شایعه شایعه: تاریخ عرضه ی The Last of US تغییر می کند ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
5r4w6bflprq8hx4v46a.jpg

سایت های فروشی چون Gamestop و Best Buy، تاریخ عرضه ای جدیدی را برای بازی The Last of Us از شرکت Naughty Dog اعلام نموده اند. اگر اظهارات آنان درست باشد،
این بازی در تاریخ 18 June امسال مصادف با 28 خرداد ماه 1392 عرضه خواهد شد.

دلایلی برای این تاخیر در تاریخ عرضه اعلام نشده است. در غیر اینصورت، تاریخ عرضه ی رسمی این بازی، قبلا توسط این شرکت برای 7 May ( اردیبهشت 17 ) تایید شده بود.

حال باید منتظر ماند تا آیا سونی این تاخیر را رسما تایید خواهد کرد یا خیر.

منبع #1
منبع #2

شاید توی e3 هم می خوان یک نمایش داشته باشن ملت بیشتر هایپ بشه بازی بیشتر فروش بره:biggrin1:
تو E3 که قراره دو تا کنسول نسل بعد معرفی بشه هر بازی عظیمی هم بخواد تبلیغ داشته باشه، بازم نمی تونه مقابل خبرهای کنسول های نسل بعد خودش رو نشون بده. عرضه هر بازی تو فاصله دو هفته مونده به E3 تا یک ماه بعد از E3 به نظرم اشتباه خیلی بزرگی هست :دی

تو E3 که قراره دو تا کنسول نسل بعد معرفی بشه هر بازی عظیمی هم بخواد تبلیغ داشته باشه، بازم نمی تونه مقابل خبرهای کنسول های نسل بعد خودش رو نشون بده. عرضه هر بازی تو فاصله دو هفته مونده به E3 تا یک ماه بعد از E3 به نظرم اشتباه خیلی بزرگی هست :دی
با این که 99 درصد مطمئن هستم معرفی می شن اما می گم بهتره تا تایید رسمی صبر کنیم همونطور که سونی گفت بعد از مایکرو هم عرضه می کنه هم نشون می ده
خب نمی شه که دو تاشون توی e3 با هم نشون بدن:d

با این که 99 درصد مطمئن هستم معرفی می شن اما می گم بهتره تا تایید رسمی صبر کنیم همونطور که سونی گفت بعد از مایکرو هم عرضه می کنه هم نشون می ده
خب نمی شه که دو تاشون توی e3 با هم نشون بدن:d
اصلا در اینکه هر دو تا کنسول تو E3 نمایش داده میشن و کلی بازی واسشون معرفی میشه 0% هم شک نکن :دی TLoU هم فکر کنم همون 7 می عرضه بشه، تاریخ عرضش کمتر از 2 ماه پیش مشخص شد، به نظرم بعیده عوض بشه. U3 تاریخ عرضش 1 سال قبل از اومدنش اعلام شد و دقیقا همون موقع هم عرضه شد :دی

اصلا در اینکه هر دو تا کنسول تو E3 نمایش داده میشن و کلی بازی واسشون معرفی میشه 0% هم شک نکن :دی TLoU هم فکر کنم همون 7 می عرضه بشه، تاریخ عرضش کمتر از 2 ماه پیش مشخص شد، به نظرم بعیده عوض بشه. U3 تاریخ عرضش 1 سال قبل از اومدنش اعلام شد و دقیقا همون موقع هم عرضه شد :دی
من کلا شکاک هستم:d
حالا اگر امازون می گفت که بازی این تاریخ میاد کاملا واضح بود الکی گفته:dاما این دو تا احتمالش بیشتر هست:d

با این که ایکس باکسیم و پلی استیشن ندارم
ولی درکتون میکنم اگه تاریخ عقب بیفته ...
این بازی از اون دسته هاست که نمیشه براش صبر کرد

اگر اين بازي تأخير بخوره وبيافته بعد e3 به شدت ضربه خواهد ديد تازه بدتر از همه اينه كه هم زمان با e3 يا به فاصله كوتاهي بعد از e3 بياد ......(داره خاطره بد نام ٢ برام تداعي ميشه)

ولی واسه ما ایرانیا اصلا بد نمیشه چون تقریبا میشه بعد از امتحانا تازه انتخابات هم تموم میشه خدا رو چه دیدی شاید بعد انتخابات دلار اومد پایین (شتر در خواب بیند پنبه دانه)

به نظر من هم یک ماه تاخیر هم بد نیست چون که فاصله خیلی نزدیک هست بین انحصاری های ps3 .وقت نمیشه بطور کامل انحصاری ها را بازی کرد :d

خب متاسفانه تاخیر بازی توسط ناتی داگ هم تایید شد بالاخره
حدس بزنید کی؟
14 جوئن = 24 خرداد = 5روز قبل از تولد من:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or