شایعه: در ماه آینده اطلاعات بیشتری از کنسول PlayStation 5 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی ادیتور سابق وب‌سایت Kotaku یعنی آقای جیسون شرایر، در مصاحبه‌ای عنوان کرده که شرکت Sony قصد دارد در ماه آینده اطلاعات بیشتری را از کنسول PlayStation 5 منتشر کند.

PlayStation-5.jpg

پس از نمایش چند روز پیش مایکروسافت از عناوین نسل بعدی کنسول اکس باکس سری اکس، سوالی که برای همه به‌وجود آمده این است که سونی در چه تاریخی بازی‌های کنسول پلی استیشن 5 را به نمایش خواهد گذاشت. مدتی پیش آقای Jeffrey Grubb از سایت GamesBeat گفته‌بود که در تاریخ 4 جون سونی نمایشی را با محوریت پلی استیشن 5 خواهد داشت و حال، جیسون شرایر نیز با صحبت‌های اخیر خود این شایعه را باورپذیر تر کرده‌است.

هنگامی که در جریان مصاحبه با Press Star از شرایر سوالی مورد شایعات نمایش PlayStation 5 پرسیده‌شد، او پاسخ داد: “تا جایی که من می‌دانم، سونی همچنان قصد دارد حداقل یک نمایش را تا اوایل یا اواسط ماه جون داشته‌باشد.”

البته او در ادامه به این نکته نیز اشاره کرد که شیوع ویروس کرونا ممکن است برخی از برنامه‌ها را دچار تغییر کند. همچنین شرایر پس از این مصاحبه در فروم اینترنتی ResetEra گفت او به‌طور دقیق نمی‌داند که سونی قرار است چند نمایش با محوریت نسل بعد داشته‌باشد و تنها از یک معرفی مرتبط با PS5 در ماه آینده خبر دارد.

شایعات و گمان‌زنی‌های زیادی در مورد کنسول نسل بعدی سونی و نمایش عناوینی مثل دنباله بازی Horizon: Zero Dawn و بازسازی Demon’s Souls وجود دارد. شما انتظار معرفی کدام عنوان را دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Continue reading...

انقدر توهم فانتزی هستش که با 100 تا TEAM LSD قابل باور نیست اما من دارم از وقتی گفته گفتتم بد نیست ادم یک نگاهی بهش بندازه ببینه چیز جدید در موردش هستش اما تا الان که به چیز جدید بر نخوردم . :D

قتل عام برای یک لحظه نصف ملت سکته میکنن نصف ملت کله ها رو گرفته فریاد در میکنن یک سری هم به روانشناس مراجعه میکنن منم میرم بلیط سفر به مریخ بگیرم منتظر تماشای جنگ جهانی سوم از مریخ بشم . :D:-"
والا تیم LSD هم از پس این بر نمیاد ولی من جای مازیار بودم میرفتم خیلی جدی توییت میکردم اینو شانسش بزنه یکی تو ریست ارا یه تاپیک روش بره تا 6 ماه هی مرگ زودرس داریم ما هم وای میسیم اونور میخندیم :D>:)

منکه انتظاراتم رو بشدت پایین میارم...ببینم چه نشون میدن.
فک نکنم رویایی بوده باشه این نسل به تحقق نرسیده باشه با اینحال Ninja Gaiden 4 و Silent Hill جدید رو ما رویا پردازی میکنیم.
ولی بزرگترین چیزی که میخوام فقط همین بکوارده!
هنوزم دیسک MGS4 رو بخاطر این موضوع نگه داشتم:((

والا تیم LSD هم از پس این بر نمیاد ولی من جای مازیار بودم میرفتم خیلی جدی توییت میکردم اینو شانسش بزنه یکی تو ریست ارا یه تاپیک روش بره تا 6 ماه هی مرگ زودرس داریم ما هم وای میسیم اونور میخندیم :D>:)
توئیتر حسابمو تعلیق کرده... دیگه والا انگری من تو یوتیوب جیغ و دادش بازتاب جهانی میشه، من چی ازش کم دارم..

• Like
Reactions: benjohn
منکه انتظاراتم رو بشدت پایین میارم...ببینم چه نشون میدن.
فک نکنم رویایی بوده باشه این نسل به تحقق نرسیده باشه با اینحال Ninja Gaiden 4 و Silent Hill جدید رو ما رویا پردازی میکنیم.
ولی بزرگترین چیزی که میخوام فقط همین بکوارده!
هنوزم دیسک MGS4 رو بخاطر این موضوع نگه داشتم:((

انتظارت نمیخواد پایین بیاری این نسل چی گرفتی ؟ انتظارت در همین حد باشه هیچ وقت مشکلی برات پیش نمیاد .

Ninja Gaiden احتمال زیاد نسل بعد ببینیم چون تیم سازندش که سازنده Nioh هستش تا الان داشته با ساخت Nioh لذت میبرده تازه گفتن شاید بعد از Nioh 2 رفتن Ninja Gaiden ساختن .

Silent Hill من زیاد امیدی بهش ندارم معرفی بشه به نظر در حد همین شایعه ها باقی میمونه .

خدایش نصف اینترنت سکته میکنن . :D نکنین آقا نکنین ملت به خاطر کرونا به اندازه کافی استرس دارن این اضافه نکنید . :)):)):)):D

@Cloud Strife
@benjohn
@vivanred
@r.t.1.n
@amirone
@The End Of Ps
@only sony
@NEXT GEN GAMER
@delta05
@d@shreza
@IIuHgBuH
@rezvideo
@artour-2198
@noctis-sm3
@esm nadaram
@Outer Heaven
@FUTURE
@Akiba
@Kaine
@Kratos-_-0_0
@kratos 21
@soorena
@Amin.AP

و تمام دوستانی که یادم نبود د تیم LSD رو راه بندازید دیگه، یه کم هایپ کنید، چیزی به رونمایی نمونده...

البته دوستانی که اندرگراند اون توهمزا رو بینشون پخش کردم سکرت نگهش دارن...
تیم LSD سرگروهش ماکانه و من دخالت نمی کنم :D وقتی رسمی بشه از طرف سونی، برنامه های من مثل همیشه شروع می شه، فکر نمی کنم توی این سالهای دور کموکسری گذاشته باشم توی هایپ کنفرانس ها با کمک دوستان. ایندفعه هم به همین شکل خواهد بود و دوستان هم مثل همیشه در کنارمون خواهند بود.

@Cloud Strife
@benjohn
@vivanred
@r.t.1.n
@amirone
@The End Of Ps
@only sony
@NEXT GEN GAMER
@delta05
@d@shreza
@IIuHgBuH
@rezvideo
@artour-2198
@noctis-sm3
@esm nadaram
@Outer Heaven
@FUTURE
@Akiba
@Kaine
@Kratos-_-0_0
@kratos 21
@soorena
@Amin.AP

و تمام دوستانی که یادم نبود د تیم LSD رو راه بندازید دیگه، یه کم هایپ کنید، چیزی به رونمایی نمونده...

سر لیست تیم LSD کیلزون جدیده.هر لیستی بدون کیلزون جدید از جانب ما فاقد اعتباره. :D

به به منتظر همچین تاپیکی بودیم مثل گذشته ها و به زودی امیدوارم با اعلام رسمی رویداد توسط خود سونی هایپش به کمک دوستان شدید و شدید تر بشه :x

یه فانتزی که دارم اینه گریلا گیمز بیاد توسط اون یکی تیمش بزنه کیلزون نسل بعد برا لانچ رونمایی کنه دقیقا تاریخ تکرار بشه (ولی یه کیلزون تاریک درست حسابی نه مثل شادوفال:|:D) هرمن هالست که کنار بچه هاست رئیس هم که شده سونی هم خیلی وقته یه FPS پدرمادر دار مولتی دار بعد کیلزون و رزیستنس تو این نسل نداشته نیازش واقعا حس میشه. البته HZD عزیزه دله ولی اگه فرصت بیشتری بهش بدن تا گرافیک واقعی نسل بعد رو به رخ بکشه به نظرم عالی میشه!

@Cloud Strife
@benjohn
@vivanred
@r.t.1.n
@amirone
@The End Of Ps
@only sony
@NEXT GEN GAMER
@delta05
@d@shreza
@IIuHgBuH
@rezvideo
@artour-2198
@noctis-sm3
@esm nadaram
@Outer Heaven
@FUTURE
@Akiba
@Kaine
@Kratos-_-0_0
@kratos 21
@soorena
@Amin.AP

من یکی از فانتزی هام ادامه Genji بود که ساکرپانچ زحمت کشید ادامه معنوی خوبی معرفی کرد خیلی قشنگ میزارمش رو PS5 با بالاترین کیفیت میرمش :D
فانتزی الانم پروردگار گیم، سلطان God hand نسخه جدید انحصاری :D
KZ2 هم بدن دست تیم دوست و برادر Bluepoint

چطوری این اینسایدرها همش به چهارم و پنجم هر ماه گیر میدن؟! یعنی اگر نشه تا 4-5 ماه بعد قطعا خبری نخواهد بود:D

جواب خیلی راحت به خاطر اینکه مغز هر انسانی یک سری عدد امده برای ارائه داره و با یک سری عدد راحت تر برای مثال اگه به صورت رندم ازت در طول ماه ها و سال ها به طوری که یادت نباشه عدد ازت سوال بشه همیشه روی پایه همون سری عدد جلو میری.

وقتی هم به تاریخ معرفی ها و تاریخ کنفرانس ها یا کسی که شایعه پخش میکنه عدد هاش نگاه کنی میبینی که اون شخص شاید همیشه بر اساس همون بازه تاریخی یا عدد درست میکنه به خاطر همینه بیشترشون میشه اینجوری فهمید که اشتباه و تاریخ درست نیست و طرف داره پیش بینی میکنه که احتمال در نظر میگیره بر اساس عددی که راحت .

انتظارت نمیخواد پایین بیاری این نسل چی گرفتی ؟ انتظارت در همین حد باشه هیچ وقت مشکلی برات پیش نمیاد .

Ninja Gaiden احتمال زیاد نسل بعد ببینیم چون تیم سازندش که سازنده Nioh هستش تا الان داشته با ساخت Nioh لذت میبرده تازه گفتن شاید بعد از Nioh 2 رفتن Ninja Gaiden ساختن .

Silent Hill من زیاد امیدی بهش ندارم معرفی بشه به نظر در حد همین شایعه ها باقی میمونه .

خدایش نصف اینترنت سکته میکنن . :D نکنین آقا نکنین ملت به خاطر کرونا به اندازه کافی استرس دارن این اضافه نکنید . :)):)):)):D
پس بگو چرا جلوی قورت دادن قرص من آنقدر مقاومت میکردی،،، تو چرا انقدر مثبتی.. بابا سایلنت هیل همین الانش تایید شده است، فقط باید بیان تریلرش رو نشون بدن

حالا یا کوجیما، یا تویاما یا خود کونامی یکیشون داره سایلنت می‌سازه...

من یکی از فانتزی هام ادامه Genji بود که ساکرپانچ زحمت کشید ادامه معنوی خوبی معرفی کرد خیلی قشنگ میزارمش رو PS5 با بالاترین کیفیت میرمش :D
فانتزی الانم پروردگار گیم، سلطان God hand نسخه جدید انحصاری :D
KZ2 هم بدن دست تیم دوست و برادر Bluepoint
Hideki Kamiya Wants To Make A God Hand Sequel - PlayStation Universe

بیا بنداز بالا شب و خوش سر کن...

من فقط نمیدونم این چندمین بازیه که کامیا علاقه داره دنبالش رو بسازه... یه 10 تایی شدن

پس بگو چرا جلوی قورت دادن قرص من آنقدر مقاومت میکردی،،، تو چرا انقدر مثبتی.. بابا سایلنت هیل همین الانش تایید شده است، فقط باید بیان تریلرش رو نشون بدن

من مقاومت نمیکنم آخه من نمیشناسی شخصیت Glum در the adventures of gulliver از روی من ساختن مشکل اینه . :D:D:D

راستش...آرزوهای دست نیافتنی این نسل دست یافتنی شدن... شاید تنها باقی مونده ش Half Life 3 باشه...که حتی اونم گویا یه بازی VR خفن AAA گرفت:-"

همممم...همممم...
بین چیزای معقول تر... R&C میخوام! شایعه ش برای PS4 اومد ولی خبری نشد...انشاالله نسل بعد! جدا از اینکه یه بازی با استایل اینجوری برای لانچ لازم داره کنسول:D ... اگر باز بر ندارن نک3 یا یه چی داغون این تیپی بدن:|

یه چیزایی هست...همونی که دوست نداری... شاید FF XVI :-" یا حداقل باز اسکوئر یه CG خفن بده همه رو ببره تو کف:-" ولی چون FF VII R تازه اومده،شاید الان زود باشه!

دیگه ... فکر میکنم بین بازی های بزرگ هورایزن اولین بازییه که ادامه ش میاد رو PS5 !

سن دیگو دوست دارم IP جدید بسازه! کلا دوست دارم IP جدید ببینم، فقط بدبختی رسما همه استودیوهای بزرگ(سانتا،GG،اینسامنیاک،ساکرپانچ) تازه بازی اول از سری هاشون رو دادن یا دارن میدن!
میمونه یه ND ، که به نظرم زوده برای معرفی بازی جدیدشون، و مثل قبل هم به اون صورت دو تیم نیستن!
سانتا هم البته IP جدید داره احتمالا، ولی فکر میکنم GOW بعدی زودتر از اون میاد:-"

احتمال اینکه ترد پارتی ها IP جدید انحصاری بسازن و معرفی کننر، از خود سونی بیشتره به نظرم:D
تیم LSD این همه بازی مثل کراش و... برات مهیا کرد
ایمان بیاور ای کافر

تریلر انچارتد جدید پخش میشه، این بار استودیو جدید سونی (سن دیگو) وظیفه ساخت بازی رو به عهده داره، فن ها از اینکه قرار نیست دستپخت ناتی داگ رو تجربه کنن ناراحت میشن اما یه اتفاق همه چیز رو عوض میکنه، هرمن هالست از کارگردان بازی میخواد که بیاد رو سن او اسم بروس استرلی رو صدا میزنه که من یهو از خواب پا میشم

آخرین ویرایش:
اول بیایم ببینیم ماه دیگه قراره سونی چقدر عظیم برگزار کنه نمایش هاشو اگر فرض بگیریم قراره حکم همون ps meeting 2013 داشته باشه چیزهایی که نیاز داریم اول از همه سلطان بزرگ نک 3 هست ( جدا با این که همه دارن ترولش میکنن ولی من دوستش دارم نمیدونم چرا ؟ :D ) خب میریم سراغ GT7 که خب شناسنامه ی کنسولمونه اصلا مگه میشه نباشه ؟!
بعد بریم سراغ HZD2 که خدا میدونه سر رونماییش چه خشتک هایی که دریده نمیشه ! اون پروژه ی blue point هم که هر چی که قراره باشه احتمال 90 درصد نمایش داره
این وسط از استودیوهای ترد پارتی هم قطعا یه خبر هایی میشه نمیدونم چرا احساس میکنم سونی یه مگاتون رو میکنه از ترد پارتیها . از این ها که بگذریم امیدوارم MM بره روی یه ip مثل tearaway کارکنه یه پلتفرمر نوآورانه و دوستداشتنی .

استودیو لندن نمیخواد یه سیکوئل از The Getaway مادر مرده بسازه ؟!
سونی یه فکری باید به حال ریسینگ آرکید هم بکنه حال روز NFS هم که داغونه خلا یه motorstorm این وسط بدجوری داره حس میشه , خدا لعنتشون کنه زدن evolution رو بستن نامردا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or