شایعه شایعه: سخت افزار کنسول PlayStation 5 با مشکل مواجه شده‌است

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
با نزدیک شدن به نسل جدید کنسول‌ها دوباره بازار شایعات مختلف داغ شده و به قول معروف هر دم از این باغ بری می‌رسد. هر چند این شایعات همیشه درست نیستند و حتی می‌توان گفت که درصد بیشتری از آن‌ها به حقیقت هم نمی‌پیوندند، اما شایعه امروز از طرف منابع معتبری منتشر شده که حداقل می‌توان آن‌ها را بررسی کرد.
با توجه به گزارش‌های منتشر شده، کنسول PlayStation 5 دارای مشکلات شدیدی است. تعدادی از بازیسازان و برنامه نویسان اعلام کرده‌اند که نگران برخی از کمبود های کنسول PS5 هستند. این گزارش ابتدا توسط یکی از کاربران توییتر با نام Jeff Rickel منتشر شد، اما بعد از آن دو نویسنده معتبر سایت Windows Central هم اعلام کردند که گزارش‌های مشابه‌ای را از تعدادی از سازندگان شنیده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن هستند که به نظر می‌رسد شرکت سونی با موفقیت کنسول PS4 تا حدودی مایکروسافت و کنسول Xbox Series X را دست کم گرفته و بعد از معرفی Xbox جدید، سونی به دنبال چاره‌ای بوده‌است تا بتواند اختلاف سخت افزاری PS5 را با کنسول رقیب کاهش دهد. آن‌ها در نهایت تصمیم می‌گیرند تا سخت افزار کنسول را اورکلاک کنند و این عمل باعث ایجاد مشکلات شدید گرمایشی، کاهش کلاک سخت افزار و در نتیجه بازدهی کمتر کنسول می‌شود. در نهایت این مشکلات سبب شده تا پروسه بهینه‌سازی بازی‌ها بر روی کنسول به امری دشوار تبدیل شود. در حالی که Xbox Series X از نظر قدرتی که ارائه می دهد ثابت است، PS5 غیرقابل پیش بینی عمل کرده که به نوبه خود بهینه سازی را بسیار چالش برانگیز می کند.
در ادامه گزارش آمده است که شرکت سونی برای رفع این مشکلات تصمیم گرفته تا دیزاین کنسول PS5 را به صورت کلی برای جلوگیری از این مشکلات تغییر دهد و ممکن است ما با کنسولی شبیه به Xbox Series X از لحاظ ضاهری طرف باشیم. همچنین ادعا شده که شرکت سونی قصد دارد عرضه کنسول را بین ۶ تا ۱۲ ماه به تاخیر بیاندازد.
البته شرکت سونی همچنان برای مقابله با کنسول Xbox Series X ممکن است تا تصمیم به عرضه کنسول با مشکلاتی که در بالا اشاره شد، در پایان سال ۲۰۲۰ بگیرد و طراحی دوباره کنسول را به زمان دیگری موکول کند.
در نهایت دوباره باید اشاره کرد که تمام این گزارشات شایعه هستند، اما تایید آن‌ها توسط Daniel Rubino و Jez Corden نویسندگان سایت Windows Central کمی این شایعات را جدی می‌کند.

آخرین ویرایش:
کی تایید کرده که چرت و پرت بوده؟
این یک شایعست که دو تا جورنالیست اونو تایید کردن و یکی هم تکذیب کرده. تا اونجایی که من می دونم هم هیچ منبع رسمی اونو تایید یا تکذیب نکرده. با این اوصاف به صورت یک شایعه هم باقی میمونه.

سردبیر کوتاکو ده تا توییت زده که چرت و پرته
نکنه میخوای بگی ایشون از اون دوتا فیک نویس ویندوز سنترال کمتر میفهمه؟

135227

آخرین ویرایش:
کی تایید کرده که چرت و پرت بوده؟
این یک شایعست که دو تا جورنالیست اونو تایید کردن و یکی هم تکذیب کرده. تا اونجایی که من می دونم هم هیچ منبع رسمی اونو تایید یا تکذیب نکرده. با این اوصاف به صورت یک شایعه هم باقی میمونه.
کدوم ژورنالیست تایید کرده؟! ادیتورهای بی طرف ویندوز سنترال که از قضا ید طولانی هم تو انتشار مزخرف دارن؟ lol بیخیال
مثل این میمونه ادیتور PlayStationLifeStyle تایید کنه XSX مشکل تولید داره.

تنها موردی که میشه بهش استناد کرد Jason Schrier هست که شلنگ رو گرفته روشون.

عزیز خب دلیل این حرفی که شما میزنی اینه که بازیای الان تماما بر مبنای hdd ساخته شدن. اگر نسل بعد بازیا بر پایه ssd ساخته شن تفاوتیو میبینی که واقعا انکار ناپذیره.
بزار یجور توضیح بدم که بهتر بفهمی. اینو خود سرنی وسط کنفرانس گفت که ارقامشو دقیق یادم نیست ولی خب صرفا یجور میگم که مفهومشو منتقل کنم. میگفت مثلا اگر تایم اکسس HDD به RAM (به مقدار 8 گیگ ثابت فرض کنیم.) قدری بود که هر لحظه توی رم باید ابجکت ها و فایل های بازی، تا 1 ثانیه بعد، ذخیره شده باشه (یعنی حد اقل 1 ثانیه طول میکشه تا بتونن رم رو دوباره پر کنن)، با وجود SSD و اکسس تایم خیلی خیلی کمترش، میتونیم تو زمان مثلا هر نیم دهم ثانیه رم رو دوباره پر کنیم (شما رو همون 8 گیگ فکر کن). توی مورد اول شما 8 گیگ فایل داری که حد اقل تا 1 ثانیه جوابت رو میده، حالا با SSD این 8 گیگ فایلت میتونه فقط برای نیم دهم ثانیه باشه! یعنی مثلا 20 برابر ابجکت ها و فایل های بیشتری میتونی توی بازی ببینی! (البته بازم میگم من ارقامم درست نیست ولی کلا کانسپتو میخوام بگم). حالا بیا رمو از 8 بکن 16 که چیزی نزدیک 3 برابر برای بازی جا میزاره! (با احتساب قسمت مخصوص OS) این یعنی بازیایی با چیزی نزدیک به 3 * 20 = 60 برابر ابجکت و فایل و جزئیات بیشتر! این واقعا انقلاب میکنه :D

البته بگم خروجی اصلی این انقلابم تا وقتی بازیا بین نسلی بمونن و یا از HDD پشتیبانی کنن فکر نکنم دیده شه. شاید دو-سه سال بعد از شروع نسل بتونیم خروجی واقعی این قضیه رو ببینیم
اختلاف خیلی وحشتناک تر از این حرفاست
اگه اشتباه نکنم هارد ps4 برای انتقال 1 گیگ به رم ده ثانیه زمان میخواست... و تا 30 ثانیه گیم پلی احتمالی رو روی رم زخیره میکردن... الان ssd یک گیگ رو تو یک دهم ثانیه و حداقل 8-9 گیگ رو تو یک ثانیه منتقل میکنه و زمان ذخیره سازی گیم پلی تو رم رو به یک ثانیه رسوندن.... اصلا تصور این عملکرد وحشتناکه.... یعنی الان gpu, Cpu هستن که گلوگاه این قابلیت میشن و پتانسیل کاملش رو تلف میکنن... برای همین چند بار گفتم نسل بعدی اگه باشه که هم ssd سریعتر و هم Cpu, gpu قویتر استفاده میکنن عملکرد واقعی این تکنولوژی رو می‌بینیم...

به نظرم تفاوت بازی های نسل 10 با نسل 8، مثل تفاوت بازی های 2 بعدی 16 بیتی نسل 4 سگا جنسیس و سوپر نینتندو با ps3 میمونه

سردبیر کوتاکو ده تا توییت زده که چرت و پرته
نکنه میخوای بگی ایشون از اون دوتا شایعه نویس ویندوز سنترال کمتر میفهمه؟

View attachment 135226
دوباره تایید می کنم که این یک شایعست.
دو تا ژورنالیست سایت wc که جزو منابع رسمی محسوب میشه این خبر هارو تایید کردن.
ژورنالیست کوتاکو هم اون هارو تکذیب کرده.
من هیچ جایی ندیدم سونی این خبر هارو تایید یا تکذیب کنه. پس تا اون موقع این خبر شایعه باقی میمونه.

اگر هم نظر شخصی منو جویا هستید که باید بگم به نظرم این خبر حقیقت نداره و تنها یک شایعه اشتباه حساب میشه.

دوباره تایید می کنم که این یک شایعست.
دو تا ژورنالیست سایت wc که جزو منابع رسمی محسوب میشه این خبر هارو تایید کردن.
ژورنالیست کوتاکو هم اون هارو تکذیب کرده.
من هیچ جایی ندیدم سونی این خبر هارو تایید یا تکذیب کنه. پس تا اون موقع این خبر شایعه باقی میمونه.

اگر هم نظر شخصی منو جویا هستید که باید بگم به نظرم این خبر حقیقت نداره و تنها یک شایعه اشتباه حساب میشه.
اخه ژورنالیست معتبر میره از همچین منبعی خبر میگیره و پخش میکنه ؟ باید گریه کرد به حال خبرگزاری که ژورنالیستش این دو تا باشن :D

منبع خبر ویندوز سنترال مشاهده میکنید
:))

135228

اختلاف خیلی وحشتناک تر از این حرفاست
اگه اشتباه نکنم هارد ps4 برای انتقال 1 گیگ به رم ده ثانیه زمان میخواست... و تا 30 ثانیه گیم پلی احتمالی رو روی رم زخیره میکردن... الان ssd یک گیگ رو تو یک دهم ثانیه و حداقل 8-9 گیگ رو تو یک ثانیه منتقل میکنه و زمان ذخیره سازی گیم پلی تو رم رو به یک ثانیه رسوندن.... اصلا تصور این عملکرد وحشتناکه.... یعنی الان gpu, Cpu هستن که گلوگاه این قابلیت میشن و پتانسیل کاملش رو تلف میکنن... برای همین چند بار گفتم نسل بعدی اگه باشه که هم ssd سریعتر و هم Cpu, gpu قویتر استفاده میکنن عملکرد واقعی این تکنولوژی رو می‌بینیم...

به نظرم تفاوت بازی های نسل 10 با نسل 8، مثل تفاوت بازی های 2 بعدی 16 بیتی نسل 4 سگا جنسیس و سوپر نینتندو با ps3 میمونه
من راستش اونقدر نمیخام مطمئن حرف بزنم ولی طبق چیزایی که خوندم واقعا هنوز خیلی خیلی راه داره تا بخاد CPU گلوگاه این بشه! چون مقدار سرعت پردازش بقدری بالائه که در مقابل اکسس تایم دیتا ها و هارد و رم اصلا رقمی نیست. ولی این ssd واقعا انقلابه!

و مسئله ای که هست اینه که بازیا ده ها برابر "میتونن" بزرگتر شن(از نظر محتوا). ولی آیا میشن واقعا یا نه؟ همین الان بزرگترین کمپانی ها دارن 4-5 سال طول میدن یک بازی با قابلیت های نسل 8 تحویل بدن! اون موقع چقدر طول میکشه؟
اصلا این به کنار. تا کی قراره از HDD ساپورت شه؟ مخصوصا روی PC!

من راستش اونقدر نمیخام مطمئن حرف بزنم ولی طبق چیزایی که خوندم واقعا هنوز خیلی خیلی راه داره تا بخاد CPU گلوگاه این بشه! چون مقدار سرعت پردازش بقدری بالائه که در مقابل اکسس تایم دیتا ها و هارد و رم اصلا رقمی نیست. ولی این ssd واقعا انقلابه!

و مسئله ای که هست اینه که بازیا ده ها برابر "میتونن" بزرگتر شن(از نظر محتوا). ولی آیا میشن واقعا یا نه؟ همین الان بزرگترین کمپانی ها دارن 4-5 سال طول میدن یک بازی با قابلیت های نسل 8 تحویل بدن! اون موقع چقدر طول میکشه؟
اصلا این به کنار. تا کی قراره از HDD ساپورت شه؟ مخصوصا روی PC!
EA که بی تفاوت از کنارش رد میشه بقیه خدا داند :))

• Like
  • Smile
Reactions: saeedir and g4mer
اخه ژورنالیست معتبر میره از همچین منبعی خبر میگیره و پخش میکنه ؟ باید گریه کرد به حال خبرگزاری که ژورنالیستش این دو تا باشن :D

منبع خبر ویندوز سنترال مشاهده میکنید
:))

View attachment 135228
به گفته خودشون از تعدادی از سازنده ها شنیدن و به این شخص ربطی نداره. تو متن هم گفته شده که از تعدادی از سازنده ها شنیدن.

@The End Of Ps
شمارو هم ارجاع میدم به همین پست.

آخرین ویرایش:
EA که بی تفاوت از کنارش رد میشه بقیه خدا داند :))
تقریبا همه بی خیال از کنارش رد میشن...
اگر قرار باشه بازی های PS برای PC هم بیان، احتمالا خود استودیوهای سونی هم استفاده خاصی نتونند ازش بکنند!
از طرف ناشرهای غربی که انتظار انحصاری نمیشه داشت اصلا...بسازن هم زمانیه که باز انگار هیچی...

ژاپنی ها هم که باز بلاک باسترهاشون مولتی پلتفرم هست، اون بازی های کوچیک ترم مال این حرفا نیستن که بخوان از تمام توان یک کنسول استفاده کنند:-"

• Like
Reactions: Arima Kishou
عجب یعنی شرکتی مثل سونی باید بیاد رندوم کامنت ملت و فیک نیوز هم تایید و تکذیب کنه ؟
بیا منم الان اینجا در بازیسنتر تایید میکنم که از چند تا سازنده شنیدم XSX با مشکل مواجه شده و داغ میکنه , بگید فیل اسپنسر بیاد تکذیب کنه :D
بخدا اون بنده خدا Jeff Rickel خودش بفهمه اینجا اینقدر تحویلش گرفتن و روش حساب میکنن کرک و پرش میریزه lol خوبه جیسون شرایر سابقه درخشانشو رو کرد وگرنه الان تایید رسمی هم شده بود

به گفته خودشون از تعدادی از سازنده ها شنیدن و به این شخص ربطی نداره. تو متن هم گفته شده که از تعدادی از سازنده ها شنیدن.
خبر از فیک یوتیوب کامنت این آقا شروع شد و نفر اول (ادیتورای ویندوز سنترال) میاد خبر رو بر اساس فیک یوتیوب کامنت این آقا منتشر میکنه.... بعد نفر دوم که ید طویلی تو فیک نیوز و هایپ کاذب داره میاد تو صحنه و میگه آره من خودمم شنیدم :lol: حالا از کی شنیده بیا و ثابت کن...

نتیجه دو تا کارمند مایکروسافت، دلسوز سونی و بشریت، حداقل برای یکی دو ماه تصور ملت از ps5 رو با C4 برابر میکنن.... بار اولی هم نیست که این اتفاقات تو رقابت این دو تا رخ میده

زمان 360 و ps3 فت هم کلی قبل از عرضه همین سونی و مایکرو تست انجام دادن و با خیال راحت دادن بازار
بعدش چی شد بعد از 1 سال 360 های ملت 3 چراغه شد
ps3 فت های ملت هم چراغ زرد شد
تا ملت و گیمرها نخرن و تست نکن معلوم نمیشه چقدر حرارت تولید میکنن این کنسول ها
PS3 فت لانچی اگه در حد یه سرور ازش طی چند سال کار میکشیدی شاید چراغ زرد میشد. من خودم تا آخر نسل داشتم هیچیش نشد. در واقع PS3 اصلا خرابی خاصی نداشت.
360 هم بعد یه سال نمیشد در حد چند روز بود
تمام اینا بری تاپیک خرابیاشون هست
تنها کسی که دیدم اونموقع PS3 ش چراغ زرد داده با‌شه Astyak تحریریه سایت بود که خودش میگفت بعد چند سال که مدام روشن بوده و کار میکرده اینطوری شده
در مقابل خیلیا 360 پنجم ششم خریده بودن
بحث کیفیت میشه اصلا تو کیفیت محصول سونی و نینتندو ‌شک نکن

اصلا خريد 360 كه بيشتر شبيه جوكه
اخه كدوم عقل سالمي اگه يكبار كنسولش سه چراغه شد باز ميره همون برند رو ميخره
حالا بار دوم هم با اغماض قبول كه عشقه اكس باكسه
بعد باز كه سوخت ميري ميخري؟

از اين گل واژه هاي توپ خونه اي نگين بابا :D

اصلا خريد 360 كه بيشتر شبيه جوكه
اخه كدوم عقل سالمي اگه يكبار كنسولش سه چراغه شد باز ميره همون برند رو ميخره
حالا بار دوم هم با اغماض قبول كه عشقه اكس باكسه
بعد باز كه سوخت ميري ميخري؟

از اين گل واژه هاي توپ خونه اي نگين بابا :D
بخاطر بازی دوتومنی خیلیا سه بار خریدن من از نزدیک دیدم بعد به طرف گفتم خب چرا ps3 نمیخری گفت مگه اسکلم پول بازی ارجینال بدم (دلار 850 تومن بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or