم کناره اصلا تو چشم اندازه دو میلیارد وسیله ویندوز ده مایکروسافت اونقدر وسوسه انگیز نیست که بخوان به خاطرش یکی از تجارت های میلیاردی و موندگار خودشون رو کمرنگ کنند.
چند ماه پیش طبق آمار سی درصد کاربران استیم به ویندوز ده ارتقاء یافتند بدون عرضه یکدونه بازی انحصاری از سمت مایکروسافت و هنوز چنتا بازی که مخصوص dx12 نیومده
دومم اینکه فروشگاه استور مایکروسافت فقط مخصوص انحصاری های خودش نیست وگرنه همین الان بازی های مثل gta v و Rainbow و باقی تو این استور موجود هستند.

در کل تو تاپیک قبلی هم گفتم از این به بعد باید عادت کنیم به این مسله این وسط یکسری از one دار ها هم ناراحت میشند که واقعا حق دارند.

به نظر شما اگه همه بازی هاش رو برا win10عرضه کنه کار درستیه

باعث کاهش فروش Oneنمیشه

به نظر شما اگه همه بازی هاش رو برا win10عرضه کنه کار درستیه

باعث کاهش فروش Oneنمیشه

دقیقا آخره خط همین کامنتم که نقل و قول کردید نقض میکنه حرف شما رو!
من خودم کلا چون کنسول گیمر هستم کلا روی کنسول بازی میکنم سیستمم بازی های روز رو اصلا اجرا نمیکنه ناراحت نمیشم اگر این حرکت باعث بشه بازی های بیشتری برای one توسعه پیدا کنه خوشحال هم میشم. ولی خب خیلی ها هم مثل من نیستند و Pc خوب کناره وان دارند گفتم ناراحت میشند و کاملا هم حق دارند. (کسایی که pc خوب دارند و قصد خرید وان داشتند الان خیلی راحت منصرف میشند این یک مسله واضح هست نیازی به بررسی نداره)

من خودمم از همین موضوع ناراحتم ... من انتظار دارم حداقل دو نسل دیگه کنسول گیمینگ ادامه داشته باشه ... ولی این کارای مایکرو مثل اینه یه بوستر گذاشته باشن پشت کنسول گیمینگ با نهایت سرعت به سمت خط پایان ....

همین فردا ..پس فرداست که چشممون به جمال کلود گیمینگ هم روشن بشه ...

اون وقته همه کسایی که هلهله راه انداختن ... گریه و زاری رو شروع کنن

ما تو ژاپن و کره و امریکا و انگلیس زندگی نمیکنیم ..منتظر پیشرفت باشیم و ازش خوشحالم بشیم .. بعضی پیشرفت ها باعث میشع از قافله تمدن عقب بیفتیم

امیدوارم تو e3 امسالم شاهد چند تا از اون ترول های تر و تمیز 2013 ای باشیم
دقیقا
برای نسل بعد نینتندو که برگشتنش با NX پنجاه-پنجاهه (برگشتن با یه کنسول قوی) و فقط میمونه سونی و کنسول گیمینگ وضع خیلی سوت و کوری پیدا میکنه، همین که قبلا سه-چهار تا شرکت رقیب هم بودن به بهتر شدن کیفیت کمک میکرد
کاش لاقل سگا برگرده...
یه چیز دیگه سونی و نینتندو به هیچ وجه راه مایکروسافت رو در پیش نگرفتن، چنین چیزی نیست و نخواهد بود. قبل از اینا نینتندو خیلی جاها سرمایه گذاری کرده و برای چند کشور کنسول اختصاصی زده، همکاریش با یه شرکت موبایل معنیش این نیست که زلدا و سوپر ماریو میخواد برای موبایل بده.
وقتی خودش داره به راحتی از 3DS سود میکنه دلیلی نداره این کار رو کنه. فوقش یه چیزی در حد این بازیه:
https://en.wikipedia.org/wiki/Miitomo
(اینم بازی نینتندو برای موبایل:دی)
به واسطه سیاست های سنتی این شرکت خیالتون راحت باشه از این کارها نمیکنه مگر روی سخت افزار خودش:دی
در مورد سونی هم که والا ما چنین چیزایی نشنیدیم و نه نشونه ای دیدیم مثلا Order روی پلتفرم دیگه ای قابل بازی باشه، حالا اگه منظور کلاد گیمینگه یا ریموت پلی که نمیدونم ربطش به این سیاست مایکرو چیه

آخرین ویرایش:
والا بنظر من چندان هم به فروش کنسولش ضرر نمیزنه ، به دلایل کاملا واضح . اونی که نداره پول پی سی های اند بده ، کنسول و نسخه 1 رو میخره اونیم که میتونه رو پی سی میخرتش ( بدون در نظر گرفتن این نکته که بازی رو استیم نیست و صددرصد تهیه ش سخت میشه و رو فروش بازی هم تاثیر خاص خودشو میتونه بذاره ) . با این حرکتم مایکرو خواسته یه جوری فروش بازیاشو تضمین کنه که بنظر من حرکتش جالب بوده . قابلیت های مشابه اکوسیستم سونی هم داره وارد کار میکنه ( کراس بای و ... ) که در نوع خودش جالبه :دی

اینم بگم همیشه هم مسئله پول درمیون نیست ، خیلی وقتا ملت قابلیت plug n play کنسول رو به pc ترجیح میدن .
واقعا فکر می کنی بازی ای که روی کنسول های نسل 8 می تونه اجرا بشه، وقتی بخواد بیاد روی کامپیوتر های شخصی ، احتیاج به pc های اند داره؟ این حرف شما رو اسپنسر در جواب یکی تو توییتر گفته بود و یه جورایی سعی کرده بود با این استدلال قضییه سیستم تخیلی QB رو باهاش توجیه کنه که اونم دیدیم یه روز بعد سیستم پیشنهادی رو عوض کردن و سیستم پیشنهادیش آنچنان هم های اند نبود! در واقع اصلا های اند نبود و باز هم مایکروسافت سعی کرده بود با فریب یه مقدار فقط جو متشنج رو آروم کنه!

دوستان انتظار دارن مایکروسافت پلتفرمی رو که N میلیون نفر دارن هر روز باهاش سرو کله میزنن بیخیال بشه; بعد 3دستی بچسبه به کنسولی که سرجم 18 میلیون فروش کرده و آمار فروش بازیهاشم نسبت به PS4 کلی عقبه!
خب آقا بیاید منطقی باشید وقتی میتونه بازیهاشو روی هر 2تا پلتفرمش عرضه کنه و هر کس با توجه به شرایط جیبش یکی از این 2تا رو انتخاب کنه چرا قیدشو بزنه! ضمنا مگه هر بازیی که مایکروسافت واسه ویندوز عرضه میکنه گرافیک فوق العاده ای داره که جمعیت اندکی تهیش کنن! خیلی از عناوین وجود داره که بیشتر سیستم های معمولی هم میتونن اونا رو اجرا کنن و سود آوری مناسبی میتونه برا مایکرو داشته باشه.

اگه سونی این گوهر گرانبهای ویندوز رو داشت بعید میدونم حتی به فکر ساخت کنسول میوفتاد و یا کاری میکرد که به سمتی پیش بره که بالاخره طی یکی دو آینده بساط ساخت کنسول خونگی رو جمع کنه ولی چه میشه کرد که داستان سونی و به ویژه نینتندو با مایکرو فرق میکنه.این دو تا شرکت بیشترین سودشون وابسته به بخش بازیسازیشونه ولی مایکرو به چشم کسب کار اصلی خودش به این نگاه نمیکنه و همینکه توی این بازار حضور داره و اسمش توی این بخش هم سر زبونهاست واسش کافیه(حالا با یه سود منطقی و کمتر نسبت به رقباش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or