سیستم مورد نیاز The Evil Within

FLAWL3SS

کاربر سایت
65876158162330539297.jpg

سیستم مورد نیاز بازی :

Minimum Requirements
  • GPU: GTX 460 or an equivalent 1 GB VRAM card
  • CPU: i7 or an equivalent 4+ core processor
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 50 GB
البته با این سیستم Minimum نمیتوانید با رزولیشن 1080 بازی کنید و باید بعضی از افکت ها رو خاموش کنید.

Recommended PC System Specifications

• 64bit Windows 7/Windows 8
    i7 with four plus cores
  • 4GBs RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
  • High Speed Internet Connection
    Steam account and activation
minimum رو مشخص نکردن و گفته شده اگر سیستمی پایین تر از این سیستم پیشنهادی دارید (به خصوص 4GB Vram) ضمانتی در اجرای بهینه بازی نخواهید داشت.
سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی با رزولیشن 1080 و ویژگی های full-screen anti-aliasing, full shadow quality, motion blur, tessellation, SSAO میباشد.

فضای مورد نیاز برای نصب در کنسول ها به این صورت اعلام شده:

• Xbox One — 40 GB HDD Space
  • PlayStation 4 — 40 GB HDD Space
  • PlayStation 3 — 7 GB HDD Space
  • Xbox 360 — 7 GB
کار ساخت بازی هم تمام شده و بازی گلد شده است.

Bethesda Blog Germany | Just another Bethesda Blog site

آخرین ویرایش:
بله همونه
Id Tech 5 موتور ارتقا یافته Rage هست که wolfenstein the new order رو هم با همین ساختن ، خیلی قوی و خوبه بستگی به سازنده داره که چی از توش در بیاره ،
اتفاقا خیلی هم به درد این سبک میخوره

مشکل اصلیش اینه که فقط حجم دیتای خیلی بالایی داره
50 گیگ برا یه بازی خطی ، اونم با نمایشهایی که من دیدم نه گرافیک فوق خفنی داره نه چیزی که 50 گیگ حجم بخواد و یه گرافیک با 4 گیگ رم
موتور بازی آشغاله آشغال
حداقل رو پی سی که اینطور بوده ، تجربش هم رو Rage و ولفنشتاین نشون داده

بله همونه
Id Tech 5 موتور ارتقا یافته Rage هست که wolfenstein the new order رو هم با همین ساختن ، خیلی قوی و خوبه بستگی به سازنده داره که چی از توش در بیاره ،
اتفاقا خیلی هم به درد این سبک میخوره

خیلی هم قوی نیست فقط الکی حجم مصرف میکنه:|:d

• i7 with four plus cores
  • 4GBs RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
minimum رو مشخص نکردن و گفته شده اگر سیستمی پایین تر از این سیستم پیشنهادی دارید (به خصوص 4GB Vram) ضمانتی در اجرای بهینه بازی نخواهید داشت.
:|/:):|
aRgjePM_460sa_v1.gif

میگم این vram همون مقدارِ کلِ گرافیکه + مقداره شیر شده؟

از ی نظر بله اما فقط به dedicate. رم ای که به صورت فیزیکی روی pcb و برد کارت گرافیکی هست اطلاق میشه

از نظر حجم مورد نیاز برای نصب ، نه این بازی یا این موتور ، بلکه کم کم بیشتر بازیهای جدید دارن به این سمت میرن و این ضعف id tech نیست ، کم کم باید dvd9 رو فراموش کرد و به بلو ری رو اورد .
شخصا با Rage و wolfenstein خیلی خوب ارتباط گرفتم و لذت بردم ، فکر کنم اشغال خطاب کردنش یکم بی انصافی باشه .

این بار دیگه بهم ثابت شد که موتور Id Tech 5 شدیدا آشغاله آشغال! ~x(
بازیهایی که با این موتور درست شدن گرافیکشون در حد PS2 ، حجم بالای 40 گیگ ، انواع و اقسام باگ های مختلف و همچنین سیستم خیلی قدرتمند برای اجرا نیاز داشتن :cursing:
یادمه همین Wolfenstein The New Order رو وقتی با کارت 460 اجرا میکردم به زور بالای 30 فریم میداد

سیستم بازی دقیقا میشه گفت شبیه سیستم مورد نیاز wolfenstein the new order اونم براش گفتن 45 گیگ حجم cpu core i7 و اینا...یه بهینه سازی...اخه vram4 ..بازی طبق تریلراش که گرافیک انچنانی نداره اخه...فکر کنم هایپ الکی فقط

ناشر بازی و خود میکامی گفته بودن تو این بازی اصلا و به هیچ وجه به دنبال سود آوری نیستن و بتزدا مرحمت فرموده و موقعیتی ایجاد کرده که میکامی دقیقا چیزی رو که می خواد بسازه و اصلا به بازار فکر نکنه پس طبیعیه تو اعلا سیستمی که نشانگر خفن بودن بازی هم باشه ابایی نداشته باشن و با سیستم بالا بازیشون رو حتی گنده تر از چیزی که هست نشون بدن :d
به هر حال من قول می دم با سیستم پایینتر از سیستم پیشنهادی هم بشه با بهترین کیفیت بازی کرد!
حالا درسته بزرگنمایی کردن ولی به هر حال با یک بازی بزرگ طرفیم!

از ی نظر بله اما فقط به dedicate. رم ای که به صورت فیزیکی روی pcb و برد کارت گرافیکی هست اطلاق میشه

از نظر حجم مورد نیاز برای نصب ، نه این بازی یا این موتور ، بلکه کم کم بیشتر بازیهای جدید دارن به این سمت میرن و این ضعف id tech نیست ، کم کم باید dvd9 رو فراموش کرد و به بلو ری رو اورد .
شخصا با Rage و wolfenstein خیلی خوب ارتباط گرفتم و لذت بردم ، فکر کنم اشغال خطاب کردنش یکم بی انصافی باشه .

Rage و Wolfenestein رو نگفتم ، منظورم از آشغال موتور iD Tech 5 هستش

یعنی گرافیک بازی از Crysis 3 و Watchdogs بیشتره؟ افکت هایی که توش بکار رفته؟
توی تریلر که من هرچی جستجو کردم هرچی بود یک گرافیک معمولی نسل قبلی بود!!!

40 گیگ فضا ؟ :| بی دلیل نیست خود کارمک هم در رفت، فهمیده چه آشغالی ساختن!

باز هم ID TECH ENGINE 5 و فضای مورد نیاز توهمی و ..... چیزی که من تو تریلر ها دیدم، مشکل گرافیکیه که به شدت خودنمایی میکنه! از مشکلاتش گذشته گرافیک به شدت متوسطه، محیط ها هم محدود هستند و کلا میشه گفت از نظر گرافیکی رسما هیچی نداره، اگر این بازی بد پورت بشه واقعا باید خجالت بکشند، چه دلیلی داره که تو سیستم مورد نیاز چنین چیزی رو ببینیم؟ چرا باید باز رو 5 تا پلتفرم منتشر بشه که گند بخوره به یکی از پلتفرم های اصلی؟
امیدوارم توهم باشه، در غیر این صورت سازنده ها رسما باید برن و .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or