سیستم مورد نیاز The Evil Within

FLAWL3SS

کاربر سایت
65876158162330539297.jpg

سیستم مورد نیاز بازی :

Minimum Requirements
  • GPU: GTX 460 or an equivalent 1 GB VRAM card
  • CPU: i7 or an equivalent 4+ core processor
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 50 GB
البته با این سیستم Minimum نمیتوانید با رزولیشن 1080 بازی کنید و باید بعضی از افکت ها رو خاموش کنید.

Recommended PC System Specifications

• 64bit Windows 7/Windows 8
    i7 with four plus cores
  • 4GBs RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
  • High Speed Internet Connection
    Steam account and activation
minimum رو مشخص نکردن و گفته شده اگر سیستمی پایین تر از این سیستم پیشنهادی دارید (به خصوص 4GB Vram) ضمانتی در اجرای بهینه بازی نخواهید داشت.
سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی با رزولیشن 1080 و ویژگی های full-screen anti-aliasing, full shadow quality, motion blur, tessellation, SSAO میباشد.

فضای مورد نیاز برای نصب در کنسول ها به این صورت اعلام شده:

• Xbox One — 40 GB HDD Space
  • PlayStation 4 — 40 GB HDD Space
  • PlayStation 3 — 7 GB HDD Space
  • Xbox 360 — 7 GB
کار ساخت بازی هم تمام شده و بازی گلد شده است.

Bethesda Blog Germany | Just another Bethesda Blog site

آخرین ویرایش:
Dark War

امیر حسین جان من نزدیک به 50 یا حتی بیشتر از این بازی feedback خوندم! همه تعریف و تمجید! میدونی چیه؟
همه چی از ان تریلر نفرین شده pax east شروع شد! منتهی حضرات حتی نمیرن تریلر اخر را ببیند و پیشرفت گرافیک را نظاره باشند!
گرافیک هنری بازی 100درصد گرافیک تکنیکی را پوشش میده! انقدر هنرمندانه طراحی شده که ادم دلش میخواد ساعت ها نگاه کنه!
مقایسه ای از گرافیک بازی در 2013 و 2014! نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن نشستن و...

1zyfnug.jpg

ان کسی را هم که پستشو نقل قول کردی من میدونم چشه! بعدا بهت میگم!;)

امیرحسین اینا همش بهونه هست. تیم سازنده حتی موتور رو به سلیقه خودشون Modify کردن تا بتونن راحت باهاش کار کنن و خروجی بگیرن. اینا رو گنج قارون (Bethesda) نشستن پس صحبت از منابع و هزینه ها و اینا هم نیست. کار ساخت بازی هم از 2010 شروع شده پس صحبت از وقت و اینا هم نیست. هم وقتش رو داشتن و هم هزینه-ش رو و هم استعدادش رو. اما توی تریلرا جدا از گرافیک نه چندان جالبش، افت فریمش در هم اِبولا کشنده-س/:) حتی برای منی که ذره ای به گرافیک بازیا اهمیتی نمیدم، ولی به هیچ عنوان نمیتونم افت فریم رو تحمل کنم. دقت کن صحبت از درون مایه و گیم پلی و اتمسفر و اینا نیست. فقط بعد تکنیکی بازی به شدت مشکل داره.
اینایی روی سخت افزاری که از نظر قدرت، مطلقه، همچین سیستم فضایی دادن دارن خیلی به وضوح نشون میدن کم کاری داشتن و این کم کاری رو به جون سخت افزار انداختن.
اما در مورد این قسمت از حرفت:

یادمه احسان یه زمانی یه حرف خیلی جالبی زد:

به قول احسان اینا یه بازی نسل قبلی میسازن و با یه کم افکت و تشکیلات اضافه، روی نسل بعد عرضه-ش میکنن. حالا این برای Tango Games دیگه بدتر! یعنی اینا نتونن حتی یه بازی بر اساس معیارهای نسل قبل هم بسازن واقعا ...

بازم داری توجیه میکنی. به نقل از ویکی پدیا:

4 تا برنامه نویس از سر کوچه که پیدا نکردن:biggrin1: همشون با تجربه هستن و آشنایی کامل به بازی سازی دارن.
===============================
خلاصه اینکه سیستمی که اونجا نوشته رو یه نفر که توی بحث PC و اینا باشه، میفهمه سازنده چقدر افتضاح بالا آورده که همچین سیستمی که دو نسل بعد رو اجرا میکنه، برای یه بازی بین نسلی معرفی کردن و این یعنی فاجعه!
بعدا به حسابت میرسم/:):biggrin1:
کلا فقط یه حرف کوچیک دارم.متوجهی 20 نفر تا الان گفتن این سیستم پیشنهادی بلوف زدنه کامله؟سیستم پیشنهادی.چندبار حالا با من تکرار کنید.سیستم پیشنهادی اونم از نوع سرکاری و جو دادن.

Dark War

امیر حسین جان من نزدیک به 50 یا حتی بیشتر از این بازی feedback خوندم! همه تعریف و تمجید! میدونی چیه؟
همه چی از ان تریلر نفرین شده pax east شروع شد! منتهی حضرات حتی نمیرن تریلر اخر را ببیند و پیشرفت گرافیک را نظاره باشند!
گرافیک هنری بازی 100درصد گرافیک تکنیکی را پوشش میده! انقدر هنرمندانه طراحی شده که ادم دلش میخواد ساعت ها نگاه کنه!
مقایسه ای از گرافیک بازی در 2013 و 2014! نورپردازی و سایه زنی و انیمیشن نشستن و...

1zyfnug.jpg

ان کسی را هم که پستشو نقل قول کردی من میدونم چشه! بعدا بهت میگم!;)
هر چقدر بهزاد پیشرفت کرده باشه دلیل نمیشه یک بازی بین نسلی همچین گرافیکی رو بطلبه . نگاه خود بازی کنیم میفهمیم که حتی نصف همین سیستمی که معرفی کردن برای این بازی زیاده . خودت میدونی که فن بازیم ولی یا از عمد بار پردازشی رو سنگین کردن یا موتور گرافیکیشون بهینه شده نیست . این گرافیک با همچین سیستمی جای بحث داره .

این جو منفی که راه افتاده خیلی مسخرس!!!
از اول هم قرار نبود گرافیک بازی شاخ باشه،قرار بود سبک ترس و بقا رو زنده کنه،نیاز به گرافیک بالا هم نداره...
این سیستم درخواستی هم الکیه،با رو 2 هم اجرا میشه:d

Recommended PC System Specifications

• 64bit Windows 7/Windows 8
    i7 with four plus cores
  • 4GBs RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
  • High Speed Internet Connection
    Steam account and activation

03revtsm79odfz0gi5lg.gif

روی 32 بیت اجرا نمیشه؟؟ ONLY نزده:d

Minimum requirements for The Evil Within can now be found below. You won’t be experiencing the game at 1080p and you’ll likely need to turn off some features, but you will still be able to have a great experience with the game.

• Minimum Requirements
  • GPU: GTX 460 or an equivalent 1 GB VRAM card
  • CPU: i7 or an equivalent 4+ core processor
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 50 GB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or