شایعه: در ماه آینده اطلاعات بیشتری از کنسول PlayStation 5 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی ادیتور سابق وب‌سایت Kotaku یعنی آقای جیسون شرایر، در مصاحبه‌ای عنوان کرده که شرکت Sony قصد دارد در ماه آینده اطلاعات بیشتری را از کنسول PlayStation 5 منتشر کند.

PlayStation-5.jpg

پس از نمایش چند روز پیش مایکروسافت از عناوین نسل بعدی کنسول اکس باکس سری اکس، سوالی که برای همه به‌وجود آمده این است که سونی در چه تاریخی بازی‌های کنسول پلی استیشن 5 را به نمایش خواهد گذاشت. مدتی پیش آقای Jeffrey Grubb از سایت GamesBeat گفته‌بود که در تاریخ 4 جون سونی نمایشی را با محوریت پلی استیشن 5 خواهد داشت و حال، جیسون شرایر نیز با صحبت‌های اخیر خود این شایعه را باورپذیر تر کرده‌است.

هنگامی که در جریان مصاحبه با Press Star از شرایر سوالی مورد شایعات نمایش PlayStation 5 پرسیده‌شد، او پاسخ داد: “تا جایی که من می‌دانم، سونی همچنان قصد دارد حداقل یک نمایش را تا اوایل یا اواسط ماه جون داشته‌باشد.”

البته او در ادامه به این نکته نیز اشاره کرد که شیوع ویروس کرونا ممکن است برخی از برنامه‌ها را دچار تغییر کند. همچنین شرایر پس از این مصاحبه در فروم اینترنتی ResetEra گفت او به‌طور دقیق نمی‌داند که سونی قرار است چند نمایش با محوریت نسل بعد داشته‌باشد و تنها از یک معرفی مرتبط با PS5 در ماه آینده خبر دارد.

شایعات و گمان‌زنی‌های زیادی در مورد کنسول نسل بعدی سونی و نمایش عناوینی مثل دنباله بازی Horizon: Zero Dawn و بازسازی Demon’s Souls وجود دارد. شما انتظار معرفی کدام عنوان را دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Continue reading...

@Cloud Strife
@benjohn
@vivanred
@r.t.1.n
@amirone
@The End Of Ps
@only sony
@NEXT GEN GAMER
@delta05
@d@shreza
@IIuHgBuH
@rezvideo
@artour-2198
@noctis-sm3
@esm nadaram
@Outer Heaven
@FUTURE
@Akiba
@Kaine
@Kratos-_-0_0
@kratos 21
@soorena
@Amin.AP
@Capitan_shepard

و تمام دوستانی که یادم نبود د تیم LSD رو راه بندازید دیگه، یه کم هایپ کنید، چیزی به رونمایی نمونده...

البته دوستانی که اندرگراند اون توهمزا رو بینشون پخش کردم سکرت نگهش دارن...

آخرین ویرایش:
دیگه من فقط همونو واسه هایپ بلدم :D
چرا بابا، استودیو سن‌دیگو داریم با انچارتد 5... :Excited:

کراش داریم انحصاری زمانی 140889

بازی بلو پوینت هم همه نتیجه گیری کردن دمون سولزه، ولی حس من بهم میگه یه چیز خیلی قدیمی تره...

140891

>:)>:)

اخر نمایش این صحنه رو می‌بینیم

140892

:x:x:x

خوب اگه فکر کردی توهم من به اون محدود میشه خیال کردی....

تازه اولشه، فعلا باقیش رو میزارم برای دوستان

شرایر گفته که 'من فقط میدونم اول تا اواسط June سونی قراره یک ایونت مرتبط با نسل بعد برگزار کنه و من هیچوقت نگفتم صد در صد این ایونت مربوط به رونمایی PS5 هست چون سونی مشخصا رویدادهای متعددی رو در رابطه با برنامه نسل بعدش تدارک دیده.'

بنظرم سونی شکل و ظاهر کنسول رو همین ماه May رونمایی میکنه و ایونت ماه ژوئن هم مربوط به نمایش بازی‌های نسل بعدی هست.
Jeff Grubb سر دبیر سایت GamesBeat هم گفته ایونت سونی June 4th هست.

چرا بابا، استودیو سن‌دیگو داریم با انچارتد 5... :Excited:

کراش داریم انحصاری زمانی View attachment 140889

بازی بلو پوینت هم همه نتیجه گیری کردن دمون سولزه، ولی حس من بهم میگه یه چیز خیلی قدیمی تره...

View attachment 140891

>:)>:)

اخر نمایش این صحنه رو می‌بینیم

View attachment 140892

:x:x:x

خوب اگه فکر کردی توهم من به اون محدود میشه خیال کردی....

فعلا باقیش رو میزارم برای دوستان
ولی رو همون کار کن نظرمو که بهت گفتم ولی رو مخ بعضیا میره خوبه. اگر حقیقت داشته باشه تو این فروم قتل عام راه میفته

ولی رو همون کار کن نظرمو که بهت گفتم ولی رو مخ بعضیا میره خوبه. اگر حقیقت داشته باشه تو این فروم قتل عام راه میفته
اون عوارض جانبی شدیدی داره، :D نمیشه بدون تحقیقات بیشتر عرضه عمومی‌ کرد... :boo: جنازه میزاره رو دستمون >:)

شرایر گفته که 'من فقط میدونم اول تا اواسط June سونی قراره یک ایونت مرتبط با نسل بعد برگزار کنه و من هیچوقت نگفتم صد در صد این ایونت مربوط به رونمایی PS5 هست چون سونی مشخصا رویدادهای متعددی رو در رابطه با برنامه نسل بعدش تدارک دیده.'

بنظرم سونی شکل و ظاهر کنسول رو همین ماه May رونمایی میکنه و ایونت ماه ژوئن هم مربوط به نمایش بازی‌های نسل بعدی هست.
Jeff Grubb سر دبیر سایت GamesBeat هم گفته ایونت سونی June 4th هست.
چطوری این اینسایدرها همش به چهارم و پنجم هر ماه گیر میدن؟! یعنی اگر نشه تا 4-5 ماه بعد قطعا خبری نخواهد بود:دی

@Cloud Strife
@benjohn
@vivanred
@r.t.1.n
@amirone
@The End Of Ps
@only sony
@NEXT GEN GAMER
@delta05
@d@shreza
@IIuHgBuH
@rezvideo
@artour-2198
@noctis-sm3

و تمام دوستانی که یادم نبود د تیم LSD رو راه بندازید دیگه، یه کم هایپ کنید، چیزی به رونمایی نمونده...

البته دوستانی که اندرگراند اون توهمزا رو بینشون پخش کردم سکرت نگهش دارن...
راستش...آرزوهای دست نیافتنی این نسل دست یافتنی شدن... شاید تنها باقی مونده ش Half Life 3 باشه...که حتی اونم گویا یه بازی VR خفن AAA گرفت:-"

همممم...همممم...
بین چیزای معقول تر... R&C میخوام! شایعه ش برای PS4 اومد ولی خبری نشد...انشاالله نسل بعد! جدا از اینکه یه بازی با استایل اینجوری برای لانچ لازم داره کنسول:دی ... اگر باز بر ندارن نک3 یا یه چی داغون این تیپی بدن:|

یه چیزایی هست...همونی که دوست نداری... شاید FF XVI :-" یا حداقل باز اسکوئر یه CG خفن بده همه رو ببره تو کف:-" ولی چون FF VII R تازه اومده،شاید الان زود باشه!

دیگه ... فکر میکنم بین بازی های بزرگ هورایزن اولین بازییه که ادامه ش میاد رو PS5 !

سن دیگو دوست دارم IP جدید بسازه! کلا دوست دارم IP جدید ببینم، فقط بدبختی رسما همه استودیوهای بزرگ(سانتا،GG،اینسامنیاک،ساکرپانچ) تازه بازی اول از سری هاشون رو دادن یا دارن میدن!
میمونه یه ND ، که به نظرم زوده برای معرفی بازی جدیدشون، و مثل قبل هم به اون صورت دو تیم نیستن!
سانتا هم البته IP جدید داره احتمالا، ولی فکر میکنم GOW بعدی زودتر از اون میاد:-"

احتمال اینکه ترد پارتی ها IP جدید انحصاری بسازن و معرفی کننر، از خود سونی بیشتره به نظرم:دی

انقدر توهم فانتزی هستش که با 100 تا TEAM LSD قابل باور نیست اما من دارم از وقتی گفته گفتتم بد نیست ادم یک نگاهی بهش بندازه ببینه چیز جدید در موردش هستش اما تا الان که به چیز جدید بر نخوردم . :D

قتل عام برای یک لحظه نصف ملت سکته میکنن نصف ملت کله ها رو گرفته فریاد در میکنن یک سری هم به روانشناس مراجعه میکنن منم میرم بلیط سفر به مریخ بگیرم منتظر تماشای جنگ جهانی سوم از مریخ بشم . :D:-"

راستش...آرزوهای دست نیافتنی این نسل دست یافتنی شدن... شاید تنها باقی مونده ش Half Life 3 باشه...که حتی اونم گویا یه بازی VR خفن AAA گرفت:-"

همممم...همممم...
بین چیزای معقول تر... R&C میخوام! شایعه ش برای PS4 اومد ولی خبری نشد...انشاالله نسل بعد! جدا از اینکه یه بازی با استایل اینجوری برای لانچ لازم داره کنسول:D ... اگر باز بر ندارن نک3 یا یه چی داغون این تیپی بدن:|

یه چیزایی هست...همونی که دوست نداری... شاید FF XVI :-" یا حداقل باز اسکوئر یه CG خفن بده همه رو ببره تو کف:-" ولی چون FF VII R تازه اومده،شاید الان زود باشه!

دیگه ... فکر میکنم بین بازی های بزرگ هورایزن اولین بازییه که ادامه ش میاد رو PS5 !

سن دیگو دوست دارم IP جدید بسازه! کلا دوست دارم IP جدید ببینم، فقط بدبختی رسما همه استودیوهای بزرگ(سانتا،GG،اینسامنیاک،ساکرپانچ) تازه بازی اول از سری هاشون رو دادن یا دارن میدن!
میمونه یه ND ، که به نظرم زوده برای معرفی بازی جدیدشون، و مثل قبل هم به اون صورت دو تیم نیستن!
سانتا هم البته IP جدید داره احتمالا، ولی فکر میکنم GOW بعدی زودتر از اون میاد:-"

احتمال اینکه ترد پارتی ها IP جدید انحصاری بسازن و معرفی کننر، از خود سونی بیشتره به نظرم:D
فاینال فانتزی 16 رو یه برنامه حسابی براش دارم

Ratchet and Clank
Demon's Souls Remaster
Resident Evil 8 (VR exclusive)
Street Fighter 6

:-?:-?:-?
Silent Hill رو هم به لیست اضافه کن:D

زمزمه هایی راجع به FF XVI هم هست ولی چون داریم در مورد اسکوئر حرف میزنیم، بهتره بیخیالش بشیم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or