شایعه: در ماه آینده اطلاعات بیشتری از کنسول PlayStation 5 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی ادیتور سابق وب‌سایت Kotaku یعنی آقای جیسون شرایر، در مصاحبه‌ای عنوان کرده که شرکت Sony قصد دارد در ماه آینده اطلاعات بیشتری را از کنسول PlayStation 5 منتشر کند.

PlayStation-5.jpg

پس از نمایش چند روز پیش مایکروسافت از عناوین نسل بعدی کنسول اکس باکس سری اکس، سوالی که برای همه به‌وجود آمده این است که سونی در چه تاریخی بازی‌های کنسول پلی استیشن 5 را به نمایش خواهد گذاشت. مدتی پیش آقای Jeffrey Grubb از سایت GamesBeat گفته‌بود که در تاریخ 4 جون سونی نمایشی را با محوریت پلی استیشن 5 خواهد داشت و حال، جیسون شرایر نیز با صحبت‌های اخیر خود این شایعه را باورپذیر تر کرده‌است.

هنگامی که در جریان مصاحبه با Press Star از شرایر سوالی مورد شایعات نمایش PlayStation 5 پرسیده‌شد، او پاسخ داد: “تا جایی که من می‌دانم، سونی همچنان قصد دارد حداقل یک نمایش را تا اوایل یا اواسط ماه جون داشته‌باشد.”

البته او در ادامه به این نکته نیز اشاره کرد که شیوع ویروس کرونا ممکن است برخی از برنامه‌ها را دچار تغییر کند. همچنین شرایر پس از این مصاحبه در فروم اینترنتی ResetEra گفت او به‌طور دقیق نمی‌داند که سونی قرار است چند نمایش با محوریت نسل بعد داشته‌باشد و تنها از یک معرفی مرتبط با PS5 در ماه آینده خبر دارد.

شایعات و گمان‌زنی‌های زیادی در مورد کنسول نسل بعدی سونی و نمایش عناوینی مثل دنباله بازی Horizon: Zero Dawn و بازسازی Demon’s Souls وجود دارد. شما انتظار معرفی کدام عنوان را دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Continue reading...

به نظر من Team_LSD# تمرکز رو بزاره Killzone جدید رو تایید کنه:D

من دوست دارم تا چند ماه آینده این عناوین معرفی بشن:

Killzone 4 (یا ریبوت)

The Order 1887 (که میشه Order 2 :D)

New Ratchet & Clank

Silent Hill

New Kojima Productions Game

New Crash

Project Vanguard (بازی جدید Remedy اگه AW2 باشه هم که چه بهتر)

Resistance 4

Syphon Filter

MGS Remake

Little Big Planet 4

خدا شاهده اینارو نشون بدن من راضیم دیگه:D

لیتل بیگ پلنت 4 رو خیلی خوشم اومد به شرطی که خود مدیا مولکول بسازه

ولی انتظارم از بنیان گذار تیم خیلی بیشتر بود...
شاید من زیادی خوشبینم ولی به نظرم از GoW 2 همین امسال رونمایی میشه :-":-"
چون بازی ادامه Gow 2018 هست، یجورایی پایه و اساس ساخت ادامه براش اماده هست و برای نسخه های بعدی لازم نیست دیگه از اول روی انجین و ... کار کنن و این مورد سرعت ساخت رو میبره بالا :-"
از اونور gow از شناخته شده ترین ایپی های سونی هست و حتی یه دموی کوتاه هم کلی هایپ راه میندازه و خود بازی هم قشنگ پتانسیلش رو داره که یه جماعتی رو مجبور به خرید کنسول کنه.
رونمایی از بازی امسال و انتشار اواخر 2021-اوایل 2022 :-"
گاد او وار خیلی محتمله و یه تیزر ساده هم برای هایپ راه انداختن کافیه، ولی یه مشکلی وسطه، آیا سونی همه بزگاش رو رو میکنه، فکر نکنم اشتباه 2016، 2017 رو تکرار کنن که هر چی داشتن ریختن بیرون و مجبور شدن تمام مراسم های 2018 و 2019 رو بپیچونن... برای همین فکر میکنم بازی سانتا مونیکا میره برای سال ها یا اونت های دیگه

LBP3 رو بازی کردی؟

از نظر من واقعا شاهکار بود. خیلی دوستش داشتم. مشکلات فنی نداشت و انقدر غیر پالیش منتشر نمیشد متای +90 رو تکرار میکرد. اج هم بهش 9 داد. خیلی گیم خوبی بود. فقط نمیدونم چرا انقدر احمقانه منتشر شد! بازی که تمرکزش روی Co Op چهار نفره بود به دلیل مشکلات فنی اصلا به صورت آنلاین قابل بازی نبود! سر همینم گنگ بنگش کردن نمره خوب نگرفت خیلی.

ولی خوب به هر صورت منم امیدوارم MM بره سر وقت LBP یا Tearaway و کلا بازی های این مدلی. Dreams گیم خوبیه، اما بدیش اینه یه نسل کامل درگیرش بودن و هیچی ازشون ندیدیم.

LBP3 رو بازی کردی؟

از نظر من واقعا شاهکار بود. خیلی دوستش داشتم. مشکلات فنی نداشت و انقدر غیر پالیش منتشر نمیشد متای +90 رو تکرار میکرد. اج هم بهش 9 داد. خیلی گیم خوبی بود. فقط نمیدونم چرا انقدر احمقانه منتشر شد! بازی که تمرکزش روی Co Op چهار نفره بود به دلیل مشکلات فنی اصلا به صورت آنلاین قابل بازی نبود! سر همینم گنگ بنگش کردن نمره خوب نگرفت خیلی.

ولی خوب به هر صورت منم امیدوارم MM بره سر وقت LBP یا Tearaway و کلا بازی های این مدلی. Dreams گیم خوبیه، اما بدیش اینه یه نسل کامل درگیرش بودن و هیچی ازشون ندیدیم.
تا وسطاش رفتم، یه س ی مرحله فضایی مانند بود.... یادم نمیاد چرا نمیه کاره، ولش کردم... ولی حسم اینه که زیادی شلوغ شده بود و اون حس مینی مالیستی نسخه های قبل رو نمیداد

• Like
Reactions: rezvideo
تا وسطاش رفتم، یه س ی مرحله فضایی مانند بود.... یادم نمیاد چرا نمیه کاره، ولش کردم... ولی حسم اینه که زیادی شلوغ شده بود و اون حس مینی مالیستی نسخه های قبل رو نمیداد

دقیقا همون مرحله هایی که جاذبه نداشت و تو فضا بود انقدر خوب بودن من رسما رد داده بودم:دی

• Like
Reactions: vaan 2
LBP3 به نظرم تازه شد اونوچیزی که یه پلتفرمر باید میبود:دی
از نسخه های Mm جذاب تر بود:دی

و Mm هم دیگه دنبال پروژه های انقدر جاه طلبانه نره که تهش از توش یه بازی کامل در نیاد! :-" بشینند پلتفرمرهای خفن و متنوع و دنیاهای باحال مثل TearAway بسازن!

• Like
Reactions: live is life
LBP3 به نظرم تازه شد اونوچیزی که یه پلتفرمر باید میبود:D
از نسخه های Mm جذاب تر بود:D

و Mm هم دیگه دنبال پروژه های انقدر جاه طلبانه نره که تهش از توش یه بازی کامل در نیاد! :-" بشینند پلتفرمرهای خفن و متنوع و دنیاهای باحال مثل TearAway بسازن!
لیتل بیگ ویتاشون واقعا شاهکار بود.. متاسفانه مثل باقی بازی های ویتا به استثنا پرسونا 4 ، 4،5 نمره کمتر از حقش گرفت...
روی ویتا یه بازی 80 می‌گرفت باید میخوندی 85...

تیراوی هم اون ریمستر اصلا خوب نشده بود، باید نسخه اصلی رو روی ویتا بزنی تا می فهمیدی چه جواهری ساختن...

من فقط و فقط آماده اینم
ی بار دیگه بعد ی آهنگ ملایم
اسم شرکت سانتامونیکا رو نشون بده
:-SS:-SS:-SS:-SS:-SS:-SS:-SS:-SS
جمعیت یک صدا بگن
God of war god of war god of war

:Groupwave:

واقعا معلوم نیست چی قراره بشه ...
کوری بار لوگ و تیمش یاد دادن هر چیزی امکانش هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟