شایعه: در ماه آینده اطلاعات بیشتری از کنسول PlayStation 5 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی ادیتور سابق وب‌سایت Kotaku یعنی آقای جیسون شرایر، در مصاحبه‌ای عنوان کرده که شرکت Sony قصد دارد در ماه آینده اطلاعات بیشتری را از کنسول PlayStation 5 منتشر کند.

PlayStation-5.jpg

پس از نمایش چند روز پیش مایکروسافت از عناوین نسل بعدی کنسول اکس باکس سری اکس، سوالی که برای همه به‌وجود آمده این است که سونی در چه تاریخی بازی‌های کنسول پلی استیشن 5 را به نمایش خواهد گذاشت. مدتی پیش آقای Jeffrey Grubb از سایت GamesBeat گفته‌بود که در تاریخ 4 جون سونی نمایشی را با محوریت پلی استیشن 5 خواهد داشت و حال، جیسون شرایر نیز با صحبت‌های اخیر خود این شایعه را باورپذیر تر کرده‌است.

هنگامی که در جریان مصاحبه با Press Star از شرایر سوالی مورد شایعات نمایش PlayStation 5 پرسیده‌شد، او پاسخ داد: “تا جایی که من می‌دانم، سونی همچنان قصد دارد حداقل یک نمایش را تا اوایل یا اواسط ماه جون داشته‌باشد.”

البته او در ادامه به این نکته نیز اشاره کرد که شیوع ویروس کرونا ممکن است برخی از برنامه‌ها را دچار تغییر کند. همچنین شرایر پس از این مصاحبه در فروم اینترنتی ResetEra گفت او به‌طور دقیق نمی‌داند که سونی قرار است چند نمایش با محوریت نسل بعد داشته‌باشد و تنها از یک معرفی مرتبط با PS5 در ماه آینده خبر دارد.

شایعات و گمان‌زنی‌های زیادی در مورد کنسول نسل بعدی سونی و نمایش عناوینی مثل دنباله بازی Horizon: Zero Dawn و بازسازی Demon’s Souls وجود دارد. شما انتظار معرفی کدام عنوان را دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Continue reading...

@Cloud Strife
@benjohn
@vivanred
@r.t.1.n
@amirone
@The End Of Ps
@only sony
@NEXT GEN GAMER
@delta05
@d@shreza
@IIuHgBuH
@rezvideo
@artour-2198
@noctis-sm3
@esm nadaram
@Outer Heaven
@FUTURE
@Akiba
@Kaine
@Kratos-_-0_0
@kratos 21
@soorena
@Amin.AP
@Capitan_shepard

و تمام دوستانی که یادم نبود د تیم LSD رو راه بندازید دیگه، یه کم هایپ کنید، چیزی به رونمایی نمونده...

البته دوستانی که اندرگراند اون توهمزا رو بینشون پخش کردم سکرت نگهش دارن...
gravity rush 3
New Killzone
New Resistance
the order 1887 با کارگردانی کوری بارلوگ
GTA 6 انحصاری PS5
و
140964

Jak 4 / Jak Reboot
4.jpg 1j0uhdnmtgt41.jpg

کلا سونی IP زیاد داره برای زنده کردن :-D یه Twisted Metal نسل بعدی هم می‌تونه جذاب باشه.
اگر Metal Gear Solid VI انحصاری هم خبری ازش بشه که می‌ترکونه!
LittleBigPlanet جدید برای لانچ هم خوبه.
Soul Aside و Wild هم دیگه خبری ازشون نشده این چند وقت. بالاخره به کجا رسیدن؟ شاید از اونها هم خبری بشه.

به نظرم سونی تو مراسمش اینارو معرفی میکنه
پروژه جدید بلوپوینت گیمز
سایلنت هیل
گرن توریسمو 7
پروژه گوریلا و احتمالا یک بازی سکند پارتی
در مورد ترد پارتی ها اگه خیلی رویایی فکر کنیم یه جورایی
پرنس و اسپلینتر سل جدید(سافت ریبوت) چون چند جا شایعه شده بود نسخه جدیدشون تو مراسم رونمایی ps5 معرفی میشه البته شایعش واسه چند ماه پیشه و
GTA VI که احتمالا انحصاری زمانیه

اوه اوه چه هایپی برای خودتون راه انداختید.:D من که خیلی به طور وحشتناکی انتظارم رو بالا نگه نمیدارم، به قول یکی دولوپرا الان تو این شرایط دارن دو برابر قبل کار میکنن ولی به اندازه نصف زمان قبل بازدهی دارن... اگه توی معرفی اولیه 5-6 تا از استودیوهای سونی نبودن من تعجب نمیکنم. ضمن اینکه خطاب به رفقایی که منتظر دنباله Order هستن باید بگم شینوبی هزار بار توی فضا و زمان های مختلف تایید کرده ساخته نمیشه. اگه دنبال یه معرفی رویایی هستید حداقل رویاپرداز خوبی باشید، مثلا برید دنبال بلادبورنی چیزی. :D

شاید من زیادی خوشبینم ولی به نظرم از GoW 2 همین امسال رونمایی میشه :-":-"
چون بازی ادامه Gow 2018 هست، یجورایی پایه و اساس ساخت ادامه براش اماده هست و برای نسخه های بعدی لازم نیست دیگه از اول روی انجین و ... کار کنن و این مورد سرعت ساخت رو میبره بالا :-"
از اونور gow از شناخته شده ترین ایپی های سونی هست و حتی یه دموی کوتاه هم کلی هایپ راه میندازه و خود بازی هم قشنگ پتانسیلش رو داره که یه جماعتی رو مجبور به خرید کنسول کنه.
رونمایی از بازی امسال و انتشار اواخر 2021-اوایل 2022 :-"

منم بزارین یکم حال بهتون بدم خبر عالی تریدمارک بازی دوباره تمدید شده همین 1.5 سال پیش . :D

یعنی میشه . \m/\m/\m/
559f5545-9f02-489f-8ce8-f1ccd18f26ab_ParasiteEve.jpg

با توجه به کارنامه درخشان SE در سال های اخیر من اتفاقا ترجیح میدم دیگه هیچ وقت سمت بازی های قدیمیشون نرن، بخصوص این پرسایت ایو که مخصوص تو اون اسپین آف آخری حسابی گند زدن بهش. ولی واقعا حس میکنم جای این مدل بازی ها تو این نسل های اخیر خالیه.

من هنوز به بازی که Bluepoint داره روش کار میکنه، دل خوشم.(Lotd) چن وقت پیشم Tidox هم توییت زد از بازی. حالا چقدر میتونه درست باشه رو نمیدونم چون ریمیک دیمن سولز هم جدی‌ِ.

حالا که از محالات حرف به عمل اومده امیدوارم این خاک بر سر EA بترکه و آی پی Dead Space بیافته دست یه استودیو کاربلد سونی و دوباره احیا بشه. یعنی از معدود بازی هایی که دوباره دوست دارم بازی کنم و احیا بشه هیمن آی پی است. لعنتی اون صدای نفس کشیدن های پشت ماسک و اون سنگینی راه رفتن آیزاک با اون لباس ها و بخصوص پلاسما کاتر اصلا آخرت Survival/Horror بود. یادش گرامی

اوه اوه چه هایپی برای خودتون راه انداختید.:D من که خیلی به طور وحشتناکی انتظارم رو بالا نگه نمیدارم، به قول یکی دولوپرا الان تو این شرایط دارن دو برابر قبل کار میکنن ولی به اندازه نصف زمان قبل بازدهی دارن... اگه توی معرفی اولیه 5-6 تا از استودیوهای سونی نبودن من تعجب نمیکنم. ضمن اینکه خطاب به رفقایی که منتظر دنباله Order هستن باید بگم شینوبی هزار بار توی فضا و زمان های مختلف تایید کرده ساخته نمیشه. اگه دنبال یه معرفی رویایی هستید حداقل رویاپرداز خوبی باشید، مثلا برید دنبال بلادبورنی چیزی. :D
R@D خیلی وقته بازی بزرگی نساخته و بازی VR می‌سازه. به هر حال خوبه که خبری ازشون بشه. رابطه‌اشون با سونی که در گذشته بد نبوده. حالا چه ادامه Order رو بسازن و چه یه IP جدید خوبه. شاید اصلا برای VR سونی بازی بسازن.
سونی هم کلا عادتشه که بازی که ۵ سال دیگه قراره عرضه شه رو هم معرفی کنه :-D بنابراین اینکه چندین تا نمایش از بازیهای فرست پارتی داشته باشیم بعید نیست. گوریلا که صد در صد نمایش داره چه هورایزن چه کیل‌زون. استودیو ژاپن هم همینطور. Insomniac هم تیمش بزرگه و اونا هم احتمالا نمایش دارند، اسپایدرمن/راچت/سانست.
از اسکوار اینیکس و کپکام و نامکوباندای هم صد در صد نمایش داریم. کنفرانس معرفی PS5 بهترین محل برای معرفی بازی‌های ژاپنی‌پسند اونهاست. ممکنه FF7R:2 رو خیلی زود ببینیم. Tekken 8 و God Eater بعدی معرفی شه. کپکام هم اگر برای Monster Hunter یا Resident Evil یا Street Fighter برنامه‌ای داشته باشه جاشون تو کنفرانس سونیه!
سگا هم ممکنه بازی معرفی کنه. مثلا Judgment 2.

ولی سوای اینها من واقعا دلم IP جدید هم می‌خواد :-D امیدوارم از بین استودیو ژاپن/سندیگو/سانتامونیکا حداقل یکیشون یه IP جدید معرفی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or