سیستم مورد نیاز Metro: Last Light اعلام شد

RattleSnake

کاربر سایت
آپدیت: سیستم مورد نیاز Metro: Last Light اعلام شد

49321309019852079312.jpg

کمپانی Deep Silver به نقل از استدیو 4A Games حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم توصیه شده را به همراه حدا اکثر سیستم مورد نیاز Metro: Last Light را اعلام کردند.

حداقل سیستم مورد نیاز:

Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 or 8
CPU: 2.2 GHz Dual Core e.g. Intel Core 2 Duo
RAM: 2GB
Direct X: 9.0c
Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher
For 3D Vision Support:
NVIDIA GTX 275 or higher
120Hz Monitor
NVIDIA 3D Vision kit for Windows Vista, 7 or 8

سیستم توصیه شده:

Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 2.6 GHz Quad Core e.g. Intel Core i5
RAM: 4GB
Direct X: 11
Graphics Card: NVIDIA GTX 580/660 Ti (or AMD equivalent e.g. 7870) or higher
For 3D Vision Support:
NVIDIA GTX 580/660Ti or higher
120Hz Monitor

حدا اکثر سیستم مورد نیاز:

Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 3.4 GHz Multi-Core e.g. Intel Core i7
RAM: 8GB
Direct X: 11
Graphics Card: NVIDIA GTX 690 / NVIDIA Titan

For 3D Vision Support:
NVIDIA GTX 690
120Hz Monitor

تایید شده است با 1 عدد گرافیک Titan و دو عدد 670 و 680 به همراه یک عدد 690 می‌توانید بازی را با وضوح تصویر 2048x2048 و تنظیمات کامل DirectX 11 با سرعتی بیشتر از Metro 2033 با کیفیت بالای تکسچر‌ها اجرا کنید، بدون داشتن یکی از این موارد بازی نمی‌توانید بازی را با این وضوح تصویر و زیبایی اجرا کنید.
در حالت DirectX 10 بازی از MSAA anti-aliasing و افکت‌های پیشرفته depth of field و tessellation به همراه motion blur و افکت‌های پیشرفته دیگر بهره می‌برد. بازی از NVIDIA PhysX بهره می‌برد که شاهد تخریب پذیری بیشتر و افکت‌های particle پیشرفته خواهیم بود.
تمام این ها به واسط بهینه شدن موتور 4A Engine است که سرعت بازی را نیز سریع تر کرده است.

Metro: Last Light در 14 ماه می در آمریکا شمالی و 17 می در اروپا برای PC،Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
میگم تریلری چیزی از گیم پلی این غول بیابونی گرافیک هم هست؟

اوه اوه خدا رحم کنه حواسم به فیزیک نبود .خدا به داد کارتهای amd برسه.

این فیزیک انویدیا همچین هم با کارتهای Amd مشکل نداره نمونش بازی bioshock infinite بود که روی کارتهای Amd خیلی خوب بود البته با اینکه AMD GAMING EVOLVED بود ولی در کل بنظرم این بازی با این سیستم و این موتور و این NVIDIA که داره به شدت ما یوزرهای aMD رو به مشکل بندازه:| حتی من که 7870 CROSS دارم

این فیزیک انویدیا همچین هم با کارتهای Amd مشکل نداره نمونش بازی bioshock infinite بود که روی کارتهای Amd خیلی خوب بود البته با اینکه AMD GAMING EVOLVED بود ولی در کل بنظرم این بازی با این سیستم و این موتور و این NVIDIA که داره به شدت ما یوزرهای aMD رو به مشکل بندازه:| حتی من که 7870 CROSS دارم

مگه این بازی فیزیک انویدیا داشت؟ من تو تنظیمات چیزی بنام فیزیک ندیدم.
رو بتمن ارخام سیتی یه امتحانی کن ببین نتیجش چی میشه؟:dرو high البته نه مدیوم:d

خوب اقایون یه چند تا اسکرین شات از داخل محیط بازی که تریلرش رو دانلود کردم میزارم :

05818216798415862839.jpg

84675446936930974664.jpg

40717447010087135576.jpg

00604481364175382552.jpg

یه طورایی یاد هالف لایف2 افتادم
.گرافیک بسیار وسیع هست و افکتها عالین و کیفیت تکسچرها خیلی خوبه.حس ترس هم بخوبی به ادم القا میشه.

جایزهایی که داخل e3 2012 گرفته:
87548696885294842539.jpg

یاد مکس پین 3 افتادم راک استار اینقدر شلوغ کرد که اره بالاترین تنطیمات 680 میخواد , یه لغت جدید باید بزارن جای اغراق
17.gif

کاری به شلوغ کردن یا نکردنشون ندارم ولی اتفاقا این هنر و پرو بودن یه شرکت بازیسازی رو میرسونه که یه بازی با گرافیک چشم نواز مثل max payne 3 رو میده بیرون

و اکثر سیستم های متوسط حالا بالا بماند باهاش مشکلی ندارن نکته بارزی که در ابر شاهکاری به نام half life بود(بد با همه نوع سیستم اون زمان راه میومد) ولی بر عکس بین ملت جاافتاده یعنی هرکی رسید سیستم پیشنهادی بالا ول داد همه کف و خون قاطی میکنن وقتی هم ریلیز میشه بازی میبینی...

در مورد این مترو هم اتفاقا همین دیشب یه ویدیو گیم پلی از بازیسنتر خودمون گرفتم گرافیکش خیلی دلربا نبود مثلا افکت اتیش افتضاح بود نمیدونم شایدم نسخه کنسولی بود حالا همچی سیستمی دادن نمیدونم والا:-/

اینم لینکش:Download Metro Last Light All New Gameplay Taking the Factory Floor mp4

مگه این بازی فیزیک انویدیا داشت؟ من تو تنظیمات چیزی بنام فیزیک ندیدم.
رو بتمن ارخام سیتی یه امتحانی کن ببین نتیجش چی میشه؟:dرو high البته نه مدیوم:d
بله که داره! اول بازی مینویسه PYS BY NVIDIA! اما تو تنظیمات قابل دسترسی نیست... در کل ست جالبی بود! AMD GAMING EVOLVED + PYS NVIDIA !!!!
بتمن رو که من بازی کردم ولی روی HIGH بازی روونی بود ...چطور؟ اونم فیزیک انویدیا داشت؟

بله که داره! اول بازی مینویسه PYS BY NVIDIA! اما تو تنظیمات قابل دسترسی نیست... در کل ست جالبی بود! AMD GAMING EVOLVED + PYS NVIDIA !!!!
بتمن رو که من بازی کردم ولی روی HIGH بازی روونی بود ...چطور؟ اونم فیزیک انویدیا داشت؟

گزینه فیزیک روی high بود؟

فیزیک روی پلتفرم pc یعنی نه همه فیزیکی اون فیزیک مخصوص انویدیا خودش که خریداری کرد از شرکت { فکر کنم Ageia بود } کاملا در انحصار انویدیا هست .نه اینکه نشه استفاده کرد ازش روی کارتهای amd
در واقع میشه ولی چه شدنی.!
اون شتاب لازم برای پردازش فیزیک داده نمیشه .

تو بازی بایوشاک هم بله رو نسخه پی سی همونی که میگی استفاده شده و کمی روی کارت من لگ و استاتر داشت
اون لگ رو همه بلا استثنا دارن کلا ذاتن همینطوره روی pc ربطی به سخت افزار نداره ایراد نرم افزاریه.

یادمه بازی بردلند2 هم اسپانسرش انویدیا بود و بازی افکتهای فیزیکی مثل انفجار و پخش شدن مایعات اینطور چیزها داشت که خیلی جالب بود.
کلا مادربردهایی که هم sli هم کراس فایر ساپورت میکنن میشه یه کارت انویدیا جدا گذاشت برای فیزیک انویدیا و کارت اصلی که amd باشه برای بازی استفاده بشه.اینم راه حلش.

آخرین ویرایش:
گزینه فیزیک روی high بود؟

فیزیک روی پلتفرم pc یعنی نه همه فیزیکی اون فیزیک مخصوص انویدیا خودش که خریداری کرد از شرکت { فکر کنم Ageia بود } کاملا در انحصار انویدیا هست .نه اینکه نشه استفاده کرد ازش روی کارتهای amd
در واقع میشه ولی چه شدنی.!
اون شتاب لازم برای پردازش فیزیک داده نمیشه .

اوکی روی HIGH مثل اینکه نبود;)
تو بازی بایوشاک هم بله رو نسخه پی سی همونی که میگی استفاده شده و کمی روی کارت من لگ و استاتر داشت

چه رشوه ای!!!!! این که با کارت های انویدیا سازگار تر رو شما چیز بدی مگه میدونی از تحلیل های یه سری ادم شاخ درمیاره.
UE4 هم از موتور nvidia physx برای پردازش فیزیک استفاده میکنه پس ربطی هم به نسل بعد نداره.
اول اینکه من پست شما رو نقل قول نکردم که می پری وسط و جواب تحلیلی به من میدی و به تحلیل من:-/ گیر میدی
بحث پول و اینا رو به شوخی برای اینکه توی سیستم مورد نیاز بازی اصلا اسمی از amd نیاورده بود گفتم پس درکت رو ببر بالاتر بعد یه چیزی بگو
دوم در مورد فیزیک انویدیا و نسل بعد هم حوصله بحث با کسی که حرفم رو نمیگیره ندارم پس با جمله ی شما درست میگی تموم میکنم:)
نسل بعد اکثر موتورهای گرافیکی فیزیک اختصاصی خودشون رو دارن
اینم برای اینکه از این به بعد پست ها رو درست بخونی!!! :-b

یه حسی بهم میگه بازی بیش از حد سنگینه :| دوستان بنظرتون از کرایسیس 3 یکم بهتر نیست گرافیک ؟ البته من مترو رو بیشتر از اون دوست دارم :دی !

نه بهتر نیست واقعا! تریلرهای این و کرایسیس رو توی حالت full hd تماشا فرمایید! این بازی گرافیکش در حد crysis 2 dx11 هست...البته این نظر شخصیه

نه بهتر نیست واقعا! تریلرهای این و کرایسیس رو توی حالت full hd تماشا فرمایید! این بازی گرافیکش در حد crysis 2 dx11 هست...البته این نظر شخصیه

تکسچر ها و اتمسفری که این بازی داره Crysis 3 حالا حالا ها باید در حال دویدن باشه تا برسه .

دوستان كساني كه كارت 8800 يا 9800 دارن نميتونن اين بازي رو اجرا كنن؟؟؟؟

Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher

چرا نتونن؟
250gts فقط کمی قدرت بیشتر از این دو تا هست.رزلوشن رو بیارید پایین با کمی تنظیمات براحتی اجرا میشه .اینکه میگم اجرا میشه رو تجربه خودم میگم چون بعضی اوقات دیدم برای بعضیا بازیهایی اجرا شدن با تنظیمات بالا روی یه کارت گرافیکهایی که خودم هم باورم نمیشد.البته برای همه بازیها این امر صادق نیست ولی اکثرا همینطورن.بیشتر بازیهایی که بهینه شدن و پورتهای خوبی هستن بدون مشکل اجرا میشن.

خبر اومده که قراره با کارت گرافیک های انویدیا 660 به بالا یک بازی Metro:last light بدن
درسته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or