سیستم مورد نیاز Metro: Last Light اعلام شد

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: سیستم مورد نیاز Metro: Last Light اعلام شد

49321309019852079312.jpg

کمپانی Deep Silver به نقل از استدیو 4A Games حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم توصیه شده را به همراه حدا اکثر سیستم مورد نیاز Metro: Last Light را اعلام کردند.

حداقل سیستم مورد نیاز:

Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 or 8
CPU: 2.2 GHz Dual Core e.g. Intel Core 2 Duo
RAM: 2GB
Direct X: 9.0c
Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher
For 3D Vision Support:
NVIDIA GTX 275 or higher
120Hz Monitor
NVIDIA 3D Vision kit for Windows Vista, 7 or 8

سیستم توصیه شده:

Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 2.6 GHz Quad Core e.g. Intel Core i5
RAM: 4GB
Direct X: 11
Graphics Card: NVIDIA GTX 580/660 Ti (or AMD equivalent e.g. 7870) or higher
For 3D Vision Support:
NVIDIA GTX 580/660Ti or higher
120Hz Monitor

حدا اکثر سیستم مورد نیاز:

Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 3.4 GHz Multi-Core e.g. Intel Core i7
RAM: 8GB
Direct X: 11
Graphics Card: NVIDIA GTX 690 / NVIDIA Titan

For 3D Vision Support:
NVIDIA GTX 690
120Hz Monitor

تایید شده است با 1 عدد گرافیک Titan و دو عدد 670 و 680 به همراه یک عدد 690 می‌توانید بازی را با وضوح تصویر 2048x2048 و تنظیمات کامل DirectX 11 با سرعتی بیشتر از Metro 2033 با کیفیت بالای تکسچر‌ها اجرا کنید، بدون داشتن یکی از این موارد بازی نمی‌توانید بازی را با این وضوح تصویر و زیبایی اجرا کنید.
در حالت DirectX 10 بازی از MSAA anti-aliasing و افکت‌های پیشرفته depth of field و tessellation به همراه motion blur و افکت‌های پیشرفته دیگر بهره می‌برد. بازی از NVIDIA PhysX بهره می‌برد که شاهد تخریب پذیری بیشتر و افکت‌های particle پیشرفته خواهیم بود.
تمام این ها به واسط بهینه شدن موتور 4A Engine است که سرعت بازی را نیز سریع تر کرده است.

Metro: Last Light در 14 ماه می در آمریکا شمالی و 17 می در اروپا برای PC،Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
خدایی سنگینه بازی,البته با این گرافیکش رو PC منطقی هم هست,بتونیم رو Medium فریم خوب بگیریم کافیه واسمون!!!:d
جالبه که اصلا AMD رو آدم حساب نکرده!!!:d
بوی پول (رشوه :d) انویدیا می آد و سوختنش از جهات دیگه (ماجرای پی اس 4 و بازی های AAA اخیر) . سری 78xx و 79xx بازی رو قورت می ده. در مورد فیزیک انویدیا هم دیگه آخر نسلی آخر عمر اون هم هست بزارید بتازونه:d نسل بعد اکثر موتورهای گرافیکی فیزیک اختصاصی خودشون رو دارن.

من که 670 دارم.خیالم راحته

من هم همینجور اما نمیدونم چرا همش احساس میکنم این که 690 برای بهترینش میخواد یک جورای مسخره هستش نه به سیستم ضعیفی که معرفی کرده نه به سیستم متوسطی که گفته نه یک دفعه 690 شدنش .

خوب ما که بهتر از 690 و 7990 در بازار نداریم یک جورای معرفی 690 به عنوان بهترین مسخره هستش خوب اگه بهتر از اینها در بازار بود باز یک چیزی .

خوب مشخصه که با 690 بازی با فریم بیشتری و بهتر و روانتر اجرا میشه یک چیزی مثل چشم بسته غیب گفتن میمونه سیستمی که معرفی شده .

من هم همینجور اما نمیدونم چرا همش احساس میکنم این که 690 برای بهترینش میخواد یک جورای مسخره هستش نه به سیستم ضعیفی که معرفی کرده نه به سیستم متوسطی که گفته نه یک دفعه 690 شدنش .

خوب ما که بهتر از 690 و 7990 در بازار نداریم یک جورای معرفی 690 به عنوان بهترین مسخره هستش خوب اگه بهتر از اینها در بازار بود باز یک چیزی .

خوب مشخصه که با 690 بازی با فریم بیشتری و بهتر و روانتر اجرا میشه یک چیزی مثل چشم بسته غیب گفتن میمونه سیستمی که معرفی شده .
به نظرم منظورشون از 690 و 7990 رزولوشن های 2k و بالاتره.همین

با این حجم کیفیت تکسچرها و نورپردازی فوق العاده این مینیمم سیستم یه چیز کاملا معمولیه
روی کنسول هم عالی کار کردن همون طور که 2033 هم 360ش رو چند هفته پیش تازه رفتم عالی بود این دیگه فرای تصوره :دی

وای ما که با این PC زغالیمون هومن بتونیم رو LOW اجرا کنیم. جالبه هنوز xp رو ساپورت میکنه. این یعنی احترام به اون 10% مخاطب. (منظور کسانی که از xp استفاده میکنن). خیلی از استودیوها با این که بازیشون بعضا از قابلیت های Direct X 10 و Direct X 11 استفاده نمیکنن ولی بیخیال Direct X 9 میشن. نمونه بارزش black ops II

آخرین ویرایش:
از کرایسس 3 که سنگینتر نیست
من 9500GT دارم ولی 2033 رو روون اجرا کردم با گرافیک بالا
4 گیگ هم رم دارم
عجب؟!
بازی قطعا از C3 سنگینتره.
دوست عزیز دومی هم انگار تنظیماتتون رو مینیموم بوده. من با 4 گیگ رم و گرافیک 46- و سی پی یوی 4 هسته ای سیستمم زایید زیرش.
واقعا هرچقدر که از کرایسیس دو بدم اومد ولی از نظر بهینه سازی انجین به نسبت گرافیک زیباش واقعا کار شاخی کرد کرایتک...

جالبه هنوز xp رو ساپورت میکنه.
بیس انجین 4A همون انجین قدیمیه XRAY هستش که تو استالکر بهترین نمونشو دیدیم...

کاری به نسخه کنسول یندارم ولی این از اون بازی ها هست که جون میده فقط رو pcبریم :dتکسچر ها و نورپردازی و سایه زنی ها با ادم حرف میزنه فقط کافی هست بازی را بزاری رو 1080 و دایرکس 11 را روشن کنید :d

در حالت DirectX 10 بازی از MSAA anti-aliasing و افکت‌های پیشرفته depth of field و tessellation به همراه motion blur و افکت‌های پیشرفته دیگر بهره می‌برد. بازی از NVIDIA PhysX بهره می‌برد که شاهد تخریب پذیری بیشتر و افکت‌های particle پیشرفته خواهیم بود

اين قسمت رو درست ترجمه كردي ؟
tessellation روي DirectX 10 ؟

بوی پول (رشوه :d) انویدیا می آد و سوختنش از جهات دیگه (ماجرای پی اس 4 و بازی های AAA اخیر) . سری 78xx و 79xx بازی رو قورت می ده. در مورد فیزیک انویدیا هم دیگه آخر نسلی آخر عمر اون هم هست بزارید بتازونه:d نسل بعد اکثر موتورهای گرافیکی فیزیک اختصاصی خودشون رو دارن.

چه رشوه ای!!!!! این که با کارت های انویدیا سازگار تر رو شما چیز بدی مگه میدونی از تحلیل های یه سری ادم شاخ درمیاره.
UE4 هم از موتور nvidia physx برای پردازش فیزیک استفاده میکنه پس ربطی هم به نسل بعد نداره.

یاد مکس پین 3 افتادم راک استار اینقدر شلوغ کرد که اره بالاترین تنطیمات 680 میخواد , یه لغت جدید باید بزارن جای اغراق
17.gif

بذار یه چیزی بهت بگم این روس ها اصلا شوخی با کسی ندارن همین metro قبلی با کارت 680 حتی فریم زیر 30 هم یه جاهایی می رسه پس بهتره دنبال لعت جدید نگردی حداقل برای این بازی

بذار یه چیزی بهت بگم این روس ها اصلا شوخی با کسی ندارن همین metro قبلی با کارت 680 حتی فریم زیر 30 هم یه جاهایی می رسه پس بهتره دنبال لعت جدید نگردی حداقل برای این بازی

بنده ارادت خاصی دارم به برادران روسی

منم بدم نمیاد سطح گرافیکی پیشرفت کنه فقط امیدوارم ارزش 690 داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or